Zoznam častí seriálu Kosti

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Nasledujúci zoznam je zoznam častí seriálu Kosti. Seriál má zatiaľ desať sérií.

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série USA Finále série USA Premiéra série Slovensko Finále série Slovensko Stanica USA Stanica Slovensko
1 22 13. september 2005 17. máj 2006 17. január 2007 12. jún 2007 Fox JOJ
2 21 30. august 2006 16. máj 2007 19. september 2007 13. február 2008
3 15 25. september 2007 19. máj 2008 10. september 2008 17. december 2008
4 26 3. september 2008 14. máj 2009 2. september 2009 5. máj 2010
5 22 17. september 2009 20. máj 2010 8. september 2010 30. marec 2011
6 23 23. september 2010 19. máj 2011 24. august 2011 25. január 2012
7 13 3. november 2011 14. máj 2012 31. október 2012 12. december 2012
8 24 17. september 2012 29. apríl 2013 13. marec 2013 5. jún 2013
9 24 16. september 2013 19. máj 2014 6. november 2013 25. jún 2014
10 22 25. september 2014 11. jún 2015 29. október 2014 17. august 2015
11 1. október 2015

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (2005-2006)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
1
1
Pilot Pilot
Greg Yaitanes
Hart Hanson
13. september 2005
17. január 2007
2
2
The Man in the S.U.V. Muž v aute
Allan Kroeker
Stephen Nathan
20. september 2005
24. január 2007
3
3
A Boy in a Tree Chlapec na strome
Patrick Norris
Hart Hanson
27. september 2005
31. január 2007
4
4
The Man in the Bear Muž v medvedovi
Allan Kroeker
Laura Wolner
1. november 2005
7. február 2007
5
5
A Boy in a Bush Chlapec v kríkoch
Jesús Salvador Treviño
Steve Blackman & Greg Ball
8. november 2005
14. február 2007
6
6
The Man in the Wall Múmia v stene
Tawnia McKiernan
Elizabeth Benjamin
15. november 2005
21. február 2007
7
7
A Man on Death Row Muž v cele smrti
David Jones
Noah Hawley
22. november 2005
28. február 2007
8
8
The Girl in the Fridge Dievča v chladničke
Sanford Bookstaver
Dana Coen
29. november 2005
7. marec 2007
9
9
The Man in the Fallout Shelter Muž v protiatómovom kryte
Greg Yaitanes
Hart Hanson
13. december 2005
14. marec 2007
10
10
The Woman at the Airport Žena z letiska
Greg Yaitanes
Teresa Lin
25. január 2006
21. marec 2007
11
11
The Woman in the Car Žena v aute
Dwight H. Little
Noah Hawley
1. február 2006
28. marec 2007
12
12
The Superhero in the Alley Smrť superhrdinu
James Whitmore, Jr.
Elizabeth Benjamin
8. február 2006
3. apríl 2007
13
13
The Woman in the Garden Žena v záhrade
Sanford Bookstaver
Laura Wolner
15. február 2006
10. apríl 2007
14
14
The Man on the Fairway Muž na golfovom ihrisku
Tony Wharmby
Steve Blackman
8. marec 2006
17. apríl 2007
15
15
Two Bodies in the Lab Dve telá v laboratóriu
Allan Kroeker
Stephen Nathan
15. marec 2006
24. apríl 2007
16
16
The Woman in the Tunnel Žena v podzemí
Joe Napolitano
Greg Ball & Steve Blackman
22. marec 2006
1. máj 2007
17
17
The Skull in the Desert Lebka v púšti
Donna Deitch
Jeff Rake
29. marec 2006
8. máj 2007
18
18
The Man with the Bone Muž s kosťou
Jesús Salvador Treviño
Craig Silverstein
5. apríl 2006
15. máj 2007
19
19
The Man in the Morgue Muž v márnici
James Whitmore, Jr.
Noah Hawley & Elizabeth Benjamin
19. apríl 2006
22. máj 2007
20
20
The Graft in the Girl Dievča s transplantátom
Sanford Bookstaver
Laura Wolner & Greg Ball
26. apríl 2006
29. máj 2007
21
21
The Soldier on the Grave Vojak na hrobe
Jonathan Pontell
Stephen Nathan
10. máj 2006
5. jún 2007
22
22
The Woman in Limbo Žena v predpeklí
Jesús Salvador Treviño
Hart Hanson
17. máj 2006
12. jún 2007

2. séria (2006-2007)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
23
1
The Titan on the Tracks Obor na kolajniciach
Tony Wharmby
Hart Hanson
30. august 2006
19. september 2007
24
2
Mother and Child in the Bay Matka a dieťa v zátoke
Jesús Salvador Treviño
Stephen Nathan
6. september 2006
26. september 2007
25
3
The Boy in the Shroud 'Chlapec v plachte
Sanford Bookstaver
Gary Glasberg
13. september 2006
3. október 2007
26
4
The Blonde in the Game Blondína v hre
Bryan Spicer
Noah Hawley
20. september 2006
10. október 2007
27
5
The Truth in the Lye Pravda v lúhu
Steven DePaul
Scott Williams
27. september 2006
17. október 2007
28
6
The Girl in Suite 2103 Dievča v izbe 2103
Karen Gaviola
Christopher Ambrose
4. október 2006
24. október 2007
29
7
The Girl with the Curl Dievča s kučerami
Thomas J. Wright
Karine Rosenthal
1. november 2006
31. október 2007
30
8
The Woman in the Sand Žena v piesku
Kate Woods
Elizabeth Benjamin
8. november 2006
7. november 2007
31
9
Aliens in a Spaceship Votrelci vo vesmírnej lodi
Craig Ross, Jr.
Janet Tamaro
15. november 2006
14. november 2007
32
10
The Headless Witch in
the Woods
Bezhlavá čarodejnica
v lese
Tony Wharmby
Stephen Nathan & Karine Rosenthal
29. november 2006
21. november 2007
33
11
Judas on a Pole Judáš na kríži
David Duchovny
Hart Hanson
13. december 2006
28. november 2007
34
12
The Man in the Cell Muž v cele
Jesús Salvador Treviño
Noah Hawley
31. január 2007
5. december 2007
35
13
The Girl in the Gator Dievča v krokodílovi
Allan Kroeker
Scott Williams
7. február 2007
12. december 2007
36
14
The Man in the Mansion Muž v dome
Dwight H. Little
Christopher Ambrose
14. február 2007
19. december 2007
37
15
Bodies in the Book Vraždy podla knihy
Craig Ross, Jr.
Karine Rosenthal
14. marec 2007
2. január 2008
38
16
The Boneless Bride in the River Nevesta bez kostí
Tony Wharmby
Gary Glasberg
21. marec 2007
9. január 2008
39
17
The Priest in the Churchyard Kňaz na cintoríne
Scott Lautanen
Lyla Oliver
28. marec 2007
16. január 2008
40
18
The Killer in the Concrete Vrah v betóne
Jeff Woolnough
Dean Widenmann
4. apríl 2007
23. január 2008
41
19
Spaceman in a Crater Muž ktorý spadol z neba
Jeannot Szwarc
Elizabeth Benjamin
2. máj 2007
30. január 2008
42
20
The Glowing Bones in the Old
Stone House
Svietiace kosti v
starom dome
Caleb Deschanel
Stephen Nathan
9. máj 2007
6. február 2008
43
21
Stargazer in a Puddle Hvezdárka v kaluži
Tony Wharmby
Hart Hanson
16. máj 2007
13. február 2008

3. séria (2007-2008)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
44
1
The Widow's Son in the
Windshield
Syn vdovy za čelným sklom
Ian Toynton
Hart Hanson
25. september 2007
10. september 2008
45
2
Soccer Mom in the Mini-Van Futbalová mama v dodávke
Allan Kroeker
Elizabeth Benjamin
2. október 2007
17. september 2008
46
3
Death in the Saddle Smrť v sedle
Craig Ross, Jr.
Josh Berman
9. október 2007
24. september 2008
47
4
The Secret in the Soil Tajomstvo v pôde
Steven DePaul
Karine Rosenthal
23. október 2007
1. október 2008
48
5
Mummy in the Maze Múmia v bludisku
Marita Grabiak
Scott Williams
30. október 2007
8. október 2008
49
6
Intern in the Incinerator Internistka v peci
Jeff Woolnough
Christopher Ambrose
6. november 2007
15. október 2008
50
7
The Boy in the Time Capsule Chlapec v časovej schránke
Chad Lowe
Janet Lin
13. november 2007
22. október 2008
51
8
The Knight on the Grid Rytier na ražni
Dwight H. Little
Noah Hawley
20. november 2007
29. október 2008
52
9
The Santa in the Slush Santa v blate
Jeff Woolnough
Elizabeth Benjamin & Scott Williams
27. november 2007
5. november 2008
53
10
The Man in the Mud Muž v blate
Scott Lautanen
Janet Tamaro
14. apríl 2008
12. november 2008
54
11
Player Under Pressure Hráč pod tlakom
Jessica Landaw
Janet Tamaro
21. apríl 2008
19. november 2008
55
12
The Baby in the Bough Dieťa vo vetvách
Ian Toynton
Karine Rosenthal
28. apríl 2008
26. november 2008
56
13
The Verdict in the Story Rozsudok v príbehu
Jeannot Szwarc
Christopher Ambrose
5. máj 2008
3. december 2008
57
14
The Wannabe in the Weeds Imitátor v smútku
Gordon C. Lonsdale
Josh Berman
12. máj 2008
10. december 2008
58
15
The Pain in the Heart Bolesť v srdci
Allan Kroeker
Hart Hanson & Stephen Nathan
19. máj 2008
17. december 2008

4. séria (2008-2009)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
59
1
The Yanks in the U.K. (Part 1) Yankeeovia v Británii (Časť 1)
Ian Toynton
Hart Hanson & Karine Rosenthal
3. september 2008
2. september 2009
60
2
The Yanks in the U.K. (Part 2) Yankeeovia v Británii (Časť 2)
Ian Toynton
Stephen Nathan & Scott Williams
3. september 2008
9. september 2009
61
3
The Man in the Outhouse Muž z latríny
Steven DePaul
Carla Kettner & Mark Lisson
10. september 2008
16. september 2009
62
4
The Finger in the Nest Prst v hniezde
Jeff Woolnough
Lyla Oliver
17. september 2008
23. september 2009
63
5
The Perfect Pieces in the
Purple Pond
Dokonalé kúsky v
purpurovej nádrži
Jeannot Szwarc
Josh Berman
24. september 2008
30. september 2009
64
6
The Crank in the Shaft Žena v šachte
Steven DePaul
Elizabeth Benjamin
1. október 2008
7. október 2009
65
7
The He in the She On v nej
Craig Ross, Jr.
Karina Csolty
8. október 2008
14. október 2009
66
8
The Skull in the Sculpture Lebka v soche
Allan Kroeker
Janet Lin
5. november 2008
21. október 2009
67
9
The Con Man in the Meth Lab Podvodník v laboratóriu
Allison Liddi-Brown
Karine Rosenthal
12. november 2008
28. október 2009
68
10
The Passenger in the Oven Pasažier v mikrovlnke
Steven DePaul
Carla Kettner
19. november 2008
4. november 2009
69
11
The Bone That Blew Kosť, ktorá vybuchla
Jessica Landaw
Carla Kettner
26. november 2008
11. november 2009
70
12
Double Trouble in the Panhandle Dvojitý problém z cirkusu
Dwight H. Little
Lyla Oliver
22. január 2009
18. november 2009
71
13
Fire in the Ice Ohnivé psy na ľade
Chad Lowe
Scott Williams
22. január 2009
25. november 2009
72
14
The Hero in the Hold Hrdina v zálohe
Ian Toynton
Janet Lin & Karine Rosenthal
5. február 2009
2. december 2009
73
15
The Princess and the Pear Princezná a hruška
Steven DePaul
Matthew Donlan & Jeremy Martin
19. február 2009
9. december 2009
74
16
The Bones That Foam Kosti, ktoré penili
David Boreanaz
Elizabeth Benjamin
12. marec 2009
16. december 2009
75
17
The Salt in the Wounds Soľ v ranách
Steven DePaul
Carla Kettner & Josh Berman
19. marec 2009
3. marec 2010
76
18
The Doctor in the Den Doktor v skrýši
Ian Toynton
Janet Lin & Karine Rosenthal
2. apríl 2009
10. marec 2010
77
19
The Science in the Physicist Veda vo fyzikovi
Brad Turner
Karina Csolty
9. apríl 2009
17. marec 2010
78
20
Cinderella in the Cardboard Popoluška v kartóne
Steven DePaul
Carla Kettner & Josh Berman
15. apríl 2009
24. marec 2010
79
21
Mayhem on a Cross Zmrzačený na kríži
Jeff Woolnough
Dean Lopata
16. apríl 2009
31. marec 2010
80
22
The Double Death of the
Dearly Departed
Dvojitá smrť vrúcnych
pozostalých
Milan Cheylov
Craig Silverstein
20. apríl 2009
7. apríl 2010
81
23
The Girl in the Mask Dievča v maske
Ian Toynton
Michael Peterson
23. apríl 2009
14. apríl 2010
82
24
The Beaver in the Otter Bobor vo vydre
Brad Turner
Scott Williams
30. apríl 2009
21. apríl 2010
83
25
The Critic in the Cabernet Kritik v kabernete
Kevin Hooks
Stephen Nathan
7. máj 2009
28. apríl 2010
84
26
The End in the Beginning Koniec v začiatku
Ian Toynton
Hart Hanson
14. máj 2009
5. máj 2010

5. séria (2009-2010)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
85
1
Harbingers in the Fountain Fanatici vo fontáne
Ian Toynton
Hart Hanson
17. september 2009
8. september 2010
86
2
The Bond in the Boot "James Bond" v kufri
Alex Chapple
Michael Peterson
24. september 2009
15. september 2010
87
3
The Plain in the Prodigy Nešťastný génius
Allan Kroeker
Karine Rosenthal
1. október 2009
22. september 2010
88
4
The Beautiful Day in the Neighborhood Nádherný deň v susedstve
Gordon C. Lonsdale
Janet Lin
8. október 2009
29. september 2010
89
5
A Night at the Bones Museum Noc v múzeu
Jeannot Szwarc
Carla Kettner & Josh Berman
15. október 2009
6. október 2010
90
6
The Tough Man in the Tender Chicken Drsňák z kuracej farmy
Dwight H. Little
Dean Lopata
5. november 2009
13. október 2010
91
7
The Dwarf in the Dirt Trpaslík v zemi
Chad Lowe
Karyn Usher
12. november 2009
20. október 2010
92
8
The Foot in the Foreclosure Noha v dome
Jeff Woolnough
Pat Charles
19. november 2009
27. október 2010
93
9
The Gamer in the Grease Gamblér v mazive
Kate Woods
Dean Lopata
3. december 2009
3. november 2010
94
10
The Goop on the Girl Lepkavé dievča
Tim Southam
Carla Kettner
10. december 2009
10. november 2010
95
11
The X in the File Prípad X
Allison Liddi-Brown
Janet Lin
14. január 2010
17. november 2010
96
12
The Proof in the Pudding Dôkaz v pudingu
Emile Levisetti
Bob Harris
21. január 2010
24. november 2010
97
13
The Dentist in the Ditch Zubár v jame
Dwight H. Little
Pat Charles & Josh Berman
28. január 2010
1. december 2010
98
14
The Devil in the Details Diabol v kúskoch
Ian Toynton
Michael Peterson
3. február 2010
8. december 2010
99
15
The Bones on the Blue Line Kosti v metre
Chad Lowe
Carla Kettner
1. apríl 2010
15. december 2010
100
16
The Parts in the Sum of the Whole Kúsky skladačky
David Boreanaz
Hart Hanson
8. apríl 2010
22. december 2010
101
17
The Death of the Queen Bee Smrť kráľovnej včiel
Allan Kroeker
Mark Lisson
15. apríl 2010
23. február 2011
102
18
The Predator in the Pool Predátor v akváriu
Dwight H. Little
Karyn Usher
22. apríl 2010
2. marec 2011
103
19
The Rocker in the Rinse Cycle Rocker v práčke
Jeff Woolnough
Karine Rosenthal
29. apríl 2010
9. marec 2011
104
20
The Witch in the Wardrobe Čarodejnica v šatníku
François Velle
Kathy Reichs
6. máj 2010
16. marec 2011
105
21
The Boy with the Answer Chlapec s odpoveďou
Dwight H. Little
Stephen Nathan
13. máj 2010
23. marec 2011
106
22
The Beginning in the End Začiatok na konci
Ian Toynton
Hart Hanson & Stephen Nathan
20. máj 2010
30. marec 2011

6. séria (2010-2011)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
107
1
The Mastodon in the Room Slon v izbe
Ian Toynton
Hart Hanson
23. september 2010
24. august 2011
108
2
The Couple in the Cave Žena v piesku
Milan Cheylov
Stephen Nathan
30. september 2010
31. august 2011
109
3
The Maggots in the Meathead Červy v ovčej hlave
Tim Southam
Dean Lopata
7. október 2010
7. september 2011
110
4
The Body and the Bounty Telo a odmena
Dwight H. Little
Michael Peterson
14. október 2010
14. september 2011
111
5
The Bones that Weren't Kosti, ktoré neboli
Jeannot Szwarc
Pat Charles
4. november 2010
21. september 2011
112
6
The Shallow in the Deep Plytkosť v hĺbke
Mark Helfrich
Carla Kettner
11. november 2010
28. september 2011
113
7
The Babe in the Bar Dievča v čokoláde
Tim Southam
Karine Rosenthal
18. november 2010
5. október 2011
114
8
The Twisted Bones in the
Melted Truck
Pokrútené kosti v
starom nákladiaku
Gordon Lonsdale
Josh Berman
2. december 2010
12. október 2011
115
9
The Doctor in the Photo Doktorka na fotke
Ian Toynton
Carla Kettner
9. december 2010
19. október 2011
116
10
The Body in the Bag Telo v kúpeľni
Kate Woods
Janet Lin
20. január 2011
26. október 2011
117
11
The Bullet in the Brain Guľka v mozgu
David Boreanaz
Karyn Usher
27. január 2011
2. november 2011
118
12
The Sin in the Sisterhood Hriech medzi sestrami
Karyn Usher
Rob Hardy
3. február 2011
9. november 2011
119
13
The Daredevil in the Mold Odvážlivec na streche
Dwight H. Little
Dean Lopata
10. február 2011
16. november 2011
120
14
The Bikini in the Soup Bikiny v polievke
Ian Toynton
Lyla Oliver
17. február 2011
23. november 2011
121
15
The Killer in the Crosshairs Vrah na dostrel
Milan Cheylov
Michael Peterson
10. marec 2011
30. november 2011
122
16
The Blackout in the Blizzard Výpadok počas fujavice
David Boreanaz
Karine Rosenthal
17. marec 2011
7. december 2011
123
17
The Feet on the Beach Nohy na pláži
Emile Levisetti
Pat Charles
7. apríl 2011
14. december 2011
124
18
The Truth in the Myth Pravda o mýte
Chad Lowe
Jonathan Goldstein & John Francis Daley
14. apríl 2011
21. december 2011
125
19
The Finder Vyhľadávač
Daniel Sackheim
Hart Hanson
21. apríl 2011
28. december 2011
126
20
The Pinocchio in the Planter Pinokio v kvetináči
François Velle
Keith Foglesong
28. apríl 2011
4. január 2012
127
21
The Signs in the Silence Náznaky v tichu
Dwight Little
Janet Lin & Stephen Nathan
5. máj 2011
11. január 2012
128
22
The Hole in the Heart Diera v srdci
Alex Chapple
Storyline: Carla Kettner
Scenár: Carla Kettner & Karyn Usher
12. máj 2011
18. január 2012
129
23
The Change in the Game Zmena hry
Ian Toynton
Hart Hanson & Stephen Nathan
19. máj 2011
25. január 2012

7. séria (2011-2012)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
130
1
The Memories in the Shallow Grave Spomienky v plytkom hrobe
Ian Toynton
Stephen Nathan
3. november 2011
31. október 2012
131
2
The Hot Dog in the Competition Hot Dog v súťaži
Dwight Little
Michael Peterson
10. november 2011
31. október 2012
132
3
The Prince in the Plastic Princ v umelej hmote
Alex Chapple
Dean Lopata
17. november 2011
7. november 2012
133
4
The Male in the Mail Muž v poštovom balíku
Kevin Hooks
Pat Charles
1. december 2011
7. november 2012
134
5
The Twist in the Twister Zvrat v tornáde
Jeannot Szwarc
Karine Rosenthal
8. december 2011
14. november 2012
135
6
The Crack in the Code Trhlina v kóde
Ian Toynton
Carla Kettner
12. január 2012
14. november 2012
136
7
The Prisoner in the Pipe Väzeň v rúre
Kate Woods
Jonathan Collier
2. apríl 2012
21. november 2012
137
8
The Bump in the Road Zrážka na ceste
Dwight Little
Keith Foglesong
9. apríl 2012
21. november 2012
138
9
The Don't in the Do Vražda v modrej
Jeannot Szwarc
Janet Lin
16. apríl 2012
28. november 2012
139
10
The Warrior in the Wuss Bojovník v slabosti
Chad Lowe
Dean Lopata & Michael Peterson
23. apríl 2012
28. november 2012
140
11
The Family in the Feud Rodina a spor
Dwight Little
Pat Charles & Janet Lin
30. apríl 2012
5. december 2012
141
12
The Suit on the Set Oblek na scéne
Emile Levisetti
Karine Rosenthal
7. máj 2012
5. december 2012
142
13
The Past in the Present Minulosť v súčasnosti
David Boreanaz
Carla Kettner
14. máj 2012
12. december 2012

8. séria (2012-2013)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
143
1
The Future in the Past Budúcnosť v minulosti
Ian Toynton
Hart Hanson & Stephen Nathan
17. september 2012
13. marec 2013
144
2
The Partners in the Divorce Partneri v hádke
Allison Liddi-Brown
Michael Peterson
24. september 2012
13. marec 2013
145
3
The Gunk in the Garage Výbuch v garáži
Kate Woods
Jonathan Collier
1. október 2012
20. marec 2013
146
4
The Tiger in the Tale Tiger v poviedke
Dwight Little
Dean Lopata
8. október 2012
20. marec 2013
147
5
The Method to the Madness Metóda v šialenstve
Kate Woods
Keith Foglesong
5. november 2012
27. marec 2013
148
6
The Patriot in Purgatory Patriot v očistci
François Velle
Stephen Nathan
12. november 2012
27. marec 2013
149
7
The Bod in the Pod Chlapík v tobolke
Tim Southam
Pat Charles
19. november 2012
3. apríl 2013
150
8
The But in the Joke Iba žartom
Ian Toynton
Keith Foglesong
26. november 2012
3. apríl 2013
151
9
The Ghost in the Machine Duch v stroji
Milan Cheylov
Hart Hanson
3. december 2012
10. apríl 2013
152
10
The Diamond in the Rough Surový diamant
Alex Chapple
Nkechi Okoro Carroll
14. január 2013
10. apríl 2013
153
11
The Archaeologist in the Cocoon Archeológ v zámotku
Jeannot Szwarc
Sanford Golden & Karen Wyscarver
14. január 2013
17. apríl 2013
154
12
The Corpse on the Canopy Mŕtvola na nebesiach
Robert Hardy
Jonathan Collier
21. január 2013
17. apríl 2013
155
13
The Twist in the Plot Zvrat v príbehu
Milan Cheylov
Kim Clements
28. január 2013
24. apríl 2013
156
14
The Doll in the Derby Bábika na derby
Tawnia McKiernan
Michael Peterson
4. február 2013
24. apríl 2013
157
15
The Shot in the Dark Streľba v tme
François Velle
Dave Thomas
11. február 2013
1. máj 2013
158
16
The Friend in Need Priateľ v núdzi
Jeffrey Walker
Dean Lopata
18. február 2013
1. máj 2013
159
17
The Fact in the Fiction Skutočnosť v predstave
Dwight Little
Keith Foglesong
25. február 2013
15. máj 2013
160
18
The Survivor in the Soap Preživší v mydle
Tim Southam
Nkechi Okoro Carroll
4. marec 2013
15. máj 2013
161
19
The Doom in the Gloom Skaza v beznádeji
Kate Woods
Sanford Golden & Karen Wyscarver
18. marec 2013
22. máj 2013
162
20
The Blood from the Stones Krv z kameňov
François Velle
Pat Charles
25. marec 2013
22. máj 2013
163
21
The Maiden in the Mushrooms Panna na hubách
Jeannot Szwarc
Lyla Oliver
1. apríl 2013
29. máj 2013
164
22
The Party in the Pants Párty v nohaviciach
Reggie Hudlin
Michael Peterson & Keith Foglesong
15. apríl 2013
29. máj 2013
165
23
The Pathos in the Pathogens Pátos v patogénoch
Chad Lowe
Kim Clements
22. apríl 2013
5. jún 2013
166
24
The Secret in the Siege Tajomstvo v obkľúčení
David Boreanaz
Stephen Nathan & Jonathan Collier
29. apríl 2013
5. jún 2013

9. séria (2013-2014)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
167
1
The Secrets in the Proposal Tajomstvá ukryté v návrhu
Ian Toynton
Hart Hanson & Stephen Nathan
16. september 2013
6. november 2013
168
2
The Cheat in the Retreat Lži v manželskej terapii
Alex Chapple
Nkechi Okoro Carroll
23. september 2013
13. november 2013
169
3
El Carnicero en el Coche Mäsiar v aute
Ian Toynton
Jonathan Collier & Dean Lopata
30. september 2013
20. november 2013
170
4
The Sense in the Sacrifice Zmysel v sebaobetovaní
Kate Woods
Jonathan Collier
7. október 2013
27. november 2013
171
5
The Lady on the List Dáma na zozname
Chad Lowe
Pat Charles
14. október 2013
4. december 2013
172
6
The Woman in White Žena v bielom
Kevin Hooks
Karine Rosenthal
21. október 2013
11. december 2013
173
7
The Nazi on the Honeymoon Nacista na svadobnej ceste
Jeannot Szwarc
Dave Thomas
4. november 2013
18. december 2013
174
8
The Dude in the Dam Chlapík v hrádzi
Kevin Hooks
Kathy Reichs & Kerry Reichs
11. november 2013
22. január 2014
175
9
The Fury in the Jury Fúria v porote
Dwight Little
Sanford Golden & Karen Wyscarver
15. november 2013
5. marec 2014
176
10
The Mystery in the Meat Záhada v mäse
Tim Southam
Michael Peterson
22. november 2013
12. marec 2014
177
11
The Spark in the Park Blesk v parku
Chad Lowe
Emily Silver
6. december 2013
19. marec 2014
178
12
The Ghost in the Killer Duch v zabijakovi
Allison Liddi-Brown
Nkechi Okoro Carroll
10. január 2014
26. marec 2014
179
13
Big in the Philippines Génius na Filipínach
David Boreanaz
Keith Foglesong
17. január 2014
2. apríl 2014
180
14
The Master in the Slop Majster v pomyjach
Dwight Little
Dave Thomas
24. január 2014
9. apríl 2014
181
15
The Heiress in the Hill Dedička v kopci
Milan Cheylov
Dean Lopata
31. január 2014
16. apríl 2014
182
16
The Source in the Sludge Stopy v blate
Ian Toynton
Jonathan Collier
10. marec 2014
23. apríl 2014
183
17
The Repo Man in the Septic Tank Vymáhač v septiku
Jeffrey Walker
Michael Peterson
17. marec 2014
30. apríl 2014
184
18
The Carrot in the Kudzu Mrkvička v kudzu
Rob Hardy
Sanford Golden & Karen Wyscarver
24. marec 2014
7. máj 2014
185
19
The Turn in the Urn Zvrat v urne
Tim Southam
Pat Charles
31. marec 2014
21. máj 2014
186
20
The High in the Low Lekárska marihuana
Anne Renton
Keith Fogelsong
7. apríl 2014
28. máj 2014
187
21
The Cold in the Case Zmrazený prípad
Milan Cheylov
Emily Silver
14. apríl 2014
4. jún 2014
188
22
The Nail in the Coffin Klinec do rakvy
Ian Toynton
Dean Lopata
21. apríl 2014
11. jún 2014
189
23
The Drama in the Queen Tréner v travesty šou
Jeannot Szwarc
Megan McNamara
12. máj 2014
18. jún 2014
190
24
The Recluse in the Recliner Sprisahanie
David Boreanaz
Stephen Nathan & Jonathan Collier
19. máj 2014
25. jún 2014

10. séria (2014-2015)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
191
1
The Conspiracy in the Corpse Sprisahanie v mŕtvole
Ian Toynton
Stephen Nathan & Jonathan Collier
25. september 2014
29. október 2014
192
2
The Lance to the Heart Kopija do srdca
Dwight H. Little
Storyline: Michael Peterson
Scenár: Nkechi Okoro Carroll
& Keith Foglesong
2. október 2014
5. november 2014
193
3
The Purging of the Pundit Očistec pre učencov
Tim Southam
Michael Peterson
9. október 2014
12. november 2014
194
4
The Geek in the Guck Hráč v slize
Milan Cheylov
Gene Hong
16. október 2014
19. november 2014
195
5
The Corpse at the Convention Mŕtvola na konferencii
Chad Lowe
Dave Thomas
30. október 2014
26. november 2014
196
6
The Lost Love in the Foreign Land Stratená láska v cudzej krajine
Allison Liddi-Brown
Emily Silver
6. november 2014
3. december 2014
197
7
The Money Maker on the
Merry-Go-Round
Finančník na kolotoči
Michael Lange
Keith Foglesong
13. november 2014
10. december 2014
198
8
The Puzzler in the Pit Krížovkár v jame
Chad Lowe
Nkechi Okoro Carroll
20. november 2014
17. december 2014
199
9
The Mutilation of the Master
Manipulator
Zohavenie majstrovského
manipulátora
Tim Southam
Hilary Weisman Graham
4. december 2014
6. júl 2015
200
10
The 200th in the 10th Dvojstá v desiatej
David Boreanaz
Stephen Nathan
11. december 2014
8. júl 2015
201
11
The Psychic in the Soup Jasnovidka v polievke
Jeannot Szwarc
Lena D. Waithe
26. marec 2015
9. júl 2015
202
12
The Teacher in the Books Učiteľka v knihách
Anne Renton
Taylor Martin
2. apríl 2015
14. júl 2015
203
13
The Baker in the Bits Pekárove kúsky
Michael Lange
Jonathan Collier
9. apríl 2015
16. júl 2015
204
14
The Putter in the Rough Vražedný minigolf
Milan Cheylov
David Thomas
16. apríl 2015
21. júl 2015
205
15
The Eye in the Sky Oko na oblohe
Arlene Sanford
Gene Hong
23. apríl 2015
23. júl 2015
206
16
The Big Beef at the Royal Diner Veľký steak na kráľovskej večeri
Alex Chapple
Hilary Weisman Graham
30. apríl 2015
28. júl 2015
207
17
The Lost in the Found Stratení v nájdenom
Jeannot Szwarc
Emily Silver
7. máj 2015
30. júl 2015
208
18
The Verdict in the Victims Verdikt v obetiach
Michael Lange
Nkechi Okoro Carroll
7. máj 2015
4. august 2015
209
19
The Murder in the Middle East
Milan Cheylov
Michael Peterson
14. máj 2015
neodvysielané
210
20
The Woman in the Whirlpool
Dwight Little
Kathy Reichs & Kerry Reichs
28. máj 2015
neodvysielané
211
21
The Life in the Light Život vo svetle
Randy Zisk
Keith Foglesong
4. jún 2015
11. august 2015
212
22
The Next in the Last Ďalší v predošlom
Ian Toynton
Stephen Nathan & Jonathan Collier
11. jún 2015
17. august 2015

11. séria (2015-2016)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Pôvodný názov Slovenský názov Réžia Scenár Premiéra
USA
Premiéra
Slovensko
213
1
The Loyalty in the Lie
Randy Zisk
Jonathan Collier
1. október 2015
214
2
The Brother in the Basement
Michael Peterson
215
3
The Donor in the Drink
Michael Lange
Hilary Weisman Graham