Preskočiť na obsah

Redaktor:L.S. is my life/pieskovisko

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Larry Stylinson je spojenie mien Louis Tomlinson a Harry Styles.Ľudia ktorý ich takzvane shipujú( veríš v určitý vzťah,ktorý spolu dvaja ľudia majú a že ho podporujete) a veria že sú spolu. Tento ,,ship" začal keď Simon Cowell vyvoril skupinu One Direction ktorá sa skladá z 5 členov a to Zayn Malik,Niall Horan,Liam Payne a už spomínaných Louis Tomlinson a Harry Styles.Ľudia si potom začali všímať ich správanie a vytvárať fanfikcie ktorým veria až do teraz. Fanúšikov tohto páru nezastavila ani správa ani že Louis má dieťa a že má údajne priateľku o ktorej sa hovorí že je takzvaná beard. Je to fake priateľka ktorú využívajú známe osobnosti aby zakrili že sú gayovia alebo bisexuáli kvôli tomu aby im to neohrozilo ich kariéru. Kvôli čomu ich ale ešte stále v láske. Sú tu aj teórie že si pre seba píšu piesne.

Potom tu sú tetovania ktoré si prevažne dávajú páry a ktoré k sebe patria(couple tattoos).

Je ich tu dosť. Napríklad :

-ruža a nôž,

- nápisy ,,hi" a ,,oops",

- loď a kompas,

- klietka a vtáčiky,

- kotva a lano,

- motýľ a nápis it is what it is koré podľa predlôh tatéra patria k sebe a menej viditeľné polky srdca ktoré majú obidvaja.

Ak sa vrátime ku pesničkám tak do tejto kategórie patria aj zmeny v textoch piesní.

Napríklad :-i am in love with you and all these little things =:i am in love with you and all his little things

- just like she already owned it = just like he already owned it

- i have loved you since we were 18 = i have loved him since we were 18

- i have loved you since we were 18 = i have loved you since we were 16 (ked sa spoznali Louis mal 18 a Harry 16)

Taktiež tu veľkú časť zohráva sociálna sieť Twitter na ktorej píšu niekedy na prvý pohľad nezmyselné odkazy, no niektoré majú aj hlbší význam.Z jedných najlajkovanejších tweetov je aj ,,Always in my heart Harry Styles. Your sincerely Louis.".S Twitterom sa spája aj číslo 28.


https://translate.google.sk/?hl=sk