Diskusia s redaktorom:Kokocorrections

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Ahoj. Wikipedia je encyklopedia a nie priestor pre propagaciu scientológie [1]. Ak chces presvedčiť ľudí o správnosti svojho pohľadu na vec, mal by si využiť blog. Oslavne reci porusujuce neutralny uhol pohladu tu nikto nepotrebuje, budu mazane a pri opakovanom revertovani dosiahnes jedine blok, clanok sa zamkne a mozes si pisat o scientologii ciernou farbou do komina. --Wookie (diskusia) 21:13, 3. február 2013 (UTC)[odpovedať]

Nehnevaj sa, Wookie, ale bol by si schopný uviesť konkrétne V ČOM bol porušený ten TVOJ "neutrálny uhol pohľadu"? Čo bolo za bodom neutrálnosti? Že som uviedol nejaký pozitívny aspekt?

Píšeš mi o "neutralite" ale zároveň vyjadruješ SVOJ NIE-neutrálny postoj: a) že si mám písať o scientologii ciernou farbou do komina b) vymazes TOTALNE VSETKY upravy, ktoré som tam urobil. Všetky!! Dokonca cca 3 minúty po tom, ako ich tam nahodím. To znamená, že si sa ani poriadne nepozrel na to ČO som upravil.

Nemal by si Ty byť ten objektívny?

Nemal by si Ty byť ten nezaujatý a nad vecou?

Pozri sa prosím Ťa na tie moje úpravy ešte raz. Ak na tom trváš, premňa - zamňa vymaž hoci aj všetky externé linky. Ak má toto pomôcť neutralite. Ak myslíš, zablokuj ma - tých, čo píšu na wikipediu o scientologii kriticky, tých neblokuj - ak myslíš, že oni sú NEUTRÁLNI. Ak chceš, doplň tam externé linky sám, ak o scientológii budú hovoriť čierne, to budú asi tie neutrálne, však?

Alebo proste na chvíľu zastaň, pozri sa NAOZAJ - že čo som tam nahodil - všimni si, že som tam dal linky na VEREJNOPROSPEŠNÉ programy, všimni si prosím, že BOJUJEME PROTI DROGÁM, že bojujeme ZA ĽUDSKÉ PRÁVA, a podobne - a ak nemáš problém s tým, že by každý človek MAL MAŤ svoje práva alebo že by naozaj nebolo zlé, keby DETI S DROGAMI NEZAČÍNALI, tak zrazu zistíš, že je ten môj príspevok celkom NEUTRÁLNY.

Alebo sa na to naozaj vykašli, vôbec sa na ten môj príspevok už nedívaj a rovno ma zablokuj...

PS: Ak by si mi čisto náhodou neodoprel moje právo VYJADRIŤ SA, tak Ťa chcem informovať, že si neprajem, aby si so mnou viac komunikoval tak, ako si uviedol do komentára úprav. Niečo v zmysle "choď si robiť náboženskú propagáciu niekde inde". Vyprosím si to od Teba. OK?

Ďakujem.