Diskusia s redaktorom:ALVA

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, ALVA. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 599 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Plávanie[upraviť zdroj]

Veľmi pekne ďakujem za pomoc s úpravou. Podnet k písaniu o plávaní bol spontánny. Venujem as tejto téme celý život a zostal som zaskočený, že na wikipédii je o tom tak strašne málo, resp. nič. Filozofia portálu je príjemná, ale musím priznať, že som si to predstavoval jednoduchšie. Budem sa však snažiť riadiť radami, doporučeniami. A keď si nájdem čas, skúsim sa aj naučiť úpravy. Ešte raz ďakujem za pomoc a verím, že spoločnými silami rozšírime informácie na wikiédii aj o túto oblasť. Neviem, či sa tu má človek podpisovať, alebo nie a prečo sa niekde zobrazuje len IP adresa a niekde autor. Ale keby som hľadal, asi niekde na to odpoveď nájdem... Alexander Vajda

    • Dal som vám do diskusie šablónu Vitajte - v nej si môžete nájsť ako prispievať a ďaľšie rady. Ak ste prihlásený a píšete do diskusie tak sa podpisuje tak, že kliknet na podpis - vidíte ho na lište vyššie kde je zobrazená formou ceruzky. Články sa nepodpisujú napr. článok Plávanie detí ak vytvoríli tak sa nepodpisuje do článku autor na to slúži zobrazenie v histórii o tom kdo čo do článku prispel. Niekedy keď máte dlhšie (ale to je dlhší čas) otvorenú wikipédiu a nepracujete na nej, tak vás to odhlási tak sa treba znovu prihlásiť, ale na to by ste sa skôr mali opýtať redaktorov, ktorý su v nej zbehlejší. Ale hlavne nedajte sa odradiť!
  • Pokiaľ budete robiť na nieakom článku a budete ho pár dní po sebe upravovať môžete použiť šablónu {{pracuje sa}} - umiestňuje sa začiatku článku. Tu je zoznam šablón: Wikipédia:Šablóny--Tom78 15:15, 17. november 2010 (UTC)[odpovedať]
  • Ja si s tým nejako poradím a som rád, že sú tu ľudia, ktorí konštruktívne pomôžu a nie len upozornia, že je niečo nie dokonalé.--ALVA - Alexander Vajda 00:05, 18. november 2010 (UTC)