Diskusia:Emo

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Hello,

i think this article ist mostly to short and discribes often just the new wave of so called "emo" music and lifestyle. but 1. that isn't the hole side of emo and 2. many of the really emotional Hardcore and Hardcore Guys didn'd think that this wave of commercial, overdressed and nonpolitical "emo" music has something to do with the ruths of Emocore.

In this way, also the bands have sometimes - when you call about music - nothing in common with Emo or Emocore. Some bands like My Chemical Romance, Panic! at the Disco and Fall out boy are Alternative, [[Pop-Punk]-Bands with emotional Lyrics. Better examples for Emocore - or short Emo - are e.g. Alexisonfire, Silverstein, Boysetsfire, Thursday and so on. 88.72.5.75 13:28, 10. apríl 2007 (UTC)[wikipedia Germany][odpovedať]


awoj, milujem emo a nedam nanho dopustit.... nec si kazdy mysli co chce, ale EMO by sa nemalo pouzivat ako urazka... neni to spravne... voci tym, co ho pocuvaju a co su EMo. emakom a emackam.

EMO v dnešnej dobe (v skratke)[upraviť zdroj]

rád by som dodal, že dnešné EMO ako také sa dá definovať celkom jednoducho. Je to hudba ako aj predtým v 80. rokoch ´napríklad From First to Last je EMO´ a taktiež je to štýl obliekania sa napríklad. je pravda že je podobný Goth ale s tým sa nič nedá robiť. EMO je aj štýlom života a vnímania sveta okolo seba, priateľov či všeobecne ludí. Nejde o to že ´emák´ je smutný alebo tak, ide o to že všetky emocie berie inak. Lásku, nenávisť či radosť alebo smútok. Nejde len o to, že ´emáci´ sú smutnejší, ale bývajú aj štastný a plný života. Samopoškodzovanie sa v dnešnej dobe začalo radiť do štýlu EMO preto, lebo veľa ludí čo chcú byť EMO si myslia, že sa ní stanú práve vtedy, keď si začnú sami ubližovať.