Diskusia s redaktorom:MrBInt

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, MrBInt. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 765 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: BT


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

Architektúra OS správa procesorov a súborov[upraviť zdroj]

Oznam!
Do článku Architektúra OS správa procesorov a súborov si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

--BT 19:56, 11. máj 2013 (UTC)[odpovedať]


Ahoj , nedá sa mi napísať Vám mail a neviem Vám príjsť na kontakt...píše mi , že činnosť spomalená...ale stále.Ďakujem

martin.sabucha@gmail.com

Zbernice a rozhrania[upraviť zdroj]

Oznam!
Do článku Zbernice a rozhrania si pridal(a) materiál, ktorý je zrejmou kópiou z iného zdroja. Wikipédia neumožňuje na svojich stránkach umiestňovať materiály chránené autorskými právami, ktoré nemajú výslovné povolenie od držiteľa autorských práv. Je to potenciálne porušenie aplikovateľného práva a našich zásad. Text bol odstránený, prípadne nahradený inštrukciami, ako nedostatok napraviť a ďalšie informácie nájdeš aj na stránke Wikipédia:VRTS. Ďakujeme.

--BT 20:02, 11. máj 2013 (UTC)[odpovedať]


Ahoj , nedá sa mi napísať Vám mail a neviem Vám príjsť na kontakt...píše mi , že činnosť spomalená...ale stále.Ďakujem martin.sabucha@gmail.com

Ak máte nejaké otázky môžete písať sem. --BT 23:29, 11. máj 2013 (UTC)[odpovedať]

okej , dobrý deň , je mi ľúto , že som porušil práva , ale vypravovali sme si ako trieda maturitné témy a možno aj minulý rok si to žiaci pohádzali na internet.tak preto je to na ťahákoch atd...Ide mi o to , aby som v deň maturitnej skúšky mal vypracované tézy tu na wikipediji , pretože je to jediná doména ktorú môžme používať pri maturite.Tak by som sa Vás chcel poprosiť, či je nejaká varianta niekam to umiestniť , na istý čas aj s citáciou napr. alebo niekde kde to bude dostupné len pod istým heslom aby to neobťažovalo ostatných. a neporušovlao práva.ide o odborné veci z elektro školy telekomunikačné systémy a aplikovaná informatika.

Ďakujem za info

p.s. stačia mi 3 dni 21 22 23 tohto mesiaca.Ďakujem

Wikipédia neslúži ako akési (dočasné) úložisko údajov pridávaných spôsobom Ctrl C Ctrl V, teda doslovne skopírovaných z iných zdrojov. Wikipédia nie priestorom pre jednotlivcov, neslúži na osobnú prezentáciu, ani reklamu: Wikipédia:Čo Wikipédia nie je. Wikipédia je určená pre všetkých a podľa toho je vytváraná.
Ak chcete mať vypracované tézy tu na wiki, vytvárajte plnohodnotné články. Môžete použiť zdroje, ktoré ste použil, no nesmú byť doslovne skopírované tak ako ste to urobil. Texty je potrebné preformulovať (no nemeniť samotnú podstatu témy), je vhodné použiť viacero zdrojov (napr. aj knižných), ktoré je treba uviesť v sekcii „zdroje“. Dajú sa tiež použiť aj krátke doslovné citácie, ako sú dôležité výroky a vyjadrenia, do sekcie „referencie“ viac tu: Pomoc:Referencie. Pri vytváraní článku je dobré inšpirovať sa podobnými, už existujúcimi článkami na wiki.
P.S.:Hodil som Vám sem uvítaciu šablónu, kde sú rady a návody, ako sa orientovať na wikipédii. Mimochodom, diskusné príspevky sa na konci diskusného príspevku podpisujú. Stačí kliknúť na ikonu ceruzky, vľavo hore nad editačným oknom, tak ako je to uvedené aj na uvítacej šablóne. --BT 09:41, 12. máj 2013 (UTC)[odpovedať]


Ďakujem :)--MrBInt (diskusia) 09:46, 12. máj 2013 (UTC)[odpovedať]


Dobrý deň , Pán redaktor , prosím Vás , vypracoval som všetky tie veci v skratke ako výcuc z vlastných údajov ...mohol by som Vám to skúsiť ukázať či to bude vyhovovať ? mailom alebo tak nejak ? je to dosť dôležité, ďakujem.

--MrBInt (diskusia) 08:41, 17. máj 2013 (UTC)[odpovedať]