Diskusia k šablóne:Copytext

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
    • Osobám, ktoré už viackrát porušili autorské práva, môže byť dočasne znemožnené upravovanie stránok na Wikipédii. - ked mi podobny text poslali nemenovane telekomunikacie po x rokoch presneho splacania faktur a omeskania jednej o par dni, poriadne ma nasrdili... Je treba asi zvazovat pouzitie tychto textov... One telekomunikacie to asi tiez povazovali za standardne a mozno aj to bolo pre nich uspesne, mali rychlejsiu odozvu od klientov... :/ Liso@diskprís 17:36, 5 jún 2006 (UTC)
Súhlasím, ten, kto vytvoril tú šablónu nevybral zrovna vhodné slová, už som si to predtým všimol. Pokojne to zmeň (ako podobným textom postihnutý snáď budeš vedieť, čo by si rád počul :)). helix84 17:38, 5 jún 2006 (UTC)
Hmm, si tomu nepomohol. Nie je to vôbec presné a naviac od pôvodného prispievateľa sa nečaká odstránenie nedostatku v zmysle, že by niečo robil s textom, ale doplnenie povolenia, ak ho má. helix84 17:48, 5 jún 2006 (UTC)
verim, ze redaktor nie je uplny pako... Optimalne to vidim prepracovat podobne ako v Šablóna:Image copyright.. Ibaze teraz nestiham, tak to ponechavam aspon v tejto jemnejsej (hoc aj nepresnej) forme... Dik za pochopenie! :) Liso@diskprís 17:54, 5 jún 2006 (UTC)
Medzitým som si všimol, že nepresnosť bola v pôvodnej formulácii. Nejde o to, že by som si myslel, že je redaktor pako, ale s copyvio a s obrázkami robím, takže viem, že ľudia môžu mať problém niektoré veci na prvý krát pochopiť, preto chcem mať presnú formuláciu. A preto je na copyvio aj podrobný návod. helix84 18:05, 5 jún 2006 (UTC)