Súbor:Cour Napoléon at night - Louvre.jpg

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Pôvodný súbor(3 048 × 1 209 pixelov, veľkosť súboru: 3 MB, MIME typ: image/jpeg)

Tento zdieľaný súbor je z Wikimedia Commons a je možné ho používať na iných projektoch. Nižšie sú zobrazené informácie z popisnej stránky súboru.

France Warning sign

Copyright warning: A subject in this image is protected by copyright.

This image features an architectural or artistic work, photographed from a public space in France. There are limited Freedom of Panorama exemptions in France, which means that they cannot be photographed freely for anything other than non-commercial purposes. However, French jurisprudence states that no infringement is constituted when the work is an "accessory compared to the main represented or handled subject".

If a copyrighted architectural or artistic work is contained in this image and it is a substantial reproduction, this photo cannot be licensed under a free license, and will be deleted. Framing this image to focus on the copyrighted work is also a copyright violation.

Before reusing this content, ensure that you have the right to do so. You are solely responsible for ensuring that you do not infringe someone else's copyrights. See our general disclaimer for more information.

Zhrnutie

Popis
institution QS:P195,Q19675
العربية: ساحة متحف اللوڤر وهرمها. هذه الصورة شاملة (پانوراميَّة) عبارة عن ثلاثة صُورٍ مجموعة باستخدام برنامج هوگن.
Deutsch: Innenhof mit Pyramide. Dieses Bild ist ein Panorama von Nähten drei Bilder mit Hugin gemacht.
English: Courtyard of the Museum of Louvre, and its pyramid. This picture is a panorama made from stitching three pictures with Hugin.
Français : La cour Napoléon du Musée du Louvre, et sa pyramide, au coucher de soleil. Ce panorama est constitué de trois photos collées ensemble avec Hugin.
Українська: Внутрішній двір та вхід у вигляді скляної піраміди до музею Лувра. Панорама складається з трьох знімків.
Tiếng Việt: Sân Napoléon cùng kim tự tháp kính của Bảo tàng Louvre, Paris. Tấm hình được ghép bằng ba bức ảnh nhờ phần mềm Hugin.
中文:羅浮宮/卢浮宫博物館庭園及金字塔。本圖片使用了Hugin以3張照片接合而成。
Dátum
Zdroj Vlastné dielo
Autor Benh LIEU SONG
Ďalšie verzie
Pozícia kamery48° 51′ 40,45″ S, 2° 20′ 05,6″ V  Heading=110° Kartographer map based on OpenStreetMap.Tento a ďalšie obrázky na: OpenStreetMapinfo

Zhodnocení

Obrázok of the year
Obrázok of the year
Former Featured picture
Kvalitní obrázok
Kvalitní obrázok

Wikimedia CommonsWikipédia

Tento soubor se účastnil hlasování o Obrázek roku 2007.
Tento obrázek byl považován za nejlepší na Wikimedia Commons (Odporúčané obrázky), a tedy splňoval tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
Tento obrázek patří mezi kvalitní, neboť bylo zhodnoceno, že plní požadavky na kvalitní obrázky.

Wikipédia
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce arabština (صور مختارة), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce němčina (Exzellente Bilder), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce angličtina (Featured pictures), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce španělština (Recursos destacados), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce perština (نگاره‌های برگزیده), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce malajština (Gambar pilihan), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce turečtina (Seçkin resimler), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.
 Tento obrázek je považován za nejlepší na Wikipedii v jazyce čínština (特色图片), a tedy splňuje tamější pravidla pro nejlepší obrázky.

Pokud máte nějaký podobně kvalitní soubor, který lze zveřejnit pod vhodnou licencí, určitě ho načtěte, označte a nominujte.

Licencovanie

Ja, držiteľ autorských práv k tomuto dielu ho týmto zverejňujem za podmienok nasledovných licencií:
GNU head Bolo udelené povolenie kopírovať, širiť a/alebo meniť tento dokument za podmienok GNU Free Documentation License, verzie 1.2 alebo ktorejkoľvek neskoršej verzie publikovanej Free Software Foundation; bez Nemenných častí, bez Textov na prednej obálke a bez Textov na zadnej obálke. Kópia tejto licencie je zahrnutá v časti nazvanej GNU Free Documentation License.
w:sk:Creative Commons
uvedenie autorov meniť za rovnakých podmienok
Tento súbor podlieha licencii Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported
Môžete slobodne:
  • zdieľať – kopírovať, šíriť a prenášať dielo
  • meniť ho – upravovať dielo
Za nasledovných podmienok:
  • uvedenie autorov – Musíte spomenúť autorov (jednotlivo alebo kolektívne), poskytnúť odkaz na licenciu a uviesť, či ste niečo zmenili. Môžete to urobiť ľubovoľným primeraným spôsobom, ale nie spôsobom naznačujúcim, že poskytovateľ licencie podporuje vás alebo vaše použitie diela.
  • meniť za rovnakých podmienok – Ak toto dielo zmeníte, prevediete do inej formy alebo použijete ako základ iného diela, musíte výsledok šíriť pod rovnakou alebo kompatibilnou licenciou ako originál.
Táto šablóna licencie bola pridaná k tomuto súboru počas aktualizácie licencovania GFDL.
w:sk:Creative Commons
uvedenie autorov
Tento súbor podlieha licencii Creative Commons Attribution 2.5 Generic
Môžete slobodne:
  • zdieľať – kopírovať, šíriť a prenášať dielo
  • meniť ho – upravovať dielo
Za nasledovných podmienok:
  • uvedenie autorov – Musíte spomenúť autorov (jednotlivo alebo kolektívne), poskytnúť odkaz na licenciu a uviesť, či ste niečo zmenili. Môžete to urobiť ľubovoľným primeraným spôsobom, ale nie spôsobom naznačujúcim, že poskytovateľ licencie podporuje vás alebo vaše použitie diela.
Môžete si zvoliť ľubovolnú z týchto licencií.
Annotations
InfoField
This image is annotated: View the annotations at Commons

Štítky

Pridajte jednoriadkové vysvetlenie, čo tento súbor predstavuje

Položky prezentované týmto súborom

motív

24. február 2007

48°51'40.450"N, 2°20'5.600"E

směr pohledu čeština: 110 stupeň

image/jpeg

a0b5bbc8abffd4aaf5e43284d9978bccd2184af4

metoda určení čeština: SHA-1 čeština

objem dat čeština

3 150 916 bajt

1 209 obrazový prvok

šířka čeština

3 048 obrazový prvok

História súboru

Po kliknutí na dátum/čas uvidíte ako súbor vyzeral vtedy.

Dátum/ČasNáhľadRozmeryPoužívateľKomentár
aktuálna22:13, 1. marec 2007Náhľad verzie z 22:13, 1. marec 20073 048 × 1 209 (3 MB)Benh{{Information |Description=La pyramide du Louvre, au coucher de soleil. Ce panorama est constitué de trois photos collées ensemble avec Hugin. |Source=travail personnel. |Date=24/02/2007 |Author=User:Benh |Permission= |other_versions=[[Image:Louvre

Na tento súbor odkazujú nasledujúce 4 stránky:

Globálne využitie súborov

Nasledovné ďalšie wiki používajú tento súbor:

Zobraziť ďalšie globálne použitie tohto súboru.

Metadáta