Diskusia:Dejiny starovekého Egypta

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Tu by bolo naozaj potrebné (ja na tom inak nebazírujem), aby si uviedla podľa koho / akého zdroja máš datovanie a vôbec zdroje, lebo Dejiny Egypta sú v detailoch dosť sporné. Každopádne by si roky mala asi upraviť podľa Zoznamu vládcov Egypta, lebo ako uvádzam tam v úvode, tak tie roky sa dnes považujú za najsprávnejšie. Bronto 16:18, 12 január 2006 (UTC)

Ja mám ešte jeden návrh: článok by som premenoval. Neviem, či sa redaktor bude snažiť v jednom článku pokryť históriu Egypta až do dnešných čias. Inak by som to rozdelil tak, ako je napríklad v anglickej Wiki: en:History of Egypt. --Ondrejk 16:34, 12 január 2006 (UTC)

urcite najprv treba vyriesit zjednotenie casovych obdobi, tencto clanok sa neskor presunie pod jedno nejaku uceleny usek celych dejin Egypta [podobne ako to maju v en wiki], toto je zatial v podstate taky koncept an pripomienkovanie, aby som zbytocne neuvadzala [alebo naopak uviedla] rozne udaje, vsetky pripomienky si cenim tak smelo do toho 5k 10:05, 13 január 2006 (UTC)

Je dosť smola, že skoro všetky nové knihy od Egypte (okrem Shawowej encyklopédie), ktoré som mal nedávno požičané, som práve nedávno musel vrátiť, takže opravy potrvajú. A tiež si myslím, že presun je ten posledný problém. Bronto 15:32, 13 január 2006 (UTC)