Súbor:Fiktívny erb Prešovskej diecézy.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Fiktívny_erb_Prešovskej_diecézy.jpg(262 × 316 pixelov, veľkosť súboru: 18 KB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
English: This blazon combines the ones of the Kosice archdiocese and Presov archeparchy and the city of Presov. It is an example for future Presov roman-catholic diocese.
Slovenčina: Tento erb je zmesou erbov Košickej arcidiecézy (prekrížené brvná), Prešovskej archieparchie (evanjeliár v strede), mesta Prešov (ruže a červená a biela farba) a Benedikta XVI. (pútnická mušľa sv. Jakuba na rovnakom mieste, ako má Bratislavská eparchia). Mitra a palice prevzaté z erbu Nitrianskej diecézy z www.kbs.sk.
Dátum
Zdroj Vlastné dielo
Autor Hosmich

Licencovanie

Public domain Ja, držiteľ autorských práv k tomuto dielu, uvoľňujem toto dielo ako voľné dielo (public domain). Toto platí celosvetovo.
V niektorých krajinách to zákon neumožňuje; v tom prípade:
Udeľujem komukoľvek právo používať toto dielo na ľubovoľné účely, bez akýchkoľvek podmienok ak také podmienky nevyžaduje zákon.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

marec 2009

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna17:50, 16. máj 2013Náhľad verzie z 17:50, 16. máj 2013262 × 316 (18 KB)HosmichMušľa z erbu Benedikta XVI. bola nahradená nardom z erbu Františka.
15:52, 26. marec 2009Náhľad verzie z 15:52, 26. marec 2009262 × 316 (18 KB)Hosmich{{Information |Description={{en|1=This blazon combines the ones of the Kosice archdiocese and Presov archeparchy and the city of Presov. It is an example for future Presov roman-catholic diocese.}} {{sk|1=Tento erb je zmesou erbov Košickej arcidiecézy (

Žiadne stránky neobsahujú odkazy na tento súbor.