Zoznam častí seriálu C.S.I.: Kriminálka Miami

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Toto je zoznam častí seriálu C.S.I.: Kriminálka Miami

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série Finále série
1 24 23. september 2002 19. máj 2003
2 24 22. september 2003 24. máj 2004
3 24 20. september 2004 23. máj 2005
4 25 19. september 2005 22. máj 2006
5 24 18. september 2006 14. máj 2007
6 21 24. september 2007 19. máj 2008
7 25 22. september 2008 18. máj 2009
8 24 21. september 2009 24. máj 2010
9 22 3. október 2010 8. máj 2011
10 19 25. september 2011 8. apríl 2012

1. séria (2002-2003)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
1
1
Golden Parachute Posledný let
Joe Chappelle
Steven Maeda
23. september 2002
2
2
Losing Face Smrť v tvári
Joe Chappelle
Steven Maeda & Gwendolyn M. Parker
30. september 2002
3
3
Wet Foot/Dry Foot Keď svieti mesiac
Tucker Gates
Eddie Guerra
7. október 2002
4
4
Just One Kiss Len jeden bozk
Scott Brazil
Laurie McCarthy & Matt Witten
14. október 2002
5
5
Ashes to Ashes Popol popolu
Bryan Spicer
Mark Israel
21. október 2002
6
6
Broken Cintorín nevinných duší
Deran Sarafian
Ildy Modrovich & Laurence Walsh
28. október 2002
7
7
Breathless Bez dychu
Charlie Correll
Steven Maeda & Gwendolyn M. Parker
4. november 2002
8
8
Slaughterhouse Bitúnok
Dick Pearce
Laurie McCarthy
11. november 2002
9
9
Kill Zone Smrtiaca zóna
Daniel Attias
Mark Israel & Lois Johnson
18. november 2002
10
10
A Horrible Mind Diabolská myseľ
Greg Yaitanes
Ildy Modrovich & Laurence Walsh
25. november 2002
11
11
Camp Fear Tábor hrôzy
Deran Sarafian
Eddie Guerra & Steven Maeda
16. december 2002
12
12
Entrance Wound Rana
David Grossman
Laurie McCarthy & Gwendolyn M. Parker
6. január 2003
13
13
Bunk Vo veľkom
Charlie Correll
Elizabeth Devine
27. január 2003
14
14
Forced Entry Násilné vniknutie
Artie Mandelberg
Mark Israel & Lois Johnson
3. február 2003
15
15
Dead Woman Walking Mŕtva žena prichádza
Jeannot Szwarc
Ildy Modrovich & Laurence Walsh
10. február 2003
16
16
Evidence of Things Unseen Dôkazy vecí neviditeľných
Joe Chappelle
David Black
17. február 2003
17
17
Simple Man Prostý človek
Greg Yaitanes
Steven Maeda
24. február 2003
18
18
Dispo Day Dispo day
David Grossman
Elizabeth Devine, Ildy Modrovich & Laurence Walsh
10. marec 2003
19
19
Double Cap Tlmič
Joe Chappelle
Marc Dube
31. marec 2003
20
20
Grave Young Men Vážni mladí muži
Peter Markle
Lois Johnson
14. apríl 2003
21
21
Spring Break Jarné prázdniny
Deran Sarafian
Steven Maeda
28. apríl 2003
22
22
Tinder Box Rozbuška
Charlie Correll
Corey Miller
5. máj 2003
23
23
Freaks and Tweaks Podvraťáci a feťáci
Deran Sarafian
Elizabeth Devine & John Haynes
12. máj 2003
24
24
Body Count Nespočetné mŕtvoly
Joe Chappelle
Ildy Modrovich & Laurence Walsh
19. máj 2003

2. séria (2003-2004)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
25
1
Blood Brothers Pokrvní bratia
Danny Cannon
Ann Donahue
22. september 2003
26
2
Dead Zone Mŕtva zóna
Joe Chappelle
Michael Ostrowski
29. september 2003
27
3
Hard Time Natvrdo
David Grossman
Steven Maeda
6. október 2003
28
4
Death Grip V objatí smrti
Deran Sarafian
Elizabeth Devine
13. október 2003
29
5
The Best Defense Najlepšia obhajoba
Scott Lautanen
Shane Brennan
20. október 2003
30
6
Hurricane Anthony Hurikán Anthony
Joe Chappelle
Ildy Modrovich & Laurence Walsh
3. november 2003
31
7
Grand Prix Grand Prix
David Grossman
Michael Ostrowski & Steven Maeda
10. november 2003
32
8
Big Brother Veľký brat
Joe Chappelle
Ann Donahue & Jonathan Glassner
17. november 2003
33
9
Bait Návnada
Deran Sarafian
Steven Maeda & Shane Brennan
24. november 2003
34
10
Extreme Extrém
Karen Gaviola
Elizabeth Devine & John Haynes
15. december 2003
35
11
Complications Komplikácie
Scott Lautanen
Sunil Nayar & Corey Miller
5. január 2004
36
12
Witness to Murder Svedok vraždy
Duane Clark
Ildy Modrovich, Laurence Walsh & Michael Ostrowski
12. január 2004
37
13
Blood Moon Krvavý mesiac
Scott Lautanen
Jonathan Glassner & Marc Dube
2. február 2004
38
14
Slow Burn Pomalé horenie
Joe Chappelle
Shane Brennan & Michael Ostrowski
9. február 2004
39
15
Stalkerazzi Paparazzi
Deran Sarafian
Elizabeth Devine & Steven Maeda
16. február 2004
40
16
Invasion Invázia
Félix Enríquez Alcalá
Brian Davidson & Jonathan Glassner
23. február 2004
41
17
Money for Nothing Daromné peniaze
Karen Gaviola
Marc Dube
1. marec 2004
42
18
Wannabe Dvojník
Fred Keller
Elizabeth Devine, Steven Maeda & John Haynes
22. marec 2004
43
19
Deadline Uzávierka
Deran Sarafian
Ildy Modrovich, Laurence Walsh & Sunil Nayar
29. marec 2004
44
20
The Oath Prísaha
Duane Clark
Alison Lea Bingeman
19. apríl 2004
45
21
Not Landing Nepristáva
Joe Chappelle
Shane Brennan, Marc Dube & Jonathan Glassner
3. máj 2004
46
22
Rap Sheet Raper s minulosťou
David Grossman
Ildy Modrovich & Corey Miller
10. máj 2004
47
23
MIA/NYC NonStop Miami - New York - Nonstop
Danny Cannon
Anthony E. Zuiker, Ann Donahue & Carol Mendelsohn
17. máj 2004
48
24
Innocent Nevinný
Joe Chappelle
Steven Maeda, Sunil Nayar & John Haynes
24. máj 2004

3. séria (2004-2005)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
49
1
Lost Son Stratený syn
Duane Clark
Ann Donahue & Elizabeth Devine
20. september 2004
50
2
Pro Per Sebaobhajoba
Karen Gaviola
John Haynes & Steven Maeda
27. september 2004
51
3
Under the Influence Pod vplyvom
Scott Lautanen
Marc Dube & Corey Miller
4. október 2004
52
4
Murder in a Flash Vražda v náhlivosti
Fred Keller
Anne McGrail & Sunil Nayar
11. október 2004
53
5
Legal Legálne
Duane Clark
Michael Ostrowski & Ildy Modrovich
18. október 2004
54
6
Hell Night Pekelná noc
Scott Lautanen
Steven Maeda & Corey Miller
25. október 2004
55
7
Crime Wave Vlna zločinu
Karen Gaviola
Elizabeth Devine
8. november 2004
56
8
Speed Kills Rýchlosť zabíja
Fred Keller
Sunil Nayar & Marc Dube
15. november 2004
57
9
Pirated Piráti
Duane Clark
Michael Ostrowski & Steven Maeda
22. november 2004
58
10
After the Fall Po páde
Scott Lautanen
Ildy Modrovich, Marc Dube & John Haynes
29. november 2004
59
11
Addiction Závislosť
Steven DePaul
Charles Holland
13. december 2004
60
12
Shootout Prestrelka
Norberto Barba
Corey Miller & Sunil Nayar
3. január 2005
61
13
Cop Killer Vrah policajta
Jonathan Glassner
Steven Maeda & Krystal Houghton
17. január 2005
62
14
One Night Stand Zastávka na jednu noc
Greg Yaitanes
Michael Ostrowski & John Haynes
7. február 2005
63
15
Identity Identita
Gloria Muzio
Ann Donahue & Ildy Modrovich
14. február 2005
64
16
Nothing to Lose Keď niet čo stratiť
Karen Gaviola
Elizabeth Devine & Marc Dube
21. február 2005
65
17
Money Plane Lietadlo s peniazmi
Scott Lautanen
Sunil Nayar & Steven Maeda
7. marec 2005
66
18
Game Over Koniec hry
Jonathan Glassner
Michael Ostrowski & Corey Miller
21. marec 2005
67
19
Sex & Taxes Sex a dane
Scott Shiffman
Ildy Modrovich & Brian Davidson
11. apríl 2005
68
20
Killer Date Vražedné rande
Karen Gaviola
Elizabeth Devine & John Haynes
18. apríl 2005
69
21
Recoil Reakcia
Joe Chappelle
Steven Maeda & Marc Dube
2. máj 2005
70
22
Vengeance Pomsta
Norberto Barba
Corey Miller & Sunil Nayar
9. máj 2005
71
23
Whacked Premyslené vraždenie
Scott Lautanen
Ann Donahue, Elizabeth Devine & Ildy Modrovich
16. máj 2005
72
24
10-7 Operácia 10-7
Joe Chappelle
Ann Donahue, Elizabeth Devine & Michael Ostrowski
23. máj 2005

4. séria (2005-2006)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
73
1
From the Grave Z hrobu
Karen Gaviola
Ann Donahue & Elizabeth Devine
19. september 2005
74
2
Blood in the Water Krv vo vode
Duane Clark
Dean Widenmann & Sunil Nayar
26. september 2005
75
3
Prey Korisť
Scott Lautanen
Corey Miller & Barry O'Brien
3. október 2005
76
4
48 Hours to Life 48 hodín života
Norberto Barba
John Haynes & Marc Dube
10. október 2005
77
5
Three-Way Trojica
Jonathan Glassner
Marc Guggenheim & Ildy Modrovich
17. október 2005
78
6
Under Suspicion V podozrení
Sam Hill
Sunil Nayar & Barry O'Brien
24. október 2005
79
7
Felony Flight Zločinecký let
Scott Lautanen
Elizabeth Devine, Anthony E. Zuiker & Ann Donahue
7. november 2005
80
8
Nailed Zaklincovaná
Karen Gaviola
Corey Miller & Barry O'Brien
14. november 2005
81
9
Urban Hellraisers Deti pekla
Matt Earl Beesley
Dean Widenmann & Marc Guggenheim
21. november 2005
82
10
Shattered Zničený
Scott Lautanen
Ildy Modrovich
28. november 2005
83
11
Payback Odplata
Sam Hill
Marc Dube, Ildy Modrovich & Marc Guggenheim
19. december 2005
84
12
The Score Skóre
Jonathan Glassner
Barry O'Brien
9. január 2006
85
13
Silencer Tlmič
Ernest Dickerson
Sunil Nayar
23. január 2006
86
14
Fade Out Koniec filmu
Scott Lautanen
Corey Miller
30. január 2006
87
15
Skeletons Skrytá podstata
Karen Gaviola
John Haynes & Elizabeth Devine
6. február 2006
88
16
Deviant Úchylák
Scott Lautanen
Krystal Houghton
27. február 2006
89
17
Collision Zrážka
Sam Hill
Dean Widenmann
6. marec 2006
90
18
Double Jeopardy Dvojnásobné obvinenie
Scott Lautanen
Brian Davidson
13. marec 2006
91
19
Driven Autičkári
Eagle Egilsson
Ildy Modrovich
20. marec 2006
92
20
Free Fall Voľný pád
Scott Lautanen
Marc Dube
10. apríl 2006
93
21
Dead Air Chybná voľba
Sam Hill
John Haynes
24. apríl 2006
94
22
Open Water Otvorené more
Scott Lautanen
Marc Dube & Ildy Modrovich
1. máj 2006
95
23
Shock Šok
Karen Gaviola
Brian Davidson & Corey Miller
8. máj 2006
96
24
Rampage Besnenie
Duane Clark
Ann Donahue & Sunil Nayar
15. máj 2006
97
25
One of Our Own Jeden z nás
Matt Earl Beesley
Barry O'Brien, Krystal Houghton & Elizabeth Devine
22. máj 2006

5. séria (2006-2007)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
98
1
Rio Rio
Joe Chappelle
Sunil Nayar
18. september 2006
99
2
Going Under Cesta ku dnu
Matt Earl Beesley
Marc Dube & John Haynes
25. september 2006
100
3
Death Pool 100 Stávka na smrť
Sam Hill
Ann Donahue & Elizabeth Devine
2. október 2006
101
4
If Looks Could Kill Keby pohľad zabíjal
Scott Lautanen
Ildy Modrovich & Barry O'Brien
9. október 2006
102
5
Death Eminent Smrť pre vyvlastnenie
Eagle Egilsson
Corey Miller & Brian Davidson
16. október 2006
103
6
Curse of the Coffin Kliatba truhly
Joe Chappelle
Sunil Nayar & Krystal Houghton
23. október 2006
104
7
High Octane Vysokooktánové palivo
Sam Hill
Marc Dube
6. november 2006
105
8
Darkroom Komora
Karen Gaviola
John Haynes
13. november 2006
106
9
Going Going Gone Ísť, ísť, preč
Matt Earl Beesley
Elizabeth Devine
20. november 2006
107
10
Come As You Are Príď tak ako si
Joe Chappelle
Brian Davidson
27. november 2006
108
11
Backstabbers Nôž do chrbta
Gina Lamar
Barry O'Brien
11. december 2006
109
12
Internal Affairs Utajené skutočnosti
Scott Lautanen
Corey Miller
8. január 2007
110
13
Throwing Heat Vo víre hry
Joe Chappelle
Krystal Houghton
22. január 2007
111
14
No Man's Land Zem nikoho
Scott Lautanen
Dominic Abeyta
5. február 2007
112
15
Man Down Postrelený muž
Karen Gaviola
Ildy Modrovich
12. február 2007
113
16
Broken Home Zničený domov
Sam Hill
Barry O'Brien & Krystal Houghton
19. február 2007
114
17
A Grizzly Murder Zabijak grizly
Eagle Egilsson
Elizabeth Devine & Brian Davidson
26. február 2007
115
18
Triple Threat Trojnásobná hrozba
Scott Lautanen
Corey Miller & Sunil Nayar
19. marec 2007
116
19
Bloodline Pokrvné príbuzenstvo
Carey Meyer
John Haynes & Marc Dube
9. apríl 2007
117
20
Rush Náhle zistenia
Sam Hill
Ildy Modrovich & Krystal Houghton
16. apríl 2007
118
21
Just Murdered Len vražda
Eagle Egilsson
Ty Scott
23. apríl 2007
119
22
Burned Zhorené
Anthony Hemingway
Corey Evett & Matt Partney
30. apríl 2007
120
23
Kill Switch Spínač
Scott Lautanen
Corey Miller & Marc Dube
7. máj 2007
121
24
Born to Kill Zrodený zabíjať
Karen Gaviola
Sunil Nayar & Ann Donahue
14. máj 2007

6. séria (2007-2008)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
122
1
Dangerous Son Nebezpečný syn
Sam Hill
Marc Dube & Krystal Houghton
24. september 2007
123
2
Cyber-lebrity Kyberlebrity
Matt Earl Beesley
Corey Evett & Matt Partney
1. október 2007
124
3
Inside Out Naopak
Gina Lamar
Sunil Nayar & John Haynes
8. október 2007
125
4
Bang, Bang, Your Debt Beng, beng, si dlžný
Karen Gaviola
Brian Davidson & Barry O'Brien
15. október 2007
126
5
Deep Freeze Hlboko zmrazený
Sam Hill
Elizabeth Devine
22. október 2007
127
6
Sunblock Zatmenie slnka
Christine Moore
Corey Miller
29. október 2007
128
7
Chain Reaction Reťazová reakcia
Scott Lautanen
Brian Davidson, Matt Partney & Corey Evett
5. november 2007
129
8
Permanent Vacation Prázdniny navždy
Eagle Egilsson
Barry O'Brien & Krystal Houghton
12. november 2007
130
9
Stand Your Ground Stoj za svojimi
Joe Chappelle
Marc Dube & John Haynes
19. november 2007
131
10
CSI: My Nanny Moja pestúnka
Jonathan Glassner
Corey Miller & Krystal Houghton
26. november 2007
132
11
Guerillas in the Mist Gerily v hmle
Carey Meyer
Barry O'Brien & Brian Davidson
10. december 2007
133
12
Miami Confidential Miami - Utajené skutočnosti
Sam Hill
Marc Dube
17. december 2007
134
13
Raising Caine Caineova výchova
Gina Lamar
Sunil Nayar
14. január 2008
135
14
You May Now Kill the Bride Teraz môžeš zabiť nevestu
Eagle Egilsson
Barry O'Brien
24. marec 2008
136
15
Ambush Pasca
Sam Hill
Corey Evett & Matt Partney
31. marec 2008
137
16
All In V stávke je všetko
Joe Chappelle
Krystal Houghton
1. apríl 2008
138
17
To Kill a Predator Zabiť predátora
Matt Earl Beesley
Brian Davidson
21. apríl 2008
139
18
Tunnel Vision Tunelové videnie
Karen Gaviola
Tamara Jaron
28. apríl 2008
140
19
Rock and a Hard Place V úzkych
Gina Lamar
Marc Dube
5. máj 2008
141
20
Down to the Wire Tesné víťazstvo
Eagle Egilsson
Sunil Nayar
12. máj 2008
142
21
Going Ballistic Priveľa streľby
Sam Hill
Corey Miller
19. máj 2008

7. séria (2008-2009)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
143
1
Resurrection Znovuzrodenie
Joe Chappelle
Barry O'Brien
22. september 2008
144
2
Won't Get Fueled Again Zlodeji benzínu
Matt Earl Beesley
Corey Evett & Matt Partney
29. september 2008
145
3
And How Does That Make You Kill? Ale čo vás nútilo vraždiť?
Sam Hill
Tamara Jaron
6. október 2008
146
4
Raging Cannibal Zúrivý kanibal
Gina Lamar
Brian Davidson
13. október 2008
147
5
Bombshell Bomba
Eric Mirich
Marc Dube
20. október 2008
148
6
Wrecking Crew Záchranná čata
Joe Chappelle
Corey Miller
3. november 2008
149
7
Cheating Death Problémy so Stevenom
Sam Hill
Krystal Houghton
10. november 2008
150
8
Gone Baby Gone Únos dieťaťa
Carey Meyer
Dominic Abeyta
17. november 2008
151
9
Power Trip SIlný prúd
Joe Chappelle
Corey Evett & Matt Partney
24. november 2008
152
10
The DeLuca Motel Motel Deluca
Gina Lamar
Sunil Nayar
8. december 2008
153
11
Tipping Point Bod zvratu
Marco Black
Brian Davidson
15. december 2008
154
12
Head Case Hlava deravá
Sam Hill
Tamara Jaron
12. január 2009
155
13
And They're Offed A sú mimo hry
Matt Earl Beesley
Barry O'Brien
19. január 2009
156
14
Smoke Gets in Your CSI's Dým ti stúpa do očí
Joe Chappelle
Krystal Houghton
2. február 2009
157
15
Presumed Guilty Neprávom odsúdený
Larry Detwiler
Corey Miller
9. február 2009
158
16
Sink or Swim Buď, alebo
Sam Hill
Marc Dube
2. marec 2009
159
17
Divorce Party Oslava rozvodu
Karen Gaviola
Corey Evett & Matt Partney
9. marec 2009
160
18
Flight Risk Riskantný let
Joe Chappelle
Sunil Nayar
16. marec 2009
161
19
Target Specific Zvláštna úloha
Sam Hill
Tamara Jaron
23. marec 2009
162
20
Wolfe In Sheep's Clothing Vlk v ovčom kožuchu
Carey Meyer
Krystal Houghton
30. marec 2009
163
21
Chip/Tuck Telo v sekačke na drevo
Allison Liddi-Brown
Brian Davidson
13. apríl 2009
164
22
Dead on Arrival Smrť pri príchode
Gina Lamar
Corey Miller
27. apríl 2009
165
23
Collateral Damage Chladná pomsta
Sam Hill
Marc Dube
4. máj 2009
166
24
Dissolved Rozpustení
Matt Earl Beesley
Corey Evett & Matt Partney
11. máj 2009
167
25
Seeing Red Krvavými očami
Joe Chappelle
Barry O'Brien
18. máj 2009

8. séria (2009-2010)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
168
1
Out of Time Po termíne
Sam Hill
Tamara Jaron
21. september 2009
169
2
Hostile Takeover Nepriateľské prevziatie
Allison Liddi-Brown
Corey Evett & Matt Partney
28. september 2009
170
3
Bolt Action Zásah blesku
Gina Lamar
Melissa Scrivner
5. október 2009
171
4
In Plane Sight Pod nosom
Larry Detwiler
Robert Hornak
12. október 2009
172
5
Bad Seed Zlé semeno
Matt Earl Beesley
Brian Davidson
19. október 2009
173
6
Dude, Where's My Groom? Kámo, kde mám ženícha?
Carey Meyer
Brett Mahoney
2. november 2009
174
7
Bone Voyage Šťastnú cestu
Sam Hill
Barry O'Brien
9. november 2009
175
8
Point of Impact MIesto zrážky
Eric Mirich
Krystal Houghton
16. november 2009
176
9
Kill Clause Vražedná doložka
Scott Lautanen
Jeremy R. Littman
23. november 2009
177
10
Count Me Out So mnou nerátaj
Marco Black
Marc Dube
7. december 2009
178
11
Delko for the Defense Delko pracuje pre obhajobu
Gina Lamar
Tamara Jaron
14. december 2009
179
12
Show Stopper Trhák
Sam Hill
Corey Evett & Matt Partney
11. január 2010
180
13
Die By the Sword Rozseknutý mečom
Matt Earl Beesley
Melissa Scrivner
18. január 2010
181
14
In the Wind Vo vetre
Allison Liddi-Brown
Brett Mahoney
1. február 2010
182
15
Miami, We Have a Problem Miami, máme problém
Sam Hill
Brian Davidson
8. február 2010
183
16
L.A. L.A.
Rob Zombie
Barry O'Brien
1. marec 2010
184
17
Getting Axed Dostať sekerou
Carey Meyer
Krystal Houghton
8. marec 2010
185
18
Dishonor Odmietnutie
Sam Hill
Marc Dube
22. marec 2010
186
19
Spring Breakdown Koniec jarných prázdnin
Larry Detwiler
Corey Evett & Matt Partney
12. apríl 2010
187
20
Backfire Spätný plameň
Don Tardino
Tamara Jaron & Melissa Scrivner
19. apríl 2010
188
21
Meltdown Roztavenie
Matt Earl Beesley
K. David Bena & Brian Davidson
3. máj 2010
189
22
Mommie Deadest Mamička najdrahšia
Gina Lamar
Krystal Houghton & Brett Mahoney
10. máj 2010
190
23
Time Bomb Časovaná bomba
Sam Hill
Corey Evett & Matt Partney
17. máj 2010
191
24
A Fall Down Všetko sa rúca
Joe Chappelle
Barry O'Brien & Marc Dube
24. máj 2010

9. séria (2010-2011)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
192
1
Fallen Padlí hrdinovia
Sam Hill
Tamara Jaron
3. október 2010
193
2
Sudden Death Náhla smrť
Matt Earl Beesley
Corey Evett & Matt Partney
10. október 2010
194
3
See No Evil Nevidím zlo
Gina Lamar
Krystal Houghton
17. október 2010
195
4
Manhunt Lov na muža
Don Tardino
Marc Dube
24. október 2010
196
5
Sleepless in Miami Bezsenné noci v Miami
Sam Hill
Brian Davidson
31. október 2010
197
6
Reality Kills Realita zabíja
Marco Black
Melissa Scrivner
14. november 2010
198
7
On the Hook Na háku
Tim Story
Scott Landy
21. november 2010
199
8
Happy Birthday Všetko najlepšie k narodeninám
Sam Hill
Barry O'Brien & Marc Dube
5. december 2010
200
9
Blood Sugar Krvavý cukor
Rod Holcomb
Gregory Bassenian
12. december 2010
201
10
Match Made in Hell Zápas zrodený v pekle
Eric Mirich
Brett Mahoney
2. január 2011
202
11
F-T-F F-T-F
David Arquette
Melissa Scrivner & K. David Bena
9. január 2011
203
12
Wheels Up Hore Kolesami
Sam Hill
Corey Evett & Matt Partney
16. január 2011
204
13
Last Stand Posledný vzdor
Matt Earl Beesley
Brian Davidson
20. február 2011
205
14
Stoned Cold Ukameňovaná
Allison Liddi-Brown
Tamara Jaron
27. február 2011
206
15
Blood Lust Chtivosť po krvi
Gina Lamar
Krystal Houghton
6. marec 2011
207
16
Hunting Ground Powovačka
Adam Rodriguez
Adam Rodriguez
13. marec 2011
208
17
Special Delivery Špeciálna zásielka
Allison Liddi-Brown
Michael McGrale
20. marec 2011
209
18
About Face O tvári
Sam Hill
Corey Evett & Matt Partney
27. marec 2011
210
19
Caged V klietke
Larry Detwiler
Tamara Jaron & K. David Bena
10. apríl 2011
211
20
Paint It Black Natri to na čierno
Gina Lamar
Krystal Houghton & Melissa Scrivner
17. apríl 2011
212
21
G.O. Hra
Matt Earl Beesley
Brett Mahoney
1. máj 2011
213
22
Mayday Mayday
Sam Hill
Marc Dube & Barry O'Brien
8. máj 2011

10. séria (2011-2012)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
214
1
Countermeasures Zastierací manéver
Sam Hill
Marc Dube & Barry O'Brien
25. september 2011
215
2
Stiff Pekný gigolo, mŕtvy gigolo
Gina Lamar
Doreen J. Blauschild
2. október 2011
216
3
Blown Away Odviate vetrom
Don Tardino
Brian Davidson
9. október 2011
217
4
Look Who’s Taunting Kto sa smeje naposledy
Marco Black
Krystal Houghton
16. október 2011
218
5
Killer Regrets Smrtiace výčitky
Sam Hill
Brett Mahoney
23. október 2011
219
6
By the Book Upírske príbehy
Gina Lamar
Melissa Scrivner
30. október 2011
220
7
Sinner Takes All Hriešnik berie všetko
Larry Detwiler
Michael McGrale & Greg Bassenian
6. november 2011
221
8
Dead Ringer Miamský mäsiar
Sam Hill
Tamara Jaron
13. november 2011
222
9
A Few Dead Men Zopár mŕtvych chlapov
Don Tardino
K. David Bena
20. november 2011
223
10
Long Gone Nezvestná rodina
James Wilcox
Marc Dube & Barry O'Brien
4. december 2011
224
11
Crowned Korunka pre kráľovnú
Gina Lamar
Brett Mahoney & Krystal Houghton
11. december 2011
225
12
Friendly Fire Streľba z vlastných radov
Sam Hill
Tamara Jaron & Greg Bassenian
8. január 2012
226
13
Terminal Velocity Darca
Sylvain White
Robert Hornak & Brian Davidson
29. január 2012
227
14
Last Straw Posledná kvapka
Bill Gierhart
Melissa Scrivner & Michael McGrale
19. február 2012
228
15
No Good Deed Smrť poctivca
Matt Earl Beesley
Grace DeVuono
4. marec 2012
229
16
Rest in Pieces Rodinný podnik
Sam Hill
Marc Dube & Barry O'Brien
11. marec 2012
230
17
At Risk V ohrození
Adam Rodriguez
Adam Rodriguez
18. marec 2012
231
18
Law and Disorder Právo a neporiadok
Allison Liddi-Brown
Michael McGrale & Greg Bassenian
25. marec 2012
232
19
Habeas Corpse Rodina
Sam Hill
Barry O'Brien & Marc Dube
8. apríl 2012

Tento článok je čiastočný alebo úplný preklad článku List of CSI: Miami episodes na anglickej Wikipédii (číslo revízie nebolo určené).