Zoznam častí seriálu Kosti

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Nasledujúci zoznam je zoznam častí seriálu Kosti. Seriál má zatiaľ deväť sérií.

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série USA Finále série USA Premiéra série Slovensko Finále série Slovensko Stanica USA Stanica Slovensko
1 22 13. september 2005 17. máj 2006 17. január 2007 12. jún 2007 Fox JOJ
2 21 30. august 2006 16. máj 2007 19. september 2007 13. február 2008
3 15 25. september 2007 19. máj 2008 10. september 2008 17. december 2008
4 26 3. september 2008 14. máj 2009 2. september 2009 5. máj 2010
5 22 17. september 2009 20. máj 2010 8. september 2010 30. marec 2011
6 23 23. september 2010 19. máj 2011 24. august 2011 25. január 2012
7 13 3. november 2011 14. máj 2012 31. október 2012 12. december 2012
8 24 17. september 2012 29. apríl 2013 13. marec 2013 5. jún 2013
9 24 16. september 2013 12. máj 2014 6. november 2013 N/A

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (2005-2006)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
1
1
„Pilot“ „Pilot“
Greg Yaitanes
Hart Hanson
13. september 2005
17. január 2007
2
2
„The Man in the S.U.V.“ „Muž v aute“
Allan Kroeker
Stephen Nathan
20. september 2005
24. január 2007
3
3
„A Boy in a Tree“ „Chlapec na strome“
Patrick Norris
Hart Hanson
27. september 2005
31. január 2007
4
4
„The Man in the Bear“ „Muž v medvedovi“
Allan Kroeker
Laura Wolner
1. november 2005
7. február 2007
5
5
„A Boy in a Bush“ „Chlapec v kríkoch“
Jesús Salvador Treviño
Steve Blackman & Greg Ball
8. november 2005
14. február 2007
6
6
„The Man in the Wall“ „Múmia v stene“
Tawnia McKiernan
Elizabeth Benjamin
15. november 2005
21. február 2007
7
7
„A Man on Death Row“ „Muž v cele smrti“
David Jones
Noah Hawley
22. november 2005
28. február 2007
8
8
„The Girl in the Fridge“ „Dievča v chladničke“
Sanford Bookstaver
Dana Coen
29. november 2005
7. marec 2007
9
9
„The Man in the Fallout Shelter“ „Muž v protiatómovom kryte“
Greg Yaitanes
Hart Hanson
13. december 2005
14. marec 2007
10
10
„The Woman at the Airport“ „Žena z letiska“
Greg Yaitanes
Teresa Lin
25. január 2006
21. marec 2007
11
11
„The Woman in the Car“ „Žena v aute“
Dwight H. Little
Noah Hawley
1. február 2006
28. marec 2007
12
12
„The Superhero in the Alley“ „Smrť superhrdinu“
James Whitmore, Jr.
Elizabeth Benjamin
8. február 2006
3. apríl 2007
13
13
„The Woman in the Garden“ „Žena v záhrade“
Sanford Bookstaver
Laura Wolner
15. február 2006
10. apríl 2007
14
14
„The Man on the Fairway“ „Muž na golfovom ihrisku“
Tony Wharmby
Steve Blackman
8. marec 2006
17. apríl 2007
15
15
„Two Bodies in the Lab“ „Dve telá v laboratóriu“
Allan Kroeker
Stephen Nathan
15. marec 2006
24. apríl 2007
16
16
„The Woman in the Tunnel“ „Žena v podzemí“
Joe Napolitano
Greg Ball & Steve Blackman
22. marec 2006
1. máj 2007
17
17
„The Skull in the Desert“ „Lebka v púšti“
Donna Deitch
Jeff Rake
29. marec 2006
8. máj 2007
18
18
„The Man with the Bone“ „Muž s kosťou“
Jesús Salvador Treviño
Craig Silverstein
5. apríl 2006
15. máj 2007
19
19
„The Man in the Morgue“ „Muž v márnici“
James Whitmore, Jr.
Noah Hawley & Elizabeth Benjamin
19. apríl 2006
22. máj 2007
20
20
„The Graft in the Girl“ „Dievča s transplantátom“
Sanford Bookstaver
Laura Wolner & Greg Ball
26. apríl 2006
29. máj 2007
21
21
„The Soldier on the Grave“ „Vojak na hrobe“
Jonathan Pontell
Stephen Nathan
10. máj 2006
5. jún 2007
22
22
„The Woman in Limbo“ „Žena v predpeklí“
Jesús Salvador Treviño
Hart Hanson
17. máj 2006
12. jún 2007

2. séria (2006-2007)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
23
1
„The Titan on the Tracks“ „Obor na kolajniciach“
Tony Wharmby
Hart Hanson
30. august 2006
19. september 2007
24
2
„Mother and Child in the Bay“ „Matka a dieťa v zátoke“
Jesús Salvador Treviño
Stephen Nathan
6. september 2006
26. september 2007
25
3
„The Boy in the Shroud“ „'Chlapec v plachte“
Sanford Bookstaver
Gary Glasberg
13. september 2006
3. október 2007
26
4
„The Blonde in the Game“ „Blondína v hre“
Bryan Spicer
Noah Hawley
20. september 2006
10. október 2007
27
5
„The Truth in the Lye“ „Pravda v lúhu“
Steven DePaul
Scott Williams
27. september 2006
17. október 2007
28
6
„The Girl in Suite 2103“ „Dievča v izbe 2103“
Karen Gaviola
Christopher Ambrose
4. október 2006
24. október 2007
29
7
„The Girl with the Curl“ „Dievča s kučerami“
Thomas J. Wright
Karine Rosenthal
1. november 2006
31. október 2007
30
8
„The Woman in the Sand“ „Žena v piesku“
Kate Woods
Elizabeth Benjamin
8. november 2006
7. november 2007
31
9
„Aliens in a Spaceship“ „Votrelci vo vesmírnej lodi“
Craig Ross, Jr.
Janet Tamaro
15. november 2006
14. november 2007
32
10
„The Headless Witch in
the Woods“
„Bezhlavá čarodejnica
v lese“
Tony Wharmby
Stephen Nathan & Karine Rosenthal
29. november 2006
21. november 2007
33
11
„Judas on a Pole“ „Judáš na kríži“
David Duchovny
Hart Hanson
13. december 2006
28. november 2007
34
12
„The Man in the Cell“ „Muž v cele“
Jesús Salvador Treviño
Noah Hawley
31. január 2007
5. december 2007
35
13
„The Girl in the Gator“ „Dievča v krokodílovi“
Allan Kroeker
Scott Williams
7. február 2007
12. december 2007
36
14
„The Man in the Mansion“ „Muž v dome“
Dwight H. Little
Christopher Ambrose
14. február 2007
19. december 2007
37
15
„Bodies in the Book“ „Vraždy podla knihy“
Craig Ross, Jr.
Karine Rosenthal
14. marec 2007
2. január 2008
38
16
„The Boneless Bride in the River“ „Nevesta bez kostí“
Tony Wharmby
Gary Glasberg
21. marec 2007
9. január 2008
39
17
„The Priest in the Churchyard“ „Kňaz na cintoríne“
Scott Lautanen
Lyla Oliver
28. marec 2007
16. január 2008
40
18
„The Killer in the Concrete“ „Vrah v betóne“
Jeff Woolnough
Dean Widenmann
4. apríl 2007
23. január 2008
41
19
„Spaceman in a Crater“ „Muž ktorý spadol z neba“
Jeannot Szwarc
Elizabeth Benjamin
2. máj 2007
30. január 2008
42
20
„The Glowing Bones in the Old
Stone House“
„Svietiace kosti v
starom dome“
Caleb Deschanel
Stephen Nathan
9. máj 2007
6. február 2008
43
21
„Stargazer in a Puddle“ „Hvezdárka v kaluži“
Tony Wharmby
Hart Hanson
16. máj 2007
13. február 2008

3. séria (2007-2008)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
44
1
„The Widow's Son in the
Windshield“
„Syn vdovy za čelným sklom“
Ian Toynton
Hart Hanson
25. september 2007
10. september 2008
45
2
„Soccer Mom in the Mini-Van“ „Futbalová mama v dodávke“
Allan Kroeker
Elizabeth Benjamin
2. október 2007
17. september 2008
46
3
„Death in the Saddle“ „Smrť v sedle“
Craig Ross, Jr.
Josh Berman
9. október 2007
24. september 2008
47
4
„The Secret in the Soil“ „Tajomstvo v pôde“
Steven DePaul
Karine Rosenthal
23. október 2007
1. október 2008
48
5
„Mummy in the Maze“ „Múmia v bludisku“
Marita Grabiak
Scott Williams
30. október 2007
8. október 2008
49
6
„Intern in the Incinerator“ „Internistka v peci“
Jeff Woolnough
Christopher Ambrose
6. november 2007
15. október 2008
50
7
„The Boy in the Time Capsule“ „Chlapec v časovej schránke“
Chad Lowe
Janet Lin
13. november 2007
22. október 2008
51
8
„The Knight on the Grid“ „Rytier na ražni“
Dwight H. Little
Noah Hawley
20. november 2007
29. október 2008
52
9
„The Santa in the Slush“ „Santa v blate“
Jeff Woolnough
Elizabeth Benjamin & Scott Williams
27. november 2007
5. november 2008
53
10
„The Man in the Mud“ „Muž v blate“
Scott Lautanen
Janet Tamaro
14. apríl 2008
12. november 2008
54
11
„Player Under Pressure“ „Hráč pod tlakom“
Jessica Landaw
Janet Tamaro
21. apríl 2008
19. november 2008
55
12
„The Baby in the Bough“ „Dieťa vo vetvách“
Ian Toynton
Karine Rosenthal
28. apríl 2008
26. november 2008
56
13
„The Verdict in the Story“ „Rozsudok v príbehu“
Jeannot Szwarc
Christopher Ambrose
5. máj 2008
3. december 2008
57
14
„The Wannabe in the Weeds“ „Imitátor v smútku“
Gordon C. Lonsdale
Josh Berman
12. máj 2008
10. december 2008
58
15
„The Pain in the Heart“ „Bolesť v srdci“
Allan Kroeker
Hart Hanson & Stephen Nathan
19. máj 2008
17. december 2008

4. séria (2008-2009)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
59
1
„The Yanks in the U.K. (Part 1)“ „Yankeeovia v Británii (Časť 1)“
Ian Toynton
Hart Hanson & Karine Rosenthal
3. september 2008
2. september 2009
60
2
„The Yanks in the U.K. (Part 2)“ „Yankeeovia v Británii (Časť 2)“
Ian Toynton
Stephen Nathan & Scott Williams
3. september 2008
9. september 2009
61
3
„The Man in the Outhouse“ „Muž z latríny“
Steven DePaul
Carla Kettner & Mark Lisson
10. september 2008
16. september 2009
62
4
„The Finger in the Nest“ „Prst v hniezde“
Jeff Woolnough
Lyla Oliver
17. september 2008
23. september 2009
63
5
„The Perfect Pieces in the
Purple Pond“
„Dokonalé kúsky v
purpurovej nádrži“
Jeannot Szwarc
Josh Berman
24. september 2008
30. september 2009
64
6
„The Crank in the Shaft“ „Žena v šachte“
Steven DePaul
Elizabeth Benjamin
1. október 2008
7. október 2009
65
7
„The He in the She“ „On v nej“
Craig Ross, Jr.
Karina Csolty
8. október 2008
14. október 2009
66
8
„The Skull in the Sculpture“ „Lebka v soche“
Allan Kroeker
Janet Lin
5. november 2008
21. október 2009
67
9
„The Con Man in the Meth Lab“ „Podvodník v laboratóriu“
Allison Liddi-Brown
Karine Rosenthal
12. november 2008
28. október 2009
68
10
„The Passenger in the Oven“ „Pasažier v mikrovlnke“
Steven DePaul
Carla Kettner
19. november 2008
4. november 2009
69
11
„The Bone That Blew“ „Kosť, ktorá vybuchla“
Jessica Landaw
Carla Kettner
26. november 2008
11. november 2009
70
12
„Double Trouble in the Panhandle“ „Dvojitý problém z cirkusu“
Dwight H. Little
Lyla Oliver
22. január 2009
18. november 2009
71
13
„Fire in the Ice“ „Ohnivé psy na ľade“
Chad Lowe
Scott Williams
22. január 2009
25. november 2009
72
14
„The Hero in the Hold“ „Hrdina v zálohe“
Ian Toynton
Janet Lin & Karine Rosenthal
5. február 2009
2. december 2009
73
15
„The Princess and the Pear“ „Princezná a hruška“
Steven DePaul
Matthew Donlan & Jeremy Martin
19. február 2009
9. december 2009
74
16
„The Bones That Foam“ „Kosti, ktoré penili“
David Boreanaz
Elizabeth Benjamin
12. marec 2009
16. december 2009
75
17
„The Salt in the Wounds“ „Soľ v ranách“
Steven DePaul
Carla Kettner & Josh Berman
19. marec 2009
3. marec 2010
76
18
„The Doctor in the Den“ „Doktor v skrýši“
Ian Toynton
Janet Lin & Karine Rosenthal
2. apríl 2009
10. marec 2010
77
19
„The Science in the Physicist“ „Veda vo fyzikovi“
Brad Turner
Karina Csolty
9. apríl 2009
17. marec 2010
78
20
„Cinderella in the Cardboard“ „Popoluška v kartóne“
Steven DePaul
Carla Kettner & Josh Berman
15. apríl 2009
24. marec 2010
79
21
„Mayhem on a Cross“ „Zmrzačený na kríži“
Jeff Woolnough
Dean Lopata
16. apríl 2009
31. marec 2010
80
22
„The Double Death of the
Dearly Departed“
„Dvojitá smrť vrúcnych
pozostalých“
Milan Cheylov
Craig Silverstein
20. apríl 2009
7. apríl 2010
81
23
„The Girl in the Mask“ „Dievča v maske“
Ian Toynton
Michael Peterson
23. apríl 2009
14. apríl 2010
82
24
„The Beaver in the Otter“ „Bobor vo vydre“
Brad Turner
Scott Williams
30. apríl 2009
21. apríl 2010
83
25
„The Critic in the Cabernet“ „Kritik v kabernete“
Kevin Hooks
Stephen Nathan
7. máj 2009
28. apríl 2010
84
26
„The End in the Beginning“ „Koniec v začiatku“
Ian Toynton
Hart Hanson
14. máj 2009
5. máj 2010

5. séria (2009-2010)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
85
1
„Harbingers in the Fountain“ „Fanatici vo fontáne“
Ian Toynton
Hart Hanson
17. september 2009
8. september 2010
86
2
„The Bond in the Boot“ „"James Bond" v kufri“
Alex Chapple
Michael Peterson
24. september 2009
15. september 2010
87
3
„The Plain in the Prodigy“ „Nešťastný génius“
Allan Kroeker
Karine Rosenthal
1. október 2009
22. september 2010
88
4
„The Beautiful Day in the Neighborhood“ „Nádherný deň v susedstve“
Gordon C. Lonsdale
Janet Lin
8. október 2009
29. september 2010
89
5
„A Night at the Bones Museum“ „Noc v múzeu“
Jeannot Szwarc
Carla Kettner & Josh Berman
15. október 2009
6. október 2010
90
6
„The Tough Man in the Tender Chicken“ „Drsňák z kuracej farmy“
Dwight H. Little
Dean Lopata
5. november 2009
13. október 2010
91
7
„The Dwarf in the Dirt“ „Trpaslík v zemi“
Chad Lowe
Karyn Usher
12. november 2009
20. október 2010
92
8
„The Foot in the Foreclosure“ „Noha v dome“
Jeff Woolnough
Pat Charles
19. november 2009
27. október 2010
93
9
„The Gamer in the Grease“ „Gamblér v mazive“
Kate Woods
Dean Lopata
3. december 2009
3. november 2010
94
10
„The Goop on the Girl“ „Lepkavé dievča“
Tim Southam
Carla Kettner
10. december 2009
10. november 2010
95
11
„The X in the File“ „Prípad X“
Allison Liddi-Brown
Janet Lin
14. január 2010
17. november 2010
96
12
„The Proof in the Pudding“ „Dôkaz v pudingu“
Emile Levisetti
Bob Harris
21. január 2010
24. november 2010
97
13
„The Dentist in the Ditch“ „Zubár v jame“
Dwight H. Little
Pat Charles & Josh Berman
28. január 2010
1. december 2010
98
14
„The Devil in the Details“ „Diabol v kúskoch“
Ian Toynton
Michael Peterson
3. február 2010
8. december 2010
99
15
„The Bones on the Blue Line“ „Kosti v metre“
Chad Lowe
Carla Kettner
1. apríl 2010
15. december 2010
100
16
„The Parts in the Sum of the Whole“ „Kúsky skladačky“
David Boreanaz
Hart Hanson
8. apríl 2010
22. december 2010
101
17
„The Death of the Queen Bee“ „Smrť kráľovnej včiel“
Allan Kroeker
Mark Lisson
15. apríl 2010
23. február 2011
102
18
„The Predator in the Pool“ „Predátor v akváriu“
Dwight H. Little
Karyn Usher
22. apríl 2010
2. marec 2011
103
19
„The Rocker in the Rinse Cycle“ „Rocker v práčke“
Jeff Woolnough
Karine Rosenthal
29. apríl 2010
9. marec 2011
104
20
„The Witch in the Wardrobe“ „Čarodejnica v šatníku“
François Velle
Kathy Reichs
6. máj 2010
16. marec 2011
105
21
„The Boy with the Answer“ „Chlapec s odpoveďou“
Dwight H. Little
Stephen Nathan
13. máj 2010
23. marec 2011
106
22
„The Beginning in the End“ „Začiatok na konci“
Ian Toynton
Hart Hanson & Stephen Nathan
20. máj 2010
30. marec 2011

6. séria (2010-2011)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
107
1
„The Mastodon in the Room“ „Slon v izbe“
Ian Toynton
Hart Hanson
23. september 2010
24. august 2011
108
2
„The Couple in the Cave“ „Žena v piesku“
Milan Cheylov
Stephen Nathan
30. september 2010
31. august 2011
109
3
„The Maggots in the Meathead“ „Červy v ovčej hlave“
Tim Southam
Dean Lopata
7. október 2010
7. september 2011
110
4
„The Body and the Bounty“ „Telo a odmena“
Dwight H. Little
Michael Peterson
14. október 2010
14. september 2011
111
5
„The Bones that Weren't“ „Kosti, ktoré neboli“
Jeannot Szwarc
Pat Charles
4. november 2010
21. september 2011
112
6
„The Shallow in the Deep“ „Plytkosť v hĺbke“
Mark Helfrich
Carla Kettner
11. november 2010
28. september 2011
113
7
„The Babe in the Bar“ „Dievča v čokoláde“
Tim Southam
Karine Rosenthal
18. november 2010
5. október 2011
114
8
„The Twisted Bones in the
Melted Truck“
„Pokrútené kosti v
starom nákladiaku“
Gordon Lonsdale
Josh Berman
2. december 2010
12. október 2011
115
9
„The Doctor in the Photo“ „Doktorka na fotke“
Ian Toynton
Carla Kettner
9. december 2010
19. október 2011
116
10
„The Body in the Bag“ „Telo v kúpeľni“
Kate Woods
Janet Lin
20. január 2011
26. október 2011
117
11
„The Bullet in the Brain“ „Guľka v mozgu“
David Boreanaz
Karyn Usher
27. január 2011
2. november 2011
118
12
„The Sin in the Sisterhood“ „Hriech medzi sestrami“
Karyn Usher
Rob Hardy
3. február 2011
9. november 2011
119
13
„The Daredevil in the Mold“ „Odvážlivec na streche“
Dwight H. Little
Dean Lopata
10. február 2011
16. november 2011
120
14
„The Bikini in the Soup“ „Bikiny v polievke“
Ian Toynton
Lyla Oliver
17. február 2011
23. november 2011
121
15
„The Killer in the Crosshairs“ „Vrah na dostrel“
Milan Cheylov
Michael Peterson
10. marec 2011
30. november 2011
122
16
„The Blackout in the Blizzard“ „Výpadok počas fujavice“
David Boreanaz
Karine Rosenthal
17. marec 2011
7. december 2011
123
17
„The Feet on the Beach“ „Nohy na pláži“
Emile Levisetti
Pat Charles
7. apríl 2011
14. december 2011
124
18
„The Truth in the Myth“ „Pravda o mýte“
Chad Lowe
Jonathan Goldstein & John Francis Daley
14. apríl 2011
21. december 2011
125
19
„The Finder“ „Vyhľadávač“
Daniel Sackheim
Hart Hanson
21. apríl 2011
28. december 2011
126
20
„The Pinocchio in the Planter“ „Pinokio v kvetináči“
François Velle
Keith Foglesong
28. apríl 2011
4. január 2012
127
21
„The Signs in the Silence“ „Náznaky v tichu“
Dwight Little
Janet Lin & Stephen Nathan
5. máj 2011
11. január 2012
128
22
„The Hole in the Heart“ „Diera v srdci“
Alex Chapple
Storyline: Carla Kettner
Scenár: Carla Kettner & Karyn Usher
12. máj 2011
18. január 2012
129
23
„The Change in the Game“ „Zmena hry“
Ian Toynton
Hart Hanson & Stephen Nathan
19. máj 2011
25. január 2012

7. séria (2011-2012)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
130
1
„The Memories in the Shallow Grave“ „Spomienky v plytkom hrobe“
Ian Toynton
Stephen Nathan
3. november 2011
31. október 2012
131
2
„The Hot Dog in the Competition“ „Hot Dog v súťaži“
Dwight Little
Michael Peterson
10. november 2011
31. október 2012
132
3
„The Prince in the Plastic“ „Princ v umelej hmote“
Alex Chapple
Dean Lopata
17. november 2011
7. november 2012
133
4
„The Male in the Mail“ „Muž v poštovom balíku“
Kevin Hooks
Pat Charles
1. december 2011
7. november 2012
134
5
„The Twist in the Twister“ „Zvrat v tornáde“
Jeannot Szwarc
Karine Rosenthal
8. december 2011
14. november 2012
135
6
„The Crack in the Code“ „Trhlina v kóde“
Ian Toynton
Carla Kettner
12. január 2012
14. november 2012
136
7
„The Prisoner in the Pipe“ „Väzeň v rúre“
Kate Woods
Jonathan Collier
2. apríl 2012
21. november 2012
137
8
„The Bump in the Road“ „Zrážka na ceste“
Dwight Little
Keith Foglesong
9. apríl 2012
21. november 2012
138
9
„The Don't in the Do“ „Vražda v modrej“
Jeannot Szwarc
Janet Lin
16. apríl 2012
28. november 2012
139
10
„The Warrior in the Wuss“ „Bojovník v slabosti“
Chad Lowe
Dean Lopata & Michael Peterson
23. apríl 2012
28. november 2012
140
11
„The Family in the Feud“ „Rodina a spor“
Dwight Little
Pat Charles & Janet Lin
30. apríl 2012
5. december 2012
141
12
„The Suit on the Set“ „Oblek na scéne“
Emile Levisetti
Karine Rosenthal
7. máj 2012
5. december 2012
142
13
„The Past in the Present“ „Minulosť v súčasnosti“
David Boreanaz
Carla Kettner
14. máj 2012
12. december 2012

8. séria (2012-2013)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
143
1
„The Future in the Past“ „Budúcnosť v minulosti“
Ian Toynton
Hart Hanson & Stephen Nathan
17. september 2012
13. marec 2013
144
2
„The Partners in the Divorce“ „Partneri v hádke“
Allison Liddi-Brown
Michael Peterson
24. september 2012
13. marec 2013
145
3
„The Gunk in the Garage“ „Výbuch v garáži“
Kate Woods
Jonathan Collier
1. október 2012
20. marec 2013
146
4
„The Tiger in the Tale“ „Tiger v poviedke“
Dwight Little
Dean Lopata
8. október 2012
20. marec 2013
147
5
„The Method to the Madness“ „Metóda v šialenstve“
Kate Woods
Keith Foglesong
5. november 2012
27. marec 2013
148
6
„The Patriot in Purgatory“ „Patriot v očistci“
François Velle
Stephen Nathan
12. november 2012
27. marec 2013
149
7
„The Bod in the Pod“ „Chlapík v tobolke“
Tim Southam
Pat Charles
19. november 2012
3. apríl 2013
150
8
„The But in the Joke“ „Iba žartom“
Ian Toynton
Keith Foglesong
26. november 2012
3. apríl 2013
151
9
„The Ghost in the Machine“ „Duch v stroji“
Milan Cheylov
Hart Hanson
3. december 2012
10. apríl 2013
152
10
„The Diamond in the Rough“ „Surový diamant“
Alex Chapple
Nkechi Okoro Carroll
14. január 2013
10. apríl 2013
153
11
„The Archaeologist in the Cocoon“ „Archeológ v zámotku“
Jeannot Szwarc
Sanford Golden & Karen Wyscarver
14. január 2013
17. apríl 2013
154
12
„The Corpse on the Canopy“ „Mŕtvola na nebesiach“
Robert Hardy
Jonathan Collier
21. január 2013
17. apríl 2013
155
13
„The Twist in the Plot“ „Zvrat v príbehu“
Milan Cheylov
Kim Clements
28. január 2013
24. apríl 2013
156
14
„The Doll in the Derby“ „Bábika na derby“
Tawnia McKiernan
Michael Peterson
4. február 2013
24. apríl 2013
157
15
„The Shot in the Dark“ „Streľba v tme“
François Velle
Dave Thomas
11. február 2013
1. máj 2013
158
16
„The Friend in Need“ „Priateľ v núdzi“
Jeffrey Walker
Dean Lopata
18. február 2013
1. máj 2013
159
17
„The Fact in the Fiction“ „Skutočnosť v predstave“
Dwight Little
Keith Foglesong
25. február 2013
15. máj 2013
160
18
„The Survivor in the Soap“ „Preživší v mydle“
Tim Southam
Nkechi Okoro Carroll
4. marec 2013
15. máj 2013
161
19
„The Doom in the Gloom“ „Skaza v beznádeji“
Kate Woods
Sanford Golden & Karen Wyscarver
18. marec 2013
22. máj 2013
162
20
„The Blood from the Stones“ „Krv z kameňov“
François Velle
Pat Charles
25. marec 2013
22. máj 2013
163
21
„The Maiden in the Mushrooms“ „Panna na hubách“
Jeannot Szwarc
Lyla Oliver
1. apríl 2013
29. máj 2013
164
22
„The Party in the Pants“ „Párty v nohaviciach“
Reggie Hudlin
Michael Peterson & Keith Foglesong
15. apríl 2013
29. máj 2013
165
23
„The Pathos in the Pathogens“ „Pátos v patogénoch“
Chad Lowe
Kim Clements
22. apríl 2013
5. jún 2013
166
24
„The Secret in the Siege“ „Tajomstvo v obkľúčení“
David Boreanaz
Stephen Nathan & Jonathan Collier
29. apríl 2013
5. jún 2013

9. séria (2013-2014)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
167
1
„The Secrets in the Proposal“ „Tajomstvá ukryté v návrhu“
Ian Toynton
Hart Hanson & Stephen Nathan
16. september 2013
6. november 2013
168
2
„The Cheat in the Retreat“ „Lži v manželskej terapii“
Alex Chapple
Nkechi Okoro Carroll
23. september 2013
13. november 2013
169
3
„El Carnicero en el Coche“ „Mäsiar v aute“
Ian Toynton
Jonathan Collier & Dean Lopata
30. september 2013
20. november 2013
170
4
„The Sense in the Sacrifice“ „Zmysel v sebaobetovaní“
Kate Woods
Jonathan Collier
7. október 2013
27. november 2013
171
5
„The Lady on the List“ „Dáma na zozname“
Chad Lowe
Pat Charles
14. október 2013
4. december 2013
172
6
„The Woman in White“ „Žena v bielom“
Kevin Hooks
Karine Rosenthal
21. október 2013
11. december 2013
173
7
„The Nazi on the Honeymoon“ „Nacista na svadobnej ceste“
Jeannot Szwarc
Dave Thomas
4. november 2013
18. december 2013
174
8
„The Dude in the Dam“ „Chlapík v hrádzi“
Kevin Hooks
Kathy Reichs & Kerry Reichs
11. november 2013
22. január 2014
175
9
„The Fury in the Jury“ „Fúria v porote“
Dwight Little
Sanford Golden & Karen Wyscarver
15. november 2013
5. marec 2014
176
10
„The Mystery in the Meat“ „Záhada v mäse“
Tim Southam
Michael Peterson
22. november 2013
12. marec 2014
177
11
„The Spark in the Park“ „Blesk v parku“
Chad Lowe
Emily Silver
6. december 2013
19. marec 2014
178
12
„The Ghost in the Killer“ „Duch v zabijakovi“
Allison Liddi-Brown
Nkechi Okoro Carroll
10. január 2014
26. marec 2014
179
13
„Big in the Philippines“ „Génius na Filipínach“
David Boreanaz
Keith Foglesong
17. január 2014
2. apríl 2014
180
14
„The Master in the Slop“ „Majster v pomyjach“
Dwight Little
Dave Thomas
24. január 2014
9. apríl 2014
181
15
„The Heiress in the Hill“ „Dedička v kopci“
Milan Cheylov
Dean Lopata
31. január 2014
16. apríl 2014
182
16
„The Source in the Sludge“ „Stopy v blate“
Ian Toynton
Jonathan Collier
10. marec 2014
23. apríl 2014
183
17
„The Repo Man in the Septic Tank“ „Vymáhač v septiku“
Jeffrey Walker
Michael Peterson
17. marec 2014
30. apríl 2014
184
18
„The Carrot in the Kudzu“ „Mrkvička v kudzu“
Rob Hardy
Sanford Golden & Karen Wyscarver
24. marec 2014
7. máj 2014
185
19
„The Turn in the Urn“ TBA
Tim Southam
Pat Charles
31. marec 2014
TBA
186
20
„The High in the Low“ TBA
Anne Renton
Keith Fogelsong
7. apríl 2014
TBA
187
21
„The Cold in the Case“ TBA
Milan Cheylov
Emily Silver
14. apríl 2014
TBA
188
22
„The Nail in the Coffin“ TBA
Ian Toynton
Dean Lopata
21. apríl 2014
TBA
189
23
„The Drama in the Queen“ TBA
TBA
TBA
28. apríl 2014
TBA
190
24
„The Recluse in the Recliner“ TBA
David Boreanaz
TBA
12. máj 2014
TBA

10. séria (2014-2015)[upraviť | upraviť zdroj]

Desiatu sériu potvrdil Fox 29. januára 2014.