Diskusia k šablóne:Výhonok

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

S tou subkategóriou to nefunguje, ale aj tak nechápem, čo to malo akože spôsobiť. Subkategórie stubu predsa patria až pod kategóriu Stub, nie? Bronto 22:09, 11 Mar 2005 (UTC)

Mal som na mysli plnohodnotne kategorie s takymto menom... Ale netestoval som to, preto

som to nechal v komentari... Pri nevyplneni parametra som cakal vkladanie do kategorie stub, pri vyplneni do (samostatnych!) kategorii stub/meno (pricom stub/meno by sme rucne "podriadili" kategorii stub)... Slo mi o to aby som mal moznost pozriet si trebars astronomicke stuby, ked by som chcel pomoct wikipedii s astronomiu... vyrabat templaty typu {astro_stub} mi pride take nejake nesystemove ci co... Keby bolo casu, rad by som vyrobil trebars specializovane stuby, ktore lahko mozno rozsirit prekladom z ceskej wiki... Myslim, ze by sa naslo zopar ludi ochotnych pomoct, ktori ale proste iba nemaju dost info ktore by sem vlozili a netrufaju si prekladat z anglictiny... Proste chcem povedat, ze potrebujeme (podla mna) specializovane stubyLiso 11:57, 14 mar 2005 (UTC)

pouzitie[upraviť zdroj]

ma sa tato sablona davat na vsetky vyhonky alebo len na tie bez blizsich kategorii? --Michael21107 (diskusia) 12:57, 12. júl 2023 (UTC)[odpovedať]