Diskusia s redaktorom:Madoš

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Cau, tvoje clanky su tu vrelo vitane, len prosim Ta, uzus vsetkych wikipedii je taky, ze clanok zacina zopakovanim Titulku medzi troma apotrofmi (cize hrube pismo) a nasleduje "je/bol ...co to proste je ..." . Bronto 22:17, 7 Dec 2004 (UTC)

Slovenské názvy článkov[upraviť zdroj]

Ahoj, dávaj prosím článkom slovenské názvy, nie latinské, také je pravidlo na Wikipédii. Ď. --AtonX 17:09, 8 Jan 2005 (UTC)

To ale bude práve pri mnohých anatomických výrazoch problém, lebo neexistujú alebo nie sú ustálené...Bronto 20:28, 8 Jan 2005 (UTC)
Ja si myslím, že to vôbec nebude problém. Rád pomôžem. --Metju12 08:33, 11 Jan 2005 (UTC)
Ale pekná séria článkov, treba uznať! --AtonX 22:12, 8 Jan 2005 (UTC)

WikiProjekt Ľudské telo[upraviť zdroj]

Zdravím Madoš. Chcem ťa pozvať na spoluprácu na tomto projekte. Pravdepodobne si medik, alebo tak niečo... Chcel by som pokryť zo začiatku všeobecné rozdelenie anatómie človeka. Ak sa ti chce, ak nie tak pokračuj kľudne tam kde si skončil. Zdar --Metju12 07:53, 10 Feb 2005 (UTC)

Ludske telo[upraviť zdroj]

Ahoj chlapi, ak chcete zoberte aj mna do partie. :-) Palica 16:09, 24 Feb 2005 (UTC)

Len do toho, "chlapi", také články potrebujeme....:) Bronto 03:44, 25 Feb 2005 (UTC)

Problém so zdrojom obrázka Obrázok:Zasobnikovy automat.gif[upraviť zdroj]

Warning sign
Tento obrázok môže byť zmazaný.

Vďaka za nahranie obrázka Obrázok:Zasobnikovy automat.gif. Avšak tento môže byť čoskoro zmazaný, ak nedokážeme zistiť držiteľa autorských práv a stav autorských práv. Kvôli dodržiavaniu autorského zákona sme veľmi obozretní pri prijímaní obrázkov do Wikipédie.

Držiteľom autorských práv je zvyčajne tvorca, zamestnávateľ tvorcu alebo osoba, ktorej boli tieto práva udelené. Informácia o tom, za akých podmienok môžeme používať dielo je uvedená v licencii. Typ licencie označujeme pridaním šablóny licencie. Zodpovedajúcu šablónu nájdite v zozname Wikipédia:Šablóny/Licencie a vložte ju na opisnú stránku obrázka takto: {{NázovŠablóny}}.

Prosím, označte informácie o autorských právach (kto je autorom a licenciu) aj na všetkých ostatných obrázkoch, ktoré ste nahrali alebo nahráte. Pamätajte, že administrátori môžu zmazať obrázky bez tejto dôležitej informácie. Zoznam najdôležitejších zásad, ktoré je treba pri nahrávaní obrázkov dodržať je v článku Pomoc:Obrázok. Ak máte nejaké otázky, kontaktujte mňa alebo niektorého z tu uvedených redaktorov. Vďaka.