Diskusia s redaktorom:Calligen

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Calligen. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 863 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Marián_2


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Obrázky[upraviť zdroj]

Upozornenie. Na Wikipédiu a jej sesterské projekty je možné ukladať len obrázky s jasne definovanými autorskými právami a slobodnou licenciou. Tebou uložené obrázky na Commons (ktoré si zjavne prevzal z webu) nie je možné použiť, pretože na ich používanie nemáš súhlas od ich skutočných autorov. Tieto obrázky boli správcami na Commons označené na zmazanie a ak nebudú do siedmych dní doplnené o patričné povolenia, budú zmazané.

Podobne na používanie obrázkov insignií miest a obcí potrebuješ podľa zákona súhlas obce. Takže aj keby si si erb, vlajku a pod nakreslil sám, na Wikipédií ich bez písomného povolenia obce umiesniť nesmieš. Preto budú zmazané.

Týka sa to obrázkov: Mapa slovensko demjata.png, File:Demjata erb.jpg, Demjata kostol.jpg, Vlajka obce Demjata.gif, Tatran Presov stadion.jpg, Novy stadion Tatrana Presov6.jpg, Novy stadion Tatrana Presov5.jpg, Novy stadion Tatrana Presov4.jpg, Novy stadion Tatrana Presov3.jpg, Novy stadion Tatrana Presov2.jpg, File:Novy stadion Tatrana Presov.jpg.

Snaš sa získať vlastné fotografie a materiály. --  ivob   19:45, 17. jún 2009 (UTC)[odpovedať]

FIXED: pridané licencie ku jednotlivým obrázkom.
Calligen
Mňa by dosť zaujímalo, odkiaľ si prišiel na licenciu k Tvojmu avataru. Hmmm keď si taký skvelý umelec, že si si to nakreslil sám, tak klobúk dole! Proste na to je licencia, je to free z internetu, čiže nevidím dôvod, prečo by to mali mazať.
Calligen