Preskočiť na obsah

Redaktor:MatusSK/pieskovisko

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Prvá vzbura

Prvá vzbura vznikla potom čo Temark za trolenie dal ban všetkým skoro všetkým adminom na 2 hod (Majox, Husita, Wesky, Tampy) Týto admini vyhlásili vzburu a odišli na discord odkial viedli vojnu proti tegmarovmu ts. Aj keď Majox sa vyjadril že bol nestranný dobové výpovede svetkov tvrdia inak a to že bol na strane vzbúrencov.

Paselogo, Kyselka boli na dovolenke a Pašon aj Kyselka vyjadrili svoju lojalitu ts cez chat a po príchode tak aj urobili pre dôvod toho že Discord označili za "sračku". K tomuto viedol aj lojalista Piper.

Lojálna strana bola posílená o Sadrusa, nového admina. Tegískovy lojalisti Matúš, Piper, Sadrus, Kame neskôr aj Paselogo a Kyselka.

V tomto nedostatku adminov a za lojalitu k Tegískovy dostal Matúš admina, došlo k tomu hlavne preto lebo aj on trolil ale nemohol dať poke s urážkou ako ostatný pre nízke permisie hned po ako admini dostaly ban išiel za Tegmarkom do room a znova sa začal hádať. Bol na strane vzbúrencov ale keď sa k nemu dostali noviny o vyhláseniu discorda odmietol sa zúčastniť a ostal s Tegmarkom ako dôvod udal že Discord je "pičovina najväčšieho kalibra proste na kokot". Tegmark po tom čo videl že Matúš sa nepridal ani po tom čo sa doslova pred 30 min hádali udelil po dlhšiom čase Matúšovi Moderátora.

Hádka ktorá viedla k trollu a Tegmarkovmu hnevu bola o tom že sa smialy vtedy ešte iba opozícia Matúš, Husita, Wesky, Tampy, Marťan za názory ktoré boly príliš liberálne a dokonca aj Kame povedal "Židi nemajú obriezku díval sem se na dokumenty". Toto viedlo k poku "Židi nemajú obriezku" za ktorí mali ban.

Povstanie trvalo do príchodu Paselogo a keď Paselogo vyhlásil lojalitu k ts aj po pokusoch dostať ho k vzbúrencom. Po dvoch dňoch od príchodu Pašona vzbúrenci kapitulovali. Adminov naspeť nedostaly a Majox bol jediný ktorý ostal a mal admina aj keď až po tom čo ho o tom presvedčil Matúš.