Redaktor:Liso/expert na tamtú vec

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Keďže V. Z. ma na svojej stránke menuje expertom na akúsi vec, dotýkajúcu sa jeho (ne)pôsobenia v českej wiki, považujem za užitočné sa k tomu vyjadriť...

Vít je človek, ktorého si vážim a som mu vďačný za jeho pomoc pri vytváraní ako českej tak aj slovenskej wikipédie.

V priebehu času však nepriateľ zasial medzi nás, členov českej wiki, semeno nedorozumenia. To prerástlo vo vážnejšie spory a medzi niektorými wikipediánmi až v osobnú nevraživosť.

Pri hľadaní cesty ako na českej wiki obnoviť WikiLásku som sa zúčastnil (ako poloaktívny člen) aj ja. Cesta, ktorá nám bola súdená nebola oprostená od bolesti a tak mohol nepriateľ rozdúchavať svoje dalšie ohne.

Aby sa ani iskierky nešírili ďalej na slovenskú wiki, rozhodol som sa riadiť princípom hrubej čiary. To znamená, že nič z toho čo som pokladal za správne vyvodiť voči konkrétnym osobám na českej wiki nemienim prenášať na slovenskú. Naopak. Vítam V. v našej wikipédii!

Neviem ako to je s jeho znalosťami slovenčiny, ale verím, že aspoň po technickej stránke (napr. pri kategorizácii, oprave vecných chýb) ale aj pri zakladaní výhonkov môže byť veľmi užitočný.

To je snáď zatiaľ všetko čo k tejto veci viem napísať... Liso@diskprís 07:51, 6 september 2005 (UTC)