Diskusia s redaktorom:Dominik1495

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Varovanie!
Prestaň, prosím, vymazávať texty v článkoch Wikipédie, považujeme to za vandalizmus. Úpravy si môžeš vyskúšať na pieskovisku. Ak neprestaneš poškodzovať Wikipédiu, zablokujeme Ti možnosť úprav. Ďakujeme za pochopenie.

--Teslaton (diskusia) 02:42, 20. júl 2017 (UTC)[odpovedať]

Varovanie!
Prestaň, prosím, vymazávať texty v článkoch Wikipédie, považujeme to za vandalizmus. Úpravy si môžeš vyskúšať na pieskovisku. Ak neprestaneš poškodzovať Wikipédiu, zablokujeme Ti možnosť úprav. Ďakujeme za pochopenie.

--Human. (diskusia) 21:18, 22. január 2018 (UTC)[odpovedať]

Upozornenie[upraviť zdroj]

Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Najvyšší čas (album), no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--aRychlik (Diskusia) 12:12, 19. september 2019 (UTC)[odpovedať]

We sent you an e-mail[upraviť zdroj]

Hello Dominik1495,

Really sorry for the inconvenience. This is a gentle note to request that you check your email. We sent you a message titled "The Community Insights survey is coming!". If you have questions, email surveys@wikimedia.org.

You can see my explanation here.

MediaWiki message delivery (diskusia) 18:53, 25. september 2020 (UTC)[odpovedať]


Oznam!
Ďakujeme Ti za informácie v článku Petrolej (album), no jeho spracovanie a/alebo rozsah zatiaľ nespĺňa požiadavky na encyklopedické heslo. Pokús sa prosím text upraviť, alebo rozšíriť aspoň do tej miery, aby sme ho mohli za článok naozaj považovať. Ak sa nám to ani spoločnými silami nepodarí, po 14 dňoch bude pravdepodobne tvoja úprava, vzhľadom na snahu udržať kvalitu, z Wikipédie odstránená. Ďakujeme za pochopenie.

--RickRichards (diskusia) 20:22, 29. jún 2021 (UTC)[odpovedať]

Nazdar. Na margo Neskoro večer a ďalších relácií: bolo by dobré vždy uvádzať citácie zdrojov (odniekiaľ predpokladám to obsadenie berieš, nebude to zrejme z hlavy). Takto je problém s overiteľnosťou, aj s takými praktickým drobnosťami ako, že keď je tam uvedený viacznačný wl., napr. Juraj Bača, nie je kde rutinne dohľadať, o ktorého ide. --Teslaton (diskusia) 21:13, 8. október 2021 (UTC)[odpovedať]

Udalosť: Wikipédia:Pravidlá/Úprava pravidiel 2021
Kedy: 26. november 2021 07:56:26 CEST – 11. december 2021 00:59:59 CEST
Odkazy: HlasovanieNávrh nových pravidielDiskusia

☞ Táto sprava Ti bola poslaná, lebo spĺňaš podmienky ku hlasovaniu.

✍️ Dušan Kreheľ (diskusia) 20:36, 3. december 2021 (UTC)[odpovedať]

Upozornenie[upraviť zdroj]

Upozornenie
Opakovane sme zistili, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment v článku 2 na 1 fungoval a následne sme ho opätovne odstránili. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko a riaď sa na ňom uvedenými pokynmi, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri stránku Vitajte vo Wikipédii. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie Ti zablokujeme redaktorský prístup do Wikipédie! Ďakujeme za pochopenie.

Nevracaj pls úpravy v článku 2 na 1. Viď zdroj: TV Markíza>>> Gateshebe (vita / diskusia) 21:44, 9. február 2022 (UTC)[odpovedať]


Oznam!
Tvoj redaktorský prístup k Wikipédii bol dočasne zablokovaný z dôvodu poškodzovania integrity encyklopédie, ktorý nazývame vandalizmus. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, pieskovisko, pretože pokusy v článkoch zvyčajne rýchlo mažeme. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--Pe3kZA 21:44, 9. február 2022 (UTC)[odpovedať]