Zoznam častí seriálu Monk

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Nasledujúci zoznam je zoznam častí seriálu Monk. Seriál končí 8. sériou.

Prehľad sérií[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série USA Finále série USA Stanica USA
1 13 12. júl 2002 18. október 2002 USA Network
2 16 20. jún 2003 5. marec 2004
3 16 18. jún 2004 4. marec 2005
4 16 8. júl 2005 17. marec 2006
5 16 7. júl 2006 2. marec 2007
6 16 13. júl 2007 22. február 2008
7 16 18. júl 2008 20. február 2009
8 16 7. august 2009 4. december 2009

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (2002)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
1
1
Mr. Monk and the Candidate (Part 1) Pán Monk a kandidát, časť 1.
Dean Parisot
Andy Breckman
12. júl 2002
2
2
Mr. Monk and the Candidate (Part 2) Pán Monk a kandidát, časť 2.
Dean Parisot
Andy Breckman
12. júl 2002
3
3
Mr. Monk and the Psychic Pán Monk a jasnovidka
Kevin Inch
John Romano
19. júl 2002
4
4
Mr. Monk Meets Dale the Whale Pán Monk a Dale veľryba
Rob Thompson
Andy Breckman
26. júl 2002
5
5
Mr. Monk Goes to the Carnival Pán Monk ide do lunaparku
Randall Zisk
Siobhan Byrne
2. august 2002
6
6
Mr. Monk Goes to the Asylum Pán Monk ide do ústavu
Nick Marck
Tom Scharpling & David Breckman
9. august 2002
7
7
Mr. Monk and the Billionaire Mugger Pán Monk a lupič miliardár
Stephen Cragg
Timothy J. Lea
16. august 2002
8
8
Mr. Monk and the Other Woman Pán Monk a iná žena
Adam Arkin
David M. Stern
23. august 2002
9
9
Mr. Monk and the Marathon Man Pán Monk a maratónec
Adam Davidson
Mitch Markowitz
13. september 2002
10
10
Mr. Monk Takes a Vacation Pán Monk na dovolenke
Kevin Inch
Hy Conrad
20. september 2002
11
11
Mr. Monk and the Earthquake Pán Monk a zemestrasenie
Adam Shankman
Tom Scharpling & David Breckman
4. október 2002
12
12
Mr. Monk and the Red-Headed Stranger Pán Monk a červenovlasý cudzinec
Milan Cheylov
Andy Breckman & Tom Scharpling
11. október 2002
13
13
Mr. Monk and the Airplane Pán Monk a lietadlo
Rob Thompson
David M. Stern
18. október 2002

2. séria (2003-2004)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
14
1
Mr. Monk Goes Back to School Pán Monk sa vracia do školy
Randall Zisk
David Breckman & Rick Kronberg
20. jún 2003
15
2
Mr. Monk Goes to Mexico Pán Monk ide do Mexika
Ron Underwood
Lee Goldberg & William Rabkin
27. jún 2003
16
3
Mr. Monk Goes to the Ballgame Pán Monk ide na zápas
Michael Spiller
Hy Conrad
11. júl 2003
17
4
Mr. Monk Goes to the Circus Pán Monk ide do cirkusu
Randall Zisk
James Krieg
18. júl 2003
18
5
Mr. Monk and the Very Very Old Man Pán Monk a prastarý muž
Lawrence Trilling
Daniel Dratch
25. júl 2003
19
6
Mr. Monk Goes to the Theater Pán Monk ide do divadla
Ron Underwood
Wendy Mass, Stu Levine & Tom Scharpling
1. august 2003
20
7
Mr. Monk and the Sleeping Suspect Pán Monk a spiaci podozrivý
Jerry Levine
Karl Schaefer
8. august 2003
21
8
Mr. Monk Meets the Playboy Pán Monk a playboy
Tom DiCillo
James Krieg
15. august 2003
22
9
Mr. Monk and the 12th Man Pán Monk a dvanásty muž
Michael Zinberg
Michael Angeli
22. august 2003
23
10
Mr. Monk and the Paperboy Pán Monk a kolportér
Michael Fresco
David Breckman & Hy Conrad
16. január 2004
24
11
Mr. Monk and the Three Pies Pán Monk a tri koláče
Randall Zisk
Tom Scharpling & Daniel Dratch
23. január 2004
25
12
Mr. Monk and the TV Star Pán Monk a televízna hviezda
Randall Zisk
Tom Scharpling
30. január 2004
26
13
Mr. Monk and the Missing Granny Pán Monk a stratená babička
Tony Bill
Joe Toplyn
6. február 2004
27
14
Mr. Monk and the Captain's Wife Pán Monk a kapitánová manželka
Jerry Levine
Andy Breckman & Beth Landou
13. február 2004
28
15
Mr. Monk Gets Married Pán Monk a jeho manželka
Craig Zisk
David Breckman
27. február 2004
29
16
Mr. Monk Goes to Jail Pán Monk ide do väzenia
Jerry Levine
Chris Manheim
5. marec 2004

3. séria (2004-2005)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
30
1
Mr. Monk Takes Manhattan Pán Monk dobýva Manhattan
Randall Zisk
Andy Breckman
18. jún 2004
31
2
Mr. Monk and the Panic Room Pán Monk a izba paniky
Jerry Levine
David Breckman & Joe Toplyn
25. jún 2004
32
3
Mr. Monk and the Blackout Pán Monk a výpadok prúdu
Michael Zinberg
Daniel Dratch & Hy Conrad
9. júl 2004
33
4
Mr. Monk Gets Fired Pán Monk má vyhadzov
Andre Belgrader
Peter Wolk
16. júl 2004
34
5
Mr. Monk Meets the Godfather Pán Monk spoznáva krstného otca
Michael Zinberg
Lee Goldberg & William Rabkin
23. júl 2004
35
6
Mr. Monk and the Girl Who Cried Wolf Pán Monk a falošný poplach
Jerry Levine
Hy Conrad
30. júl 2004
36
7
Mr. Monk and the Employee of the Month Pán Monk a zamestnanec mesiaca
Scott Foley
Ross Abrash
6. august 2004
37
8
Mr. Monk and the Game Show Pán Monk a vedomostná súťaž
Randall Zisk
Daniel Dratch
13. august 2004
38
9
Mr. Monk takes his Medicine Pán Monk užíva lieky
Randall Zisk
Tom Scharpling & Chuck Sklar
20. august 2004
39
10
Mr. Monk and the Red Herring Pán Monk a červená rybička
Randall Zisk
Andy Breckman
21. január 2005
40
11
Mr. Monk vs. the Cobra Pán Monk verzus Kobra
Anthony R. Palmieri
Joe Toplyn
28. január 2005
41
12
Mr. Monk Gets Cabin Fever Pán Monk a ponorková choroba
Jerry Levine
Hy Conrad
4. február 2005
42
13
Mr. Monk Gets Stuck in Traffic Pán Monk uviazne v premávke
Jerry Levine
Tom Scharpling & Joe Toplyn
11. február 2005
43
14
Mr. Monk Goes to Vegas Pán Monk ide do Vegas
Randall Zisk
Tom Scharpling, David Breckman, Daniel Dratch & Joe Toplyn
18. február 2005
44
15
Mr. Monk and the Election Pán Monk a voľby
Allison Liddi
Nell Scovell
25. február 2005
45
16
Mr. Monk and the Kid Pán Monk a dieťa
Andre Belgrader
Tom Scharpling
4. marec 2005

4. séria (2005-2006)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
46
1
Mr. Monk and the Other Detective Pán Monk a druhý detektív
Eric Laneuville
Hy Conrad
8. júl 2005
47
2
Mr. Monk Goes Home Again Pán Monk sa opäť vracia domov
Randall Zisk
Tom Scharpling
15. júl 2005
48
3
Mr. Monk Stays in Bed Pán Monk ochorel
Philip Casnoff
Hy Conrad
22. júl 2005
49
4
Mr. Monk Goes to the Office Pán Monk ide do kancelárie
Jerry Levine
Nell Scovell
29. júl 2005
50
5
Mr. Monk Gets Drunk Pán Monk sa opije
Andrei Belgrader
Daniel Dratch
5. august 2005
51
6
Mr. Monk and Mrs. Monk Pán Monk a pani Monková
Randall Zisk
David Breckman
12. august 2005
52
7
Mr. Monk Goes to a Wedding Pán Monk ide na svadbu
Anthony R. Palmieri
Liz Sagal
19. august 2005
53
8
Mr. Monk and Little Monk Pán Monk a malý Monk
Robert Singer
Joe Toplyn
26. august 2005
54
9
Mr. Monk and the Secret Santa Pán Monk a tajný Santa Klaus
Jerry Levine
David Breckman
2. december 2005
55
10
Mr. Monk Goes to a Fashion Show Pán Monk ide na módnu prehliadku
Randall Zisk
Jonathan Collier
13. január 2006
56
11
Mr. Monk Bumps His Head Pán Monk dostane po hlave
Stephen Surjik
Andy Breckman
20. január 2006
57
12
Mr. Monk and the Captain's Marriage Pán Monk a kapitánovo manželstvo
Philip Casnoff
Jack Bernstein
27. január 2006
58
13
Mr. Monk and the Big Reward Pánk Monk a veľká odmena
Randall Zisk
Tom Scharpling & Daniel Dratch
3. február 2006
59
14
Mr. Monk and the Astronaut Pán Monk a astronaut
Randall Zisk
David Breckman & Joe Toplyn
3. marec 2006
60
15
Mr. Monk Goes to the Dentist Pán Monk ide k zubárovi
Jefery Levy
David Breckman & Tom Scharpling
10. marec 2006
61
16
Mr. Monk Gets Jury Duty Pán Monk je v porote
Andrei Belgrader
Peter Wolk
17. marec 2006

5. séria (2006-2007)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
62
1
Mr. Monk and the Actor Pán Monk a herec
Randall Zisk
Hy Conrad & Joe Toplyn
7. júl 2006
63
2
Mr. Monk and the Garbage Strike Pán Monk a štrajk smetiarov
Jerry Levine
Andy Breckman & Daniel Gaeta
14. júl 2006
64
3
Mr. Monk and the Big Game Pán Monk a veľký zápas
Chris Long
Jack Bernstein
21. júl 2006
65
4
Mr. Monk Can't See a Thing Pán Monk nič nevidí
Stephen Surjik
Lee Goldberg & William Rabkin
28. júl 2006
66
5
Mr. Monk, Private Eye Pán Monk, súkromné očko
Peter Weller
Tom Scharpling & Daniel Gaeta
4. august 2006
67
6
Mr. Monk and the Class Reunion Pán Monk a triedna stretávka
David Grossman
Daniel Dratch
11. august 2006
68
7
Mr. Monk Gets a New Shrink Pán Monk má nového lekára
Andre Belgrader
Hy Conrad
18. august 2006
69
8
Mr. Monk Goes to a Rock Concert Pán Monk ide na rockový koncert
Randall Zisk
Blair Singer
25. august 2006
70
9
Mr. Monk Meets His Dad Pán Monk sa stretne s otcom
Jerry Levine
Tom Scharpling & Daniel Dratch
17. november 2006
71
10
Mr. Monk and the Leper Pán Monk a muž s leprou
Randall Zisk
Charles Evered
22. december 2006
72
11
Mr. Monk Makes a Friend Pán Monk si nachádza priateľa
Randall Zisk
Andy Breckman & Daniel Gaeta
19. január 2007
73
12
Mr. Monk Is at Your Service Pán Monk, k vašim službám
Anton Cropper
Rob LaZebnik
26. január 2007
74
13
Mr. Monk Is on the Air Pán Monk je v éteri
Mike Listo
Josh Siegal & Dylan Morgan
2. február 2007
75
14
Mr. Monk Visits a Farm Pán Monk na návšteve farmy
Andre Belgrader
David Breckman
9. február 2007
76
15
Mr. Monk and the Really, Really Dead Guy Pán Monk a mŕtva mŕtvola muža
Anthony R. Palmieri
Joe Toplyn
23. február 2007
77
16
Mr. Monk Goes to the Hospital Pán Monk ide do nemocnice
Wendey Stanzler
Jonathan Collier
2. marec 2007

6. séria (2007-2008)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
78
1
Mr. Monk and His Biggest Fan Pán Monk a jeho najväčšia fanúšička
Randall Zisk
Andy Breckman
13. júl 2007
79
2
Mr. Monk and the Rapper Pán Monk a raper
Paris Barclay
Daniel Dratch
20. júl 2007
80
3
Mr. Monk and the Naked Man Pán Monk a nudista
Randall Zisk
Tom Gammill & Max Pross
27. júl 2007
81
4
Mr. Monk and the Bad Girlfriend Pán Monk a zlá priateľka
Wendey Stanzler
Joe Toplyn
3. august 2007
82
5
Mr. Monk and the Birds and the Bees Pán Monk a vtáky a včely
Michael W. Watkins
Peter Wolk
10. august 2007
83
6
Mr. Monk and the Buried Treasure Pán Monk a zakopaný poklad
Sam Weisman
Jonathan Collier
17. august 2007
84
7
Mr. Monk and the Daredevil Pán Monk a odvážlivec
Jonathan Collier
Alan Zweibel
24. august 2007
85
8
Mr. Monk and the Wrong Man Pán Monk a nesprávny človek
Anton Cropper
Salvatore Savo
7. september 2007
86
9
Mr. Monk Is Up All Night Pán Monk je hore celú noc
Randall Zisk
David Breckman
14. september 2007
87
10
Mr. Monk and the Man Who Shot Santa Pán Monk a muž, ktorý postrelil St. Clausa
Randall Zisk
Dan Schofield
7. december 2007
88
11
Mr. Monk Joins a Cult Pán Monk vstupuje do sekty
Anton Cropper
Josh Siegal & Dylan Morgan
11. január 2008
89
12
Mr. Monk Goes to the Bank Pán Monk ide do banky
Michael W. Watkins
Hy Conrad
18. január 2008
90
13
Mr. Monk and the Three Julies Pán Monk a tri Júlie
David Breckman
Tom Scharpling
25. január 2008
91
14
Mr. Monk Paints His Masterpiece Pán Monk a jeho majstrovské dielo
Andre Belgrader
Jon Wurster
1. február 2008
92
15
Mr. Monk Is on the Run (Part 1) Pán Monk na úteku, časť 1.
Randall Zisk
Tom Scharpling
15. február 2008
93
16
Mr. Monk Is on the Run (Part 2) Pán Monk na úteku, časť 2.
Randall Zisk
Hy Conrad
22. február 2008

7. séria (2008-2009)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
94
1
Mr. Monk Buys a House Pán Monk kupuje dom
Randall Zisk
Andy Breckman
18. júl 2008
95
2
Mr. Monk and the Genius Pán Monk a génius
Michael W. Watkins
Joe Toplyn
25. júl 2008
96
3
Mr. Monk Gets Lotto Fever Pán Monk a lotériová horúčka
Michael Zinberg
Hy Conrad
1. august 2008
97
4
Mr. Monk Takes a Punch Pán Monk ide do ringu
Barnet Kellman
Salvatore Savo
8. august 2008
98
5
Mr. Monk Is Underwater Pán Monk v ponorke
Paris Barclay
Jack Bernstein
15. august 2008
99
6
Mr. Monk Falls in Love Pán Monk sa zamiluje
Arlene Sanford
Josh Siegal & Dylan Morgan
22. august 2008
100
7
Mr. Monk's 100th Case Stý prípad pána Monka
Randall Zisk
Tom Scharpling
5. september 2008
101
8
Mr. Monk Gets Hypnotized Zhypnotizovaný pán Monk
Michael W. Watkins
Tom Gammill & Max Pross
12. september 2008
102
9
Mr. Monk and the Miracle Pán Monk a zázrak
Andre Belgrader
Peter Wolk
28. november 2008
103
10
Mr. Monk's Other Brother Druhý brat pána Monka
David Hoberman
David Breckman
9. január 2009
104
11
Mr. Monk on Wheels Pán Monk na vozíčku
Anton Cropper
Nell Scovell
16. január 2009
105
12
Mr. Monk and the Lady Next Door Pán Monk a pani od vedľa
Tawnia McKiernan
Hy Conrad & Joe Toplyn
23. január 2009
106
13
Mr. Monk Makes the Playoffs Pán Monk ide na futbal
Randall Zisk
Josh Siegal & Dylan Morgan
30. január 2009
107
14
Mr. Monk and the Bully Pán Monk a bitkár
David Breckman
Joe Ventura
6. február 2009
108
15
Mr. Monk and the Magician Pán Monk a kúzelník
Randall Zisk
Andy Breckman
13. február 2009
109
16
Mr. Monk Fights City Hall Pán Monk bojuje s radnicou
Chuck Parker
Tom Scharpling, Josh Siegal & Dylan Morgan
20. február 2009

8. séria (2009)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
110
1
Mr. Monk's Favorite Show Obľúbený seriál pána Monka
Randall Zisk
Jack Bernstein
7. august 2009
111
2
Mr. Monk and the Foreign Man Pán Monk a cudzinec
David Grossman
David Breckman & Justin Brenneman
14. august 2009
112
3
Mr. Monk and the UFO Pán Monk a UFO
Kevin Hooks
Michael Angeli
21. august 2009
113
4
Mr. Monk Is Someone Else Pán Monk je niekto iný
Randall Zisk
Salvatore Savo
28. august 2009
114
5
Mr. Monk Takes the Stand Pán Monk svedčí
Mary Lou Betti
Josh Siegal & Dylan Morgan
11. september 2009
115
6
Mr. Monk and the Critic Pán Monk a kritik
Jerry Levine
Hy Conrad
18. september 2009
116
7
Mr. Monk and the Voodoo Curse Pán Monk a voodoo
Andrei Belgrader
Joe Toplyn
25. september 2009
117
8
Mr. Monk Goes to Group Therapy Pán Monk ide na skupinovú terapiu
Anton Crooper
Joe Ventura
9. október 2009
118
9
Happy Birthday, Mr. Monk Všetko najlepšie k narodeninám, Pán Monk
Tawnia McKiernan
Peter Wolk
16. október 2009
119
10
Mr. Monk and Sharona Pán Monk a Sharona
Randall Zisk
Tom Scharpling
23. október 2009
120
11
Mr. Monk and the Dog Pán Monk a pes
David Breckman
Beth Armogida
30. október 2009
121
12
Mr. Monk Goes Camping Pán Monk ide kempovať
Joe Pennella
Tom Gammill & Max Pross
6. november 2009
122
13
Mr. Monk Is the Best Man Pán Monk je ženíchov svedok
Michael Zinberg
Joe Toplyn, Josh Siegal & Dylan Morgan
13. november 2009
123
14
Mr. Monk and the Badge Pán Monk a policajný odznak
Dean Parisot
Hy Conrad & Tom Scharpling
20. november 2009
124
15
Mr. Monk and the End (Part 1) Pán Monk končí, 1. časť
Randall Zisk
Andy Breckman
27. november 2009
125
16
Mr. Monk and the End (Part 2) Pán Monk končí, 2. časť
Randall Zisk
Andy Breckman
4. december 2009