Zoznam ulíc a námestí v Liptovskom Mikuláši

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto je zoznam ulíc a námestí v Liptovskom Mikuláši.

Ulice[upraviť | upraviť zdroj]

Názov ulice Pomenovaná po PSČ
1. mája
3. februára
Agátová
A. Kostolného
Alexyho
Alfonza Gromu
Aloisa Lutonského
Andická
Armádna
Baranovská
Bellova
Belopotockého
Benická
Bernolákova
Björnsonova
Bodická
Borbisova
Bottova
Brezová
Budovateľská
Cédrová
Cesta hrdinov
Cez vody
Cintorínska
Československej brigády
Dechtárska
Demänovská
Demänovská cesta
Dlhá
Dlžiny
Do cintorína
Do Demänovej
Do krížov
Do malého poľa
Druhá
Družby
Družstevná
Dubová
Eduarda Balla
Eduarda Penkalu
E. M. Šoltésovej
Františka Klimeša
Garbiarska
Gaštanová
Gazdovská
Glejárska
Guothova
Hollého
Hony
Hradišťská
Hriadky
Hrušková
Hurbanova
Hviezdoslavova
Chalupkova
Chrenoviská
Iľanovská
J. Rumana
Jabloňová
Jahodová
Janka Jesenského
Jánošíkova
Jánošíkovo nábrežie
Jefremovská
Jelšová
Jilemnického
Júliusa Lenka
Juraja Janošku
Kamenné pole
Kemi
Kláštorná
Kmeťova
Kokavcova
Kollárova
Komenského
Kováčova
kpt. Nálepku
Ku vode
Kukučínova
Kurucká
Kút
Kútna
Kuzmányho
Ladislava Čemického
Ladislava Hanusa
Lazná
Lesnícka
Lidická
Lipová
Lounská
M. M. Hodžu
M. Pišúta
Majeríkova
Majerská
Malý Rím
Mateja Linčovského
Matejkova
Matúškova
Medze
Mierová
Michalovská
Mikuláša Štalmacha
Mincová
Mišíkova
Mládeže
Mlynisko
Mlynská
Morušová
Moyzesova
Na ohrad
Na porubské
Nábrežie Janka Kráľa
Nábrežie Kolomana Petroviča
Na vŕšok
Nešporova
Nová
Obchodná
Obslužná
Odbojárska
Ohradná
Ohrady
Okoličianska
Okružná
Ondrašovská
Ondrejova
Opavská
Osadná
Oslobodenia
P. J. Kerna
Pálenická
Palúdžanská
Palugyayho
Parková
Partizánov
Pavla Štraussa
Ploštínska
Pltnícka
Pobrežná
Pod brehom
Pod Čerencom
Pod Dielom
Pod dubom
Pod hájikom
Pod Hájom
Pod Sitieňom
Pod slivkou
Pod Stráňami
Podhoranská
Podtatranského
Poľnohospodárska
Pongrácovská
Potočná
Poza školu
Poza vodu
Požiarnická
Prekopaná
Prídavky
Priebežná
Priečna
Priehradná
Priemyselná
Prvá
Ráztocká
Rázusova
Revolučná
Riečna
Role
Roľnícka
Rovnosti
Ružičkova
S. B. Hroboňa
S. Tomášika
Senická
Sihotská
Sládkovičova
Slnečná
Smrečianska
SNP
Socháňova
Spojovacia
Staničná
Starohorského
Stodolovcov
Stošická
Široká
Školská
Športová
Športovcov
Štefánikova
Štúrova
Švermova
Tatranská
Tehelná
Tehliarska
Textilná
Tomášikova
Tranovského
Trávniky
Tretia
Tretiny
Ulička
Vajanského
Vansovej
Vitálišovská
Vladimíra Kunu
V luhoch
Vranovská
Vrbická
Vrlíkova
Za Bocianom
Za Havlovci
Za humnami
Za luhami
Za mlynom
Za mostom
Za štadiónom
Za traťou
Zadná
Zádvorie
Záhradná
Zápotockého
Zemianska
Zgútha-Vrbického
Žiarska
Žuffova

Námestia[upraviť | upraviť zdroj]

Názov námestia Pomenovaná po PSČ
Námestie mieru
Námestie osloboditeľov
Námestie SNP
Rachmaninovo námestie