Zoznam častí seriálu C.S.I.: Kriminálka Las Vegas

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam častí seriálu C.S.I.: Kriminálka Las Vegas. Je to najdlhšie vysielané CSI (v porovnaní so CSI: Miami, ktoré skončilo 10-tou sériou, a CSI: NY, ktoré skončilo 9-tou séria), no CBS ohlásila, že seriál skončí 27. septembra 2015, dvojhodinovým televíznym filmom.

Prehľad sérií[upraviť | upraviť kód]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série USA Finále série USA Premiéra série Slovensko Finále série Slovensko Stanica USA Stanica Slovensko
1 23 6. október 2000 17. máj 2001 ? ? CBS ?
2 23 27. september 2001 16. máj 2002 ? ? ?
3 23 26. september 2002 15. máj 2003 ? ? ?
4 23 25. september 2003 30. máj 2004 ? ? ?
5 25 13. september 2004 19. máj 2005 ? ? ?
6 24 22. september 2005 18. máj 2006 ? ? ?
7 24 21. september 2006 17. máj 2007 ? ? ?
8 17 27. september 2007 15. máj 2008 ? ? ?
9 24 9. október 2008 14. máj 2009 ? ? ?
10 23 24. september 2009 20. máj 2010 ? ? ?
11 22 23. september 2010 12. máj 2011 30. jún 2011 24. november 2011 JOJ
12 22 21. september 2011 9. máj 2012 ? ? ?
13 22 26. september 2012 15. máj 2013 ? ? Plus
14 22 25. september 2013 7. máj 2014 6. marec 2014 14. júl 2014
15 18 28. september 2014 15. február 2015 23. marec 2015 27. júl 2015
Film 2 27. september 2015 3. február 2017 Wau


Časti[upraviť | upraviť kód]

1. séria (2000-2001)[upraviť | upraviť kód]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
1
1
PilotPilot
Danny Cannon
Anthony E. Zuiker
6. október 2000
2
2
Cool ChangeChladnokrvný čin
Michael W. Watkins
Anthony E. Zuiker
13. október 2000
3
3
Crate 'n' BurialDebna na pohreb
Danny Cannon
Ann Donahue
20. október 2000
4
4
Pledging Mr. JohnsonKrst pána Johnsona
Richard J. Lewis
Josh Berman & Anthony E. Zuiker
27. október 2000
5
5
Friends & LoversPriatelia a milenci
Lou Antonio
Andrew Lipsitz
3. november 2000
6
6
Who Are You?Kto si?
Danny Cannon
Carol Mendelsohn & Josh Berman
10. november 2000
7
7
Blood DropsKvapky krvi
Kenneth Fink
Storyline: Tish McCarthy
Scenár: Ann Donahue
17. november 2000
8
8
AnonymousAnonym
Danny Cannon
Eli Talbert & Anthony E. Zuiker
24. november 2000
9
9
Unfriendly SkiesNemilosrdné nebesá
Michael Shapiro
Storyline: Andrew Litsitz
Scenár: Andrew Lipsitz, Carol Mendelsohn & Anthony E. Zuiker
8. december 2000
10
10
Sex, Lies and LarvaeSex, lži a larvy
Thomas J. Wright
Josh Berman & Ann Donahue
22. december 2000
11
11
The I-15 MurdersVraždy na diaľnici I-15
Oz Scott
Carol Mendelsohn
12. január 2001
12
12
Fahrenheit 932500°C
Danny Cannon
Jacqueline Zambrano
1. február 2001
13
13
BoomBum!
Kenneth Fink
Josh Berman, Ann Donahue & Carol Mendelsohn
8. február 2001
14
14
To Halve and to HoldRozdeľ a panuj
Lou Antonio
Andrew Lipsitz & Ann Donahue
15. február 2001
15
15
Table StakesStávky pri stole
Danny Cannon
Storyline: Elizabeth Devine
Scenár: Anthony E. Zuiker & Carol Mendelsohn
22. február 2001
16
16
Too Tough to DieHúževnato sa drží života
Richard J. Lewis
Elizabeth Devine
1. marec 2001
17
17
Face LiftPlastika tváre
Lou Antonio
Josh Berman
8. marec 2001
18
18
$35K O.B.O.35-tisíc na bankovom účte
Roy H. Wagner
Eli Talbert
29. marec 2001
19
19
Gentle, GentleNežne, nežne
Danny Cannon
Ann Donahue
12. apríl 2001
20
20
Sounds of SilenceZvuky ticha
Peter Markle
Josh Berman & Andrew Lipsitz
19. apríl 2001
21
21
Justice Is ServedSpravodlivosti je učinené zadosť
Thomas J. Wright
Jerry Stahl
26. apríl 2001
22
22
Evaluation DayDeň hodnotenia
Kenneth Fink
Anthony E. Zuiker
10. máj 2001
23
23
Strip StranglerŠkrtič
Danny Cannon
Ann Donahue
17. máj 2001

2. séria (2001-2002)[upraviť | upraviť kód]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
24
1
BurkedUdusený
Danny Cannon
Carol Mendelsohn & Anthony E. Zuiker
27. september 2001
25
2
Chaos TheoryTeória chaosu
Kenneth Fink
Josh Berman & Eli Talbert
4. október 2001
26
3
OverloadSkrat
Richard J. Lewis
Josh Berman
11. október 2001
27
4
Bully for YouNásilník
Thomas J. Wright
Ann Donahue
18. október 2001
28
5
Scuba Doobie-DooLietanie pod vodou
Jefery Levy
Elizabeth Devine & Andrew Lipsitz
25. október 2001
29
6
Alert BoysVýmena bratov
Danny Cannon
Ann Donahue
1. november 2001
30
7
CagedV klietke
Richard J. Lewis
Elizabeth Devine & Carol Mendelsohn
8. november 2001
31
8
Slaves of Las VegasOtroci z Las Vegas
Peter Markle
Jerry Stahl
15. november 2001
32
9
And Then There Were NoneA potom nezostal už nik...
John Patterson
Storyline: Josh Berman
Scenár: Carol Mendelsohn & Eli Talbert
22. november 2001
33
10
EllieEllie
Charlie Correll
Anthony E. Zuiker
6. december 2001
34
11
Organ GrinderDarcovia orgánov
Allison Liddi
Elizabeth Devine & Ann Donahue
13. december 2001
35
12
You've Got MaleSestry
Charlie Correll
Marc Dube & Corey Miller
20. december 2001
36
13
Identity CrisisKríza identity
Kenneth Fink
Ann Donahue & Anthony E. Zuiker
17. január 2002
37
14
The FingerPrst
Richard J. Lewis
Danny Cannon & Carol Mendelsohn
31. január 2002
38
15
Burden of ProofĽudská farma
Kenneth Fink
Ann Donahue
7. február 2002
39
16
Primum Non NocereZakázané uvoľnenie
Danny Cannon
Andrew Lipsitz
28. február 2002
40
17
Felonious MonkHriešny mních
Kenneth Fink
Jerry Stahl
7. marec 2002
41
18
Chasing the BusLov na autobus
Richard J. Lewis
Eli Talbert
28. marec 2002
42
19
StalkerSliedič
Peter Markle
Danny Cannon & Anthony E. Zuiker
4. apríl 2002
43
20
Cats in the CradleMačacia kolíska
Richard J. Lewis
Kris Dobkin
25. apríl 2002
44
21
Anatomy of a LyeAnatómia lúhu
Kenneth Fink
Josh Berman & Andrew Lipsitz
2. máj 2002
45
22
Cross JurisdictionsMedzištátna jurisdikcia
Danny Cannon
Ann Donahue, Carol Mendelsohn & Anthony E. Zuiker
9. máj 2002
46
23
The Hunger ArtistDychtivá umelkyňa
Danny Cannon
Jerry Stahl
16. máj 2002

3. séria (2002-2003)[upraviť | upraviť kód]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
47
1
Revenge Is Best Served ColdPosledná kvapka
Danny Cannon
Carol Mendelsohn & Anthony E. Zuiker
26. september 2002
48
2
The Accused Is EntitledPrávo obžalovaného
Kenneth Fink
Elizabeth Devine & Ann Donahue
3. október 2002
49
3
Let the Seller BewareVýstraha predajcovi
Richard J. Lewis
Andrew Lipsitz & Anthony E. Zuiker
10. október 2002
50
4
A Little MurderMalá vražda
Tucker Gates
Ann Donahue & Naren Shankar
17. október 2002
51
5
Abra-CadaverAbrakadabra
Danny Cannon
Danny Cannon & Anthony E. Zuiker
31. október 2002
52
6
The Execution of Catherine WillowsPoprava Catherine Willowsovej
Kenneth Fink
Elizabeth Devine & Carol Mendelsohn
7. november 2002
53
7
Fight NightNoc boxerov
Richard J. Lewis
Andrew Lipsitz & Naren Shankar
14. november 2002
54
8
SnuffSnuff film
Kenneth Fink
Ann Donahue & Bob Harris
21. november 2002
55
9
Blood LustKrvilační
Charlie Correll
Josh Berman & Carol Mendelsohn
5. december 2002
56
10
High and LowVysoká a nízka
Richard J. Lewis
Naren Shankar & Eli Talbert
12. december 2002
57
11
Recipe for MurderRecept na vraždu
Richard J. Lewis
& J. Miller Tobin
Ann Donahue & Anthony E. Zuiker
9. január 2003
58
12
Got Murder?Stratená matka
Kenneth Fink
Sarah Goldfinger
16. január 2003
59
13
Random Acts of ViolenceTúžba zabiť
Danny Cannon
Danny Cannon & Naren Shankar
30. január 2003
60
14
One Hit WonderZablúdená guľka
Félix Enríquez Alcalá
Corey Miller
6. február 2003
61
15
Lady Heather's BoxSkrinka Lady Heather
Richard J. Lewis
Storyline: Josh Berman, Ann Donahue,
Bob Harris & Anthony E. Zuiker
Scenár: Andrew Lipsitz, Carol Mendelsohn,
Naren Shankar & Eli Talbert
13. február 2003
62
16
Lucky StrikeŠťastný zásah
Kenneth Fink
Eli Talbert & Anthony E. Zuiker
20. február 2003
63
17
Crash and BurnBúračka
Richard J. Lewis
Josh Berman
13. marec 2003
64
18
Precious MetalVzácny kov
Deran Sarafian
Andrew Lipsitz & Naren Shankar
3. apríl 2003
65
19
A Night at the MoviesNoc v kine
Matt Earl Beesley
Storyline: Carol Mendelsohn
Scenár: Danny Cannon & Anthony E. Zuiker
10. apríl 2003
66
20
Last LaughPosledný smiech
Richard J. Lewis
Storyline: Bob Harris & Carol Meldelsohn
Scenár: Bob Harris & Anthony E. Zuiker
24. apríl 2003
67
21
ForeverNavždy
David Grossman
Sarah Goldfinger
1. máj 2003
68
22
Play with FireHra s ohňom
Kenneth Fink
Andrew Lipsitz & Naren Shankar
8. máj 2003
69
23
Inside the BoxV schránke
Danny Cannon
Carol Mendelsohn & Anthony E. Zuiker
15. máj 2003

4. séria (2003-2004)[upraviť | upraviť kód]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
70
1
Assume NothingNič nepredpokladaj
Richard J. Lewis
Danny Cannon & Anthony E. Zuiker
25. september 2003
71
2
All for Our CountryBer peniaze a bež
Richard J. Lewis
Richard Catalani, Andrew Lipsitz & Carol Mendelsohn
2. október 2003
72
3
HomebodiesDomáce telá
Kenneth Fink
Sarah Goldfinger & Naren Shankar
9. október 2003
73
4
Feeling the HeatPocit tepla
Kenneth Fink
Eli Talbert & Anthony E. Zuiker
23. október 2003
74
5
Fur and LoathingKožuchy a kožušiny
Richard J. Lewis
Jerry Stahl
30. október 2003
75
6
JackpotJackpot
Danny Cannon
Carol Mendelsohn & Naren Shankar
6. november 2003
76
7
Invisible EvidenceNeuznaný dôkaz
Danny Cannon
Josh Berman
13. november 2003
77
8
After the ShowPo skončení predstavenia
Kenneth Fink
Elizabeth Devine & Andrew Lipsitz
20. november 2003
78
9
Grissom Versus the VolcanoGrissom verzus sopka
Richard J. Lewis
Storyline: Josh Berman
Scenár: Carol Mendelsohn & Anthony E. Zuiker
11. december 2003
79
10
Coming of RageZo zúrivosti
Nelson McCormick
Storyline: Richard Catalani
Scenár: Sarah Goldfinger
18. december 2003
80
11
Eleven Angry JurorsJedenásť nahnevaných porotcov
Matt Earl Beesley
Josh Berman & Andrew Lipsitz
8. január 2004
81
12
ButterfliedMotýle
Richard J. Lewis
David Rambo
15. január 2004
82
13
SuckersVyciciavači
Danny Cannon
Josh Berman & Danny Cannon
5. február 2004
83
14
Paper or PlasticPapier či plast?
Kenneth Fink
Naren Shankar
12. február 2004
84
15
Early RolloutVčasný štart
Duane Clark
Storyline: Elizabeth Devine
Scenár: Carol Mendelsohn & Anthony E. Zuiker
19. február 2004
85
16
Getting OffVyviaznuť
Kenneth Fink
Jerry Stahl
26. február 2004
86
17
XXCHromozóm XX
Deran Sarafian
Ethlie Ann Vare
11. marec 2004
87
18
Bad to the BoneZlý od kosti
David Grossman
Eli Talbert
1. apríl 2004
88
19
Bad WordsŠkaredé slová
Rob Bailey
Sarah Goldfinger
15. apríl 2004
89
20
Dead RingerMŕtvy bežec
Kenneth Fink
Elizabeth Devine
29. apríl 2004
90
21
Turn of the ScrewsPritiahnuť maticu
Deran Sarafian
Storyline: Richard Catalani & Carol Mendelsohn
Scenár: Josh Berman
6. máj 2004
91
22
No More BetsKoniec stávok
Richard J. Lewis
Storyline: Dustin Lee Abraham & Andrew Lipsitz
Scenár: Judith McCreary, Carol Mendelsohn & Naren Shankar
13. máj 2004
92
23
BloodlinesPokrvná línia
Kenneth Fink
Storyline: Sarah Goldfinger & Eli Talbert
Scenár: Carol Mendelsohn & Naren Shankar
20. máj 2004

5. séria (2004-2005)[upraviť | upraviť kód]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
93
1
Viva Las VegasVivat Las Vegas
Danny Cannon
Danny Cannon & Carol Mendelsohn
23. september 2004
94
2
Down the DrainDole odtokom
Kenneth Fink
Naren Shankar
7. október 2004
95
3
HarvestŽatva
David Grossman
Judith McCreary
14. október 2004
96
4
Crow's FeetOčné vejáriky
Richard J. Lewis
Josh Berman
21. október 2004
97
5
Swap MeatVýmenný obchod
Danny Cannon
Carol Mendelsohn, David Rambo & Naren Shankar
28. október 2004
98
6
What's Eating Gilbert Grissom?Čo žerie Gilberta Grissoma?
Kenneth Fink
Sarah Goldfinger
4. november 2004
99
7
FormalitiesMoja vina
Bill Eagles
Dustin Lee Abraham & Naren Shankar
11. november 2004
100
8
Ch-Ch-ChangesZmeny
Richard J. Lewis
Jerry Stahl
18. november 2004
101
9
Mea CulpaMea Culpa
David Grossman
Storyline: Josh Berman & Carol Mendelsohn
Scenár: Josh Berman
25. november 2004
102
10
No Humans InvolvedNeľudské činy
Rob Bailey
Judith McCreary
9. december 2004
103
11
Who Shot Sherlock?Kto zastrelil Sherlocka?
Kenneth Fink
Richard Catalani & David Rambo
6. január 2005
104
12
SnakesHady
Richard J. Lewis
Dustin Lee Abraham
13. január 2005
105
13
Nesting DollsMatrioška
Bill Eagles
Sarah Goldfinger
3. február 2005
106
14
UnbearableNeznesiteľné
Kenneth Fink
Josh Berman & Carol Mendelsohn
10. február 2005
107
15
King BabyDetský kráľ
Richard J. Lewis
Jerry Stahl
17. február 2005
108
16
Big MiddleSilný stred
Kenneth Fink
Storyline: Dustin Lee Abraham
Scenár: Judith McCreary & Naren Shankar
24. február 2005
109
17
CompulsionNátlak
Duane Clark
Josh Berman & Richard Catalani
10. marec 2005
110
18
Spark of LifeIskra života
Kenneth Fink
Allen McDonald
31. marec 2005
111
19
4x44x4
Terrence O'Hara
Storyline: Sarah Goldfinger & Naren Shanker
Scenár: Dustin Lee Abraham & David Rambo
14. apríl 2005
112
20
Hollywood BrassBrass v Hollywoode
Bill Eagles
Sarah Goldfinger & Carol Mendelsohn
21. apríl 2005
113
21
CommittedPáchateľ
Richard J. Lewis
Sarah Goldfinger, Richard J. Lewis & Uttam Narsu
28. apríl 2005
114
22
Weeping WillowsNebezpečné známosti
Kenneth Fink
Areanne Lloyd
5. máj 2005
115
23
IcedZmrazení
Richard J. Lewis
Josh Berman
12. máj 2005
116
24
Grave Danger (Part I)Smrteľné nebezpečenstvo 1/2
Quentin Tarantino
Storyline: Quentin Tarantino
Scenár: Carol Mendelsohn, Naren Shankar & Anthony E. Zuiker
19. máj 2005
117
25
Grave Danger (Part II)Smrteľné nebezpečenstvo 2/2
Quentin Tarantino
Storyline: Quentin Tarantino
Scenár: Carol Mendelsohn, Naren Shankar & Anthony E. Zuiker
19. máj 2005

6. séria (2005-2006)[upraviť | upraviť kód]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
118
1
Bodies in MotionTelá v pohybe
Richard J. Lewis
Storyline: Carol Mendelsohn & Naren Shankar
Scenár: Naren Shankar
22. september 2005
119
2
Room ServiceIzbová služba
Kenneth Fink
Dustin Lee Abraham & Henry Alonso Myers
29. september 2005
120
3
Bite MeUhryzni ma!
Jeffrey Hunt
Storyline: Josh Berman & Carol Mendelsohn
Scenár: Josh Berman
6. október 2005
121
4
Shooting StarsPadajúca hviezda
Danny Cannon
Danny Cannon
13. október 2005
122
5
Gum DropsTajomstvá a muchy
Richard J. Lewis
Sarah Goldfinger
20. október 2005
123
6
Secrets and FliesTajomstvo muchy
Terrence O'Hara
Josh Berman
3. november 2005
124
7
A Bullet Runs Through It (Part I)Guľka to prerazí 1/2
Danny Cannon
Richard Catalani & Carol Mendelsohn
10. november 2005
125
8
A Bullet Runs Through It (Part II)Guľka to prerazí 2/2
Kenneth Fink
Richard Catalani & Carol Mendelsohn
17. november 2005
126
9
Dog Eat DogPes zožral psa
Duane Clark
Allen MacDonald & Dustin Lee Abraham
24. november 2005
127
10
Still LifeZátišie
Richard J. Lewis
David Rambo
8. december 2005
128
11
WerewolvesVlkolaci
Kenneth Fink
Josh Berman
5. január 2006
129
12
Daddy's Little GirlOckovo dievčatko
Terrence O'Hara
Storyline: Sarah Goldfinger & Naren Shankar
Scenár: Sarah Goldfinger & Henry Alonso Myers
19. január 2006
130
13
Kiss-Kiss, Bye-ByeBozk na rozlúčku
Danny Cannon
David Rambo
26. január 2006
131
14
KillerZabijak
Kenneth Fink
Storyline: Erik Saltzgaber
Scenár: Dustin Lee Abraham & Naren Shankar
2. február 2006
132
15
Pirates of the Third ReichPiráti Tretej ríše
Richard J. Lewis
Jerry Stahl
9. február 2006
133
16
Up in SmokeHore komínom
Duane Clark
Josh Berman
2. marec 2006
134
17
I Like to WatchRád sa pozerám
Kenneth Fink
Richard Catalani & Henry Alonso Myers
9. marec 2006
135
18
The Unusual SuspectNezvyčajný podozrivý
Alec Smight
Allen MacDonald
30. marec 2006
136
19
SpellboundOpantaní
Jeffrey Hunt
Jacqueline Hoyt
6. apríl 2006
137
20
Poppin' TagsNelegálne vylepovanie
Bryan Spicer
Dustin Lee Abraham
13. apríl 2006
138
21
RashomamaNerozvážna mama
Kenneth Fink
Sarah Goldfinger
27. apríl 2006
139
22
Time of Your DeathČas vašej smrti
Dean White
Storyline: Danny Cannon
Scenár: Richard Catalani & David Rambo
4. máj 2006
140
23
Bang-BangBang-Bang
Terrence O'Hara
Naren Shankar & Anthony E. Zuiker
11. máj 2006
141
24
Way to GoPosledné veci
Kenneth Fink
Jerry Stahl
18. máj 2006

7. séria (2006-2007)[upraviť | upraviť kód]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
142
1
Built to Kill (Part I)Mŕtvoly 1/2
Kenneth Fink
Storyline: Sarah Goldfinger
Scenár: David Rambo & Naren Shankar
21. september 2006
143
2
Built to Kill (Part II)Mŕtvoly 2/2
Kenneth Fink
Storyline: David Rambo
Scenár: Sarah Goldfinger & Naren Shankar
28. september 2006
144
3
Toe TagsTBA
Jeffrey Hunt
Storyline: Allen MacDonald & Carol Mendelsohn
Scenár: Richard Catalani & Douglas Petrie
5. október 2006
145
4
Fannysmackin'Bitka pre zábavu
Richard J. Lewis
Dustin Lee Abraham
12. október 2006
146
5
Double-CrossUkrižovaná
Michael Slovis
Marlene Meyer
19. október 2006
147
6
Burn OutVyhorený
Alec Smight
Jacqueline Hoyt
2. november 2006
148
7
Post MortemPost morten
Richard J. Lewis
Storyline: Naren Shanker
Scenár: Dustin Lee Abraham & David Rambo
9. november 2006
149
8
HappenstanceZhoda náhod
Jean de Segonzac
Sarah Goldfinger
16. november 2006
150
9
Living LegendŽivá legenda
Martha Coolidge
Storyline: Carol Mendelsohn & Douglas Petrie
Scenár: Douglas Petrie
23. november 2006
151
10
Loco MotivesLokomotívy
Kenneth Fink
Evan Dunsky & Anthony E. Zuiker
7. december 2006
152
11
Leaving Las VegasOdchod z Las Vegas
Richard J. Lewis
Storyline: Allen MacDonald & Carol Mendelsohn
Scenár: Allen MacDonald
4. január 2007
153
12
Sweet JaneSladká Jane
Kenneth Fink
Kenneth Fink & Naren Shankar
18. január 2007
154
13
RedrumZinscenovaná vražda
Martha Coolidge
Storyline: Richard Catalani & David Rambo
Scenár: Jacqueline Hoyt & Carol Mendelsohn
25. január 2007
155
14
Meet MarketPotreby trhu
Paris Barclay
Dustin Lee Abraham
1. február 2007
156
15
Law of GravityGravitačný zákon
Richard J. Lewis
Storyline: Richard Catalani
Scenár: Richard Catalani & Carol Mendelsohn
8. február 2007
157
16
Monster in the BoxPríšera v škatuli
Jeffrey Hunt
Naren Shankar & Douglas Petrie
15. február 2007
158
17
Fallen IdolsPadlé idoly
Christopher Leitch
Marlene Meyer
22. február 2007
159
18
Empty EyesPrázdny pohľad
Michael Slovis
Allen MacDonald
29. marec 2007
160
19
Big ShotsVysoká spoločnosť
Jeff Woolnough
Dustin Lee Abraham
5. apríl 2007
161
20
Lab RatsLaboratórne krysy
Brad Tenanbaum
Storyline: Sarah Goldfinger & Naren Shanker
Scenár: Sarah Goldfinger
12. apríl 2007
162
21
Ending HappyHappyho koniec
Kenneth Fink
Evan Dunsky
26. apríl 2007
163
22
Leapin' LizardsDotieravé plazy
Richard J. Lewis
Storyline: Carol Mendelsohn & David Rambo
Scenár: David Rambo
3. máj 2007
16
23
The Good, the Bad and the DominatrixDobrí, zlí a domina
Alec Smight
Jacqueline Hoyt
10. máj 2007
165
24
Living DollŽivá bábika
Kenneth Fink
Sarah Goldfinger & Naren Shankar
17. máj 2007

8. séria (2007-2008)[upraviť | upraviť kód]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
166
1
Dead DollMŕtva bábika
Kenneth Fink
Storyline: Naren Shankar
Scenár: Allen MacDonald & Dustin Lee Abraham
27. september 2007
167
2
A La CartÁ la carte
Richard J. Lewis
Sarah Goldfinger & Richard Catalani
4. október 2007
168
3
Go To HellChoď do pekla
Jeffrey G. Hunt
Douglas Petrie
11. október 2007
169
4
The Case of the Cross-Dressing CarpZmena pohlavia
Alec Smight
David Rambo & Jacqueline Hoyt
18. október 2007
170
5
The Chick Chop Flick ShopHoror v horore
Richard J. Lewis
Evan Dunsky
1. november 2007
171
6
Who and WhatKto a čo
Kenneth Fink &
Danny Cannon
Storyline: Carol Mendelsohn & Naren Shanker
Scenár: Richard Catalani & Danny Cannon
8. november 2007
172
7
Goodbye and Good LuckZbohom a veľa šťastia
Kenneth Fink
Storyline: Sarah Goldfinger & Allen MacDonald
Scenár: Sarah Goldfinger & Naren Shankar
15. november 2007
173
8
You Kill MeZabi ma
Paris Barclay
Storyline: Sarah Goldfinger & Naren Shankar
Scenár: Sarah Goldfinger & Douglas Petrie
22. november 2007
174
9
CockroachesAko šváby
William Friedkin
Dustin Lee Abraham
6. december 2007
175
10
Lying Down With DogsMedzi psami
Michael Slovis
Christopher Barbour & Michael F.X. Daley
13. december 2007
176
11
BullBýk
Richard J. Lewis
Storyline: Steven Felder & David Rambo
Scenár: David Rambo
10. január 2008
177
12
Grissom's Divine ComedyGrissomova Božská komédia
Richard J. Lewis
Storyline: Jacqueline Hoyt & Carol Mendelsohn
Scenár: Jacqueline Hoyt
3. apríl 2008
178
13
A Thousand Days on EarthTisíc dní na zemi
Kenneth Fink
Evan Dunsky
10. apríl 2008
179
14
Drop's OutDrops na slobode
Jeffrey G. Hunt
Storyline: Dustin Lee Abraham & Naren Shankar
Scenár: Dustin Lee Abraham & Allen MacDonald
24. apríl 2008
180
15
The Theory of EverythingTeória všetkého
Christopher Leitch
Storyline: Carol Mendelsohn & David Rambo
Scenár: Douglas Petrie & David Rambo
1. máj 2008
181
16
Two and a Half DeathsDva a pol smrti
Alec Smight
Chuck Lorre & Lee Aronsohn
8. máj 2008
182
17
For GeddaPre Geddu
Kenneth Fink
Storyline: Dustin Lee Abraham & Kenneth Fink
Scenár: Dustin Lee Abraham & Richard Catalani
15. máj 2008

9. séria (2008-2009)[upraviť | upraviť kód]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
183
1
For WarrickPre Warricka
Richard J. Lewis
Storyline: Carol Mendelsohn
Scenár: Allen MacDonald & Richard J. Lewis
9. október 2008
184
2
Happy PlaceŠťastné miesto
Nathan Hope
Sarah Goldfinger
16. október 2008
185
3
Art Imitates LifeUmenie napodobňuje život
Kenneth Fink
Evan Dunsky
23. október 2008
186
4
Let It BleedNech krv tečie
Brad Tanenbaum
Corinne Marinan
30. október 2008
187
5
Leave Out All the RestVynechajte zvyšok
Kenneth Fink
Jacqueline Hoyt
6. november 2008
188
6
Say UnclePomodli sa, strýčko
Richard J. Lewis
Dustin Lee Abraham
13. november 2008
189
7
Woulda, Coulda, ShouldaKeby bolo keby
Brad Tanenbaum
Storyline: Naren Shankar & Allen MacDonald
Scenár: Allen MacDonald
20. november 2008
190
8
Young Man with a HornMladý muž so saxofónom
Jeffrey G. Hunt
David Rambo
4. december 2008
191
9
19 Down19 nadol
Kenneth Fink
Carol Mendelsohn & Naren Shankar
11. december 2008
192
10
One to GoPríde ďalší
Alec Smight
Carol Mendelsohn & Naren Shankar
15. január 2009
193
11
The Grave ShiftNočná zmena
Richard J. Lewis
Bradley Thompson & David Weddle
22. január 2009
194
12
Disarmed and DangerousOdzbrojení a nebezpeční
Kenneth Fink
Dustin Lee Abraham & Evan Dunsky
29. január 2009
195
13
Deep Fried and Minty FreshFritované a mentolovo svieže
Alec Smight
Corinne Marrinan & Sarah Goldfinger
12. február 2009
196
14
Miscarriage of JusticeJustičný omyl
Louis Shaw Milito
Richard Catalani & Jacqueline Hoyt
19. február 2009
197
15
Kill Me If You CanZabi ma, ak to dokážeš
Nathan Hope
Storyline: Bradley Thompson & David Weddle
Scenár: Allen MacDonald
26. február 2009
198
16
Turn, Turn, TurnPiruety
Richard J. Lewis
Tom Mularz
5. marec 2009
199
17
No Way OutNiet cesty von
Alec Smight
Fulvia Charles-Lindsay
12. marec 2009
200
18
MascaraMaskara
William Friedkin
Storyline: Naren Shankar & Dustin Lee Abraham
Scenár: Dustin Lee Abraham
2. apríl 2009
201
19
The Descent of ManZoskok
Chris Leitch
Evan Dunsky
9. apríl 2009
202
20
A Space OddityKozmické výstrednosti
Michael Nankin
Storyline: Naren Shankar
Scenár: Bradley Thompson & David Weddle
16. apríl 2009
203
21
If I Had a HammerKeby som mal kladivo...
Brad Tanenbaum
Storyline: Daniel Steck
Scenár: Allen MacDonald & Corinne Marrinan
23. apríl 2009
204
22
The Gone Dead TrainVlak mŕtvych
Alec Smight
Jacqueline Hoyt
30. apríl 2009
205
23
Hog HeavenMotorkárske nebo
Richard J. Lewis
David Rambo
7. máj 2009
206
24
All InVšetko so všetkým
Alec Smight
Storyline: Phillip Schenkler & Naren Shankar
Scenár: Richard Catalani & Evan Dunsky
14. máj 2009

10. séria (2009-2010)[upraviť | upraviť kód]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
207
1
Family AffairRodinná záležitosť
Kenneth Fink
Storyline: Naren Shankar
Scenár: Bradley Thompson & David Weddle
24. september 2009
208
2
Ghost TownMesto duchov
Alec Smight
Storyline: Dustin Lee Abraham & Carol Mendelsohn
Scenár: Dustin Lee Abraham
1. október 2009
209
3
Working StiffsÚradnícke myši
Naren Shankar
Naren Shankar
8. október 2009
210
4
Coup de GraceRana z milosti
Paris Barclay
Storyline: David Rambo & Richard Catalani
Scenár: David Rambo
15. október 2009
211
5
BloodsportKrvavý šport
Jeffrey G. Hunt
Allen MacDonald
29. október 2009
212
6
Death & The MaidenPanna a smrť
Brad Tanenbaum
Jacqueline Hoyt
5. november 2009
213
7
The Lost GirlStratené dievčatá
Alec Smight
David Weddle & Bradley Thompson
12. november 2009
214
8
Lover's LanesUlička milencov
Andrew Bernstein
Dustin Lee Abraham
19. november 2009
215
9
AppendicitementAppendix navyše
Kenneth Fink
Evan Dunsky
10. december 2009
216
10
Better Off DeadLepšie je byť mŕtvy
Jeffrey G. Hunt
Storyline: Richard Catalani & Tom Mularz
Scenár: Corinne Marrinan & Tom Mularz
17. december 2009
217
11
Sin City BlueSmútok hriešneho mesta
Louis Shaw Milito
Storyline: Daniel Steck
Scenár: David Rambo & Jacqueline Hoyt
14. január 2010
218
12
Long BallDlhá loptička
Alec Smight
Christopher Barbour
21. január 2010
219
13
Internal CombustionVnútorné spaľovanie
Brad Tanenbaum
Jennifer N. Levin
4. február 2010
220
14
UnshockableNeotrasiteľný
Kenneth Fink
Michael Frost Beckner
4. marec 2010
221
15
NeverlandKrajina-nekrajina
Alec Smight
Tom Mularz
11. marec 2010
222
16
The Panty SnifferFetišista
Louis Shaw Milito
Storyline: Richard Catalani & Jacqueline Hoyt
Scenár: Jacqueline Hoyt
1. apríl 2010
223
17
IrradiatorŽiarič
Michael Nankin
Bradley Thompson & David Weddle
8. apríl 2010
224
18
Field MicePoľná myš
Brad Tanenbaum
Storyline: Wallace Langham & Liz Vassey
Scenár: Naren Shankar & Jennifer N. Levin
15. apríl 2010
225
19
World's EndKoniec sveta
Alec Smight
Evan Dunsky
22. apríl 2010
226
20
Take My Life, Please!Vezmi si môj život, prosím
Martha Coolidge
David Rambo & Dustin Lee Abraham
29. apríl 2010
227
21
Lost & FoundStraty a nálezy
Frank Waldeck
Corinne Marrinan & Elizabeth Devine
6. máj 2010
228
22
Doctor WhoKtorý doktor?
Jeffrey G. Hunt
Tom Mularz
13. máj 2010
229
23
Meat JekyllDr. Jekyll a jeho priatelia
Alec Smight
Storyline: Naren Shankar
Scenár: Evan Dunsky
20. máj 2010

11. séria (2010-2011)[upraviť | upraviť kód]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
230
1
Shock WavesŠokové vlny
Alec Smight
David Weddle & Bradley Thompson
23. september 2010
30. jún 2011
231
2
Pool SharkŽralok v bazéne
Michael Nankin
Dustin Lee Abraham
30. september 2010
7. júl 2011
232
3
Blood MoonKevavý mesiac
Brad Tanenbaum
Treena Hancock & Melissa R. Byer
7. október 2010
14. júl 2011
233
4
SqweegelSqweegel
Jeffrey Hunt
Storyline: Anthony E. Zuiker
Scenár: Carol Mendelsohn & Anthony E. Zuiker
14. október 2010
21. júl 2011
234
5
House of HoardersDom škrečkov
Alec Smight
Christopher Barbour
21. október 2010
28. júl 2011
235
6
ColdbloodedChladnokrvne
Louis Shaw Milito
Tom Mularz
28. október 2010
4. august 2011
236
7
Bump and GrindZastrelený a rozdrvený
Michael Nankin
Don McGill
4. november 2010
11. august 2011
237
8
FreckedHydraulicky rozštiepení
Martha Coolidge
David Weddle & Bradley Thompson
11. november 2010
18. august 2011
238
9
Wild LifeDivoký život
Charles Haid
Treena Hancock & Melissa R. Byer
18. november 2010
25. august 2011
239
10
418/427418/427
Frank Waldeck
Michael Frost Beckner
9. december 2010
1. september 2011
240
11
Man UpZabiť šľapku
Alec Smight
Michael F.X. Daley
6. január 2011
8. september 2011
241
12
A Kiss Before FryingBozk pred popravou
Brad Tanenbaum
Evan Dunsky
20. január 2011
15. september 2011
242
13
The Two Mrs. GrissomsDvaja pánovia Grissomovy
Steven Felder
Storyline: Christopher Barbour
Scenár: Treena Hancock & Melissa R. Byer
3. február 2011
22. september 2011
243
14
All That CremainsKremačné pozostatky
Jeffrey Hunt
Dustin Lee Abraham
10. február 2011
29. september 2011
244
15
Targets of ObsessionCiele posadnutosti
Alec Smight
David Weddle & Bradley Thompson
17. február 2011
6. október 2011
245
16
Turn on, Tune in, Drop DeadZapnúť, naladiť, zomrieť
Paul McCrane
Tom Mularz
24. február 2011
13. október 2011
246
17
The ListZoznam
Louis Shaw Milito
Richard Catalani
10. marec 2011
20. október 2011
247
18
Hitting for the CyclePracovná doba
Alec Smight
Daniel Steck & Richard Catalani
31. marec 2011
27. október 2011
248
19
UnleashedDivá mačka
Brad Tanenbaum
Ed Whitmore & Anthony E. Zuiker
7. apríl 2011
3. november 2011
249
20
Father of the BrideOtec nevesty
Frank Waldeck
Evan Dunsky
28. apríl 2011
10. november 2011
250
21
Cello and GoodbyeViolončelo a zbohom
Alec Smight
Christopher Barbour & Don McGill
5. máj 2011
17. november 2011
251
22
In a Dark, Dark HouseV temnom, temnom dome
Jeffrey Hunt
Tom Mularz
12. máj 2011
24. november 2011

12. séria (2011-2012)[upraviť | upraviť kód]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
252
1
73 Seconds73 sekúnd
Alec Smight
Gavin Harris
21. september 2011
253
2
Tell-Tale HeartsZradné srdcia
Brad Tanenbaum
Storyline: Larry M. Mitchell
Scenár: Joe Pokaski
28. september 2011
254
3
BittersweetTrpkosladký koniec
Frank Waldeck
Melissa R. Byer & Treena Hancock
5. október 2011
255
4
Maid ManChyžná a princ
Martha Coolidge
Dustin Lee Abraham
12. október 2011
256
5
CSI DownChaos na kriminálke
Jeffrey Hunt
Storyline: Gavin Harris
Scenár: Tom Mularz
19. október 2011
257
6
Freaks & GeeksMonštrá a čudáci
Alec Smight
Christopher Barbour
2. november 2011
258
7
Brain DoeMozog neznámeho
Gavin Harris
Gavin Harris
9. november 2011
259
8
Crime After CrimeJeden zločin stíha druhý
Paul McCrane
Storyline: Richard Catalani
Scenár: Tom Mularz
16. november 2011
260
9
ZipperedZips
Alec Smight
Joe Pokaski
7. december 2011
261
10
Genetic DisorderGenetická porucha
Frank Waldeck
Elizabeth Devine
14. december 2011
262
11
Ms. Willows RegretsPani Willowsová ľutuje
Louis Shaw Milito
Storyline: Christopher Barbour
Scenár: Christopher Barbour & Don McGill
18. január 2012
263
12
Willows in the WindWillowsová na úteku
Alec Smight
Storyline: Carol Mendelsohn & Don McGill
Scenár: Christopher Barbour & Richard Catalani
25. január 2012
264
13
Tressed to KillVraždy dlhovlások
Brad Tanenbaum
Ed Whitmore
8. február 2012
265
14
Seeing RedVidieť krvavo
Frank Waldeck
Christopher Barbour & Tom Mularz
15. február 2012
266
15
Stealing HomeUkradnutý dom
Alec Smight
Treena Hancock & Melissa R. Byer
22. február 2012
267
16
CSI UnpluggedUnplugged
Jeffrey Hunt
Gavin Harris
29. február 2012
268
17
Trends with BenefitsTrendy s výhodami
Louis Shaw Milito
Jack Gutowitz
14. marec 2012
269
18
Malice in WonderlandZlo v krajine zázrakov
Alec Smight
Joe Pokaski
21. marec 2012
270
19
Split DecisionsOsudné rozdelenie
Brad Tanenbaum
Michael F.X. Daley & Richard Catalani
4. apríl 2012
271
20
Altered StakesZmenené podmienky
David Semel
Storyline: Melissa R. Byers & Treena Hancock
Scenár: Elizabeth Devine
11. apríl 2012
272
21
Dune and GloomSmrť v púšti
Jeffrey Hunt
Tom Mularz
2. máj 2012
273
22
HomecomingNávrat domov
Alec Smight
Storyline: Christopher Barbour & Larry M. Mitchell
Scenár: Christopher Barbour & Don McGill
9. máj 2012

13. séria (2012-2013)[upraviť | upraviť kód]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
274
1
Karma to BurnZlá karma
Alec Smight
Storyline: Christopher Barbour
Scenár: Christopher Barbour & Don McGill
26. september 2012
275
2
Code Blue Plate SpecialŠpecialita šéfkuchára: modrý kód
Louis Shaw Milito
Andrew Dettman
10. október 2012
276
3
Wild FlowersDivoké kvety
Brad Tanenbaum
Joe Pokaski
17. október 2012
277
4
It Was a Very Good YearBol to veľmi dobrý rok
Frank Waldeck
Gavin Harris
24. október 2012
278
5
Play DeadMŕtvy
Eagle Egilsson
Treena Hancock & Melissa Byer
31. október 2012
279
6
Pick and RollDvojička
Alec Smight
Rick Eid
7. november 2012
280
7
Fallen AngelsPadlí anjeli
Louis Shaw Milito
Tom Mularz
14. november 2012
281
8
CSI on FireCSI v ohni
Jeffrey Hunt
Storyline: Carol Mendelsohn & Richard Catalani
Scenár: Thomas Hoppe
21. november 2012
282
9
Strip MaulNeobvyklí podozriví
Alec Smight
Carol Mendelsohn & Richard Catalani
28. november 2012
283
10
Risky Business ClassRiskantný let
Frank Waldeck
Elizabeth Devine
12. december 2012
284
11
Dead AirVražda v priamom prenose
Phil Conserva
Joe Pokaski
16. január 2013
285
12
Double FaultDvojnásobná chyba
Brad Tanenbaum
Melissa Byer & Treena Hancock
23. január 2013
286
13
In Vino VeritasVo víne je pravda
Louis Shaw Milito
Rick Eid
6. február 2013
287
14
ExileExil
Jeffrey Hunt
Carlos Marimon
13. február 2013
288
15
Forget Me NotNezabudneš na mňa
Karen Gaviola
Andrew Dettmann
20. február 2013
289
16
Last Woman StandingPosledná zostáva
Brad Tanenbaum
Gavin Harris
27. február 2013
290
17
Dead of the ClassSmrť spolužiačky
Alec Smight
Tom Mularz
20. marec 2013
291
18
SherlteredÚkryt
Louis Shaw Milito
Michael F.X. Daley
3. apríl 2013
292
19
BackfireZlyhanie
Frank Waldeck
Jack Gutowitz
10. apríl 2013
293
20
FearlessBez strachu
Eagle Egilsson
Gavin Harris
1. máj 2013
294
21
Ghosts of the PastDuchovia minulosti
Brad Tanenbaum
Andrew Dettmann
8. máj 2013
295
22
Skin in the GameS kožou na trh
Alec Smight
Storyline: Christopher Barbour
Scenár: Christopher Barbour & Don McGill
15. máj 2013

14. séria (2013-2014)[upraviť | upraviť kód]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
296
1
The Devil and D.B. RussellDiabol a D.B. Russell
Alec Smight
Storyline: Christopher Barbour
Scenár: Christopher Barbour & Don McGill
25. september 2013
6. marec 2014
297
2
Take the Money and RunBer peniaze a bež
Louis Shaw Milito
Andrew Dettmann
2. október 2013
10. marec 2014
298
3
Torch SongPlamenná hudba
Brad Tanenbaum
Tom Mularz
9. október 2013
13. marec 2014
299
4
Last SupperPosledná večera
Frank Waldeck
Treena Hancock & Melissa R. Byer
16. október 2013
17. marec 2014
300
5
Frame By FramePolíčko po políčku
Alec Smight
Gavin Harris
23. október 2013
20. marec 2014
301
6
Passed PawnsMŕtvi pešiaci
Phil Conserva
Storyline: Michael F.X. Daley
Scenár: Christopher Barbour
30. október 2013
24. marec 2014
302
7
Under a CloudPod oblakom
Brad Tanenbaum
Elizabeth Devine & Richard Catalani
6. november 2013
27. marec 2014
303
8
HelplessBezmocní
Karen Gaviola
Tom Mularz
13. november 2013
31. marec 2014
304
9
Check In and Check OutDnu a von
Louis Shaw Milito
Andrew Dettmann
20. november 2013
7. apríl 2014
305
10
Girls Gone WildDámska jazda
Alec Smight
Treena Hancock & Melissa R Byer
27. november 2013
14. apríl 2014
306
11
The Lost ReindeerStratený sob
Frank Waldeck
Gavin Harris
11. december 2013
28. apríl 2014
307
12
Keep Calm and Carry OnZachovajte pokoj
Brad Tanenbaum
Thomas Hoppe
15. január 2014
5. máj 2014
308
13
Boston BrakesVraždená technológia
Eagle Egilsson
Christopher Barbour
22. január 2014
12. máj 2014
309
14
De Los MuertosPortréty mŕtvych
Louis Shaw Milito
Tom Mularz & Richard Catalani
5. február 2014
19. máj 2014
310
15
Love for SaleLáska na predaj
Frank Waldeck
Andrew Dettmann
19. február 2014
26. máj 2014
311
16
Killer MovesNa ťahu je vrah
Alec Smight
Mary Leah Sutton
5. marec 2014
2. jún 2014
312
17
Long Road HomeDlhá cesta domov
Phil Conserva
Gavin Harris
12. marec 2014
9. jún 2014
313
18
UninvitedNepozvaný hosť
Brad Tanenbaum
Storyline: Treena Hancock & Melissa R Byer
Scenár: Elizabeth Devine
19. marec 2014
16. jún 2014
314
19
The FallenPadlý anjel
Louis Shaw Milito
Deanna Shumaker
2. apríl 2014
23. jún 2014
315
20
ConsumedZjedz ma!
Karen Gaviola
Tom Mularz
9. apríl 2014
30. jún 2014
316
21
KittyKitty
Eagle Egilsson
Ann Donahue, Carol Mendelsohn & Anthony E. Zuiker
30. apríl 2014
7. júl 2014
317
22
Dead In His TracksStopy mŕtvych
Alec Smight
Andrew Dettmann
7. máj 2014
14. júl 2014

15. séria (2014-2015)[upraviť | upraviť kód]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
318
1
The CSI EffectEfekt CSI
Alec Smight
Christopher Barbour & Don McGill
28. september 2014
23. marec 2015
319
2
Buzz KillZabijak zábavy
Frank Waldeck
Andrew Dettmann
5. október 2014
30. marec 2015
320
3
Bad BloodZlá krv
Louis Shaw Milito
Tom Mularz
12. október 2014
13. apríl 2015
321
4
The Book of ShadowsKniha tieňov
Brad Tanenbaum
Gavin Harris
19. október 2014
20. apríl 2015
322
5
Girls Gone WilderDivoká dámska jazda
Frank Waldeck
Treena Hancock & Melissa R. Byer
9. november 2014
27. apríl 2015
323
6
The Twin ParadoxParadox dvojčiat
Phil Conserva
Christopher Barbour
16. november 2014
4. máj 2015
324
7
Road to RecoveryCesta k uzdraveniu
Louis Shaw Milito
Elizabeth Devine
23. november 2014
11. máj 2015
325
8
Rubbery HomicideŽivé bábiky
Alec Smight
Tom Mularz
30. november 2014
18. máj 2015
326
9
Let's Make a DealDohodnime sa
Brad Tanenbaum
Elizabeth Devine
7. december 2014
25. máj 2015
327
10
Dead RailsSmrtiaca hra
Frank Waldeck
Gavin Harris
14. december 2014
1. jún 2015
328
11
Angle of AttackUhol nárazu
Kevin Bray
M. Scott Veach
21. december 2014
8. jún 2015
329
12
Dead WoodsMŕtvi v lese
Phil Conserva
Treena Hancock & Melissa R. Byer
28. december 2014
15. jún 2015
330
13
The Greater GoodVyššie dobro
Alec Smight
Christopher Barbour
4. január 2015
22. jún 2015
331
14
Merchants of MenaceObchod s hrôzou
Claudia Yarmi
Tom Mularz
25. január 2015
29. jún 2015
332
15
Hero to ZeroKoniec hodiny
Frank Waldeck
Andrew Dettman
25. január 2015
6. júl 2015
333
16
The Last RidePosledná jazda
Tim Beavers
Gavin Harris
27. január 2015
13. júl 2015
334
17
Under My SkinAž pod kožu
Alrick Riley
Melissa R. Byer & Treena Hancock
15. február 2015
20. júl 2015
335
18
The End GamePosledná hra
Alec Smight
Christopher Barbour
15. február 2015
27. júl 2015

Film (2015)[upraviť | upraviť kód]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
336
337
1
2
Immortality
Louis Shaw Milito
Anthony E. Zuiker
27. september 2015
3. február 2017