Diskusia:Pásla kone na betóne

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

>O niekoľko mesiacov neskôr na sa Zimková obrátila na I.tvorivú skupinu s rozhodnutím, aby scenár podľa jej predlohy nerežíroval Fero Fenič. Toto Zimkovej rozhodnutie vychádzalo z konfliktu medzi ňou a Feničom. Ten totiž Zimkovú neplánoval obsadiť do úlohy Johany a plánoval upriamiť pozornosť práve na dcéru Pavlínku a na jej vzťah s vojakom.

Pokial som dobre rozumel, FF v sucasnosti hovori trochu nieco ine ako tu citam, ze tam MZ chcel mat ako predstavitelku hlavnej postavy (neviem, co hovoril v minulosti). Tu je par minutovy rozhovor s nim o tomto z min. roku: http://www.ceskatelevize.cz/porady/10523691056-tezka-leta-ceskoslovenskeho-filmu-1969-89/21256226290-mladi-vpred-a-vzad/ asi 16'50"-20'15"


>Film Pásla kone na betóne (1982) režiséra Štefana Uhra sa nakrúcal v exteriéroch a lokalitách miest Bratislava, Ostrava a Prešov, a v obciach Hubina a Fintice.

Tu sa tvrdi, ze sa natacalo aj v Sarisskych Michalanoch, ci nie? http://presov.korzar.sme.sk/c/4586420/vo-filme-pasla-kone-na-betone-je-v-zabere-pod-sprchou-ako-prve-dieta-s-namydlenou-hlavou.html