Diskusia s redaktorom:Írsky seter

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Írsky seter. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 643 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Wizzard


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Írsky seter

Oznam!
Do článku Írsky seter si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

Kynologické články[upraviť zdroj]

Ahoj, som rada že si sa pridal/a k redaktorom pridávajúcim články o psíkoch. Prosím ťa, pri zakladaní nových článkov si všimni formu, ktorú sme tu u psov zaviedli, aby sa čitatelia ľahšie orientovali. Ako vzor ti môže poslúžiť aj upravený írsky seter. Ďakujem. --Prskavka 18:10, 23. november 2006 (UTC)[odpovedať]

V prípade akýchkoľvek otázok ma prosím kontaktuj na mojej diskusnej stránke alebo ICQ 266688402. Tiež sa môžeš inšpirovať na psom portále :-) --Prskavka 18:12, 23. november 2006 (UTC)[odpovedať]

  • Ahoj, dík, že pridávaš už aj tabuľku k plemenám. Články o plemenách by nemali byť opisom štandardu daného plemena, skôr by bolo vhodné napísať tak ako napríklad u iného slovenského plemena SHS napísať čosi z pohľadu chovateľa/majiteľa takého plemena. Ak niekoho poznáš, kto vlastní dané plemeno, popýtaj sa ho, prípadne ho požiadaj, aby čosi napísal :-). Základná štruktúra článku o plemenách by mala byť takáto: krátky úvod, Vzhľad, Povaha, História, Zdravie...k tomu sa podľa potreby dajú pridať ďalšie relevantné nadpisy ako napr. čo sa týka vystavovania, druhov výcviku atp. --Prskavka 07:14, 30. november 2006 (UTC)[odpovedať]

Ahoj, aj ja ťa vítam. Chcem ti dať tip: jednoducho sa podpíšeš tak, že na koniec tvojho príspevku vložíš ~~~~ (štyri tildy). Ak ich nevieš na klávesnici nájsť, nájdeš ich počas úpravy stránky medzi šablónami dolu. Potom, ako uložíš článok sa na toto miesto automaticky vloží tvoje meno a aktuálny dátum a čas. Viac o používaní diskusií sa dozvieš v kapitole Diskusie Príručky Wikipédie.. Ak budeš mať ďalšie otázky, pokojne mi napíš na moju diskusnú stránku. helix84 14:27, 28. november 2006 (UTC)[odpovedať]

Helix to chcel napísať takto (pozri vyššie). Podpísať sa môžeš aj tak, že klikneš na druhé tlačidlo sprava nad editačným oknom. Je to jednoduché, uvidíš, ako rýchlo sa to naučíš. (Na wiki formátovanie je tiež dobré tlačidlo pravý alt, "Alt Gr", v kombinácii s písmenami abecedy: f - [, g - ], p - ', w - |) Mz 19:52, 28. november 2006 (UTC)[odpovedať]
Tilda je tento znak: "~". Mz ti popísal alternatívny spôsob. helix84 20:01, 28. november 2006 (UTC)[odpovedať]

Aha! ďakujem veľmi pekne. Írsky seter 14:26, 29. november 2006 (UTC)[odpovedať]

Alebo aj takto:

Tip!
Tlačidlo na podpisovanie
Tlačidlo na podpisovanie

Ďakujeme, že prispievaš do Wikipédie. Chceme Ťa poprosiť, aby si svoje príspevky do diskusie podpisoval/a Tvojim redaktorským menom. Najjednoduchší spôsob je použiť tlačidlo v hornej lište okna na úpravu, ktoré vloží do textu značku:

--~~~~

Značku môžeš vpísať aj ručne. Po uložení diskusného príspevku sa automaticky zmení na Tvoj podpis s uvedením času a dátumu. Nepodpisuj prosím encyklopedické články! Ďakujeme.

--AtonX 14:29, 29. november 2006 (UTC) :)[odpovedať]


Ešte ďalší tip:

Tip!

Ďakujeme za Tvoje príspevky do Wikipédie. Ak prispievaš pomocou záložky Upraviť zdroj, chceme Ťa poprosiť, aby si skôr než článok uložíš, používal/a tlačidlo Zobraziť náhľad, ktoré je umiestnené hneď vedľa tlačidla Publikovať zmeny. Umožní Ti vidieť výsledok Tvojich úprav a korigovať ich ešte pred tým, než sa uložia do systému.

Ak prispievaš pomocou vizuálneho editora (záložka Upraviť), nepoužívaj tlačidlo Zverejniť zmeny po každej drobnej úprave – výslednú podobu článku vidíš v editore priebežne.

Opakovaným drobným opravovaním a ukladaním článku totiž vytváraš veľké množstvo verzií, ktoré zaťažujú servery Wikipédie a zneprehľadňujú nám kontrolu posledných úprav. Ďakujeme.

Mz 18:20, 29. november 2006 (UTC) :)[odpovedať]


Ďakujem, veľmi si cením, že mi s tým pomáhate. Vaše tipy som hneľ aj využila. --Írsky seter 20:33, 29. november 2006 (UTC)[odpovedať]

Redaktorský účet[upraviť zdroj]

Podpisuj sa prosím vlastným redaktorským menom. Ak si želáš premenovať svoj účet na bobor, stačí požiadať niektorého z byrokratov (Adrian, Liso). --AtonX 08:40, 30. november 2006 (UTC)[odpovedať]

áno, vďaka. už som zistila, prečo mi to podpisuje ako bobor. napravila som si tú chybu v nastaveniach a odteraz sa už budem podpisovať ako --Írsky seter 14:33, 30. november 2006 (UTC)[odpovedať]


Editácia redaktorských účtov[upraviť zdroj]

Redaktorské stránky prosím needituj - je to ich prezentácia prípadne (ako u mňa) tam máme aj rôzne pomôcky. Ďakujem. --Prskavka 10:14, 30. november 2006 (UTC)[odpovedať]

Prepáč mi, Prskavka a prosím ťa, maj so mnou trocha trpezlivosti, aj keď si ju nezaslúžim. Toto, s tou mačacou tabuľkou bolo tak, že som si to len pozerala kvôli tomu, aby som vedela, ako robiť tie tabuľky. Lenže som tam niečo nechtiac vymazala a snažila som sa to opraviť. Potom to už vyzeralo normálne, preto som ti to nenapísala do diskusie. Veľmi sa ospravedlňujem, hanbím a sľubujem, že sa to už nikdy viac nestane. Dúfam, že mi odpustíš. --Írsky seter 14:40, 30. november 2006 (UTC)[odpovedať]

Nič hrozné sa nestalo...nabudúce predtým ako uložíš zmenu v článku klikni dole pod editovacím okienkom na tlačítko "Zobraz náhľad" a uvidíš ako bude stránka vyzerať po tvojich zmenách :-) --Prskavka 05:05, 4. december 2006 (UTC)[odpovedať]


Ahoj, Írsky seter.

Chceli by sme ťa pozvať na stretnutie.

Možno by si mal(a) záujem zúčastniť sa, aby sme mohli podiskutovať o Wikipédii a nadácii Wikimedia osobne. Veľa problémov a otázok sa rieši lepšie osobne. Wizzard 23:18, 3. september 2012

Toto je automatická správa. Ak si neželáš dostávať pozvania na rôzne budúce stretnutia, vymaž sa z tohto zoznamu.

Ahoj, Írsky seter

Slovenská Wikipédia je od včera členom celosvetového hnutia Wiki Loves Monuments a zúčastní sa na fotografickej súťaži v roku 2012.

Platné sú všetky fotografie o slovenských kultúrnych pamiatkach (s platným ID), ktoré sú nahraté od 1. septembra. Súťaž beží do 30. septembra. Pamiatky na fotografovanie môžete nájsť v zoznamoch, ktoré sú sústredené na stránke Zoznam kultúrnych pamiatok na Slovensku.

Informácie nie sú ešte kompletné, ale budú sa sa dopĺňať každým dňom. Viac informácií môžete nájsť na stránke Wikipédia:WikiProjekt Wiki miluje pamiatky alebo aj na www.wikilovesmonuments.cz v češtine.

Ak potrebujete pomôcť, neváhajte napísať nasledovným redaktorom: Wizzard, Jetam2, KuboF, K@rl (iba anglicky alebo nemecky).

Informácie pre fotografie od 1.9.2012 do súčasnosti:

Fotografie, ktoré majú známe ID, budú automaticky zahrnuté. Ak ID chýba, prosím skontrolujte, či fotografia môže byť kandidátom a doplňte chýbajúce hodnoty ID a {{Wiki Loves monument|sk}}. Wizzard 02:51, 2. máj 2024 (zabudnutý podpis)


Toto je automatická správa. Ak si neželáš dostávať pozvania na rôzne budúce stretnutia, vymaž sa z tohto zoznamu.

Zúčastni sa 2. slovenskej WikiKonferencie, 9.12. v Žiline[upraviť zdroj]

Ahoj Írsky seter!

Už onedlho, 9. decembra, sa v Žiline uskutoční wiki stretnutie roka – 2. slovenská WikiKonferencia! Ako kolegu Wikipediána ťa pozývame na toto výnimočné stretnutie, na ktoré komunita čakala dlhé 2 roky!

Práve finalizujeme program, tešiť sa môžeš na prehľad úspešných projektov, inšpiráciu do budúcnosti aj noviny z celosvetového hnutia Wikimédia.

Tiež pripomíname, že v prihláške môžeš požiadať o cestovné štipendium (a členstvo vo Wikimedii SK, čo je podmienkou pre udelenie štipendia, ti môžeme schváliť priamo počas WikiKonferencie).

Ďalšie informácie a prihláška: http://wikikonferencia2017.wikimedia.sk/

PS: WikiKonferencia je súčasťou OSSConf, konferencie o otvorenom softvéri a hardvéri, čiže jednou návštevou zažiješ rovno 2 konferencie!

Za organizačný tím, KuboF Hromoslav, 5. december 2017