Zoznam častí seriálu C.S.I.: Kriminálka New York

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie
Logo CSI: NY

Toto je zoznam častí seriálu C.S.I.: Kriminálka New York. Seriál sa vysielal od 22. septembra 2004 do 22. februára 2013 a má 9 sérií. Seriál skončil kvôli klesajúcej sledovanosti a stal sa tak druhým z troch CSI, ktorý skončil, po CSI: Miami.

Prehľad sérií[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série Finále série
1 23 22. september 2004 18. máj 2005
2 24 28. september 2005 17. máj 2006
3 24 20. september 2006 16. máj 2007
4 21 26. september 2007 21. máj 2008
5 25 24. september 2008 14. máj 2009
6 23 23. september 2009 26. máj 2010
7 22 24. september 2010 13. máj 2011
8 18 23. september 2011 11. máj 2012
9 17 28. september 2012 22. február 2013

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (2004-2005)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
1
1
Blink Žmurkanie
Deran Sarafian
Anthony E. Zuiker
22. september 2004
2
2
Creatures of the Night Nočné tvory
Tim Hunter
Pam Veasey
29. september 2004
3
3
American Dreamers Snívaj svoj americký sen
Rob Bailey
Eli Talbert
6. október 2004
4
4
Grand Master Veľmajster
Kevin Bray
Zachary Reiter
27. október 2004
5
5
A Man a Mile Čo míľa, to muž
David Grossman
Andrew Lipsitz
3. november 2004
6
6
Outside Man Niekto zvonka
Rob Bailey
Timothy J. Lea
10. november 2004
7
7
Rain Dážď
David Grossman
Pam Veasey
17. november 2004
8
8
Three Generations Are Enough Cudzie hlasy
Alex Zakrzewski
Andrew Lipsitz
24. november 2004
9
9
Officer Blue Dôstojník jazdnej polície
Deran Sarafian
Anthony E. Zuiker
1. december 2004
10
10
Night, Mother Dobrú noc, mama
Deran Sarafian
Janet Tamaro
15. december 2004
11
11
Tri-Borough Rozvetvené mosty súvislostí
Greg Yaitanes
Eli Talbert & Andrew Lipsitz
5. január 2005
12
12
Recycling Recyklácia
Alex Zakrzewski
Timothy J. Lea & Zachary Reiter
12. január 2005
13
13
Tanglewood Tanglewood
Karen Gaviola
Anthony E. Zuiker
26. január 2005
14
14
Blood, Sweat & Tears Krv, pot a slzy
Scott Lautanen
Eli Talbert & Erica Shelton
9. február 2005
15
15
'Til Death Do We Part Kým nás smrť nerozdelí
Nelson McCormick
Pam Veasey
16. február 2005
16
16
Hush Prst
Deran Sarafian
Anthony E. Zuiker & Timothy J. Lea
23. február 2005
17
17
The Fall Pád
Norberto Barba
Anne McGrail & Bill Haynes
2. marec 2005
18
18
The Dove Commission Holubičia komisia
Emilio Estevez
Anthony E. Zuiker & Zachary Reiter
23. marec 2005
19
19
Crime & Misdemeanor Zločin a poklesok
Rob Bailey
Eli Talbert & Andrew Lipsitz
13. apríl 2005
20
20
Supply & Demand Ponuka a dopyt
Joe Chappelle
Erica Shelton & Anne McGrail
27. apríl 2005
21
21
On the Job V službe
David Von Ancken
Timothy J. Lea
4. máj 2005
22
22
The Closer Čím bližšie
Emilio Estevez
Pam Veasey
11. máj 2005
23
23
What You See Is What You See Na vlastné oči
Duane Clark
Andrew Lipsitz
18. máj 2005

2. séria (2005-2006)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
24
1
Summer in the City Leto v meste
David Von Ancken
Pam Veasey
28. september 2005
25
2
Grand Murder at Central Station Vražda na hlavnej stanici
Scott Lautanen
Zachary Reiter
5. október 2005
26
3
Zoo York Zoo York
Norberto Barba
Peter M. Lenkov & Timothy J. Lea
12. október 2005
27
4
Corporate Warriors Firemní bojovníci
Rob Bailey
Andrew Lipsitz
19. október 2005
28
5
Dancing with the Fishes Tanec okolo rýb
John Peters
Eli Talbert
26. október 2005
29
6
Youngblood Mladá krv
Steven DePaul
Timothy J. Lea
2. november 2005
30
7
Manhattan Manhunt Manhattanská honba na ľudí
Rob Bailey
Elizabeth Devine, Anthony E. Zuiker & Ann Donahue
9. november 2005
31
8
Bad Beat Dobré karty - zlé karty
Duane Clark
Zachary Reiter
16. november 2005
32
9
City of the Dolls Mesto bábik
Norberto Barba
Pam Veasey
23. november 2005
33
10
Jamalot Camelot
Jonathan Glassner
Andrew Lipsitz
30. november 2005
34
11
Trapped V pasci
James Whitmore, Jr.
Peter M. Lenkov
14. december 2005
35
12
Wasted Farba smrti
Jeff Thomas
Pam Veasey & Bill Haynes
18. január 2006
36
13
Risk Risk
Rob Bailey
John Dove & Anthony E. Zuiker
25. január 2006
37
14
Stuck on You Mozaika
Jonathan Glassner
Timothy J. Lea & Eli Talbert
1. február 2006
38
15
Fare Game Iba hra
Kevin Dowling
Zachary Reiter & Peter M. Lenkov
1. marec 2006
39
16
Cool Hunter Chladnokrvný lov
Norberto Barba
Daniele Nathanson
8. marec 2006
40
17
Necrophilia Americana Hrobárik americký
Steven DePaul
Andrew Lipsitz
22. marec 2006
41
18
Live or Let Die Žiť či nechať zomrieť
Rob Bailey
Pam Veasey, Gary Sinise & Michael Daly
29. marec 2006
42
19
Super Men Supermani
Steven DePaul
Peter M. Lenkov & Pam Veasey
12. apríl 2006
43
20
Run Silent, Run Deep Zelený hrob
Rob Bailey
Anthony E. Zuiker
19. apríl 2006
44
21
All Access Voľný prístup
Norberto Barba
Timothy J. Lea & Anthony E. Zuiker
26. apríl 2006
45
22
Stealing Home Ukradnutý domov
Oz Scott
Zachary Reiter
3. máj 2006
46
23
Heroes Hrdinovia
Anthony Hemingway
Eli Talbert
10. máj 2006
47
24
Charge of this Post Obháj si svoj post
Rob Bailey
Timothy J. Lea
17. máj 2006

3. séria (2006-2007)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
48
1
People With Money Prachatí ľudia
Rob Bailey
Pam Veasey & Peter M. Lenkov
20. september 2006
49
2
Not What It Looks Like Zdanie klame
Duane Clark
Pam Veasey & Peter M. Lenkov
27. september 2006
50
3
Love Run Cold Láska vychladla
Tim Iacofano
Timothy J. Lea
4. október 2006
51
4
Hung Out To Dry Zavesená
Anthony Hemingway
Zachary Reiter
11. október 2006
52
5
Oedipus Hex Oidipove čary
Scott Lautanen
Anthony E. Zuiker & Ken Solarz
18. október 2006
53
6
Open and Shut Otvoriť a zavrieť
Joe Ann Fogle
Wendy Battles
25. október 2006
54
7
Murder Sings the Blues Vražda v modrom
Oz Scott
Sam Humphrey
1. november 2006
55
8
Consequences Dôsledky
Rob Bailey
Pam Veasey
8. november 2006
56
9
And Here's To You, Mrs. Azrael Azrael, anjel smrti
David Von Ancken
Peter M. Lenkov
15. november 2006
57
10
Sweet Sixteen Sladkých šestnásť
David Jackson
Ken Solarz
22. november 2006
58
11
Raising Shane Shaneov návrat
Christine Moore
Zachary Reiter & Pam Veasey
29. november 2006
59
12
Silent Night Tichá noc
Rob Bailey
Sam Humphrey, Peter M. Lenkov & Anthony E. Zuiker
13. december 2006
60
13
Obsession Posadnutosť
Jeffrey Hunt
Jeremy Littman
17. január 2007
61
14
The Lying Game Hra na klamstvo
Anthony Hemingway
Wendy Battles
24. január 2007
62
15
Some Buried Bones Zopár pochovaných kostí
Rob Bailey
Noah Nelson
7. február 2007
63
16
Heart of Glass Srdce zo skla
David Jackson
Bill Haynes & Pam Veasey
14. február 2007
64
17
The Ride-In Cesta
Steven DePaul
Peter M. Lenkov
21. február 2007
65
18
Sleight Out of Hand Nevydarená eskamotáž
Rob Bailey
John Dove & Zachary Reiter
18. február 2007
66
19
A Daze of Wine and Roaches Dni vína a švábov
Oz Scott
Timothy J. Lea & Daniele Nathanson
21. marec 2007
67
20
What Schemes May Come Dohoda so smrťou
Christine Moore
Bruce Zimmerman
11. apríl 2007
68
21
Past Imperfect Tiene minulosti
Oz Scott
Wendy Battles
25. apríl 2007
69
22
Cold Reveal Odhalená minulosť
Marshall Adams
Pam Veasey & Sam Humphrey
2. máj 2007
70
23
...Comes Around Všetko sa raz vráti
Rob Bailey
Daniele Nathanson & Pam Veasey
9. máj 2007
71
24
Snow Day Snehová nádielka
Duane Clark
Pam Veasey & Peter M. Lenkov
16. máj 2007

4. séria (2007-2008)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
72
1
Can You Hear Me Now? Teraz ma počuješ?
David Von Ancken
Zachary Reiter & Pam Veasey
26. september 2007
73
2
The Deep Hlbočina
Oz Scott
Wendy Battles
3. október 2007
74
3
You Only Die Once Zomrieš iba raz
Jonathan Glassner
Sam Humphrey
10. október 2007
75
4
Time's Up Čas vypršal
Rob Bailey
Trey Callaway
17. október 2007
76
5
Down The Rabbit Hole Dole do zajačej nory
Christine Moore
Sam Humphrey & Peter M. Lenkov
24. október 2007
77
6
Boo Hú!
Joe Dante
Peter M. Lenkov & Daniele Nathanson
31. október 2007
78
7
Commuted Sentences Nepotrestané zločiny
Oz Scott
John Dove
7. november 2007
79
8
Buzzkill Pokazený večierok
Jeffrey Hunt
Jill Abbinanti
14. november 2007
80
9
One Wedding and a Funeral Jedna svadba a pohreb
Rob Bailey
Barbie Kligman
21. november 2007
81
10
The Things About Heroes Niečo o hrdinoch
Anthony Hemingway
Pam Veasey
28. november 2007
82
11
Child's Play Detská hra
Jeffrey Hunt
Trey Callaway & Pam Veasey
12. december 2007
83
12
Happily Never After A rozprávke je koniec
Marshall Adams
Daniele Nathanson & Noah Nelson
9. január 2008
84
13
All in the Family Všetci v rodine
Rob Bailey
Wendy Battles
23. január 2008
85
14
Playing with Matches Hra so zápalkami
Christine Moore
Bill Haynes
6. február 2008
86
15
DOA for a Day Mŕtva alebo živá
Christine Moore
Peter M. Lenkov & John Dove
2. apríl 2008
87
16
Right Next Door Za vedľajšími dverami
Rob Bailey
Pam Veasey
9. apríl 2008
88
17
Like Water for Murder Ako voda pre vraždu
Anthony Hemingway
Sam Humphrey
16. apríl 2008
89
18
Admissions Priznania
Rob Bailey
Zachary Reiter
30. apríl 2008
90
19
Personal Foul Osobný faul
David Von Ancken
Trey Callaway
7. máj 2008
91
20
Taxi Taxi
Christine Moore
Barbie Kligman & John Dove
14. máj 2008
92
21
Hostage Rukojemník
Rob Bailey
Zachary Reiter & Peter M. Lenkov
21. máj 2008

5. séria (2008-2009)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
93
1
Veritas Veritas
David Von Ancken
Zachary Reiter & Pam Veasey
24. september 2008
91
2
Page Turner Rádioaktívna kniha
Frederick E.O. Toye
Trey Callaway
1. október 2008
95
3
Turbulence Turbulencia
Matt Earl Beesley
Gary Sinise & Jeremy Littman
8. október 2008
96
4
Sex, Lies and Silicone Sex, lži a silikón
Jonathan Glassner
Wendy Battles
22. október 2008
97
5
The Cost of Living Cena života
Rob Bailey
John Dove
29. október 2008
98
6
Enough Dosť
Alex Zakrzewski
Zachary Reiter
5. november 2008
99
7
Dead Inside Dôverná smrť
Christine Moore
Pam Veasey & Daniele Nathanson
12. november 2008
100
8
My Name Is Mac Taylor Volám sa Mac Taylor
Rob Bailey
Pam Veasey
19. november 2008
101
9
The Box Škatuľa
Oz Scott
Peter M. Lenkov & Bill Haynes
26. november 2008
102
10
The Triangle Trojuholník
Jeff T. Thomas
Trey Callaway
10. december 2008
103
11
Forbidden Fruit Zakázané ovocie
John Behring
Peter M. Lenkov & Jill Abbinanti
17. december 2008
104
12
Help Pomoc
David M. Barrett
Sam Humphrey
14. január 2009
105
13
Rush to Judgement Výkon spravodlivosti
Rob Bailey
Wendy Battles
21. január 2009
106
14
She's Not There Ona tu nie je
Nelson McCormick
John Dove & Pam Veasey
11. február 2009
107
15
The Party's Over Večierok sa skončil
Oz Scott
Barbie Kligman
18. február 2009
108
16
No Good Deed Zlý skutok
Matt Earl Beesley
Rusty Cundieff & Floyd Byars
25. február 2009
109
17
Green Piece Zelený kúsok
Jeffrey Hunt
Zachary Reiter
11. marec 2009
110
18
Point of No Return Miesto, z ktorého niet návratu
Rob Bailey
Peter M. Lenkov & Bill Haynes
18. marec 2009
111
19
Communication Breakdown Prerušenie komunikácie
John Keris
Trey Callaway
25. marec 2009
112
20
Prey Obeť
Marshall Adams
Wendy Battles & Noah Nelson
8. apríl 2009
113
21
The Past, Present and Murder Minulosť, prítomnosť a vražda
David Von Ancken
Sam Humphrey & Danielle Nathanson
15. apríl 2009
114
22
Yahrzeit Výročie smrti
Norberto Barba
Barbie Kligman & Peter M. Lenkov
29. apríl 2009
115
23
Greater Good Vyššie dobro
Alex Zakrzewski
Pam Veasey
6. máj 2009
116
24
Grounds for Deception Príčiny podvodu
Duane Clark
Melina Kanakaredes
13. máj 2009
117
25
Pay Up Odplata
Rob Bailey
Anthony E. Zuiker, Carol Mendelsohn & Ann Donahue
14. máj 2009

6. séria (2009-2010)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
118
1
Epilogue Epilóg
David Von Ancken
Pam Veasey
23. september 2009
119
2
Blacklist Čierna listina
Duane Clark
Peter M. Lenkov
30. september 2009
120
3
Lat 40° 47' N/Long 73° 58' W Kompas
Matt Earl Beesley
Trey Callaway
7. október 2009
121
4
Dead Reckoning Masová vrahyňa
Scott White
John Dove
14. október 2009
122
5
Battle Scars Jazvy z boja
Jeff T. Thomas
Bill Haynes
21. október 2009
123
6
It Happened to Me Stalo sa to aj mne
Alex Zakrzewski
Wendy Battles & Pam Veasey
4. november 2009
124
7
Hammer Down Na doraz
Scott Lautanen
Peter M. Lenkov & Pam Veasey
11. november 2009
125
8
Cuckoo's Nest Kukučie hniezdo
Jeffrey Hunt
Zachary Reiter & Aaron Rahsaan Thomas
18. november 2009
126
9
Manhattanhenge Manhattanhenge
Matt Earl Beesley
Trey Callaway
25. november 2009
127
10
Death House Dom smrti
Norberto Barba
JP Donahue & Kevin Polay
9. december 2009
128
11
Second Chances Druhá šanca
Eric Laneuville
John Dove
16. december 2009
129
12
Criminal Justice Spravodlivosť
Christine Moore
Bill Haynes
13. január 2010
130
13
Flag on the Play Porušenie pravidiel
Jeffrey Hunt
Wendy Battles
20. január 2010
131
14
Sanguine Love Krvavá láska
Norberto Barba
Carmine Giovinazzo
3. február 2010
132
15
The Formula Formula
Matt Earl Beesley
Aaron Rahsaan Thomas
10. február 2010
133
16
Uncertainty Rules Neisté pravidlá
Jeff T. Thomas
Zachary Reiter
3. marec 2010
134
17
Pot of Gold Hrniec zlata
Eriq La Salle
Trey Callaway
10. marec 2010
135
18
Rest in Peace, Marina Garito Odpočívaj v pokoji, Marina Garitová
Allison Liddi-Brown
Pam Veasey
7. apríl 2010
136
19
Redemptio Vykúpenie z väznice Pensylvánia
Steven DePaul
Peter M. Lenkov & Bill Haynes
14. apríl 2010
137
20
Tales from the Undercard Gladiátor
Skipp Sudduth
Aaron Rahsaan Thomas & Steven Fidler
5. máj 2010
138
21
Unusual Suspects Neobvyklí podozriví
Marshall Adams
John Dove & Wendy Battles
12. máj 2010
139
22
Point of View Uhoľ pohľadu
Alex Zakrzewski
Pam Veasey
19. máj 2010
140
23
Vacation Getaway Prázdninový únik
Duane Clark
Trey Callaway & Zachary Reiter
26. máj 2010

7. séria (2010-2011)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
141
1
The 34th Floor 34. poschodie
Duane Clark
John Dove & Pam Veasey
24. september 2010
142
2
Unfriendly Chat Nepriateľský chat
Eric Laneuville
Trey Callaway
1. október 2010
143
3
Damned If You Do Márna snaha
Christine Moore
Zachary Reiter
8. október 2010
144
4
Sangre Por Sangre Oko za oko
Eric Laneuville
Aaron Rahsaan Thomas
15. október 2010
145
5
Out of the Sky Z neba
Nathan Hope
Christopher Silber
22. október 2010
146
6
Do Not Pass Go Neodchádzaj
David Jackson
Adam Targum
29. október 2010
147
7
Hide Sight Skrytý pohľad
Alex Zakrzewski
Bill Haynes
5. november 2010
148
8
Scared Stiff Vydesená na smrť
Marshall Adams
Kim Clements
12. november 2010
149
9
Justified Strážca poriadku
Jeff T. Thomas
John Dove
19. november 2010
150
10
Shop Till You Drop Nakupuj do zbláznenia
Skipp Sudduth
Aaron Rahsaan Thomas
3. december 2010
151
11
To What End? Čo nakoniec?
Eric Laneuville
Pam Veasey & Zachary Reiter
7. január 2011
152
12
Holding Cell Zadržiavacia cela
Scott White
Bill Haynes
14. január 2011
153
13
Party Down Koniec večierka
Skipp Sudduth
Adam Targum
4. február 2011
154
14
Smooth Criminal Uhladený zločinec
Scott White
Aaron Rahsaan Thomas
11. február 2011
155
15
Vigilante Ochranca
Frederick E.O. Toye
Christopher Silber
18. február 2011
156
16
The Untouchable Neuchopiteľná duša
Vikki Williams
Kim Clements
25. február 2011
157
17
Do or Die Uspej alebo zomri
Matt Earl Beesley
Matthew Levine
11. marec 2011
158
18
Identity Crisis Kríza identity
Mike Vejar, Jr.
Pam Veasey
1. apríl 2011
159
19
Food for Thought Potrava pre dušu aj telo
Oz Scott
Trey Callaway
8. apríl 2011
160
20
Nothing for Something Nič za niečo
Eric Laneuville
John Dove
29. apríl 2011
161
21
Life Sentence Doživotný trest
Jeffrey Hunt
Christopher Silber & Adam Targum
6. máj 2012
162
22
Exit Strategy Stratégia úniku
Allison Liddi-Brown
Zachary Reiter & Bill Haynes
11. máj 2012

8. séria (2011-2012)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
163
1
Indelible Výročie
Frederick E.O. Toye
Zachary Reiter & John Dove
23. september 2011
164
2
Keep It Real Záverečný akord
Alex Zakrzewski
Bill Haynes
30. september 2011
165
3
Cavallino Rampante Tri sestry
Nathan Hope
Adam Targum
7. október 2011
166
4
Officer Involved Bol to veľmi dobrý rok
Skipp Sudduth
Christopher Silber
14. október 2011
167
5
Air Apparent Uhol pohľadu
Anthony Hemingway
Aaron Rahsaan Thomas
21. október 2011
168
6
Get Me Out of Here! Dostaňte ma von!
Scott White
Trey Callaway
4. november 2011
169
7
Crushed Rozdrvená
Duane Clark
Kim Clements
11. november 2011
170
8
Crossroads Križovatky
Jeff T. Thomas
John Dove
18. november 2011
171
9
Means to an End Až do konca
Marshall Adams
Zachary Reiter & Christopher Silber
2. december 2011
172
10
Clean Sweep Šampión
David Von Ancken
Adam Targum
6. január 2012
173
11
Who's There? Útulný domov
Vikki Williams
Bill Haynes
13. január 2012
174
12
Brooklyn 'Til I Die Hra na zločin
Eric Laneuville
Aaron Rahsaan Thomas
3. február 2012
175
13
The Ripple Effect Dominový efekt
Oz Scott
Trey Callaway
10. február 2012
176
14
Flash Pop Vražedná hra
Jerry Levine
Pam Veasey
30. marec 2012
177
15
Kill Screen Fotka
Allison Liddi-Brown
Tim Dragga & Adam Scott Weissman
6. apríl 2012
178
16
Sláinte Sláinte
Christine Moore
Sarah Byrd
27. apríl 2012
179
17
Unwrapped Krv, pot a slzy
Deran Sarafian
John Dove & Christopher Silber
4. máj 2012
190
18
Near Death Na pokraji smrti
Alex Zakrzewski
Zachary Reiter & Pam Veasey
11. máj 2012

9. séria (2012-2013)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
181
1
Reignited Nový požiar
Jeff T. Thomas
Zachary Reiter & John Dove
28. september 2012
182
2
Where There's Smoke... Kde sa objaví dym?
Skipp Sudduth
Adam Targum & Sarah Byrd
5. október 2012
183
3
2,918 Miles 2918 míľ
Vikki Williams
Trey Callaway
12. október 2012
184
4
Unspoken Zúfalý muž
Duane Clark
Pam Veasey
19. október 2012
185
5
Misconceptions Mylná predstava
Nathan Hope
John Dove
26. október 2012
186
6
The Lady in the Lake Dáma v jazere
Scott White
David Hoselton
2. november 2012
187
7
Clue: SI Vražedná hra
Oz Scott
Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
9. november 2012
188
8
Late Admissions Neskoré priznania
Rob Bailey
Zachary Reiter
16. november 2012
189
9
Blood Out Preliata krv
Sam Hill
Adam Targum
30. november 2012
190
10
The Real McCoy To je to pravé
Matt Earl Beesley
Sarah Byrd
7. december 2012
191
11
Command+P Zbraň z počítača
Howard Deutch
Trey Callaway
4. január 2013
192
12
Civilized Lies Civilizované lži
Jerry Levine
John Dove
11. január 2013
193
13
Nine Thirteen Mrakodrap 9-13
Pam Veasey
Storyline: David Fallon & Pam Veasey
Scenár: Pam Veasey
18. január 2013
194
14
White Gold Biele zlato
Alex Zakrzewski
David Hoselton
1. február 2013
195
15
Seth and Apep Seth a Apep
Eric Laneuville
Steven Lilien & Bryan Wynbrandt
8. február 2013
196
16
Blood Actually Krvavý Valentín
Christine Moore
Adam Targum
15. február 2013
197
17
Today Is Life Užiť si deň
Allison Liddi-Brown
Zachary Reiter & John Dove
22. február 2013