Zoznam častí seriálu Californication

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie
Californication.svg

Toto je zoznam častí seriálu Californication.

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série USA Finále série USA Premiéra série Slovensko Finále série Slovensko Stanica USA Stanica Slovensko
1 12 13. august 2007 29. október 2007 5. september 2011 21. november 2011 Showtime JOJ
2 12 28. september 2008 14. december 2008 28. november 2011 27. február 2012
3 12 27. september 2009 13. december 2009 5. marec 2012 4. jún 2012
4 12 9. január 2011 27. marec 2011 2. júl 2014 6. august 2014
5 12 8. január 2012 1. apríl 2012 13. august 2014 17. september 2014
6 12 13. január 2013 7. apríl 2013 23. október 2015 27. november 2015 Plus
7 12 13. apríl 2014 29. jún 2014 4. december 2015

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (2007)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
1
1
Pilot Pilot
Stephen Hopkins
Tom Kapinos
13. august 2007
5. september 2011
2
2
Hell-A-Woman Pekelná ženská
Scott Winant
Tom Kapinos
20. august 2007
12. september 2011
3
3
The Whore of Babylon Babylónska neviestka
Scott Winant
Tom Kapinos
27. august 2007
19. september 2011
4
4
Fear and Loathing at the Fundraiser Strach a hnus na dobročinnom večierku
Michael Lembeck
Daisy Gardner
3. september 2007
26. september 2011
5
5
LOL LOL
Bart Freundlich
Susan McMartin
10. september 2007
3. október 2011
6
6
Absinthe Makes the Heart Grow Fonder Po absinte je srdce nežnejšie
Ken Whittingham
Tom Kapinos & Eric Weinberg
17. september 2007
10. október 2011
7
7
Girls, Interrupted Ilúzia o šťastnom konci
Tucker Gates
Gina Fattore
24. september 2007
17. október 2011
8
8
California Son Kalifornský synáčik
Scott Winant
Tom Kapinos
1. október 2007
24. október 2011
9
9
Filthy Lucre Špinavý kšeft
Scott Burns
Ildy Modrovich
8. október 2007
31. október 2011
10
10
The Devil's Threesome Diabolská trojka
John Dahl
Tom Kapinos
15. október 2007
7. november 2011
11
11
Turn the Page Obráťme list
David Von Ancken
Gina Fattore & Eric Weinberg
22. október 2007
14. november 2011
12
12
The Last Waltz Posledný valčík
Scott Winant
Tom Kapinos
29. október 2007
21. november 2011

2. séria (2008)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
13
1
Slip of the Tongue Maškrtný jazýček
David Duchovny
Tom Kapinos
28. september 2008
28. november 2011
14
2
The Great Ashby Veľký Ashby
David Von Ancken
Tom Kapinos
5. október 2008
5. december 2011
15
3
No Way to Treat a Lady Takto sa s dámou nezaobchádza
John Dahl
Gina Fattore
12. október 2008
12. december 2011
16
4
The Raw & the Cooked Surový a varený
David Von Ancken
Tom Kapinos
19. október 2008
19. december 2011
17
5
Vaginatown Vaginatown
Ken Whittingham
Jay Dyer
26. október 2008
9. január 2012
18
6
Coke Dick & First Kick Slasti a strasti
Michael Lehmann
Gina Fattore & Gabriel Roth
2. november 2008
16. január 2012
19
7
In a Lonely Place Na samote
Jake Kasdan
Tom Kapinos
9. november 2008
23. január 2012
20
8
Going Down and Out in Beverly Hills Na mizine v Beverly Hills
Danny Ducovny
Daisy Gardner
16. november 2008
30. január 2012
21
9
La Ronde La Ronde
Adam Bernstein
Gina Fattore
23. november 2008
6. február 2012
22
10
In Utero V maternici
David Von Ancken
Tom Kapinos
30. november 2008
13. február 2012
23
11
Blues from Laurel Canyon Blues všedného dňa
Michael Lehmann
Gina Fattore
7. december 2008
20. február 2012
24
12
La Petite Mort A žili šťastne...
Bart Freundlich
Tom Kapinos
14. december 2008
27. február 2012

3. séria (2009)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
25
1
Wish You Were Here Kiež by si tu bola
David Duchovny
Tom Kapinos
27. september 2009
5. marec 2012
26
2
The Land of Rape and Honey Kraj prznenia a medu
Bart Freundlich & David Von Ancken
Tom Kapinos
4. október 2009
12. marec 2012
27
3
Verities & Balderdash Pravda a nezmysel
David Von Ancken
Gina Fattore
11. október 2009
19. marec 2012
28
4
Zoso Zoso
Bart Freundlich
Tom Kapinos
18. október 2009
26. marec 2012
29
5
Slow Happy Boys Hlúpi, ale šťastní
David Von Ancken
Tom Kapinos
25. október 2009
2. apríl 2012
30
6
Glass Houses V skleníku
Michael Lehmann
Gina Fattore
1. november 2009
16. apríl 2012
31
7
So Here's the Thing… Vieš, je to tak
John Dahl
Daisy Gardner
8. november 2009
23. apríl 2012
32
8
The Apartment Byt
Adam Bernstein
Tom Kapinos
15. november 2009
30. apríl 2012
33
9
Mr. Bad Example Pán Zlý príklad
John Dahl
Gina Fattore & Matt Patterson
22. november 2009
14. máj 2012
34
10
Dogtown Dowtown
Seith Mann
Tom Kapinos & Gina Fattore
29. november 2009
21. máj 2012
35
11
Comings & Goings Príchody a odchody
David Von Ancken
Gina Fattore & Daisy Gardner
6. december 2009
28. máj 2012
36
12
Mia Culpa Mia Culpa
Stephen Hopkins
Tom Kapinos
13. december 2009
4. jún 2012

4. séria (2011)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scená Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
37
1
Exile on Main St. Exil na hlavnej
David Von Ancken
Tom Kapinos
9. január 2011
2. júl 2014
38
2
Suicide Solution Samovražda oslobodí
David Duchovny
Tom Kapinos
16. január 2011
2. júl 2014
39
3
Home Sweet Home Domov, sladký domov
Adam Bernstein
Tom Kapinos
23. január 2011
9. júl 2014
40
4
Monkey Business Opičiareň
Bart Freundlich
Gabe Roth & Matt Patterson
30. január 2011
9. júl 2014
41
5
Freeze-Frame Mŕtvolka
Beth McCarthy Miller
Tom Kapinos
6. február 2011
16. júl 2014
42
6
Lawyers, Guns and Money Právnici, zbrane a peniaze
John Dahl
Vanessa Reisen
13. február 2011
16. júl 2014
43
7
The Recused Odmietnutá
Michael Weaver
Tom Kapinos
20. február 2011
23. júl 2014
44
8
Lights. Camera. Asshole Svetlá. Kamera. Blbec
Adam Bernstein
Tom Kapinos
27. február 2011
23. júl 2014
45
9
Another Perfect Day Ďalší krásny deň
Michael Lehmann
Tom Kapinos & Gabe Roth
6. marec 2011
30. júl 2014
46
10
The Trial Súd
Seith Mann
Tom Kapinos
13. marec 2011
30. júl 2014
47
11
The Last Supper Posledná večera
John Dahl
Tom Kapinos
20. marec 2011
6. august 2014
48
12
…And Justice for All ...A spravodlivosť pre všetkých
Adam Bernstein
Tom Kapinos
27. marec 2011
6. august 2014

5. séria (2012)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
49
1
JFK → LAX JFK → LAX
John Dahl
Tom Kapinos
8. január 2012
13. august 2014
50
2
The Way of the Fist Cena päste
David Duchovny
Tom Kapinos
15. január 2012
13. august 2014
51
3
Boys & Girls Chlapci a dievčatá
Seith Mann
Tom Kapinos
22. január 2012
20. august 2014
52
4
Waiting for the Miracle Čakanie na zázrak
Bart Freundlich
Tom Kapinos
29. január 2012
20. august 2014
53
5
The Ride-Along Traja strážnici
Millicent Shelton
Tom Kapinos
5. február 2012
27. august 2014
54
6
Love Song Ľúbostná pieseň
Eric Stoltz
Tom Kapinos
12. február 2012
27. august 2014
55
7
Here I Go Again Opäť som tu
Michael Weaver
Tom Kapinos
19. február 2012
3. september 2014
56
8
Raw Surovosť
Bart Freundlich
Tom Kapinos
4. marec 2012
3. september 2014
57
9
At the Movies V kine
Helen Hunt
Tom Kapinos
11. marec 2012
10. september 2014
58
10
Perverts & Whores Úchyláci a štetky
Bart Freundlich
Tom Kapinos
18. marec 2012
10. september 2014
59
11
The Party Oslava
Michael Lehmann
Tom Kapinos
25. marec 2012
17. september 2014
60
12
Hell Ain't a Bad Place to Be V pekle nie je zas tak zle
Adam Bernstein
Tom Kapinos
1. apríl 2012
17. september 2014

6. séria (2013)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
61
1
The Unforgiven Nezmieriteľní
David Duchovny
Tom Kapinos
13. január 2013
23. október 2015
62
2
Quitters Dezertéri
John Dahl
Tom Kapinos
20. január 2013
23. október 2015
63
3
Dead Rock Stars Mŕtve rockové hviezdy
Adam Bernstein
Tom Kapinos
27. január 2013
30. október 2015
64
4
Hell Bent for Leather Do pekla s kožou
David Von Ancken
Tom Kapinos
10. február 2013
30. október 2015
65
5
Rock and a Hard Place Z dažďa pod rockový odkvap
David Von Ancken
Tom Kapinos
17. február 2013
6. november 2015
66
6
In the Clouds V oblakoch
David Von Ancken
Tom Kapinos
24. február 2013
6. november 2015
67
7
The Dope Show Drogová škola
Michael Weaver
Tom Kapinos
3. marec 2013
13. november 2015
68
8
Everybody's a Fucking Critic Všetci iba kritizujú
Seith Mann
Tom Kapinos
10. marec 2013
13. november 2015
69
9
Mad Dogs & Englishmen Šialené psy a Angličania
Adam Bernstein
Tom Kapinos
17. marec 2013
20. november 2015
70
10
Blind Faith Slepá viera
Adam Bernstein
Tom Kapinos
24. marec 2013
20. november 2015
71
11
The Abby Fajn baba
Michael Weaver
Tom Kapinos
31. marec 2013
27. november 2015
72
12
I'll Lay My Monsters Down Odložím svoje monštrá
Stephen Hopkins
Tom Kapinos
7. apríl 2013
27. november 2015

7. séria (2014)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
73
1
Levon Levon
David Duchovny
Tom Kapinos
13. apríl 2014
4. december 2015
74
2
Julia Julia
Adam Bernstein
Tom Kapinos
20. apríl 2014
4. december 2015
75
3
Like Father like Son Aký otec, taký syn
Michael Lehmann
Tom Kapinos
27. apríl 2014
11. december 2015
76
4
Dicks Hajzli
David Von Ancken
Tom Kapinos
4. máj 2014
11. december 2015
77
5
Getting the Poison Out Výplach žalúdka
Seith Mann
Tom Kapinos
11. máj 2014
18. december 2015
78
6
Kickoff Výkop
David Von Ancken
Tom Kapinos
18. máj 2014
18. december 2015
79
7
Smile Úsmev
John Dahl
Tom Kapinos
25. máj 2014
8. január 2016
80
8
30 Minutes or Less 30 minút alebo menej
David Von Ancken
Tom Kapinos
1. jún 2014
8. január 2016
81
9
Faith, Hope, Love Viera, nádej, láska
John Dahl
Tom Kapinos
8. jún 2014
15. január 2016
82
10
Dinner with Friends Večera s priateľmi
Adam Bernstein
Tom Kapinos
15. jún 2014
15. január 2016
83
11
Daughter Dcéra
Michael Lehmann
Tom Kapinos
22. jún 2014
84
12
Grace Milosť
Adam Bernstein
Tom Kapinos
29. jún 2014