Zoznam častí seriálu C.S.I.: Kriminálka New York

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání
Logo CSI: NY

Toto je zoznam častí seriálu C.S.I.: Kriminálka New York. Seriál sa vysielal od 22. septembra 2004 do 22. februára 2013 a má 9 sérií. Seriál skončil kvôli klesajúcej sledovanosti a stal sa tak druhým z troch CSI, ktorý skončil, po CSI: Miami.

Prehľad sérií[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série Finále série
1 23 22. september 2004 18. máj 2005
2 24 28. september 2005 17. máj 2006
3 24 20. september 2006 16. máj 2007
4 21 26. september 2007 21. máj 2008
5 25 24. september 2008 14. máj 2009
6 23 23. september 2009 26. máj 2010
7 22 24. september 2010 13. máj 2011
8 18 23. september 2011 11. máj 2012
9 17 28. september 2012 22. február 2013

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (2004-2005)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
1
1
BlinkŽmurkanie
Deran Sarafian
Anthony E. Zuiker
22. september 2004
2
2
Creatures of the NightNočné tvory
Tim Hunter
Pam Veasey
29. september 2004
3
3
American DreamersSnívaj svoj americký sen
Rob Bailey
Eli Talbert
6. október 2004
4
4
Grand MasterVeľmajster
Kevin Bray
Zachary Reiter
27. október 2004
5
5
A Man a MileČo míľa, to muž
David Grossman
Andrew Lipsitz
3. november 2004
6
6
Outside ManNiekto zvonka
Rob Bailey
Timothy J. Lea
10. november 2004
7
7
RainDážď
David Grossman
Pam Veasey
17. november 2004
8
8
Three Generations Are EnoughCudzie hlasy
Alex Zakrzewski
Andrew Lipsitz
24. november 2004
9
9
Officer BlueDôstojník jazdnej polície
Deran Sarafian
Anthony E. Zuiker
1. december 2004
10
10
Night, MotherDobrú noc, mama
Deran Sarafian
Janet Tamaro
15. december 2004
11
11
Tri-BoroughRozvetvené mosty súvislostí
Greg Yaitanes
Eli Talbert & Andrew Lipsitz
5. január 2005
12
12
RecyclingRecyklácia
Alex Zakrzewski
Timothy J. Lea & Zachary Reiter
12. január 2005
13
13
TanglewoodTanglewood
Karen Gaviola
Anthony E. Zuiker
26. január 2005
14
14
Blood, Sweat & TearsKrv, pot a slzy
Scott Lautanen
Eli Talbert & Erica Shelton
9. február 2005
15
15
'Til Death Do We PartKým nás smrť nerozdelí
Nelson McCormick
Pam Veasey
16. február 2005
16
16
HushPrst
Deran Sarafian
Anthony E. Zuiker & Timothy J. Lea
23. február 2005
17
17
The FallPád
Norberto Barba
Anne McGrail & Bill Haynes
2. marec 2005
18
18
The Dove CommissionHolubičia komisia
Emilio Estevez
Anthony E. Zuiker & Zachary Reiter
23. marec 2005
19
19
Crime & MisdemeanorZločin a poklesok
Rob Bailey
Eli Talbert & Andrew Lipsitz
13. apríl 2005
20
20
Supply & DemandPonuka a dopyt
Joe Chappelle
Erica Shelton & Anne McGrail
27. apríl 2005
21
21
On the JobV službe
David Von Ancken
Timothy J. Lea
4. máj 2005
22
22
The CloserČím bližšie
Emilio Estevez
Pam Veasey
11. máj 2005
23
23
What You See Is What You SeeNa vlastné oči
Duane Clark
Andrew Lipsitz
18. máj 2005

2. séria (2005-2006)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
24
1
Summer in the CityLeto v meste
David Von Ancken
Pam Veasey
28. september 2005
25
2
Grand Murder at Central StationVražda na hlavnej stanici
Scott Lautanen
Zachary Reiter
5. október 2005
26
3
Zoo YorkZoo York
Norberto Barba
Peter M. Lenkov & Timothy J. Lea
12. október 2005
27
4
Corporate WarriorsFiremní bojovníci
Rob Bailey
Andrew Lipsitz
19. október 2005
28
5
Dancing with the FishesTanec okolo rýb
John Peters
Eli Talbert
26. október 2005
29
6
YoungbloodMladá krv
Steven DePaul
Timothy J. Lea
2. november 2005
30
7
Manhattan ManhuntManhattanská honba na ľudí
Rob Bailey
Elizabeth Devine, Anthony E. Zuiker & Ann Donahue
9. november 2005
31
8
Bad BeatDobré karty - zlé karty
Duane Clark
Zachary Reiter
16. november 2005
32
9
City of the DollsMesto bábik
Norberto Barba
Pam Veasey
23. november 2005
33
10
JamalotCamelot
Jonathan Glassner
Andrew Lipsitz
30. november 2005
34
11
TrappedV pasci
James Whitmore, Jr.
Peter M. Lenkov
14. december 2005
35
12
WastedFarba smrti
Jeff Thomas
Pam Veasey & Bill Haynes
18. január 2006
36
13
RiskRisk
Rob Bailey
John Dove & Anthony E. Zuiker
25. január 2006
37
14
Stuck on YouMozaika
Jonathan Glassner
Timothy J. Lea & Eli Talbert
1. február 2006
38
15
Fare GameIba hra
Kevin Dowling
Zachary Reiter & Peter M. Lenkov
1. marec 2006
39
16
Cool HunterChladnokrvný lov
Norberto Barba
Daniele Nathanson
8. marec 2006
40
17
Necrophilia AmericanaHrobárik americký
Steven DePaul
Andrew Lipsitz
22. marec 2006
41
18
Live or Let DieŽiť či nechať zomrieť
Rob Bailey
Pam Veasey, Gary Sinise & Michael Daly
29. marec 2006
42
19
Super MenSupermani
Steven DePaul
Peter M. Lenkov & Pam Veasey
12. apríl 2006
43
20
Run Silent, Run DeepZelený hrob
Rob Bailey
Anthony E. Zuiker
19. apríl 2006
44
21
All AccessVoľný prístup
Norberto Barba
Timothy J. Lea & Anthony E. Zuiker
26. apríl 2006
45
22
Stealing HomeUkradnutý domov
Oz Scott
Zachary Reiter
3. máj 2006
46
23
HeroesHrdinovia
Anthony Hemingway
Eli Talbert
10. máj 2006
47
24
Charge of this PostObháj si svoj post
Rob Bailey
Timothy J. Lea
17. máj 2006

3. séria (2006-2007)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
48
1
People With MoneyPrachatí ľudia
Rob Bailey
Pam Veasey & Peter M. Lenkov
20. september 2006
49
2
Not What It Looks LikeZdanie klame
Duane Clark
Pam Veasey & Peter M. Lenkov
27. september 2006
50
3
Love Run ColdLáska vychladla
Tim Iacofano
Timothy J. Lea
4. október 2006
51
4
Hung Out To DryZavesená
Anthony Hemingway
Zachary Reiter
11. október 2006
52
5
Oedipus HexOidipove čary
Scott Lautanen
Anthony E. Zuiker & Ken Solarz
18. október 2006
53
6
Open and ShutOtvoriť a zavrieť
Joe Ann Fogle
Wendy Battles
25. október 2006
54
7
Murder Sings the BluesVražda v modrom
Oz Scott
Sam Humphrey
1. november 2006
55
8
ConsequencesDôsledky
Rob Bailey
Pam Veasey
8. november 2006
56
9
And Here's To You, Mrs. AzraelAzrael, anjel smrti
David Von Ancken
Peter M. Lenkov
15. november 2006
57
10
Sweet SixteenSladkých šestnásť
David Jackson
Ken Solarz
22. november 2006
58
11
Raising ShaneShaneov návrat
Christine Moore
Zachary Reiter & Pam Veasey
29. november 2006
59
12
Silent NightTichá noc
Rob Bailey
Sam Humphrey, Peter M. Lenkov & Anthony E. Zuiker
13. december 2006
60
13
ObsessionPosadnutosť
Jeffrey Hunt
Jeremy Littman
17. január 2007
61
14
The Lying GameHra na klamstvo
Anthony Hemingway
Wendy Battles
24. január 2007
62
15
Some Buried BonesZopár pochovaných kostí
Rob Bailey
Noah Nelson
7. február 2007
63
16
Heart of GlassSrdce zo skla
David Jackson
Bill Haynes & Pam Veasey
14. február 2007
64
17
The Ride-InCesta
Steven DePaul
Peter M. Lenkov
21. február 2007
65
18
Sleight Out of HandNevydarená eskamotáž
Rob Bailey
John Dove & Zachary Reiter
18. február 2007
66
19
A Daze of Wine and RoachesDni vína a švábov
Oz Scott
Timothy J. Lea & Daniele Nathanson
21. marec 2007
67
20
What Schemes May ComeDohoda so smrťou
Christine Moore
Bruce Zimmerman
11. apríl 2007
68
21
Past ImperfectTiene minulosti
Oz Scott
Wendy Battles
25. apríl 2007
69
22
Cold RevealOdhalená minulosť
Marshall Adams
Pam Veasey & Sam Humphrey
2. máj 2007
70
23
...Comes AroundVšetko sa raz vráti
Rob Bailey
Daniele Nathanson & Pam Veasey
9. máj 2007
71
24
Snow DaySnehová nádielka
Duane Clark
Pam Veasey & Peter M. Lenkov
16. máj 2007

4. séria (2007-2008)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
72
1
Can You Hear Me Now?Teraz ma počuješ?
David Von Ancken
Zachary Reiter & Pam Veasey
26. september 2007
73
2
The DeepHlbočina
Oz Scott
Wendy Battles
3. október 2007
74
3
You Only Die OnceZomrieš iba raz
Jonathan Glassner
Sam Humphrey
10. október 2007
75
4
Time's UpČas vypršal
Rob Bailey
Trey Callaway
17. október 2007
76
5
Down The Rabbit HoleDole do zajačej nory
Christine Moore
Sam Humphrey & Peter M. Lenkov
24. október 2007
77
6
BooHú!
Joe Dante
Peter M. Lenkov & Daniele Nathanson
31. október 2007
78
7
Commuted SentencesNepotrestané zločiny
Oz Scott
John Dove
7. november 2007
79
8
BuzzkillPokazený večierok
Jeffrey Hunt
Jill Abbinanti
14. november 2007
80
9
One Wedding and a FuneralJedna svadba a pohreb
Rob Bailey
Barbie Kligman
21. november 2007
81
10
The Things About HeroesNiečo o hrdinoch
Anthony Hemingway
Pam Veasey
28. november 2007
82
11
Child's PlayDetská hra
Jeffrey Hunt
Trey Callaway & Pam Veasey
12. december 2007
83
12
Happily Never AfterA rozprávke je koniec
Marshall Adams
Daniele Nathanson & Noah Nelson
9. január 2008
84
13
All in the FamilyVšetci v rodine
Rob Bailey
Wendy Battles
23. január 2008
85
14
Playing with MatchesHra so zápalkami
Christine Moore
Bill Haynes
6. február 2008
86
15
DOA for a DayMŕtva alebo živá
Christine Moore
Peter M. Lenkov & John Dove
2. apríl 2008
87
16
Right Next DoorZa vedľajšími dverami
Rob Bailey
Pam Veasey
9. apríl 2008
88
17
Like Water for MurderAko voda pre vraždu
Anthony Hemingway
Sam Humphrey
16. apríl 2008
89
18
AdmissionsPriznania
Rob Bailey
Zachary Reiter
30. apríl 2008
90
19
Personal FoulOsobný faul
David Von Ancken
Trey Callaway
7. máj 2008
91
20
TaxiTaxi
Christine Moore
Barbie Kligman & John Dove
14. máj 2008
92
21
HostageRukojemník
Rob Bailey
Zachary Reiter & Peter M. Lenkov
21. máj 2008

5. séria (2008-2009)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
93
1
VeritasVeritas
David Von Ancken
Zachary Reiter & Pam Veasey
24. september 2008
91
2
Page TurnerRádioaktívna kniha
Frederick E.O. Toye
Trey Callaway
1. október 2008
95
3
TurbulenceTurbulencia
Matt Earl Beesley
Gary Sinise & Jeremy Littman
8. október 2008
96
4
Sex, Lies and SiliconeSex, lži a silikón
Jonathan Glassner
Wendy Battles
22. október 2008
97
5
The Cost of LivingCena života
Rob Bailey
John Dove
29. október 2008
98
6
EnoughDosť
Alex Zakrzewski
Zachary Reiter
5. november 2008
99
7
Dead InsideDôverná smrť
Christine Moore
Pam Veasey & Daniele Nathanson
12. november 2008
100
8
My Name Is Mac TaylorVolám sa Mac Taylor
Rob Bailey
Pam Veasey
19. november 2008
101
9
The BoxŠkatuľa
Oz Scott
Peter M. Lenkov & Bill Haynes
26. november 2008
102
10
The TriangleTrojuholník
Jeff T. Thomas
Trey Callaway
10. december 2008
103
11
Forbidden FruitZakázané ovocie
John Behring
Peter M. Lenkov & Jill Abbinanti
17. december 2008
104
12
HelpPomoc
David M. Barrett
Sam Humphrey
14. január 2009
105
13
Rush to JudgementVýkon spravodlivosti
Rob Bailey
Wendy Battles
21. január 2009
106
14
She's Not ThereOna tu nie je
Nelson McCormick
John Dove & Pam Veasey
11. február 2009
107
15
The Party's OverVečierok sa skončil
Oz Scott
Barbie Kligman
18. február 2009
108
16
No Good DeedZlý skutok
Matt Earl Beesley
Rusty Cundieff & Floyd Byars
25. február 2009
109
17
Green PieceZelený kúsok
Jeffrey Hunt
Zachary Reiter
11. marec 2009
110
18
Point of No ReturnMiesto, z ktorého niet návratu
Rob Bailey
Peter M. Lenkov & Bill Haynes
18. marec 2009
111
19
Communication BreakdownPrerušenie komunikácie
John Keris
Trey Callaway
25. marec 2009
112
20
PreyObeť
Marshall Adams
Wendy Battles & Noah Nelson
8. apríl 2009
113
21
The Past, Present and MurderMinulosť, prítomnosť a vražda
David Von Ancken
Sam Humphrey & Danielle Nathanson
15. apríl 2009
114
22
YahrzeitVýročie smrti
Norberto Barba
Barbie Kligman & Peter M. Lenkov
29. apríl 2009
115
23
Greater GoodVyššie dobro
Alex Zakrzewski
Pam Veasey
6. máj 2009
116
24
Grounds for DeceptionPríčiny podvodu
Duane Clark
Melina Kanakaredes
13. máj 2009
117
25
Pay UpOdplata
Rob Bailey
Anthony E. Zuiker, Carol Mendelsohn & Ann Donahue
14. máj 2009

6. séria (2009-2010)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
118
1
EpilogueEpilóg
David Von Ancken
Pam Veasey
23. september 2009
119
2
BlacklistČierna listina
Duane Clark
Peter M. Lenkov
30. september 2009
120
3
Lat 40° 47' N/Long 73° 58' WKompas
Matt Earl Beesley
Trey Callaway
7. október 2009
121
4
Dead ReckoningMasová vrahyňa
Scott White
John Dove
14. október 2009
122
5
Battle ScarsJazvy z boja
Jeff T. Thomas
Bill Haynes
21. október 2009
123
6
It Happened to MeStalo sa to aj mne
Alex Zakrzewski
Wendy Battles & Pam Veasey
4. november 2009
124
7
Hammer DownNa doraz
Scott Lautanen
Peter M. Lenkov & Pam Veasey
11. november 2009
125
8
Cuckoo's NestKukučie hniezdo
Jeffrey Hunt
Zachary Reiter & Aaron Rahsaan Thomas
18. november 2009
126
9
ManhattanhengeManhattanhenge
Matt Earl Beesley
Trey Callaway
25. november 2009
127
10
Death HouseDom smrti
Norberto Barba
JP Donahue & Kevin Polay
9. december 2009
128
11
Second ChancesDruhá šanca
Eric Laneuville
John Dove
16. december 2009
129
12
Criminal JusticeSpravodlivosť
Christine Moore
Bill Haynes
13. január 2010
130
13
Flag on the PlayPorušenie pravidiel
Jeffrey Hunt
Wendy Battles
20. január 2010
131
14
Sanguine LoveKrvavá láska
Norberto Barba
Carmine Giovinazzo
3. február 2010
132
15
The FormulaFormula
Matt Earl Beesley
Aaron Rahsaan Thomas
10. február 2010
133
16
Uncertainty RulesNeisté pravidlá
Jeff T. Thomas
Zachary Reiter
3. marec 2010
134
17
Pot of GoldHrniec zlata
Eriq La Salle
Trey Callaway
10. marec 2010
135
18
Rest in Peace, Marina GaritoOdpočívaj v pokoji, Marina Garitová
Allison Liddi-Brown
Pam Veasey
7. apríl 2010
136
19
RedemptioVykúpenie z väznice Pensylvánia
Steven DePaul
Peter M. Lenkov & Bill Haynes
14. apríl 2010
137
20
Tales from the UndercardGladiátor
Skipp Sudduth
Aaron Rahsaan Thomas & Steven Fidler
5. máj 2010
138
21
Unusual SuspectsNeobvyklí podozriví
Marshall Adams
John Dove & Wendy Battles
12. máj 2010
139
22
Point of ViewUhoľ pohľadu
Alex Zakrzewski
Pam Veasey
19. máj 2010
140
23
Vacation GetawayPrázdninový únik
Duane Clark
Trey Callaway & Zachary Reiter
26. máj 2010

7. séria (2010-2011)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
141
1
The 34th Floor34. poschodie
Duane Clark
John Dove & Pam Veasey
24. september 2010
142
2
Unfriendly ChatNepriateľský chat
Eric Laneuville
Trey Callaway
1. október 2010
143
3
Damned If You DoMárna snaha
Christine Moore
Zachary Reiter
8. október 2010
144
4
Sangre Por SangreOko za oko
Eric Laneuville
Aaron Rahsaan Thomas
15. október 2010
145
5
Out of the SkyZ neba
Nathan Hope
Christopher Silber
22. október 2010
146
6
Do Not Pass GoNeodchádzaj
David Jackson
Adam Targum
29. október 2010
147
7
Hide SightSkrytý pohľad
Alex Zakrzewski
Bill Haynes
5. november 2010
148
8
Scared StiffVydesená na smrť
Marshall Adams
Kim Clements
12. november 2010
149
9
JustifiedStrážca poriadku
Jeff T. Thomas
John Dove
19. november 2010
150
10
Shop Till You DropNakupuj do zbláznenia
Skipp Sudduth
Aaron Rahsaan Thomas
3. december 2010
151
11
To What End?Čo nakoniec?
Eric Laneuville
Pam Veasey & Zachary Reiter
7. január 2011
152
12
Holding CellZadržiavacia cela
Scott White
Bill Haynes
14. január 2011
153
13
Party DownKoniec večierka
Skipp Sudduth
Adam Targum
4. február 2011
154
14
Smooth CriminalUhladený zločinec
Scott White
Aaron Rahsaan Thomas
11. február 2011
155
15
VigilanteOchranca
Frederick E.O. Toye
Christopher Silber
18. február 2011
156
16
The UntouchableNeuchopiteľná duša
Vikki Williams
Kim Clements
25. február 2011
157
17
Do or DieUspej alebo zomri
Matt Earl Beesley
Matthew Levine
11. marec 2011
158
18
Identity CrisisKríza identity
Mike Vejar, Jr.
Pam Veasey
1. apríl 2011
159
19
Food for ThoughtPotrava pre dušu aj telo
Oz Scott
Trey Callaway
8. apríl 2011
160
20
Nothing for SomethingNič za niečo
Eric Laneuville
John Dove
29. apríl 2011
161
21
Life SentenceDoživotný trest
Jeffrey Hunt
Christopher Silber & Adam Targum
6. máj 2012
162
22
Exit StrategyStratégia úniku
Allison Liddi-Brown
Zachary Reiter & Bill Haynes
11. máj 2012

8. séria (2011-2012)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
163
1
IndelibleVýročie
Frederick E.O. Toye
Zachary Reiter & John Dove
23. september 2011
164
2
Keep It RealZáverečný akord
Alex Zakrzewski
Bill Haynes
30. september 2011
165
3
Cavallino RampanteTri sestry
Nathan Hope
Adam Targum
7. október 2011
166
4
Officer InvolvedBol to veľmi dobrý rok
Skipp Sudduth
Christopher Silber
14. október 2011
167
5
Air ApparentUhol pohľadu
Anthony Hemingway
Aaron Rahsaan Thomas
21. október 2011
168
6
Get Me Out of Here!Dostaňte ma von!
Scott White
Trey Callaway
4. november 2011
169
7
CrushedRozdrvená
Duane Clark
Kim Clements
11. november 2011
170
8
CrossroadsKrižovatky
Jeff T. Thomas
John Dove
18. november 2011
171
9
Means to an EndAž do konca
Marshall Adams
Zachary Reiter & Christopher Silber
2. december 2011
172
10
Clean SweepŠampión
David Von Ancken
Adam Targum
6. január 2012
173
11
Who's There?Útulný domov
Vikki Williams
Bill Haynes
13. január 2012
174
12
Brooklyn 'Til I DieHra na zločin
Eric Laneuville
Aaron Rahsaan Thomas
3. február 2012
175
13
The Ripple EffectDominový efekt
Oz Scott
Trey Callaway
10. február 2012
176
14
Flash PopVražedná hra
Jerry Levine
Pam Veasey
30. marec 2012
177
15
Kill ScreenFotka
Allison Liddi-Brown
Tim Dragga & Adam Scott Weissman
6. apríl 2012
178
16
SláinteSláinte
Christine Moore
Sarah Byrd
27. apríl 2012
179
17
UnwrappedKrv, pot a slzy
Deran Sarafian
John Dove & Christopher Silber
4. máj 2012
190
18
Near DeathNa pokraji smrti
Alex Zakrzewski
Zachary Reiter & Pam Veasey
11. máj 2012

9. séria (2012-2013)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
181
1
ReignitedNový požiar
Jeff T. Thomas
Zachary Reiter & John Dove
28. september 2012
182
2
Where There's Smoke...Kde sa objaví dym?
Skipp Sudduth
Adam Targum & Sarah Byrd
5. október 2012
183
3
2,918 Miles2918 míľ
Vikki Williams
Trey Callaway
12. október 2012
184
4
UnspokenZúfalý muž
Duane Clark
Pam Veasey
19. október 2012
185
5
MisconceptionsMylná predstava
Nathan Hope
John Dove
26. október 2012
186
6
The Lady in the LakeDáma v jazere
Scott White
David Hoselton
2. november 2012
187
7
Clue: SIVražedná hra
Oz Scott
Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
9. november 2012
188
8
Late AdmissionsNeskoré priznania
Rob Bailey
Zachary Reiter
16. november 2012
189
9
Blood OutPreliata krv
Sam Hill
Adam Targum
30. november 2012
190
10
The Real McCoyTo je to pravé
Matt Earl Beesley
Sarah Byrd
7. december 2012
191
11
Command+PZbraň z počítača
Howard Deutch
Trey Callaway
4. január 2013
192
12
Civilized LiesCivilizované lži
Jerry Levine
John Dove
11. január 2013
193
13
Nine ThirteenMrakodrap 9-13
Pam Veasey
Storyline: David Fallon & Pam Veasey
Scenár: Pam Veasey
18. január 2013
194
14
White GoldBiele zlato
Alex Zakrzewski
David Hoselton
1. február 2013
195
15
Seth and ApepSeth a Apep
Eric Laneuville
Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
8. február 2013
196
16
Blood ActuallyKrvavý Valentín
Christine Moore
Adam Targum
15. február 2013
197
17
Today Is LifeUžiť si deň
Allison Liddi-Brown
Zachary Reiter & John Dove
22. február 2013