Súbor:Logo CGO CMYK negativo.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Logo_CGO_CMYK_negativo.jpg(496 × 227 pixelov, veľkosť súboru: 33 KB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
Español: Logo CitizenGO del año 2023.
Dátum
Zdroj https://www.flickr.com/photos/citizengo/52609490831/
Autor CitizenGO
Tento obrázek (skupina text logo) by měl být vytvořen pomocí vektorové grafiky jako SVG soubor. To má několik výhod; podrobnosti najdete na stránce Commons:Media for cleanup. Je-li SVG verze tohoto obrázku již k dispozici, prosím nahrajte ji. Po nahrání nahraďte tuto šablonu šablonou {{Vector version available|jméno nového obrázku.svg}}.

Licencovanie

w:sk:Creative Commons
uvedenie autorov
Tento súbor podlieha licencii Creative Commons Attribution 2.0 Generic
Môžete slobodne:
  • zdieľať – kopírovať, šíriť a prenášať dielo
  • meniť ho – upravovať dielo
Za nasledovných podmienok:
  • uvedenie autorov – Musíte spomenúť autorov (jednotlivo alebo kolektívne), poskytnúť odkaz na licenciu a uviesť, či ste niečo zmenili. Môžete to urobiť ľubovoľným primeraným spôsobom, ale nie spôsobom naznačujúcim, že poskytovateľ licencie podporuje vás alebo vaše použitie diela.
This image was originally posted to Flickr by CitizenGO at https://flickr.com/photos/94042432@N07/52609490831. It was reviewed on 12. januára 2023 by FlickreviewR 2 and was confirmed to be licensed under the terms of the cc-by-2.0.

12. januára 2023

Trademarked Toto dielo obsahuje materiál, ktorý je v jednej či viacerých jurisdikciách predmetom známkoprávnej ochrany. Pred použitím týchto materiálov sa uistite, že vami zamýšľané použitie nie je v rozpore s platnými zákonmi. Za neporušovanie cudzích práv nesiete plnú zodpovednosť vy. Pozrite tiež naše všeobecné vylúčenie zodpovednosti.
This tag does not indicate the copyright status of the attached work. A normal copyright tag is still required. See Commons:Licensing.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje
Logo CitizenGO del año 2023

Položky prezentované týmto súborom

motív

Nějaká hodnota bez položky na Wikidata

autor (text) čeština: CitizenGO

6. január 2023

image/jpeg

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna09:44, 12. január 2023Náhľad verzie z 09:44, 12. január 2023496 × 227 (33 KB)Libros abiertosUploaded a work by CitizenGO from https://www.flickr.com/photos/citizengo/52609490831/ with UploadWizard

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor: