Redaktor:Kandy Talbot/erb

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Vážený Starosta obce xxx,

Ďakujeme, že ste sa rozhodli uvolniť erb obce pre stránky projektu Wikipédia, ale ešte potrebujeme uviesť aj pod akou slobodnou licenciou ho uvoľňuje autor vyobrazenia.

Prosíme o zaslanie dole uvedeného vyhlásenie od autora vyobrazenia resp. držiteľa autorských práv.

Samozrejme, vzhľadom na Slovenské zákony, bude pod erbom umiestnené upozornenie, že na Slovensku môže byť erb použitý len so súhlasom obce.

Please note that although this representation is protected by copyright of its author and has a free license, it is also protected by Slovak law 369/1990 Zb. o obecnom zriadení, § 1b Symboly obce, and therefore *may not be used in Slovakia without permission from the municipality.*

Vzor vyhlásenia:

Týmto vyhlasujem, že som tvorcom a/alebo jediným držiteľom autorských práv diel: http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Erb_obce_Kriv%C3%A1.jpg http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Vlajka_obce_Kriv%C3%A1.jpg

Súhlasím so zverejnením diel za podmienok slobodnej licencie Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported (záväzne znenie: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/; celá verzia: http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/legalcode)

Beriem na vedomie, že udeľujem komukoľvek rozmnožovať, rozširovať, vystavovať dielo a odvodené diela za podmienky uvedenia autora a za podmienky použitia identickej slobodnej licencie pre odvodené diela.

Som si vedomý, že vždy ostávam držiteľom autorských práv na svoje dielo a nechávam si právo byť uvedený ako autor. Zmeny, ktoré urobia iní, nebudú pripisované mne.

Som si vedomý, že slobodná licencia sa týka iba autorského práva a vyhradzujem si možnosť zakročiť proti každému, kto použije dielo urážlivým spôsobom alebo poruší osobnostné práva, obmedzenia týkajúce sa obchodnej značky, erbu atď.

Beriem na vedomie, že tento súhlas je neodvolateľný a že obrázok môže a nemusí byť permanentne umiestnený na projekte Wikimedia.

DÁTUM, MENO DRŽITEĽA AUTORSKÝCH PRÁV