Redaktor:WineStory

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Wine Story - logo

Spoločnosť Wine Story, je na slovenskom trhu už pol roka. O jedinečnosti toho projektu hovorí už aj jeho názov. Ako prvá na Slovensku ponúka nový spôsob vychutnania vína pomocou online predaja vín.


O nás

Sme skupina zanietených ľudí, ktorých spojila vášeň k vínu a podnikaniu. Radi by sme naše dlhoročné skúsenosti z oblasti someliérstva a degustácie vína ponúkli práve Vám. Našou snahou je nielen sprostredkovať Vám opojný a lahodný nápoj, ale predstaviť Vám aj jeho podstatu. Každé víno sa spája so zaujímavým príbehom, v ktorom sa odkrýva jeho duša. Pomocou neho sa vytvára medzi konzumentom a vínom osobitný vzťah. Naša ponuka obsahuje v jednej zásielke štyri fľaše jedinečných vín, pochádzajúcich z rôznych kútov sveta. Dominujú však vína zo Slovenska, ktoré sa presadzujú aj v zahraničí. Tu najťažšiu prácu, výber vína, nechajte na nás .Vy sa doma pohodlne usaďte a počkajte. O krátku chvíľku kuriér zazvoní a Vy si môžete začať vychutnávať tento jedinečný balíček vín. Každý mesiac Vám doručíme novu zásielku. Bude obsahovať nielen obľúbený nápoj, ale i jeho príbeh. Staňte sa aj Vy pravými milovníkmi a znalcami vína.


Ako to celé funguje?

1. Vždy v prvom týždni v mesiaci zverejníme nový balíček, ktorý bude obsahovať zvyčajne dve slovenské vína a dve zahraničné.

2. Keď sa Vám balíček zapáči, kedykoľvek v tom mesiaci zaň zaplatíte a koncom mesiaca si počkáte na kuriéra.

3. Každý mesiac si pochutnáte na ozajstnom víne a ak ste laik, postupne sa naučíte, ako mať väčší pôžitok z každého dúšku.

4. Predplatné môžete kedykoľvek zrušiť. K ničomu sa nezaväzujete.


Tiež máte radi skvelé víno?

Ak áno, a máte záujem vyskúšať tento novodobý predaj vína, určite si kliknite na ich internetovú stránku, kde si môžete vybrať víno presne pre Vás, ale taktiež sa dočítate veľa zaujímavostí, ktoré s vínom súvisia.