Wikipédia:Slovenské články s chýbajúcimi súradnicami/Záhlavie

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie

Zoznam NNN článkov o slovenských lokalitách s chýbajúcim určením polohy, radený podľa typu lokality, generovaný na základe DB dumpu z RRRR-MM-DD (vek: -356361 dní) a neskorších úprav stránok. Kontakt: Redaktor:Teslaton.

Súradnice sa do článkov dopĺňajú buď pomocou parametrov vhodného infoboxu (preferovaný spôsob), alebo (v prípade článkov bez IB) pomocou šablóny {{Súradnice}}. Pokiaľ pre daný typ článku existuje zaužívaný druh infoboxu (pozri infoboxové kategórie nižšie, prípadne iný kompletnejší článok podobného typu), zvážte priamo doplnenie infoboxu. Pred dopĺňaním súradníc do článku skontrolujte, či už niekto iný súradnice nedoplnil (ikonka glóbusu so súradnicami vpravo hore v záhlaví článku).

Súradnice je možné získať z vhodných zdrojov, prípadne pomocou nástroja Geolokátor (nájdením objektu na mape, umiestnením a doladením značky pri čo najpodrobnejšom zoome mapy a kliknutím na vygenerovaný kód so súradnicami). Nástroj tiež umožňuje vložiť orientačné súradnice z iného zdroja a spresniť polohu pomocou mapy.

Pozri aj: • Šablóna:Súradnice, • Kategória:Geografické infobox šablóny, • Kategória:Infobox šablóny budov a stavieb, • Kategória:Dopravné infobox šablóny, • Kategória:Wikipédia:Údržba súradníc