Súbor:Bratislava Hot Serenaders.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(4 000 × 2 472 pixelov, veľkosť súboru: 1,37 MB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
Slovenčina: Várkert Bazár, Budapest. Bratislava Hot Serenaders. V4 Concerts. Bratislava Hot Serenaders je unikátny orchester, ktorý sa pod vedením trubkára Juraja Bartoša už od sezóny 1991/1992 špecializuje na hot-jazzovú hudbu 20. a 30. rokov. Orchester patrí medzi svetovú špičku v autentickej interpretácii jazzovej hudby tohto obdobia, dôkazom sú ocenenia z európskych festivalov, ako aj pozitívne ohlasy a kritiky z celého sveta. V rokoch 2014, 2015 a 2016 absolvoval tento popredný slovenský jazzový orchester koncertné turné v Spojenom kráľovstve. Najlepšie skladby hot-jazzového repertoire odzneli vždy na 10 koncertoch v mestách od juhu Anglicka (Exeter, Marlborough, Londýn) cez srdce Británie (Birmingham) až po škótsky Edinburgh a Glasgow. O úspechu oboch letných turné svedčí pripravované turné v júli roku 2018. Orchester tvorí pätnásť hudobníkov, dámske vokálne trio Serenaders Sisters a speváci (štýlovo nazývaní “crooneri”) Dodo Kuriľák a Miloš Stančík. Orchester hrá na autentických nástrojoch z 20. rokov, a vystupuje v na mieru ušitých smokingoch a šatách z tohto noblesného obdobia.
Magyar: A felvétel a Várkert Bazár Rendezvénytermében készült, Budapesten. A Bratislava Hot Serenaders (Szlovákia) lépett fel V4 Koncert.
Dátum
Zdroj Vlastné dielo
Autor Elekes Andor

Licencovanie

Ja, držiteľ autorských práv k tomuto dielu ho týmto zverejňujem za podmienok nasledovnej licencie:
w:sk:Creative Commons
uvedenie autorov meniť za rovnakých podmienok
Môžete slobodne:
  • zdieľať – kopírovať, šíriť a prenášať dielo
  • meniť ho – upravovať dielo
Za nasledovných podmienok:
  • uvedenie autorov – Musíte spomenúť autorov (jednotlivo alebo kolektívne), poskytnúť odkaz na licenciu a uviesť, či ste niečo zmenili. Môžete to urobiť ľubovoľným primeraným spôsobom, ale nie spôsobom naznačujúcim, že poskytovateľ licencie podporuje vás alebo vaše použitie diela.
  • meniť za rovnakých podmienok – Ak toto dielo zmeníte, prevediete do inej formy alebo použijete ako základ iného diela, musíte výsledok šíriť pod rovnakou alebo kompatibilnou licenciou ako originál.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

2. marec 2018

image/jpeg

81f709e38cd8f9b4485d0bd56fddb392bce9e29c

metoda určení čeština: SHA-1 čeština

objem dat čeština

1 434 324 bajt

2 472 obrazový prvok

šířka čeština

4 000 obrazový prvok

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna16:31, 4. marec 2018Náhľad verzie z 16:31, 4. marec 20184 000 × 2 472 (1,37 MB)Elekes AndorUser created page with UploadWizard

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Metadáta