Diskusia:Plávanie detí

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
  • dostal som odkaz, že sa vedie diskusia, že by mal byť zaradený pod plávaním. Nerozumiem, keď janse v článku uvádzam, že sa nesmie "plávanie" detí zamieňať s plávaním, pretože s ním nič nemá... --ALVA - Alexander Vajda 00:20, 18. november 2010 (UTC)
  • ďalej sa tu uvádza, že nemám prezentovať sám seba. Potrebujem k tomu nejakú citáciu, alebo niečo podobné, pretože nedokážem do článku dávať iné vedomosti a skúsenosti ako svoje a niekedy formulácia nemusí byť vždy len vecná... --ALVA - Alexander Vajda 00:20, 18. november 2010 (UTC)
  • Príručky čítam, ale priznám sa, že nemám až tak moc času, aby som sa venoval viac pravidlám wikipedie, ako svojej práci. Preto privítam vecné pripomienky a nie len formálne upozornenia. Tiež by som privítal, aby ten, kto mi napíše pripomienku k nej dal aj svoj kontakt a dalo sa s ním konkrétnu vec prerokovať. Ďakujem za pochopenie. --ALVA - Alexander Vajda 00:20, 18. november 2010 (UTC)


Tak môžeme začať tým, že každý článok v encyklopédii začína definíciou. Čiže asi takto: Plávanie detí je...... --Rádiológ 16:26, 23. november 2010 (UTC)[odpovedať]