Diskusia s redaktorom:Dude3

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

WikiOnTheRoad: Levoča[upraviť zdroj]

Ahoj,

spolu s Jetamom2 cestujeme po Slovensku v rámci projektu WikiOnTheRoad. V auguste 18. a 19. sa v Levoči uskutoční prvý zo série plánovaných WikiEditov tohto projektu. Ten sa zameriava na tvorbu článkov o rôznych menej známych regiónoch alebo menších mestách Slovenska. Chceme aby v rámci tohto projektu písali o svojom meste, kraji a regióne ľudia, ktorí v ňom žijú a región, mesto či kraj, dobre poznajú. Tento projekt si zároveň kladie za cieľ pomôcť skvalitniť prácu redaktorov, ktorí sa Wikipédii venujú a zároveň získať nových, ktorí by vo Wikipédii a ďalších Wikiprojektoch mohli nájsť záľubu.

Naša prvá zastávka bude Levoča a postupne budeme navštevovať ďalšie mestá na Slovensku. Chceme Ťa na túto udalosť pozvať. Samozrejme strava a prípadné cestovné náklady Ti môžeme spätne preplatiť.

Projektová stránka: https://sk.wikipedia.org/wiki/Wikip%C3%A9dia:WikiOnTheRoad Prvá zastávka: https://sk.wikipedia.org/wiki/Wikip%C3%A9dia:WikiOnTheRoad/Levo%C4%8Da Facebook udalosť: https://www.facebook.com/events/2081292628855193/

Na záver Ťa chcem poprosiť, zdieľaj informácie o tomto projekte medzi svojimi známymi a priateľmi, rodinou a kolegami z redaktorskej komunity, aby sa o projekte dozvedelo čo najviac ľudí.

Ďakujem.

Akdar (diskusia) 14:39, 26. júl 2018 (UTC)[odpovedať]