Diskusia s redaktorom:HK Manin

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, HK Manin. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 765 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Pelex


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Pár tipov[upraviť zdroj]

Ešte raz vitaj. Stránka Redaktor:HK Manin je určená skôr na informácie o tebe, aby ostatní mali trochu prehľad o tebe, ďalej nejaké pomôcky, zaujímavé odkazy a podobne. Na takéto testovanie, skušobné písanie je lepšie použiť pieskovisko - máš odkaz niekde hore v lište po prihlásení.

Článok ide dobrým smerom, chýbajú ešte citácie z literatúry, alebo dôveryhodných internetových zdrojov. Taktiež by mal byť ešte neutrálnejší Je potrebné upraviť prvé dve-tri vety. Mohol by vyzerať približne takto:
Dionýz „Dino“ Kuráň (* 1971 – † 22. decembra 2012, Vysoké Tatry) bol významný slovenský alpinista, od roku 1992 člen slovenského reprezentačného družstva. (tu ešte maximálne jednu vetu s najvýznamnejším úspechom)

Tento text patrí na koniec odseku Životopis.

Zahynul 22. decembra 2012 pri zimnom výstupe v severnej stene Malého Kežmarského štítu. Spolu so skúsenou bratislavskou horolezkyňou Petrou Škrovánkovou liezli cestu Poľudňajší kľud.

Dionýz Kuráň[upraviť zdroj]

Dobrý deň, môžete pridať text aj z uvedeného zdroja. —Kandy Talbot 14:38, 15. február 2013 (UTC)[odpovedať]