Súbor:Picture of Europe for July 1772.PNG

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(1 284 × 810 pixelov, veľkosť súboru: 1,4 MB, MIME typ: image/png)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Popis
English: Picture of Europe for July 1772. Allegory of the 1st partition of Poland, showing Catherine the Great of Russia, Frederick II of Prussia and Joseph II of Austria agreeing to divide Poland with the tacit consent of Sultan Mustafa III; King George III of Britain is pushed to the background.
Русиньскый: Первый роздѣл Польщи (1772) на тогочасной англицкой карикатурѣ, Катерина ІІ. Велика (Россия), Фридрих ІІ. Великый (Пруссия) и Йозеф ІІ. (Австрия) дѣлять Польщу при тихом сугласѣ султана Мустафы ІІІ.; британскый краль Георг ІІІ., одсунутый на задный план, омдлѣв; симболичны вагы указують слабость Великой Британии
Polski: Obraz Europy w lipcu 1772, satyryczna rycina brytyjska
Dátum 18. storočie
date QS:P,+1750-00-00T00:00:00Z/7
Zdroj http://www.polona.pl/dlibra/doccontent?id=5762&from=FBC
Autor NeznámyUnknown author

Licencovanie

Toto je věrná fotografická reprodukce původního dvourozměrného uměleckého díla. Ono dílo je samo volným dílem, a to z následujícího důvodu:
Public domain

Toto dílo je volné také v zemích, jejichž právní řád chrání majetková autorská práva po dobu života autora a 70 let po jeho smrti.


Toto dílo je ve Spojených státech amerických dílem volným (public domain), protože tam bylo registrováno u U.S. Copyright Office nebo zveřejněno před 1. lednem 1929.

Oficiálním stanoviskem nadace Wikimedia Foundation je, že „věrné reprodukce dvourozměrných volných děl jsou také volné a opačná tvrzení jsou útokem na samotný koncept volných děl.“ Podrobnosti naleznete na stránce Commons:When to use the PD-Art tag.
Tato fotografická reprodukce se tedy také považuje za volné dílo. Uvědomte si, že v závislosti na místních zákonech může být další užití tohoto díla ve vaší jurisdikci zakázáno či omezeno. Vizte Commons:Reuse of PD-Art photographs.

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna08:18, 30. september 2010Náhľad verzie z 08:18, 30. september 20101 284 × 810 (1,4 MB)Mathiasrex{{Information |Description=Picture of Europe for July 1772 |Source=http://www.polona.pl/dlibra/doccontent?id=5762&from=FBC |Date=XVIII century |Author=Anonymous |Permission= |other_versions= }}

Na tento súbor odkazuje nasledujúca stránka:

Globálne využitie súborov