Love Don’t Live Here Anymore

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Love Don't Live Here Anymore
Obrázok albumu môže byť použitý iba so súhlasom držiteľa autorských práv
Obrázok albumu môže byť použitý iba so súhlasom držiteľa autorských práv
Dátum vydania November, 1985
Marec, 1996
Žáner Pop, Soul
Dĺžka 4:45
4:54 (remix)
Vydavateľstvo Sire, Warner Bros. (1985)
Maverick,Warner Bros. (1996)
Skladateľ Miles Gregory (Like a Virgin)
David Reitzas (Something to Remember)
Madonna – chronológia
' ' '

Love Don't Live Here Anymore je coververzia hitu Milesa Gregoryho pre speváčku Rose Royce. Je to skladba, ktorá vyšla v marci 1986 len v Japonsku ako vinylový singel.

Ďalšieho vydania sa dočkala aj vo zvyšku sveta, no až o 10 rokov neskôr na komerčných CD a promo-vinyloch s tanečnými remixami s výberovým albumom balád s názvom Something To Remember. Veľká škoda len toho, že tanečné verzie tejto nádhernej balady, ktoré pripravili Mark Pitchiotii, Markus Schulz a C. L. McSpadden ostali len v štádiu promo údajne preto, lebo skladba sa neumiestnila na vrcholoch hitparád - a kvôli takmer žiadnej propagácii - ju spoločnosť Warner Bros nakoniec stiahla. Komerčne vydané sú len verzie veľmi podobné tej pôvodnej.

V roku 1996 vyšiel v Británii veľmi vzácny, nepredajný vinylový maxisingel, ktorý obsahuje 3 remixy (nikde inde nevydané) v počte len pár sto kusov. Jeho zberateľská hodnota je preto aj dosť vysoká. Zaujímavosťou tejto raritnej vynilky je, že stredové nálepky sú na každom vydanom kuse prehodené; strana A je na Béčku a opačne a navyše ju neprehráte na bežnom gramofóne, nakoľko pri výrobe došlo k chybe zaznamenania veľmi hlbokých frekvenčných tónov.