Diskusia s redaktorom:Skokan~skwiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Ahoj, Skokan~skwiki. Vítame Ťa v slovenskej Wikipédii! / Welcome to the Slovak Wikipedia!
Slovenská Wikipédia je slovenská jazyková verzia Wikipédie, ktorá vznikla v októbri 2003 a k dnešnému dňu má 248 652 článkov.

Začal(a) si dobre a si na najlepšej ceste začať prispievať a pridávať množstvo dobrých článkov. Ďakujeme za Tvoj prínos k tvorbe encyklopédie a tešíme sa na spoluprácu. Veríme, že sa nám bude dobre spolu pracovať a že sa tu budeš medzi ostatnými cítiť príjemne.

Odporúčame Ti, aby si si prečítal/a nasledujúce stránky, ktoré Ti uľahčia prácu pri Tvojom upravovaní:

Príručka Pieskovisko
(miesto pre experimenty)

Obsah Pomocníka Kaviareň
(diskusia redaktorov)
Často kladené otázky Päť pilierov Wikipédie
Wikitext Čo Wikipédia nie je

Na diskusných stránkach sa vždy podpisuj: stačí napísať 4 vlnovky ~~~~ alebo ich vložiť kliknutím na ikonu lište nad oknom na úpravu.

Naopak články sa nikdy nepodpisujú.

Tak ešte raz vitaj a ďakujeme za Tvoje príspevky. Dúfame, že sa tu uvidíme často.
Za uvítací výbor: Izmaelt


If you have questions, comments, or something is not clear to you, or if you would like to know something about the Slovak Wikipedia, look at the Slovak Wikiembassy, where someone might even help you in your language :).


Oznam!
Zistili sme, že používaš Wikipédiu na reklamu alebo propagáciu. Wikipédia nie je priestorom na takéto účely! Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. V prípade opakovaného porušovania integrity encyklopédie budeme nútení zablokovať Ti redaktorský prístup do Wikipédie. Ďakujeme.

--AtonX 10:58, 4. august 2008 (UTC)[odpovedať]


Oznam
Zistili sme, že experimentuješ s Wikipédiou. Tvoj experiment fungoval a následne bol odstránený. Ak chceš ďalej experimentovať, použi, prosím, svoje, alebo verejné pieskovisko a riaď sa pokynmi na ňom, pretože pokusy v článkoch sú zvyčajne rýchlo zmazané. Ak sa chceš dozvedieť o prispievaní do Wikipédie, pozri sa na stránku Vitajte vo Wikipédii.

--MARIÁN 11:00, 4. august 2008 (UTC)[odpovedať]

Články[upraviť zdroj]

Ahoj, ďakujeme že sa snažíš pridávať články, len to ide trošku mimo koncepcie Wikipédie, takže narážaš na náš interný kontroling. Odkiaľ prosím čerpáš informácie, ktoré si pridával do článkov? --AtonX 11:28, 4. august 2008 (UTC)[odpovedať]

... To je práve to, že všetci si myslia, že kontroling je o slovenskom význame slova kontrola. Controlling je však predovšetkým o prístupe k riadeniu a nie tupej konrole akú tu vykonávate.

Pripadám si tu ako na piesočku klubu rýchlych deleterov. Škoda, že som nespadol z jahody taký učený ako všetci tí, ktorí mažete bezhlavo niečo čo ešte nevzniklo. Mám pocit, že podobné cíti aj množstvo znechutených začiatočníkov predomnou. Myslel som, že je to o tvorivej práci a systematickom rozširovaní a nie o mazaní ktoré je rýchlejšie ako moja editácia.

OK, akceptujem Váš prístup, hodnotiť niečo bez toho, že si to prečítam celé. Ste v oblasti o ktorej som chcel prispieť asi viac doma a preto ste sa k tomu ešte nedostali. Ani ste nedali šancu mne niečo dokončiť a iným sa k tomu vyjadriť.

znechutený skokan končí!!!, nechám Vám tento piesoček --Skokan

Ahoj, premenoval som Tvoj výhonok na správny tvar („intelligence“, sentence case) a doplnil definíciu a základné náležitosti (zaradenie do kategórií, interwiki, šablóna výhonku, sekcia Pozri aj), ktoré by mali byť súčasťou každého článku už od prvej verzie. Ak máš záujem, môžeš článok zmysluplne rozšíriť, napr. podľa en:Business intelligence, prípadne iných zdrojov. S pozdravom, --Teslaton 13:49, 4. august 2008 (UTC)[odpovedať]

Your account will be renamed[upraviť zdroj]

08:31, 20. marec 2015 (UTC)

11:11, 19. apríl 2015 (UTC)