Diskusia s redaktorom:E-mail list sk

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Každý takýto email musí manuálne moderátor nášho mailing listu povoliť. Ale ak to má prospieť rozvoju Wiki, prečo nie. Moderátormi sú aktuálne Redaktor:Liso a Valasek

Možeš prosím pridať túto informáciu na stránku o mailing listoch a prípadne do portálu komunity? potom to bude užitočné aj pre ostatných a hlavne novo prichádzajúcich členom. Možno by som tam pridal aj upozornenie o nepísaní blbostí, lebo každý príspevok je jednak manuálne kontrolovaná a jednak po schválení je archivovaný a prístupný na internete. --Valasek 12:13, 31 mar 2005 (UTC)

  • ma to este tuto blbu vlastnost (ktoru som si prave otestoval) -> Musíte byť prihlásený a mať platnú e-mailovú adresu vo vašich nastaveniach, aby ste mohli iným redaktorom posielať e-maily. Takze sa mi momentalne zda, ze to neprinasa vela uzitku... :( Liso@diskprís 13:06, 31 mar 2005 (UTC)

Nerozumiem[upraviť zdroj]

  • Stale tomu velmi nerozumiem aky ma mat takyto uzivatel vyznam. Iba si tym podla mna komplikujeme situaciu a ostatnym pripadnym novacikom to este viac zneprehladnime. Ak uz je nalogovany na wiki a chce sa niekoho nieco spytat, nieco skomentovat alebo nieco navrhnut, tak to predsa moze jednoducho napisat do nejakej stranky tu na to urcenej. Ak naopak chce komunikovat s komunitou prostrednictvom e-mailu, tak bud komunikuje sukromne s konkretnymi ludmi alebo so vsetkymi na mailing-liste. Vazne prilis nerozumiem tomu, naco bude niekto cez tohto uzivatela posielat nieco do mailing-listu, kde sa k odpovedi aj tak spatne nedostane bez toho, aby sa tam prihlasil alebo si to pozrel niekde v archive na webe. A navyse ak taky e-mail odide pod hlavickou skwiki namiesto skutocnej adresy cloveka co to poslal, tak potom sa bude este tazsie diskutovat s nejakou "neexistujucou" adresou. Atomique 15:18, 31 mar 2005 (UTC)
    • Cakal som, ze nemusi byt nalogovany aby poslal spravu... Nefunguje to, asi je naozaj tento user zbytocny... Ale zmazat ho neviem :) Liso@diskprís 16:17, 31 mar 2005 (UTC)