Zoznam častí seriálu Odsúdené

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam častí seriálu Odsúdené.

Série[upraviť | upraviť kód]

Séria Počet
epizód
Pôvodne vysielané
Premiére série Finále série
1 30 1. september 2009 10. december 2009
2 28 16. marec 2010 22. jún 2010
3 28 14. september 2010 16. december 2010

Časti[upraviť | upraviť kód]

1. séria (2009)[upraviť | upraviť kód]

# Názov Réžia Scenár Storyline Premiéra
Slovensko
1 1 „Začiatok“ Róbert Šveda Zdeněk Zapletal 1. september 2009
2 2 „Mobil“ Róbert Šveda Egon Bluma Zdeněk Zapletal 3. september 2009
3 3 „Bárbi“ Róbert Šveda Ivan Bobčík Zdeněk Zapletal 8. september 2009
4 4 „Nôž“ Róbert Šveda Ester Neuschlová Zdeněk Zapletal 10. september 2009
5 5 „Sprísnený režim“ Peter Bebjak Peter Nagy Zdeněk Zapletal 15. september 2009
6 6 „Vojna“ Peter Bebjak Egon Bluma Zdeněk Zapletal 17. september 2009
7 7 „Zrada“ Peter Bebjak Egon Bluma Zdeněk Zapletal 22. september 2009
8 8 „Operácia“ Peter Bebjak Ivan Bobčík Zdeněk Zapletal 24. september 2009
9 9 „Samotka“ Peter Bebjak Ester Neuschlová Zdeněk Zapletal 29. september 2009
10 10 „Šialenstvo“ Róbert Šveda Ivan Bobčík Zdeněk Zapletal 1. október 2009
11 11 „Kliešť“ Róbert Šveda Zdeněk Zapletal 6. október 2009
12 12 „Návrat“ Róbert Šveda Jana Gombíková Zdeněk Zapletal 8. október 2009
13 13 „Pomoc“ Róbert Šveda Peter Nagy Zdeněk Zapletal 13. október 2009
14 14 „Láska“ Róbert Šveda Egon Bluma Zdeněk Zapletal 15. október 2009
15 15 „Magorka“ Peter Bebjak Egon Bluma Zdeněk Zapletal 20. október 2009
16 16 „Strach“ Peter Bebjak Peter Nagy Zdeněk Zapletal 22. október 2009
17 17 „Sprisahanie“ Peter Bebjak Jana Gombíková Zdeněk Zapletal 27. október 2009
18 18 „Pravda“ Peter Bebjak Ivan Bobčík Zdeněk Zapletal 29. október 2009
19 19 „Grófka“ Peter Bebjak Egon Bluma Zdeněk Zapletal 3. november 2009
20 20 „Bezmocnosť“ Róbert Šveda Zdeněk Zapletal 5. november 2009
21 21 „Návšteva“ Róbert Šveda Peter Nagy Zdeněk Zapletal 10. november 2009
22 22 „Rekonštrukcia“ Róbert Šveda Roman Olekšák Valeria Schulczová 12. november 2009
23 23 „Muž v obleku“ Róbert Šveda Ivan Bobčík Stano Dančiak ml. 17. november 2009
24 24 „Filip“ Róbert Šveda Jana Gombíková Valeria Schulczová 19. november 2009
25 25 „Odvolanie“ Róbert Šveda Zdeněk Zapletal Stano Dančiak ml. 24. november 2009
26 26 „Anjel“ Peter Bebjak Zdeněk Zapletal Roman Olekšák 26. november 2009
27 27 „Podozrenie“ Peter Bebjak Ivan Bobčík Stano Dančiak ml. 1. december 2009
28 28 „Zásielka“ Albert Vlk Jana Gombíková Valeria Schulczová 3. december 2009
29 29 „Zlý deň“ Albert Vlk Zdeněk Zapletal Valeria Schulczová 8. december 2009
30 30 „Nádeje“ Albert Vlk Peter Nagy Roman Olekšák 10. december 2009

2. séria (2010)[upraviť | upraviť kód]

# Názov Réžia Scenár Storyline Premiéra
Slovensko
31 1 „Obvinenie“ Albert Vlk Roman Olekšák Valeria Schulczová 16. marec 2010
32 2 „Vyhrážky“ Albert Vlk Peter Nagy Valeria Schulczová 18. marec 2010
33 3 „Na dosah“ Albert Vlk Ivan Bobčík Valeria Schulczová 23. marec 2010
34 4 „Súd“ Peter Bebjak Stano Dančiak ml. Valeria Schulczová 25. marec 2010
35 5 „Obavy“ Peter Bebjak Valeria Schulczová Roman Olekšák 30. marec 2010
36 6 „Hypochonder“ Róbert Šveda Valeria Schulczová Roman Olekšák 1. apríl 2010
37 7 „Rozsudok“ Róbert Šveda Peter Nagy Roman Olekšák 6. apríl 2010
38 8 „Beznádej“ Róbert Šveda Ivan Bobčík Valeria Schulczová 8. apríl 2010
39 9 „Tajomstvo“ Róbert Šveda Jana Gombíková Valeria Schulczová 13. apríl 2010
40 10 „Na dne“ Róbert Šveda Stano Dančiak ml. Roman Olekšák 15. apríl 2010
41 11 „Druhé šance“ Peter Bebjak Jana Gombíková Roman Olekšák 20. apríl 2010
42 12 „Smutné pravdy“ Peter Bebjak Peter Nagy Valeria Schulczová 22. apríl 2010
43 13 „Dusno“ Peter Bebjak Ivan Bobčík Stano Dančiak ml. 29. apríl 2010
44 14 „Mlčanie“ Albert Vlk Roman Olekšák Valeria Schulczová 4. máj 2010
45 15 „Tajnosti a lži“ Albert Vlk Valeria Schulczová Roman Olekšák 6. máj 2010
46 16 „Pytačky“ Albert Vlk Jana Gombíková Roman Olekšák 11. máj 2010
47 17 „Násilie“ Albert Vlk Peter Nagy Roman Olekšák 13. máj 2010
48 18 „Nová Grófka“ Peter Bebjak Ivan Bobčík Roman Olekšák 18. máj 2010
49 19 „Ochrana“ Peter Bebjak Roman Olekšák Valeria Schulczová 20. máj 2010
50 20 „Vyšetrovanie“ Peter Bebjak Valeria Schulczová Stano Dančiak ml. 25. máj 2010
51 21 „Presviedčanie“ Peter Bebjak Jana Gombíková Valeria Schulczová 27. máj 2010
52 22 „Koncert“ Peter Bebjak Ivan Bobčík Stano Dančiak ml. 1. jún 2010
53 23 „Putá“ Peter Bebjak Peter Nagy Valeria Schulczová 3. jún 2010
54 24 „Nová obeť“ Lukáš Hanulák Roman Olekšák 8. jún 2010
55 25 „Pred búrkou“ Lukáš Hanulák Valeria Schulczová Roman Olekšák 10. jún 2010
56 26 „Patová situácia“ Lukáš Hanulák Peter Nagy Valeria Schulczová 15. jún 2010
57 27 „Nutné zlo“ Lukáš Hanulák Valeria Schulczová Roman Olekšák 17. jún 2010
58 28 „Svadba“ Lukáš Hanulák Roman Olekšák 22. jún 2010

3. séria (2010)[upraviť | upraviť kód]

# Názov Réžia Scenár Storyline Premiéra
Slovensko
59 1 „Heroín“ Róbert Šveda Roman Olekšák 14. september 2010
60 2 „Pochybnosti“ Róbert Šveda Peter Nagy Valeria Schulczová 16. september 2010
61 3 „Únos“ Peter Bebjak Valeria Schulczová 21. september 2010
62 4 „Prijatie“ Peter Bebjak Jana Gombíková Roman Olekšák 23. september 2010
63 5 „Výkupné“ Peter Bebjak Ivan Bobčík Valeria Schulczová 28. september 2010
64 6 „Ľudskosť“ Albert Vlk Roman Olekšák Stano Dančiak ml. 30. september 2010
65 7 „Doma“ Albert Vlk Peter Nagy Valeria Schulczová 5. október 2010
66 8 „Na hranici síl“ Lukáš Hanulák Ivan Bobčík Valeria Schulczová 7. október 2010
67 9 „Bezvládie“ Lukáš Hanulák Jana Gombíková Roman Olekšák 12. október 2010
68 10 „Hladovka“ Lukáš Hanulák Stano Dančiak ml. Roman Olekšák 14. október 2010
69 11 „Kto z koho“ Lukáš Hanulák Ivan Bobčík Valeria Schulczová 19. október 2010
70 12 „Rukojemníci“ Lukáš Hanulák Peter Nagy Valeria Schulczová 21. október 2010
71 13 „Priznanie“ Róbert Šveda Jana Gombíková Valeria Schulczová 26. október 2010
72 14 „Nová krv“ Róbert Šveda Valeria Schulczová 28. október 2010
73 15 „Veľké upratovanie“ Róbert Šveda Valeria Schulczová 2. november 2010
74 16 „Chrípka“ Albert Vlk Ivan Bobčík Valeria Schulczová 4. november 2010
75 17 „Potkan“ Albert Vlk Peter Nagy Valeria Schulczová 9. november 2010
76 18 „Prebudenie“ Albert Vlk Jana Gombíková Valeria Schulczová 11. november 2010
77 19 „Test“ Peter Bebjak Valeria Schulczová 16. november 2010
78 20 „Prekvapenie“ Peter Bebjak Valeria Schulczová 18. november 2010
79 21 „Nepokoj“ Albert Vlk Jana Gombíková Valeria Schulczová 23. november 2010
80 22 „Víťazstvá a prehry“ Peter Bebjak Ivan Bobčík Valeria Schulczová 25. november 2010
81 23 „Rozhodnutie“ Peter Bebjak Peter Nagy Valeria Schulczová 30. november 2010
82 24 „Výhra“ Lukáš Hanulák Ivan Bobčík Valeria Schulczová 2. december 2010
83 25 „Odhalenie“ Lukáš Hanulák Valeria Schulczová 7. december 2010
84 26 „Prachy“ Róbert Šveda Stano Dančiak ml. Valeria Schulczová 9. december 2010
85 27 „Tiene minulosti“ Róbert Šveda Roman Olekšák Valeria Schulczová 14. december 2010
86 28 „Vianoce“ Róbert Šveda Valeria Schulczová 16. december 2010