Diskusia s redaktorom:Nolanus

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Nolanus. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 659 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Metju12


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).

pises, Meno "Porsche" pochádza z ceského "Boreš". Sorry, ale takato informacia je o nicom. Co si mam pod tym predstavit? Volal sa Porscheho otec Boreš? Tak tam napis, ze jeho otec/dedo... sa tak volal. Ak nie, a je to iba vseobecna informacia, tak to v clanku nema co hladat. Mozes o tom ale napisat v clanku o povode mien. Nebudeme predsa v kazdom clanku o osobnosti rozoberat historiu mien, ktora sa tej osoby nemusi vobec tykat. Inak v ceskej wiki je prispevok (predpokladam, ze od teba) Jméno Porsche pochází pravděpodobně z českého jména "Boreš".. Na nasej wiki uz slovo "pravdepodobne" vypadlo. --Maros 08:04, 5 september 2005 (UTC)


Ono je to zrejme vpodtstate iste, ale v lingvistice je vzdycky nejistota, tak sem napsal pravdepodobne. me informace o jmenech u jejich nositelu prijde naopak velmi zajimava a vsichni na to dobre reaguji, kdyz jim reknu co z cehopochazi, nomen omen. Ten puvod ho bliz zarazuje do urciteho kontextu, kazdy clovek ma toho v historii rodu plno za sebou i pred sebou, rava to vleky vpliv, nepsal sem to tam z nacionalistickych pohnutek.

U wikpedie netreba setrit mistom, vsetko zajimave je dobre, navic to tu moze byt dohormady, a to se mi zda uzitocne

napokon: ako vis, ze som to nechcel rozsirit?

--Nolanus 12:14, 5 september 2005 (UTC)

Sorry, ale podla toho co vyssie pises to tam nemoze ostat. Mozes to napisat clanok o povode mien, kde to uvedies ako priklad (nie v suvislosti s Ferdinandom Porschem), ale do toho clanku sa to nehodi – nijako to nesuvysi s Ferdinandom Porschem. Ak by sme s tym zacali, tak tu mozeme rozoberat mena vsetkych osobnosti. --Maros 10:51, 6 september 2005 (UTC)