Redaktor:Petra.bab/pieskovisko

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Jonathan Joly a Anna Saccone[upraviť | upraviť zdroj]

Jonathan začal vloging ako druh experimentu už v roku 2010. Práve sa vrátil z vysokej školy z Veľkej Británie do Írska, kde študoval emocionálne spojenie prostredníctvom médii. S množstvom voľného času sa rozhodol skúsiť niečo na YouTube.

Prvých 50 videí urobil len ako paródiu ich života. Po pol roku sa rozhodol natáčať svoj život každý deň. Po týždni mal takmer 1000 followerov.

V ďalších mesiacoch počet neustále narastal. Dennodenne pridával videá, ktoré boli denníkom ich života. V čase keď sa Jonathan rozhodol požiadať Anna o ruku mal takmer 328 000 sledovaní.

Časom[upraviť | upraviť zdroj]

Maltézsky pes

Krátko pred ich svadbou v roku 2011 ich spoločnosť YouTube kontaktovala kvôli neustále narastajúcej sledovanosti. Ponúkli im partnerskú dohodu.

Do roka boli v pozícii že im ich videá z každodenného života zarábali toľko že nemuseli chodiť každý deň do práce.

Každodenné videá sledujú tisícky ľudí na internete od vyvádzania ich 6 maltézskych psov až po ratolesti v podobe ich dcéry Emilie a syna Eduarda.

V januári minulého roku mali na každom videu viac ako 30 000 videní. Dnes to je už viac ako 140 000. Čo robí 10 miliónov zobrazení mesačne.

Dnes sú Anna a Jonathan najúspešnejší vlogeri Írska. V júni roku 2014 sa Anna, Jonthan a ich deti presťahovali z Írska do Londýna.


Použitá literatúra
[upraviť | upraviť zdroj]

http://www.independent.ie/lifestyle/jonathan-anna-baby-emilia-six-dogs-and-70-million-viewers-30134670.html[upraviť | upraviť zdroj]