Yorktown: Rozdiel medzi revíziami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Smazaný obsah Přidaný obsah
d robot Pridal: ca, da, de, fr, it, ja, ka, nl, no, pl, pt, simple, sr, tl, vo, zh
d preklepy, výhonok
Riadok 1: Riadok 1:
'''Yorktown''' je mesto v [[York County]] ([[Virgínia]], [[Spojené štáty]]). V Yorktown sa 19. októbra 1781 vzdal generál Cornwallis generálovi George Washington-ovi čim sa ukončila americká občianska vojna. Počas americkej občianskej vojny Yorktown tiež služil ako prístav krorý zásoboval v rokoch 1861-1865 severné a južné mestá.
'''Yorktown''' je mesto v [[York County]] ([[Virgínia]], v [[Spojené štáty|Spojených štátoch amerických]]). V Yorktowne sa 19. októbra 1781 vzdal generál Cornwallis generálovi George Washington-ovi, čím sa ukončila [[americká občianska vojna]]. Počas americkej občianskej vojny Yorktown tiež slúžil ako prístav, ktorý zásoboval v rokoch 1861-1865 severné a južné mestá.


{{americký výhonok}}


[[Kategória:Mestá vo Virgínii]]
[[Kategória:Mestá vo Virgínii]]

Verzia z 14:56, 1. december 2010

Yorktown je mesto v York County (Virgínia, v Spojených štátoch amerických). V Yorktowne sa 19. októbra 1781 vzdal generál Cornwallis generálovi George Washington-ovi, čím sa ukončila americká občianska vojna. Počas americkej občianskej vojny Yorktown tiež slúžil ako prístav, ktorý zásoboval v rokoch 1861-1865 severné a južné mestá.


Šablóna:Americký výhonok