Súbor:Retrato de Julio César (26724093101).jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(1 984 × 3 500 pixelov, veľkosť súboru: 608 KB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

Zhrnutie

Objekt

Tusculum portrait  wikidata:Q21055402 reasonator:Q21055402
Název
Tusculum portrait
label QS:Les,"Busto de Tusculum"
label QS:Lfr,"Buste de Tusculum"
label QS:Lid,"Potret Tusculum"
label QS:Lpl,"Portret tuskulański"
label QS:Lru,"Тускуланский портрет"
label QS:Lde,"Caesar Tusculum"
label QS:Len,"Tusculum portrait"
label QS:Lzh,"托斯卡納像"
image of artwork listed in title parameter on this page
Druh objektu socha / busta Edit this at Wikidata
Popis
Italiano: Ritratto di Gaio Giulio Cesare. Marmo bianco lunense, altezza totale 33 cm (il solo volto h. cm 21,5). Proveniente da Tusculum, vicino a Frascati, durante gli scavi di Luciano Bonaparte tra il 1804 e il 1820; entrò a far parte della collezione di Maria Cristina, regina di Sardegna, nel Castello ducale di Agliè (TO). Databile attorno al 50-40 a.C. Oggi è esposto al Museo di antichità di Torino, inv. 2098
Español: Está tallado en mármol de Carrara y datado en el año 44 a.C. Procede de las excavaciones de Tusculum en Italia. Pertenece al Museo di Antichità, de Turín. Se expuso en Arte Canal, Madrid, en "Cleopatra y la fascinación de Egipto"
Depicted people Gaius Iulius Caesar Edit this at Wikidata
Dátum 1. mája 2016, 09:58
Place of discovery Tusculum Edit this at Wikidata
Historie

Fotograf

Popis
English: The Tusculum portrait, a contemporary Roman sculpture of Julius Caesar located in the Archaeological Museum of Turin, Italy Edit this at Structured Data on Commons
Zdroj Retrato de Julio César
Autor Ángel M. Felicísimo from Mérida, España
Ďalšie verzie

Licencovanie

w:sk:Creative Commons
uvedenie autorov
Tento súbor podlieha licencii Creative Commons Attribution 2.0 Generic
Môžete slobodne:
  • zdieľať – kopírovať, šíriť a prenášať dielo
  • meniť ho – upravovať dielo
Za nasledovných podmienok:
  • uvedenie autorov – Musíte spomenúť autorov (jednotlivo alebo kolektívne), poskytnúť odkaz na licenciu a uviesť, či ste niečo zmenili. Môžete to urobiť ľubovoľným primeraným spôsobom, ale nie spôsobom naznačujúcim, že poskytovateľ licencie podporuje vás alebo vaše použitie diela.
This image was originally posted to Flickr by Á. M. Felicísimo at https://flickr.com/photos/8146925@N08/26724093101. It was reviewed on 9. septembra 2016 by FlickreviewR and was confirmed to be licensed under the terms of the cc-by-2.0.

9. septembra 2016

Toto je věrná fotografická reprodukce původního dvourozměrného uměleckého díla. Ono dílo je samo volným dílem, a to z následujícího důvodu:
Public domain

Toto dílo je volné také v zemích, jejichž právní řád chrání majetková autorská práva po dobu života autora a 100 let po jeho smrti.


Toto dílo je ve Spojených státech amerických dílem volným (public domain), protože tam bylo registrováno u U.S. Copyright Office nebo zveřejněno před 1. lednem 1929.

Oficiálním stanoviskem nadace Wikimedia Foundation je, že „věrné reprodukce dvourozměrných volných děl jsou také volné a opačná tvrzení jsou útokem na samotný koncept volných děl.“ Podrobnosti naleznete na stránce Commons:When to use the PD-Art tag.
Tato fotografická reprodukce se tedy také považuje za volné dílo. Uvědomte si, že v závislosti na místních zákonech může být další užití tohoto díla ve vaší jurisdikci zakázáno či omezeno. Vizte Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje
The Tusculum portrait, a contemporary Roman sculpture of Julius Caesar located in the Archaeological Museum of Turin, Italy

Položky prezentované týmto súborom

motív

Tusculum portrait angličtina

0.01666666666666666666 sekunda

3 200

image/jpeg

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna01:29, 9. september 2016Náhľad verzie z 01:29, 9. september 20161 984 × 3 500 (608 KB)TmTransferred from Flickr via Flickr2Commons

Žiadne stránky neobsahujú odkazy na tento súbor.

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Zobraziť ďalšie globálne použitie tohto súboru.

Metadáta