Zoznam častí seriálu Monk

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Nasledujúci zoznam obshauje zoznam častí seriálu Monk. Seriál končí 8. sériou.

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série USA Finále série USA Stanica USA
1 13 12. júl 2002 18. október 2002 USA Network
2 16 20. jún 2003 5. marec 2004
3 16 18. jún 2004 4. marec 2005
4 16 8. júl 2005 17. marec 2006
5 16 7. júl 2006 2. marec 2007
6 16 13. júl 2007 22. február 2008
7 16 18. júl 2008 20. február 2009
8 16 7. august 2009 4. december 2009

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (2002)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
1
2
1
2
Mr. Monk and the CandidatePán Monk a kandidát
Dean Parisot
Andy Breckman
12. júl 2002
3
3
Mr. Monk and the PsychicPán Monk a jasnovidka
Kevin Inch
John Romano
19. júl 2002
4
4
Mr. Monk Meets Dale the WhalePán Monk a Dale veľryba
Rob Thompson
Andy Breckman
26. júl 2002
5
5
Mr. Monk Goes to the CarnivalPán Monk ide do lunaparku
Randall Zisk
Siobhan Byrne
2. august 2002
6
6
Mr. Monk Goes to the AsylumPán Monk ide do ústavu
Nick Marck
Tom Scharpling & David Breckman
9. august 2002
7
7
Mr. Monk and the Billionaire MuggerPán Monk a lupič miliardár
Stephen Cragg
Timothy J. Lea
16. august 2002
8
8
Mr. Monk and the Other WomanPán Monk a iná žena
Adam Arkin
David M. Stern
23. august 2002
9
9
Mr. Monk and the Marathon ManPán Monk a maratónec
Adam Davidson
Mitch Markowitz
13. september 2002
10
10
Mr. Monk Takes a VacationPán Monk na dovolenke
Kevin Inch
Hy Conrad
20. september 2002
11
11
Mr. Monk and the EarthquakePán Monk a zemetrasenie
Adam Shankman
Tom Scharpling & David Breckman
4. október 2002
12
12
Mr. Monk and the Red-Headed StrangerPán Monk a červenovlasý cudzinec
Milan Cheylov
Andy Breckman & Tom Scharpling
11. október 2002
13
13
Mr. Monk and the AirplanePán Monk a lietadlo
Rob Thompson
David M. Stern
18. október 2002

2. séria (2003-2004)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
14
1
Mr. Monk Goes Back to SchoolPán Monk sa vracia do školy
Randall Zisk
David Breckman & Rick Kronberg
20. jún 2003
15
2
Mr. Monk Goes to MexicoPán Monk ide do Mexika
Ron Underwood
Lee Goldberg & William Rabkin
27. jún 2003
16
3
Mr. Monk Goes to the BallgamePán Monk ide na zápas
Michael Spiller
Hy Conrad
11. júl 2003
17
4
Mr. Monk Goes to the CircusPán Monk ide do cirkusu
Randall Zisk
James Krieg
18. júl 2003
18
5
Mr. Monk and the Very Very Old ManPán Monk a prastarý muž
Lawrence Trilling
Daniel Dratch
25. júl 2003
19
6
Mr. Monk Goes to the TheaterPán Monk ide do divadla
Ron Underwood
Wendy Mass, Stu Levine & Tom Scharpling
1. august 2003
20
7
Mr. Monk and the Sleeping SuspectPán Monk a spiaci podozrivý
Jerry Levine
Karl Schaefer
8. august 2003
21
8
Mr. Monk Meets the PlayboyPán Monk a playboy
Tom DiCillo
James Krieg
15. august 2003
22
9
Mr. Monk and the 12th ManPán Monk a dvanásty muž
Michael Zinberg
Michael Angeli
22. august 2003
23
10
Mr. Monk and the PaperboyPán Monk a kolportér
Michael Fresco
David Breckman & Hy Conrad
16. január 2004
24
11
Mr. Monk and the Three PiesPán Monk a tri koláče
Randall Zisk
Tom Scharpling & Daniel Dratch
23. január 2004
25
12
Mr. Monk and the TV StarPán Monk a televízna hviezda
Randall Zisk
Tom Scharpling
30. január 2004
26
13
Mr. Monk and the Missing GrannyPán Monk a stratená babička
Tony Bill
Joe Toplyn
6. február 2004
27
14
Mr. Monk and the Captain's WifePán Monk a kapitánová manželka
Jerry Levine
Andy Breckman & Beth Landou
13. február 2004
28
15
Mr. Monk Gets MarriedPán Monk a jeho manželka
Craig Zisk
David Breckman
27. február 2004
29
16
Mr. Monk Goes to JailPán Monk ide do väzenia
Jerry Levine
Chris Manheim
5. marec 2004

3. séria (2004-2005)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
30
1
Mr. Monk Takes ManhattanPán Monk dobýva Manhattan
Randall Zisk
Andy Breckman
18. jún 2004
31
2
Mr. Monk and the Panic RoomPán Monk a izba paniky
Jerry Levine
David Breckman & Joe Toplyn
25. jún 2004
32
3
Mr. Monk and the BlackoutPán Monk a výpadok prúdu
Michael Zinberg
Daniel Dratch & Hy Conrad
9. júl 2004
33
4
Mr. Monk Gets FiredPán Monk má vyhadzov
Andre Belgrader
Peter Wolk
16. júl 2004
34
5
Mr. Monk Meets the GodfatherPán Monk spoznáva krstného otca
Michael Zinberg
Lee Goldberg & William Rabkin
23. júl 2004
35
6
Mr. Monk and the Girl Who Cried WolfPán Monk a falošný poplach
Jerry Levine
Hy Conrad
30. júl 2004
36
7
Mr. Monk and the Employee of the MonthPán Monk a zamestnanec mesiaca
Scott Foley
Ross Abrash
6. august 2004
37
8
Mr. Monk and the Game ShowPán Monk a vedomostná súťaž
Randall Zisk
Daniel Dratch
13. august 2004
38
9
Mr. Monk takes his MedicinePán Monk užíva lieky
Randall Zisk
Tom Scharpling & Chuck Sklar
20. august 2004
39
10
Mr. Monk and the Red HerringPán Monk a červená rybička
Randall Zisk
Andy Breckman
21. január 2005
40
11
Mr. Monk vs. the CobraPán Monk verzus Kobra
Anthony R. Palmieri
Joe Toplyn
28. január 2005
41
12
Mr. Monk Gets Cabin FeverPán Monk a ponorková choroba
Jerry Levine
Hy Conrad
4. február 2005
42
13
Mr. Monk Gets Stuck in TrafficPán Monk uviazne v premávke
Jerry Levine
Tom Scharpling & Joe Toplyn
11. február 2005
43
14
Mr. Monk Goes to VegasPán Monk ide do Vegas
Randall Zisk
Tom Scharpling, David Breckman, Daniel Dratch & Joe Toplyn
18. február 2005
44
15
Mr. Monk and the ElectionPán Monk a voľby
Allison Liddi
Nell Scovell
25. február 2005
45
16
Mr. Monk and the KidPán Monk a dieťa
Andre Belgrader
Tom Scharpling
4. marec 2005

4. séria (2005-2006)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
46
1
Mr. Monk and the Other DetectivePán Monk a druhý detektív
Eric Laneuville
Hy Conrad
8. júl 2005
47
2
Mr. Monk Goes Home AgainPán Monk sa opäť vracia domov
Randall Zisk
Tom Scharpling
15. júl 2005
48
3
Mr. Monk Stays in BedPán Monk ochorel
Philip Casnoff
Hy Conrad
22. júl 2005
49
4
Mr. Monk Goes to the OfficePán Monk ide do kancelárie
Jerry Levine
Nell Scovell
29. júl 2005
50
5
Mr. Monk Gets DrunkPán Monk sa opije
Andrei Belgrader
Daniel Dratch
5. august 2005
51
6
Mr. Monk and Mrs. MonkPán Monk a pani Monková
Randall Zisk
David Breckman
12. august 2005
52
7
Mr. Monk Goes to a WeddingPán Monk ide na svadbu
Anthony R. Palmieri
Liz Sagal
19. august 2005
53
8
Mr. Monk and Little MonkPán Monk a malý Monk
Robert Singer
Joe Toplyn
26. august 2005
54
9
Mr. Monk and the Secret SantaPán Monk a tajný Santa Klaus
Jerry Levine
David Breckman
2. december 2005
55
10
Mr. Monk Goes to a Fashion ShowPán Monk ide na módnu prehliadku
Randall Zisk
Jonathan Collier
13. január 2006
56
11
Mr. Monk Bumps His HeadPán Monk dostane po hlave
Stephen Surjik
Andy Breckman
20. január 2006
57
12
Mr. Monk and the Captain's MarriagePán Monk a kapitánovo manželstvo
Philip Casnoff
Jack Bernstein
27. január 2006
58
13
Mr. Monk and the Big RewardPánk Monk a veľká odmena
Randall Zisk
Tom Scharpling & Daniel Dratch
3. február 2006
59
14
Mr. Monk and the AstronautPán Monk a astronaut
Randall Zisk
David Breckman & Joe Toplyn
3. marec 2006
60
15
Mr. Monk Goes to the DentistPán Monk ide k zubárovi
Jefery Levy
David Breckman & Tom Scharpling
10. marec 2006
61
16
Mr. Monk Gets Jury DutyPán Monk je v porote
Andrei Belgrader
Peter Wolk
17. marec 2006

5. séria (2006-2007)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
62
1
Mr. Monk and the ActorPán Monk a herec
Randall Zisk
Hy Conrad & Joe Toplyn
7. júl 2006
63
2
Mr. Monk and the Garbage StrikePán Monk a štrajk smetiarov
Jerry Levine
Andy Breckman & Daniel Gaeta
14. júl 2006
64
3
Mr. Monk and the Big GamePán Monk a veľký zápas
Chris Long
Jack Bernstein
21. júl 2006
65
4
Mr. Monk Can't See a ThingPán Monk nič nevidí
Stephen Surjik
Lee Goldberg & William Rabkin
28. júl 2006
66
5
Mr. Monk, Private EyePán Monk, súkromné očko
Peter Weller
Tom Scharpling & Daniel Gaeta
4. august 2006
67
6
Mr. Monk and the Class ReunionPán Monk a triedna stretávka
David Grossman
Daniel Dratch
11. august 2006
68
7
Mr. Monk Gets a New ShrinkPán Monk má nového lekára
Andre Belgrader
Hy Conrad
18. august 2006
69
8
Mr. Monk Goes to a Rock ConcertPán Monk ide na rockový koncert
Randall Zisk
Blair Singer
25. august 2006
70
9
Mr. Monk Meets His DadPán Monk sa stretne s otcom
Jerry Levine
Tom Scharpling & Daniel Dratch
17. november 2006
71
10
Mr. Monk and the LeperPán Monk a muž s leprou
Randall Zisk
Charles Evered
22. december 2006
72
11
Mr. Monk Makes a FriendPán Monk si nachádza priateľa
Randall Zisk
Andy Breckman & Daniel Gaeta
19. január 2007
73
12
Mr. Monk Is at Your ServicePán Monk, k vašim službám
Anton Cropper
Rob LaZebnik
26. január 2007
74
13
Mr. Monk Is on the AirPán Monk je v éteri
Mike Listo
Josh Siegal & Dylan Morgan
2. február 2007
75
14
Mr. Monk Visits a FarmPán Monk na návšteve farmy
Andre Belgrader
David Breckman
9. február 2007
76
15
Mr. Monk and the Really, Really Dead GuyPán Monk a mŕtva mŕtvola muža
Anthony R. Palmieri
Joe Toplyn
23. február 2007
77
16
Mr. Monk Goes to the HospitalPán Monk ide do nemocnice
Wendey Stanzler
Jonathan Collier
2. marec 2007

6. séria (2007-2008)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
78
1
Mr. Monk and His Biggest FanPán Monk a jeho najväčšia fanúšička
Randall Zisk
Andy Breckman
13. júl 2007
79
2
Mr. Monk and the RapperPán Monk a raper
Paris Barclay
Daniel Dratch
20. júl 2007
80
3
Mr. Monk and the Naked ManPán Monk a nudista
Randall Zisk
Tom Gammill & Max Pross
27. júl 2007
81
4
Mr. Monk and the Bad GirlfriendPán Monk a zlá priateľka
Wendey Stanzler
Joe Toplyn
3. august 2007
82
5
Mr. Monk and the Birds and the BeesPán Monk a vtáky a včely
Michael W. Watkins
Peter Wolk
10. august 2007
83
6
Mr. Monk and the Buried TreasurePán Monk a zakopaný poklad
Sam Weisman
Jonathan Collier
17. august 2007
84
7
Mr. Monk and the DaredevilPán Monk a odvážlivec
Jonathan Collier
Alan Zweibel
24. august 2007
85
8
Mr. Monk and the Wrong ManPán Monk a nesprávny človek
Anton Cropper
Salvatore Savo
7. september 2007
86
9
Mr. Monk Is Up All NightPán Monk je hore celú noc
Randall Zisk
David Breckman
14. september 2007
87
10
Mr. Monk and the Man Who Shot SantaPán Monk a muž, ktorý postrelil St. Clausa
Randall Zisk
Dan Schofield
7. december 2007
88
11
Mr. Monk Joins a CultPán Monk vstupuje do sekty
Anton Cropper
Josh Siegal & Dylan Morgan
11. január 2008
89
12
Mr. Monk Goes to the BankPán Monk ide do banky
Michael W. Watkins
Hy Conrad
18. január 2008
90
13
Mr. Monk and the Three JuliesPán Monk a tri Júlie
David Breckman
Tom Scharpling
25. január 2008
91
14
Mr. Monk Paints His MasterpiecePán Monk a jeho majstrovské dielo
Andre Belgrader
Jon Wurster
1. február 2008
92
15
Mr. Monk Is on the Run (Part 1)Pán Monk na úteku, časť 1.
Randall Zisk
Tom Scharpling
15. február 2008
93
16
Mr. Monk Is on the Run (Part 2)Pán Monk na úteku, časť 2.
Randall Zisk
Hy Conrad
22. február 2008

7. séria (2008-2009)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
94
1
Mr. Monk Buys a HousePán Monk kupuje dom
Randall Zisk
Andy Breckman
18. júl 2008
95
2
Mr. Monk and the GeniusPán Monk a génius
Michael W. Watkins
Joe Toplyn
25. júl 2008
96
3
Mr. Monk Gets Lotto FeverPán Monk a lotériová horúčka
Michael Zinberg
Hy Conrad
1. august 2008
97
4
Mr. Monk Takes a PunchPán Monk ide do ringu
Barnet Kellman
Salvatore Savo
8. august 2008
98
5
Mr. Monk Is UnderwaterPán Monk v ponorke
Paris Barclay
Jack Bernstein
15. august 2008
99
6
Mr. Monk Falls in LovePán Monk sa zamiluje
Arlene Sanford
Josh Siegal & Dylan Morgan
22. august 2008
100
7
Mr. Monk's 100th CaseStý prípad pána Monka
Randall Zisk
Tom Scharpling
5. september 2008
101
8
Mr. Monk Gets HypnotizedZhypnotizovaný pán Monk
Michael W. Watkins
Tom Gammill & Max Pross
12. september 2008
102
9
Mr. Monk and the MiraclePán Monk a zázrak
Andre Belgrader
Peter Wolk
28. november 2008
103
10
Mr. Monk's Other BrotherDruhý brat pána Monka
David Hoberman
David Breckman
9. január 2009
104
11
Mr. Monk on WheelsPán Monk na vozíčku
Anton Cropper
Nell Scovell
16. január 2009
105
12
Mr. Monk and the Lady Next DoorPán Monk a pani od vedľa
Tawnia McKiernan
Hy Conrad & Joe Toplyn
23. január 2009
106
13
Mr. Monk Makes the PlayoffsPán Monk ide na futbal
Randall Zisk
Josh Siegal & Dylan Morgan
30. január 2009
107
14
Mr. Monk and the BullyPán Monk a bitkár
David Breckman
Joe Ventura
6. február 2009
108
15
Mr. Monk and the MagicianPán Monk a kúzelník
Randall Zisk
Andy Breckman
13. február 2009
109
16
Mr. Monk Fights City HallPán Monk bojuje s radnicou
Chuck Parker
Tom Scharpling, Josh Siegal & Dylan Morgan
20. február 2009

8. séria (2009)[upraviť | upraviť zdroj]

# Názov
USA
Názov
Slovensko
Réžia Scenár Premiéra
USA
110
1
Mr. Monk's Favorite ShowObľúbený seriál pána Monka
Randall Zisk
Jack Bernstein
7. august 2009
111
2
Mr. Monk and the Foreign ManPán Monk a cudzinec
David Grossman
David Breckman & Justin Brenneman
14. august 2009
112
3
Mr. Monk and the UFOPán Monk a UFO
Kevin Hooks
Michael Angeli
21. august 2009
113
4
Mr. Monk Is Someone ElsePán Monk je niekto iný
Randall Zisk
Salvatore Savo
28. august 2009
114
5
Mr. Monk Takes the StandPán Monk svedčí
Mary Lou Betti
Josh Siegal & Dylan Morgan
11. september 2009
115
6
Mr. Monk and the CriticPán Monk a kritik
Jerry Levine
Hy Conrad
18. september 2009
116
7
Mr. Monk and the Voodoo CursePán Monk a voodoo
Andrei Belgrader
Joe Toplyn
25. september 2009
117
8
Mr. Monk Goes to Group TherapyPán Monk ide na skupinovú terapiu
Anton Crooper
Joe Ventura
9. október 2009
118
9
Happy Birthday, Mr. MonkVšetko najlepšie k narodeninám, Pán Monk
Tawnia McKiernan
Peter Wolk
16. október 2009
119
10
Mr. Monk and SharonaPán Monk a Sharona
Randall Zisk
Tom Scharpling
23. október 2009
120
11
Mr. Monk and the DogPán Monk a pes
David Breckman
Beth Armogida
30. október 2009
121
12
Mr. Monk Goes CampingPán Monk ide kempovať
Joe Pennella
Tom Gammill & Max Pross
6. november 2009
122
13
Mr. Monk Is the Best ManPán Monk je ženíchov svedok
Michael Zinberg
Joe Toplyn, Josh Siegal & Dylan Morgan
13. november 2009
123
14
Mr. Monk and the BadgePán Monk a policajný odznak
Dean Parisot
Hy Conrad & Tom Scharpling
20. november 2009
124
15
Mr. Monk and the End (Part 1)Pán Monk končí, 1. časť
Randall Zisk
Andy Breckman
27. november 2009
125
16
Mr. Monk and the End (Part 2)Pán Monk končí, 2. časť
Randall Zisk
Andy Breckman
4. december 2009