Zoznam častí seriálu Panelák

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Prejsť na: navigácia, hľadanie

Nasledujúci zoznam je zoznam častí slovenského seriálu Panelák. Seriál má pätnásť sérií.

Série[upraviť | upraviť zdroj]

Séria Časti Pôvodne vysielané
Premiéra série Finále série
1 93 18. február 2008 27. jún 2008
2 83 1. september 2008 31. december 2008
3 109 26. január 2009 29. jún 2009
4 82 31. august 2009 31. december 2009
5 98 1. február 2010 21. jún 2010
6 80 6. september 2010 31. december 2010
7 92 14. február 2011 23. jún 2011
8 86 8. august 2011 31. december 2011
9 104 2. január 2012 28. jún 2012
10 73 27. august 2012 31. december 2012
11 96 7. január 2013 21. jún 2013
12 96 19. august 2013 31. december 2013
13 92 20. január 2014 26. jún 2014
14 68 25. august 2014 22. december 2014
15 63 2. február 2015 17. jún 2015

Časti[upraviť | upraviť zdroj]

1. séria (2008)[upraviť | upraviť zdroj]

Scenáre písali Andy Kraus a Tomáš Jančo.Réžiu mali na starosti Tomáš Jančo, Marián Tutoky a Miloš Volný.

No. # Názov Premiéra
Slovensko
1
1
Nová susedka
18. február 2008
2
2
Nečakaná návšteva
19. február 2008
3
3
Záhadné video
20. február 2008
4
4
Čakanie
21. február 2008
5
5
Miška
22. február 2008
6
6
Podiel viny
25. február 2008
7
7
Fitness
26. február 2008
8
8
Diéta
27. február 2008
9
9
Tajná skrýša
28. február 2008
10
10
Karol
29. február 2008
11
11
Oslava
3. marec 2008
12
12
Hlavolam
4. marec 2008
13
13
Zabuchnuté dvere
5. marec 2008
14
14
Otec
6. marec 2008
15
15
Bonboniera
7. marec 2008
16
16
Návrat domov
10. marec 2008
17
17
Úkryt
11. marec 2008
18
18
Pretek
12. marec 2008
19
19
Alibi
13. marec 2008
20
20
Pomocník
14. marec 2008
21
21
Reklama
17. marec 2008
22
22
Večera
18. marec 2008
23
23
Epizóda 23
19. marec 2008
24
24
Odstupné
20. marec 2008
25
25
Jakub
25. marec 2008
26
26
Vírus
26. marec 2008
27
27
Tajné narodeniny
27. marec 2008
28
28
Ultimátum
28. marec 2008
29
29
Odchod
31. marec 2008
30
30
Zmena plánu
1. apríl 2008
31
31
Správna odpoveď
2. apríl 2008
32
32
Kolaudácia
3. apríl 2008
33
33
Epizóda 33
4. apríl 2008
34
34
Mama
7. apríl 2008
35
35
Priznanie
8. apríl 2008
36
36
Telefonát
9. apríl 2008
37
37
Rande
10. apríl 2008
38
38
Masáž
11. apríl 2008
39
39
Priznanie
14. apríl 2008
40
40
Návšteva
15. apríl 2008
41
41
Zbierka odznakov
16. apríl 2008
42
42
Hodina pravdy
17. apríl 2008
43
43
Pohreb
18. apríl 2008
44
44
Nové pravidlá
21. apríl 2008
45
45
Problém
22. apríl 2008
46
46
Nový barman
23. apríl 2008
47
47
Správny tip
24. apríl 2008
48
48
Nečakaný návrat
25. apríl 2008
49
49
Angie
28. apríl 2008
50
50
Vivat Las Vegas
29. apríl 2008
51
51
Straty a nálezy
30. apríl 2008
52
52
Odchody
1. máj 2008
53
53
Epizóda 53
2. máj 2008
54
54
Rovnakí známi
5. máj 2008
55
55
Byt na treťom
6. máj 2008
56
56
Porušená dohoda
7. máj 2008
57
57
Dámska jazda
8. máj 2008
58
58
Úder
9. máj 2008
59
59
Tak som doma, Ivanka
12. máj 2008
60
60
Batman a Robin
13. máj 2008
61
61
Dunčo, Daniela a tí ďalší
14. máj 2008
62
62
Účinná terapia
15. máj 2008
63
63
Byt na treťom
16. máj 2008
64
64
Prvá túra
19. máj 2008
65
65
Jasné pravidlá
20. máj 2008
66
66
Absencia nikotínu
21. máj 2008
67
67
Epizóda 67
22. máj 2008
68
68
Nezvyčajne plodný panelák
23. máj 2008
69
69
Bolo mi s tebou krásne
26. máj 2008
70
70
Pomaranče
27. máj 2008
71
71
Návšteva z Austrálie
28. máj 2008
72
72
Herečky
29. máj 2008
73
73
Cica Mica v akcii
30. máj 2008
74
74
Najlepší lekár
2. jún 2008
75
75
Prehliadka mesta
3. jún 2008
76
76
Urob si zoznam, Milanko
4. jún 2008
77
77
Zuzana B.
5. jún 2008
78
78
Vláčik
6. jún 2008
79
79
Pani Jarmila, máte zelenú
9. jún 2008
80
80
Najlepší sex
10. jún 2008
81
81
Stratené listy
11. jún 2008
82
82
Mr. Fitness
12. jún 2008
83
83
Epizóda 83
13. jún 2008
84
84
Vzorný otec
16. jún 2008
85
85
Dva darčeky od babičky
17. jún 2008
86
86
Každý druhý víkend
18. jún 2008
87
87
Dovolenka
19. jún 2008
88
88
Fotka
20. jún 2008
89
89
Zmluvy
23. jún 2008
90
90
Malá susedská výpomoc
24. jún 2008
91
91
Milosrdná lož
25. jún 2008
92
92
Dojka
26. jún 2008
93
93
Panelák
27. jún 2008

2. séria (2008)[upraviť | upraviť zdroj]

Scenáre k druhej sérii písali Andy Kraus, Tomáš Jančo, Michaela Materáková, Radka Reviláková a Bronislava Balašková. Druhú sériu režírovali opäť Miloš Volný, Marián Tutoky a Tomáš Jančo.

No. # Názov Premiéra
Slovensko
94
1
Koniec prázdnin
1. september 2008
95
2
Sloník
2. september 2008
96
3
Veci sa menia
3. september 2008
97
4
Trofej
4. september 2008
98
5
Kostým
5. september 2008
99
6
Zmluva je zmluva
8. september 2008
100
7
Vodičák
9. september 2008
101
8
Padla kosa na kameň
10. september 2008
102
9
Hodina angličtiny
11. september 2008
103
10
Raňajky v trúbe
12. september 2008
104
11
Betka provokatérka
15. september 2008
105
12
Mobil
16. september 2008
106
13
V kine
17. september 2008
107
14
Hádanka
18. september 2008
108
15
Sexuálna zdržanlivosť
19. september 2008
109
16
Vyriešená hádanka
22. september 2008
110
17
Petícia
23. september 2008
111
18
Kŕče
24. september 2008
112
19
Tina
25. september 2008
113
20
Autodráha
26. september 2008
114
21
Výhra
29. september 2008
115
22
Karolova noc
30. september 2008
116
23
Tak toto nie, Jakub!
1. október 2008
117
24
Marek
2. október 2008
118
25
Rozlúčka so slobodou
3. október 2008
119
26
Svadba
6. október 2008
120
27
Sklamaný Karol
7. október 2008
121
28
Obchod s akciami
8. október 2008
122
29
Pomsta
9. október 2008
123
30
Čierna ovca
10. október 2008
124
31
Dojka
13. október 2008
125
32
Sestry
14. október 2008
126
33
Ideálna manželka
15. október 2008
127
34
Odhalenie
16. október 2008
128
35
Karolova minulosť
17. október 2008
129
36
Nový začiatok
20. október 2008
130
37
Dvojičky v akcii
21. október 2008
131
38
Podozrenia
22. október 2008
132
39
Vášnivý bozk
23. október 2008
133
40
Zúfalé manželky
24. október 2008
134
41
Cestovná horúčka
27. október 2008
135
42
Dovolenka
28. október 2008
136
43
Lucia
29. október 2008
137
44
U mamičky
30. október 2008
138
45
Záťah
31. október 2008
139
46
Vášnivá noc
3. november 2008
140
47
Taká je pravda
4. november 2008
141
48
Podraz
5. november 2008
142
49
Paranoja
6. november 2008
143
50
Chrapúň
7. november 2008
144
51
Straka
10. november 2008
145
52
Inzerát
11. november 2008
146
53
Epizóda 53
12. november 2008
147
54
Prepad
13. november 2008
148
55
Angie odchádza
14. november 2008
149
56
Ach, tie ženy...
17. november 2008
150
57
Benjamín
18. november 2008
151
58
Zmluva o sťahovaní
19. november 2008
152
59
Hodinová výpoveď
20. november 2008
153
60
Spoveď
21. november 2008
154
61
Stratené dieťa
24. november 2008
155
62
Výčitky
25. november 2008
156
63
Pánska jazda
26. november 2008
157
64
Štrajk
27. november 2008
158
65
Špión
28. november 2008
159
66
Pasca
1. december 2008
160
67
Neo a Trinity
2. december 2008
161
68
Epizóda 68
3. december 2008
162
69
Terezka
4. december 2008
163
70
Zmierenie
5. december 2008
164
71
Dvaja finančníci
8. december 2008
165
72
Janka a Marienka
9. december 2008
166
73
Pozvanie na rande
10. december 2008
167
74
Ring voľný
11. december 2008
168
75
Krádež
12. december 2008
169
76
Druhá šanca
15. december 2008
170
77
Betlehém
16. december 2008
171
78
Úspory
17. december 2008
172
79
Zoznam
18. december 2008
173
80
Vianočný darček
19. december 2008
174
81
Vianočný stromček
22. december 2008
175
82
Lukáš
23. december 2008
-
83
Silvester 2008
31. december 2008

3. séria (2009)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Premiéra
Slovensko
176
1
Výčitky
26. január 2009
177
2
Rozlúčka
27. január 2009
178
3
Nový sused
28. január 2009
179
4
Opatrovateľka
29. január 2009
180
5
Provízia
30. január 2009
181
6
Dve tváre
2. február 2009
182
7
Bezradnosť
3. február 2009
183
8
Klebetnica
4. február 2009
184
9
Podozrenie
5. február 2009
185
10
Hľadanie pravdy
6. február 2009
186
11
Marta
9. február 2009
187
12
Abstinent
10. február 2009
188
13
Spriaznená duša
11. február 2009
189
14
Vášnivá noc
12. február 2009
190
15
Rozvod
13. február 2009
191
16
Priznanie
16. február 2009
192
17
Ponuka na sobáš
17. február 2009
193
18
Návrhy
18. február 2009
194
19
Profesionálka
19. február 2009
195
20
Angie
20. február 2009
196
21
Návrat
23. február 2009
197
22
Nápadník
24. február 2009
198
23
Imro v akcii
25. február 2009
199
24
Zubná kefka
26. február 2009
200
25
Otec
27. február 2009
201
26
Dovolenka v Tatrách
2. marec 2009
202
27
Dôkaz
3. marec 2009
203
28
Rosnička
4. marec 2009
204
29
Nedorozumenie
5. marec 2009
205
30
Večierok
6. marec 2009
206
31
Albert
9. marec 2009
207
32
Milujem ťa
10. marec 2009
208
33
Rozhodnutie
11. marec 2009
209
34
Tatarák
12. marec 2009
210
35
Dohoda
13. marec 2009
211
36
Kytice
16. marec 2009
212
37
Výbuch
17. marec 2009
213
38
Simonka
18. marec 2009
214
39
Súrodenci
19. marec 2009
215
40
Mama a syn
20. marec 2009
216
41
Pátranie
23. marec 2009
217
42
Moderátorky
24. marec 2009
218
43
Kordiakovci
25. marec 2009
219
44
Milionárka
26. marec 2009
220
45
Provokatérka
27. marec 2009
221
46
Dohadzovač
30. marec 2009
222
47
Zneužitie
31. marec 2009
223
48
Výmena názorov
1. apríl 2009
224
49
Chudák
2. apríl 2009
225
50
Obvinená
3. apríl 2009
226
51
Talian
6. apríl 2009
227
52
Baby test
7. apríl 2009
228
53
Trapas
8. apríl 2009
229
54
Rozsudok
9. apríl 2009
230
55
Vybitá baterka
14. apríl 2009
231
56
Náramok
15. apríl 2009
232
57
Trestné oznámenie
16. apríl 2009
233
58
Teplé rožky
17. apríl 2009
234
59
Strata dôvery
20. apríl 2009
235
60
Babička
21. apríl 2009
236
61
Komisia
22. apríl 2009
237
62
Kopačky
23. apríl 2009
238
63
Pirát
24. apríl 2009
239
64
Diktafón
27. apríl 2009
240
65
Nová kvalita
28. apríl 2009
241
66
Meniny
29. apríl 2009
242
67
Po záruke
30. apríl 2009
243
68
Jakub v akcii
1. máj 2009
244
69
Párky
4. máj 2009
245
70
Zákazník
5. máj 2009
246
71
Šablóna
6. máj 2009
247
72
Kanasta
7. máj 2009
248
73
Súkromné jasle
8. máj 2009
249
74
Máj mesiac lásky
11. máj 2009
250
75
Svedok
12. máj 2009
251
76
Jozef
13. máj 2009
252
77
Seriál sa o chvíľu končí
14. máj 2009
253
78
Potrebujem ťa
15. máj 2009
254
79
Výpoveď
18. máj 2009
255
80
Kríza
19. máj 2009
256
81
Zákazník
20. máj 2009
257
82
Odhalenie
21. máj 2009
258
83
Skúšobná lehota
22. máj 2009
259
84
Termín svadby
25. máj 2009
260
85
Honorár
26. máj 2009
261
86
Lotéria
27. máj 2009
262
87
Listové tajomstvo
28. máj 2009
263
88
Nečakaný hosť
29. máj 2009
264
89
Pravá tvár
1. jún 2009
265
90
Tovar
2. jún 2009
266
91
Kompromis
3. jún 2009
267
92
Sklamanie
4. jún 2009
268
93
Ruleta
5. jún 2009
269
94
Protiútok
8. jún 2009
270
95
Zlé obdobie
9. jún 2009
271
96
Podozrivá
10. jún 2009
272
97
Priznanie
11. jún 2009
273
98
Podiel zisku
12. jún 2009
274
99
Alergia
15. jún 2009
275
100
Dohoda
16. jún 2009
276
101
Splatený dlh
17. jún 2009
277
102
Podraz
18. jún 2009
278
103
Tichá domácnosť
19. jún 2009
279
104
Strata vedomia
22. jún 2009
280
105
Striptér
23. jún 2009
281
106
Tampóny
24. jún 2009
282
107
Definitívny koniec
25. jún 2009
283
108
Diéta
26. jún 2009
284
109
V pasci
29. jún 2009

4. séria (2009)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Premiéra
Slovensko
285
1
Novinky v paneláku
31. august 2009
286
2
Ideálny manžel
1. september 2009
287
3
Nový partner
2. september 2009
288
4
Vyšší level
3. september 2009
289
5
Dievčatko
4. september 2009
290
6
Mr. Nanuk
7. september 2009
291
7
Špagety
8. september 2009
292
8
Studený čumák
9. september 2009
293
9
Zmierenie
10. september 2009
294
10
Učiteľ autoškoly
11. september 2009
295
11
Macík
14. september 2009
296
12
Návrat do minulosti
15. september 2009
297
13
Kríza
16. september 2009
298
14
Zachráňte Švehlu!
17. september 2009
299
15
Výsluch
18. september 2009
300
16
Vykopnuté dvere
21. september 2009
301
17
Koláče
22. september 2009
302
18
Podnájom
23. september 2009
303
19
Bertík
24. september 2009
304
20
Skrotenie zlej ženy
25. september 2009
305
21
Dabing
28. september 2009
306
22
Aleš
29. september 2009
307
23
Žiadosť o rozvod
30. september 2009
308
24
Chudera
1. október 2009
309
25
Šialený nápad
2. október 2009
310
26
Kiara
5. október 2009
311
27
Super nápad
6. október 2009
312
28
Klamárka
7. október 2009
313
29
Detektív
8. október 2009
314
30
Zlyhanie
9. október 2009
315
31
Úraz
12. október 2009
316
32
Nebezpečná hra
13. október 2009
317
33
Strachoprd
14. október 2009
318
34
Nevera
15. október 2009
319
35
Sila zvyku
16. október 2009
320
36
Provokatérka
19. október 2009
321
37
Romantika
20. október 2009
322
38
Dílerka
21. október 2009
323
39
Šieste prikázanie
22. október 2009
324
40
Prievidza
23. október 2009
325
41
Karol
26. október 2009
326
42
Kolaps
27. október 2009
327
43
Vši
28. október 2009
328
44
Dáma
29. október 2009
329
45
Krízový režim
30. október 2009
330
46
Výzva
2. november 2009
331
47
Čistý stôl
3. november 2009
332
48
Veľryba
4. november 2009
333
49
Výhra
5. november 2009
334
50
Záchvat
6. november 2009
335
51
Diagnóza
9. november 2009
336
52
Bitka
10. november 2009
337
53
Pokušenie
11. november 2009
338
54
Ideálny čas
12. november 2009
339
55
Kolaps
13. november 2009
340
56
Macher
16. november 2009
341
57
Spoveď
17. november 2009
342
58
Burčiak
18. november 2009
343
59
Kúrenár
19. november 2009
344
60
Smrad
20. november 2009
345
61
Kytica
23. november 2009
346
62
Odsávačka
24. november 2009
347
63
Garáž
25. november 2009
348
64
Susedia
26. november 2009
349
65
Logika
27. november 2009
350
66
Vláčik
30. november 2009
351
67
Egoista
1. december 2009
352
68
Díler
2. december 2009
353
69
Silný súper
3. december 2009
354
70
Pohrebák
4. december 2009
355
71
Mikuláš
7. december 2009
356
72
Doktorka
8. december 2009
357
73
Učiteľka
9. december 2009
358
74
Ťukanec
10. december 2009
359
75
Prsteň
11. december 2009
360
76
Zmluva
14. december 2009
361
77
Pomsta
15. december 2009
362
78
Jedľa
16. december 2009
363
79
Primár
17. december 2009
364
80
Párky
18. december 2009
365
81
Šťastné a Veselé
21. december 2009
-
82
Silvester 2009
31. december 2009

5. séria (2010)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Premiéra
Slovensko
366
1
Novinky
1. február 2010
367
2
Pátranie
2. február 2010
368
3
Napoleon
3. február 2010
369
4
Dávid
4. február 2010
370
5
Filip
5. február 2010
371
6
Hormóny
8. február 2010
372
7
IVANKA
9. február 2010
373
8
Vyznanie
10. február 2010
374
9
Na telo
11. február 2010
375
10
Raňajky
12. február 2010
376
11
Cibetka
15. február 2010
377
12
Odsúdené
16. február 2010
378
13
Vrchná
17. február 2010
379
14
Rodina
18. február 2010
380
15
Spojenci
19. február 2010
381
16
Pletky
22. február 2010
382
17
Pasta
23. február 2010
383
18
Trest
24. február 2010
384
19
Sauna
25. február 2010
385
20
Depresia
26. február 2010
386
21
Zázrak
1. marec 2010
387
22
Liečiteľ
2. marec 2010
388
23
Kompromis
3. marec 2010
389
24
Koberček
4. marec 2010
390
25
Otec a syn
5. marec 2010
391
26
Strážca
8. marec 2010
392
27
Cynik
9. marec 2010
393
28
Krupiérka
10. marec 2010
394
29
Odhalenie
11. marec 2010
395
30
Človeče
12. marec 2010
396
31
Pančušky
15. marec 2010
397
32
Raj na zemi
16. marec 2010
398
33
Panika
17. marec 2010
399
34
Ekzém
18. marec 2010
400
35
Ohňostroj
19. marec 2010
401
36
Trojuholník
22. marec 2010
402
37
Marcel
23. marec 2010
403
38
Operácia
24. marec 2010
404
39
Varovanie
25. marec 2010
405
40
Limuzína
26. marec 2010
406
41
Koniec
29. marec 2010
407
42
Iskrenie
30. marec 2010
408
43
Pytačky
31. marec 2010
409
44
1. apríl
1. apríl 2010
410
45
Zlodej
6. apríl 2010
411
46
Kľúč
7. apríl 2010
412
47
Živel
8. apríl 2010
413
48
Útek
9. apríl 2010
414
49
U Michala
12. apríl 2010
415
50
Handra
13. apríl 2010
416
51
Pohreb
14. apríl 2010
417
52
Humus
15. apríl 2010
418
53
Vajcia
16. apríl 2010
419
54
Tenký ľad
19. apríl 2010
420
55
Truhlík
20. apríl 2010
421
56
Pomsta
21. apríl 2010
422
57
Bez názvu
22. apríl 2010
423
58
Zákusky
23. apríl 2010
424
59
Chrapúň
26. apríl 2010
425
60
Hodina pravdy
28. apríl 2010
426
61
Vzbura
29. apríl 2010
427
62
Had
30. apríl 2010
428
63
Panna
3. máj 2010
429
64
Zlé správy
4. máj 2010
430
65
Brigáda
5. máj 2010
431
66
Nátlak
6. máj 2010
432
67
Nedorozumenie
7. máj 2010
433
68
Ave Mária
10. máj 2010
434
69
Hyeny
11. máj 2010
435
70
Bitkári
12. máj 2010
436
71
Podliak
13. máj 2010
437
75
Impotent
14. máj 2010
438
73
Kopačky
17. máj 2010
439
74
Trojuholník
18. máj 2010
440
75
Zázrak
19. máj 2010
441
76
Hrdina
20. máj 2010
442
77
Akty
21. máj 2010
443
78
Husté reči
24. máj 2010
444
79
Záťah
25. máj 2010
445
80
Frajer
26. máj 2010
446
81
Potvora
27. máj 2010
447
82
Rodinné putá
28. máj 2010
448
83
Útek
31. máj 2010
449
84
Vzrušenie
1. jún 2010
450
85
Milenci
2. jún 2010
451
86
Vyhrážky
3. jún 2010
452
87
Ekonómka
4. jún 2010
453
88
Zúfalec
7. jún 2010
454
89
Katastrofa
8. jún 2010
455
90
Chudera
9. jún 2010
456
91
Vrchol
10. jún 2010
457
92
Striptérky
11. jún 2010
458
93
Psychopatka
14. jún 2010
459
94
Vyhrážky
15. jún 2010
460
95
Trúba
16. jún 2010
461
96
Voda
17. jún 2010
462
97
Nevesta
18. jún 2010
463
98
Petang
21. jún 2010

6. séria (2010)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Premiéra
Slovensko
464
1
Zmeny
6. september 2010
465
2
Blázon
7. september 2010
466
3
Nešťastník
8. september 2010
467
4
Oxana
9. september 2010
468
5
Gestapo
10. september 2010
469
6
Klamárka
13. september 2010
470
7
Víťaz
14. september 2010
471
8
Špiónka
15. september 2010
472
9
Tringelty
16. september 2010
473
10
Dusno
17. september 2010
474
11
Mulat
20. september 2010
475
12
Provokatérka
21. september 2010
476
13
Princípy
22. september 2010
477
14
Ježibaba
23. september 2010
478
15
Hulvát
24. september 2010
479
16
Klaudia
27. september 2010
480
17
Šok
28. september 2010
481
18
Nahrávka
29. september 2010
482
19
Iskrenie
30. september 2010
483
20
V rozpakoch
1. október 2010
484
21
Polopravdy
4. október 2010
485
22
Vietor
5. október 2010
486
23
Polákovci
6. október 2010
487
24
Vyšetrenie
7. október 2010
488
25
Zlé správy
8. október 2010
489
26
Cigareta
11. október 2010
490
27
Sestry
12. október 2010
491
28
Zúfalec
13. október 2010
492
29
Potvrdené!
14. október 2010
493
30
Sako
15. október 2010
494
31
Dejiny
18. október 2010
495
32
Bohyne
19. október 2010
496
33
Slovan
20. október 2010
497
34
Pánska jazda
21. október 2010
498
35
Zrada
22. október 2010
499
36
Varovanie
25. október 2010
500
37
Rožky
26. október 2010
501
38
Podmienka
27. október 2010
502
39
Dohovor
28. október 2010
503
40
Svokra
29. október 2010
504
41
Dvere
2. november 2010
505
42
Audit
3. november 2010
506
43
Hlupák
4. november 2010
507
44
Drzosť
5. november 2010
508
45
Moped
8. november 2010
509
46
Špekulácie
9. november 2010
510
47
Pichlová
10. november 2010
511
48
Silný súper
11. november 2010
512
49
Výkupné
12. november 2010
513
50
Kto s kým
15. november 2010
514
51
Tiket
16. november 2010
515
52
Bez peňazí
17. november 2010
516
53
Dôvera
18. november 2010
517
54
Kompetencie
19. november 2010
518
55
Rozlúčka
22. november 2010
519
56
Sestra
23. november 2010
520
57
Trojka
24. november 2010
521
58
Alica II.
25. november 2010
522
59
Intelektuál
26. november 2010
523
60
Talent
29. november 2010
524
61
Suka
30. november 2010
525
62
Kufor
1. december 2010
526
63
Líška
2. december 2010
527
64
Pacientka
3. december 2010
528
65
Bulvár
6. december 2010
529
66
Zmätok
7. december 2010
530
67
Udobrenie
8. december 2010
531
68
Nádej
9. december 2010
532
69
Raňajky
10. december 2010
533
70
Darčeky
13. december 2010
534
71
Únos
14. december 2010
535
72
Ponuka
15. december 2010
536
73
VIP
16. december 2010
537
74
Benjamín
17. december 2010
538
75
Nervy
20. december 2010
539
76
Barman
21. december 2010
540
77
Sviečky
22. december 2010
541
78
Divadlo
23. december 2010
542
79
Šťastné a veselé
24. december 2010
-
80
Silvester 2010
31. december 2010

7. séria (2011)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Premiéra
Slovensko
543
1
Valentín
14. február 2011
544
2
Postrelený
15. február 2011
545
3
Pozvánka
16. február 2011
546
4
Narodeniny
17. február 2011
547
5
Podozrenie
18. február 2011
548
6
Zdravý štýl
21. február 2011
549
7
Odhalený
22. február 2011
550
8
Zumba
23. február 2011
551
9
Logo
24. február 2011
552
10
Na nože
25. február 2011
553
11
Nové bývanie
28. február 2011
554
12
Východniari
1. marec 2011
555
13
Moderátor
2. marec 2011
556
14
Logo
3. marec 2011
557
15
Adrenalín
4. marec 2011
558
16
Strata
7. marec 2011
559
17
Úbožiak
8. marec 2011
560
18
Pastilky
9. marec 2011
561
19
Prežili?
10. marec 2011
562
20
Tragédia
11. marec 2011
563
21
Súcit
14. marec 2011
564
22
Depresia
15. marec 2011
565
23
Kamaráti
16. marec 2011
566
24
Kľúče
17. marec 2011
567
25
Zvádzanie
18. marec 2011
568
26
Posteľ
21. marec 2011
569
27
Trezor
22. marec 2011
570
28
Kraslice
23. marec 2011
571
29
Zub
24. marec 2011
572
30
Pohreb
25. marec 2011
573
31
Kožuch
28. marec 2011
574
32
Zbraň
29. marec 2011
575
33
Ochrana
30. marec 2011
576
34
Romantika
31. marec 2011
577
35
Prvý apríl
1. apríl 2011
578
36
Chudák
4. apríl 2011
579
37
Bubeník
5. apríl 2011
580
38
Východniari
6. apríl 2011
581
39
Otec
7. apríl 2011
582
40
Dohoda
8. apríl 2011
583
41
Prehra
11. apríl 2011
584
42
Je koniec
12. apríl 2011
585
43
Mastičky
13. apríl 2011
586
44
Strach
14. apríl 2011
587
45
Kožuch
15. apríl 2011
588
46
Bábika
18. apríl 2011
589
47
Kobylky
19. apríl 2011
590
48
Zajace
20. apríl 2011
591
49
Žigo
21. apríl 2011
592
50
Oblievačka
26. apríl 2011
593
51
Dôkazy
27. apríl 2011
594
52
Tyč
28. apríl 2011
595
53
Pád
29. apríl 2011
596
54
Thajsko
2. máj 2011
597
55
Hokej
3. máj 2011
598
56
Výtržníci
4. máj 2011
599
57
Slony
5. máj 2011
600
58
Svedomie
9. máj 2011
601
59
Obrúčky
10. máj 2011
602
60
Červíky
11. máj 2011
603
61
Zlodej
11. máj 2011
604
62
Priznanie
12. máj 2011
605
63
Svadba
13. máj 2011
606
64
Záhorácka kuchyňa
16. máj 2011
607
65
Svadobná depka
17. máj 2011
608
66
Tabletky
18. máj 2011
609
67
Bezvedomie
19. máj 2011
610
68
Zlodejka
20. máj 2011
611
69
Vražda
23. máj 2011
612
70
Policajný výsluch
24. máj 2011
613
71
Balík peňazí
25. máj 2011
614
72
Sťahovanie
26. máj 2011
615
73
Návšteva v nemocnici
27. máj 2011
616
74
Bonzák
30. máj 2011
617
75
Stratená tržba
31. máj 2011
618
76
Erotické fotky
1. jún 2011
619
77
minuté peniaze
2. jún 2011
620
78
Zmena mena
3. jún 2011
621
79
Norova "nevera"
6. jún 2011
622
80
Pravdovravný Jakub
7. jún 2011
623
81
Vyhadzov
8. jún 2011
624
82
Vďakyvzdanie
9. jún 2011
625
83
Odpustené hriechy
10. jún 2011
626
84
Inšpekcia
13. jún 2011
627
85
Investor
14. jún 2011
628
86
Strach
15. jún 2011
629
87
Faktúra za Thajsko
16. jún 2011
630
88
Koniec zumby
17. jún 2011
631
89
Egonove kufre
20. jún 2011
632
90
Únos
21. jún 2011
633
91
Pátranie
22. jún 2011
634
92
Koniec dobrý, všetko dobré
23. jún 2011

8. séria (2011)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Premiéra
Slovensko
635
1
Romantická večera
8. august 2011
636
2
Nová frajerka
9. august 2011
637
3
Myš
10. august 2011
638
4
Teta Iveta
11. august 2011
639
5
Chcem syna!
15. august 2011
640
6
Cysta
16. august 2011
641
7
Agentúra
17. august 2011
642
8
Filipov kariérny koniec
18. august 2011
643
9
Hádka kvôli Ivete
22. august 2011
644
10
Potkan
23. august 2011
645
11
Dobré správy
24. august 2011
646
12
Mŕtvy potkan
25. august 2011
647
13
Diskreditácia
29. august 2011
648
14
Návrat deratizátora
30. august 2011
649
15
Ivetino priznanie
31. august 2011
650
16
Rezignácia
1. september 2011
651
17
Iveta chce Dudka
5. september 2011
652
18
Nový primár
6. september 2011
653
19
Domový dôverník
7. september 2011
654
20
Kordiakove peniaze
8. september 2011
655
21
Predvolebná kampaň
12. september 2011
656
22
Šperk
13. september 2011
657
23
Amerika
14. september 2011
658
24
Bobrík mlčanlivosti
15. september 2011
659
25
Žiadna Amerika!
19. september 2011
660
26
Hotel
20. september 2011
661
27
Odchod
21. september 2011
662
28
Volebný plagát
22. september 2011
663
29
Súd
26. september 2011
664
30
Jakubove peniaze
27. september 2011
665
31
Domáci maznáčik
28. september 2011
666
32
Guláš
29. september 2011
667
33
Nový doktor
3. október 2011
668
34
Tajomstvo
4. október 2011
669
35
Bitka
5. október 2011
670
36
Víťaz volieb
6. október 2011
671
37
Prepočítavanie hlasov
10. október 2011
672
38
Masér
11. október 2011
673
39
Žiarlivosť
12. október 2011
674
40
Masér vs. milenec
13. október 2011
675
41
Zajačie úmysly
17. október 2011
676
42
Parkovacie miesto
18. október 2011
677
43
Barteltova misia
19. október 2011
678
44
Tutoky
20. október 2011
679
45
Fešák
24. október 2011
680
46
Bitka
25. október 2011
681
47
Jakubove tajomstvá
26. október 2011
682
48
Špehúň
27. október 2011
683
49
Bezdomovec
31. október 2011
684
50
Parazit
1. november 2011
685
51
Úprimný Michal
2. november 2011
686
52
Spojenci
3. november 2011
687
53
Nahnevaný Maslák
7. november 2011
688
54
Hádka s Maslákom
8. november 2011
689
55
Nahnevaná Mirka
9. november 2011
690
56
Udobrenie
10. november 2011
691
57
Klamárka Iveta
14. november 2011
692
58
Zbližovanie
15. november 2011
693
59
Nový byt
16. november 2011
694
60
Zhrozená Soňa
17. november 2011
695
61
Stávka
21. november 2011
696
62
Chlapec alebo dievča?
22. november 2011
697
63
Prekvapenie
23. november 2011
698
64
Nová šéfka
24. november 2011
699
65
Kontajnery
28. november 2011
700
66
Svokra
29. november 2011
701
67
Angie pátra
30. november 2011
702
68
Rozchod na "skúšku"
1. december 2011
703
69
Kontrola spotrebičov
5. december 2011
704
70
Elektromer
6. december 2011
705
71
Potrat
7. december 2011
706
72
Odchod
8. december 2011
707
73
Výlet do Prahy
12. december 2011
708
74
Stratený Harry
13. december 2011
709
75
Pokazená romantika
14. december 2011
710
76
Kapor
15. december 2011
711
77
Zamilovaný Jakub
19. december 2011
712
78
Sklamaný Paťo
20. december 2011
713
79
Urazená Alica
21. december 2011
714
80
Stromček
22. december 2011
715
81
Štedrý večer
24. december 2011
716
82
Šperk
26. december 2011
717
83
Zaseknutá Jana
27. december 2011
718
84
Depky
28. december 2011
719
85
Ohňostroj
29. december 2011
86
Silvestrovský Panelák 2011
31. december 2011

9. séria (2012)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Premiéra
Slovensko
720
1
Kufor
2. január 2012
721
2
Vykopnuté dvere
3. január 2012
722
3
Zmarená lyžovačka
4. január 2012
723
4
Traja králi
5. január 2012
724
5
Výnimočná situácia
9. január 2012
725
6
Bezpečnostná kamera
10. január 2012
726
7
Laura
11. január 2012
727
8
Paradox
12. január 2012
728
9
Ivana tu už nebýva
16. január 2012
729
10
Ukradli kameru!
17. január 2012
730
11
Posadnutá Janka
18. január 2012
731
12
Dílerka Monča
19. január 2012
732
13
Čína
23. január 2012
733
14
Hrnce
24. január 2012
734
15
Kšeft pre Fedora
25. január 2012
735
16
Nahnevaná Betka
26. január 2012
736
17
Pokazená spiatočka
30. január 2012
737
18
Sebastián
31. január 2012
738
19
Je Zlatko gej?
1. február 2012
739
20
Agent provokatér
2. február 2012
740
21
Svadobné oznámenie
6. február 2012
741
22
Ďalšie dieťa
7. február 2012
742
23
Inkriminujúce fotky
8. február 2012
743
24
Fotky pre Ičiho
9. február 2012
744
25
Maslákova milenka
13. február 2012
745
26
Valentín
14. február 2012
746
27
Zásnuby
15. február 2012
747
28
Starosti s deťmi
16. február 2012
748
29
Pokuta
20. február 2012
749
30
Láska je láska
21. február 2012
750
31
Milan stráca nervy
22. február 2012
751
32
Ruskí pytliaci
23. február 2012
752
33
In flagranti
27. február 2012
753
34
Duško má problém
28. február 2012
754
35
Vchodové dvere
29. február 2012
755
36
Patrikove starosti
1. marec 2012
756
37
Sklenené peklo
5. marec 2012
757
38
Tajné rande
6. marec 2012
758
39
Avatar
7. marec 2012
759
40
Rozchod
8. marec 2012
760
41
Filipovo prekvapenie
12. marec 2012
761
42
Cesty sa rozchádzajú
13. marec 2012
762
43
Trojité sťahovanie
14. marec 2012
763
44
Plný dom
15. marec 2012
764
45
Návrat domov
19. marec 2012
765
46
Kto bude primárom?
20. marec 2012
766
47
Zdedený zrub
21. marec 2012
767
48
Čistý debil
22. marec 2012
768
49
Milenky a ženy
26. marec 2012
769
50
Falošná Betka
27. marec 2012
770
51
Meniny
28. marec 2012
771
52
Spadla z obloka
29. marec 2012
772
53
Masáž
2. apríl 2012
773
54
Kaštieľ
3. apríl 2012
774
55
Fedor masérom
4. apríl 2012
775
56
Facka
5. apríl 2012
776
57
Šibačka
9. apríl 2012
777
58
Dominikino tajomstvo
10. apríl 2012
778
59
Mama
11. apríl 2012
779
60
Krst a suši
12. apríl 2012
780
61
Monča na suchu
16. apríl 2012
781
62
Miška zasahuje
17. apríl 2012
782
63
Rozdelený Lukáš
18. apríl 2012
783
64
Veční rivali
19. apríl 2012
784
65
Kiahne
23. apríl 2012
785
66
Kubovo vzplanutie
24. apríl 2012
786
67
Akcia logo
25. apríl 2012
787
68
Pravidlá lží
26. apríl 2012
788
69
Koniec troch mušketierov
30. apríl 2012
789
70
Evička pritvrdzuje
1. máj 2012
790
71
Veľké prekvapko
2. máj 2012
791
72
Milanov svedok
3. máj 2012
792
73
Rodinná dražba
8. máj 2012
793
74
Stáž
8. máj 2012
794
75
Pomsta bývalých
9. máj 2012
795
76
Na rázcestí
10. máj 2012
796
77
Tajný sobáš
14. máj 2012
797
78
Veľké sťahovanie
15. máj 2012
798
79
Petícia
16. máj 2012
799
80
Alexova skúška ohňom
17. máj 2012
800
81
Marcelovo odhalenie
21. máj 2012
801
82
Ťažké rozhodnutia
22. máj 2012
802
83
Softbal
23. máj 2012
803
84
Zamilovaná Ivana
24. máj 2012
804
85
Šach-mat
28. máj 2012
805
86
Búračka
29. máj 2012
806
87
Ako na doktora
30. máj 2012
807
88
Rozlúčka
31. máj 2012
808
89
Veštica
4. jún 2012
809
90
Spackané rande
5. jún 2012
810
91
Obálka
6. jún 2012
811
92
Zmena plánu
7. jún 2012
812
93
Zoznámte sa, Samuel Jančo!
11. jún 2012
813
94
Motorka
12. jún 2012
814
95
Zuzka či Mia
13. jún 2012
815
96
Kam na dovolenku
14. jún 2012
816
97
Silvia sa vracia
18. jún 2012
817
98
Listy
19. jún 2012
818
99
Maslák pritvrdzuje
20. jún 2012
819
100
Vyhrážky
21. jún 2012
820
101
Mirkino tajomstvo
25. jún 2012
821
102
Už žiadna Mia!
26. jún 2012
822
103
Spoločná dovolenka
27. jún 2012
823
104
Leto sa začína!
28. jún 2012

10. séria (2012)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Premiéra
Slovensko
824
1
Maketa
27. august 2012
825
2
Na mizine
28. august 2012
826
3
Tetovací salón
29. august 2012
827
4
Ako sa zbaviť Betky
30. august 2012
828
5
Príliš mnoho manažérok
3. september 2012
829
6
Burčiak
4. september 2012
830
7
Kolaps
6. september 2012
831
8
Život na vlásku
7. september 2012
832
9
Záhadné zmiznutie
10. september 2012
833
10
Stratil sa Harry
11. september 2012
834
11
Monča dôverníčkou
13. september 2012
835
12
Kopačky
14. september 2012
836
13
Inkognito
17. september 2012
837
14
Angie na dne
18. september 2012
838
15
Kerka na pleci
20. september 2012
839
16
Pytačky
21. september 2012
840
17
Telefonát
24. september 2012
841
18
Záchod
25. september 2012
842
19
Marcel na ihlách
27. september 2012
843
20
Rozchod
28. september 2012
844
21
Angie sa sťahuje
1. október 2012
845
22
Záchody
2. október 2012
846
23
Trezor
4. október 2012
847
24
Kofa Hoffa
5. október 2012
848
25
In vino veritas
8. október 2012
849
26
Pôrod
9. október 2012
850
27
Časopis
11. október 2012
851
28
Svadobný mixér
12. október 2012
852
29
Karol sa žení
15. október 2012
853
30
Biologická matka
16. október 2012
854
31
Duško na materskej
18. október 2012
855
32
Bicykel
19. október 2012
856
33
Sex a iné city
22. október 2012
857
34
Jakub má rande
23. október 2012
858
35
Diera v strope
25. október 2012
859
36
Hľadá sa manažér
26. október 2012
860
37
Príliš veľa bicyklov
29. október 2012
861
38
Žiarovky
30. október 2012
862
39
Nie je Milan ako Milan
1. november 2012
863
40
Tajné rande
2. november 2012
864
41
Výsluch
5. november 2012
865
42
Dáma z parku
6. november 2012
866
43
Zasadací poriadok
8. november 2012
867
44
Záletníci
9. november 2012
868
45
Dušan zasahuje
12. november 2012
869
46
Jeden muž dole
13. november 2012
870
47
Pán žehličiek
15. november 2012
871
48
Investície
16. november 2012
872
49
Kolja
19. november 2012
873
50
Ruky hore!
20. november 2012
874
51
Na divokom západe
22. november 2012
875
52
Všetko je inak
23. november 2012
876
53
Koniec mafie
26. november 2012
877
54
Dudkov útek
27. november 2012
878
55
Výpadok
29. november 2012
879
56
Terapia šokom
30. november 2012
880
57
Anička v krajine zázrakov
3. december 2012
881
58
Bližšia košeľa než kabát
4. december 2012
882
59
Mikulášovia a čerti
6. december 2012
883
60
Nápadník
7. december 2012
884
61
Ohňostroj
10. december 2012
885
62
Pravda je vo víne
11. december 2012
886
63
Slušný sused
13. december 2012
887
64
Prepadovka
14. december 2012
888
65
Zmiznuté hodinky
17. december 2012
889
66
Prekliata škvrna
18. december 2012
890
67
Vianoce a gule
20. december 2012
891
68
Koniec sveta
21. december 2012
892
69
Vianoce sú tu!
24. december 2012
893
70
Rodinné aféry
25. december 2012
894
71
Koledníci
27. december 2012
895
72
Prekvapenie
28. december 2012
73
Silvestrovský panelák 2012
31. december 2012

11. séria (2013)[upraviť | upraviť zdroj]

Scenáre v 11. sérii písali Andy Kraus, Tomáš Jančo, Karolína Magnusová, Radka Reviláková, Bronislava Balašková a Michaela Materáková. V réžii sa striedali Tomáš Jančo, Marián Tutoky a Miloš Volný.

No. # Názov Premiéra
Slovensko
896
1
Nový rok
7. január 2013
897
2
Pokazené kúrenie
8. január 2013
898
3
Kocham cię!
10. január 2013
899
4
Figurína
11. január 2013
900
5
Pán a pani Hoffstädtterovci
14. január 2013
901
6
Skúška
15. január 2013
902
7
Únos
17. január 2013
903
8
Žiadosť o ruku
18. január 2013
904
9
Volá Milan
21. január 2013
905
10
Betkine hry
22. január 2013
906
11
Torta
24. január 2013
907
12
Krstiny
25. január 2013
908
13
Starí rodičia
28. január 2013
909
14
NeSlušný návrh
29. január 2013
910
15
Monokel
31. január 2013
911
16
Max a bubny
1. február 2013
912
17
Podnikateľky
4. február 2013
913
18
Veľké sťahovanie
5. február 2013
914
19
Had na hrudi
7. február 2013
915
20
Karkula
8. február 2013
916
21
Štrajk
11. február 2013
917
22
Pečiem, pečieš, pečieme
12. február 2013
918
23
Škatule, hýbte sa!
14. február 2013
919
24
Srdiečko
15. február 2013
920
25
Veľký brat
18. február 2013
921
26
Záletník
19. február 2013
922
27
Náušnica
21. február 2013
923
28
Pat a Mat v akcii
22. február 2013
924
29
Utekajme, už ide...
25. február 2013
925
30
Niečo za niečo
26. február 2013
926
31
Paparazzi
28. február 2013
927
32
Veľký návrat
1. marec 2013
928
33
Vyhadzov
4. marec 2013
929
34
Láska nebeská
5. marec 2013
930
35
Útek
7. marec 2013
931
36
Zlé správy
8. marec 2013
932
37
Vysielačky
11. marec 2013
933
38
Chlípnik
12. marec 2013
934
39
Zoznámte sa, Joe Black
14. marec 2013
935
40
Psie trampoty
15. marec 2013
936
41
Trávička zelená
18. marec 2013
937
42
Vŕtačka
19. marec 2013
938
43
Tajné lásky
21. marec 2013
939
44
Špión
22. marec 2013
940
45
Predražené meniny
25. marec 2013
941
46
Korbáčiky
26. marec 2013
942
47
Kopačky
28. marec 2013
943
48
Stratený v preklade
29. marec 2013
944
49
Šibi-ribi, mastné ryby
1. apríl 2013
945
50
Prvý apríl!
2. apríl 2013
946
51
Záchranná akcia
4. apríl 2013
947
52
Fábry sa vracia
5. apríl 2013
948
53
Jediovia a Skywalkeri
8. apríl 2013
949
54
Svokra
9. apríl 2013
950
55
Meč a prsteň
11. apríl 2013
951
56
Hrdina bublina
12. apríl 2013
952
57
Tajná svadba
15. apríl 2013
953
58
Všetky Maslákove ženy
16. apríl 2013
954
59
Noemova archa
18. apríl 2013
955
60
Primár vs. primárka
19. apríl 2013
956
61
Je to únos!
22. apríl 2013
957
62
Nečakaná odmena
23. apríl 2013
958
63
Polica lásky
25. apríl 2013
959
64
Rukojemník
26. apríl 2013
960
65
A víťazom sa stáva...
29. apríl 2013
961
66
Mona Líza
30. apríl 2013
962
67
Nečakaný návrh
2. máj 2013
963
68
Buď ty, alebo ja!
3. máj 2013
964
69
Všetko je vonku!
6. máj 2013
965
70
Dohoda
7. máj 2013
966
71
Nečakaná návšteva
8. máj 2013
967
72
Skazená torta
10. máj 2013
968
73
Starý žiarlivec
13. máj 2013
969
74
Stará láska nehrdzavie
14. máj 2013
970
75
Zlomené srdce
16. máj 2013
971
76
Piate koleso
17. máj 2013
972
77
Škaredá Betty
20. máj 2013
973
78
Neberte nám mop!
21. máj 2013
974
79
Na rázcestí
23. máj 2013
975
80
Bonzák
24. máj 2013
976
81
Pletky s mobilom
27. máj 2013
977
82
Hľadá sa Denisa
28. máj 2013
978
83
Krokodíl
30. máj 2013
979
84
Prekliata veštba
31. máj 2013
980
85
Čo sa má stať, stane sa
3. jún 2013
981
86
Hriechy minulosti
4. jún 2013
982
87
Sedmokrásky
6. jún 2013
983
88
Osudný pád
7. jún 2013
984
89
Kto zabil Jurija?
10. jún 2013
985
90
Dvaja kocúri
11. jún 2013
986
91
Zachráňte Willyho
13. jún 2013
987
92
Hor sa na čunder
14. jún 2013
988
93
Silnejší prežije
17. jún 2013
989
94
Zombie útočia
18. jún 2013
990
95
Sex a iné šity
20. jún 2013
991
96
Pasca sklapla
21. jún 2013

12. séria (2013)[upraviť | upraviť zdroj]

Jesenná 12. séria bola spočiatku presunutá do neskoršieho vysielacieho času o 21:30, no neskôr sa vrátila do pôvodného času o 20:30.

No. # Názov Premiéra
Slovensko
992
1
Oheň, voda, vzduch
19. august 2013
993
2
Nehoda
20. august 2013
994
3
Láska a nenávisť
21. august 2013
995
4
Polepetko
22. august 2013
996
5
Preber sa!
23. august 2013
997
6
Prebudenie
26. august 2013
998
7
Jakub je strašne "busy"
27. august 2013
999
8
Pôrod a upratovanie vzťahov
28. august 2013
1000
9
Infarkt
29. august 2013
1001
10
Neprišiel, ani sa neozval
30. august 2013
1002
11
Jakub má depresie
2. september 2013
1003
12
Žiadosť o ruku
3. september 2013
1004
13
Jakub sa zbláznil
4. september 2013
1005
14
Ďalšie skazené rande
5. september 2013
1006
15
Angie ešte nie je rozvedená
6. september 2013
1007
16
Sonička rodí
9. september 2013
1008
17
Žaloba
10. september 2013
1009
18
Macko odpúšťadlo
11. september 2013
1010
19
Prípravy na svadbu
12. september 2013
1011
20
Tripartita
13. september 2013
1012
21
Priznanie
16. september 2013
1013
22
Pravda niečo stojí
17. september 2013
1014
23
Rozlúčka so slobodou
18. september 2013
1015
24
Tradície
19. september 2013
1016
25
Svadba
20. september 2013
1017
26
Vyjednávačky
23. september 2013
1018
27
Horúca stopa
24. september 2013
1019
28
Lúčenie
25. september 2013
1020
29
Nevýhodný biznis
26. september 2013
1021
30
Pomýlená SMS
27. september 2013
1022
31
Stretnutie
30. september 2013
1023
32
Pravda po rokoch
1. október 2013
1024
33
Úraz na sále
2. október 2013
1025
34
Generál je späť
3. október 2013
1026
35
Ísť či neísť?
4. október 2013
1027
36
Darčekový kôš
7. október 2013
1028
37
Terapia
8. október 2013
1029
38
Ako sme na tom?
9. október 2013
1030
39
Priznania
10. október 2013
1031
40
Na mizine
11. október 2013
1032
41
Akty
14. október 2013
1033
42
Dedko
15. október 2013
1034
43
Návrat
16. október 2013
1035
44
Záchranná akcia
17. október 2013
1036
45
Nemožná
18. október 2013
1037
46
Matička skákavá
21. október 2013
1038
47
Požiar
22. október 2013
1039
48
Obálka
23. október 2013
1040
49
Pomalé spermie
24. október 2013
1041
50
Skvelé "píár"
25. október 2013
1042
51
Fotky
28. október 2013
1043
52
Operácia Valkýra
29. október 2013
1044
53
"Bársjaké" veci
30. október 2013
1045
54
Váza
31. október 2013
1046
55
Dušičky
1. november 2013
1047
56
Dvojitý úder
4. november 2013
1048
57
Bio otec
5. november 2013
1049
58
Charita
6. november 2013
1050
59
Dedinská svadba
7. november 2013
1051
60
Spoveď
8. november 2013
1052
61
Čilanás
11. november 2013
1053
62
Pátranie
12. november 2013
1054
63
Hubová
13. november 2013
1055
64
Faux pas
14. november 2013
1056
65
Odhalenie
15. november 2013
1057
66
Útek
18. november 2013
1058
67
Hlavne pokoj!
19. november 2013
1059
68
V ohrození
20. november 2013
1060
69
Logo
21. november 2013
1061
70
Nečakaný hosť
22. november 2013
1062
71
Náhody neexistujú
25. november 2013
1063
72
Mama preberá velenie
26. november 2013
1064
73
Zamilovaná
27. november 2013
1065
74
Zbalené kufre
28. november 2013
1066
75
Rozhodnutie
29. november 2013
1067
76
Pôvodný majiteľ
2. december 2013
1068
77
Svedok
3. december 2013
1069
78
Vianočné trhy
4. december 2013
1070
79
S pravdou von!
5. december 2013
1071
80
Všetko prasklo
6. december 2013
1072
81
Diskohad
9. december 2013
1073
82
Soňa sa nevzdáva
10. december 2013
1074
83
Prosby o odpustenie
11. december 2013
1075
84
Spoločné sviatky
12. december 2013
1076
85
Možno zase pokope
13. december 2013
1077
86
Rozprávkové ráno
16. december 2013
1078
87
Ističe
17. december 2013
1079
88
Vytriezvenie
18. december 2013
1080
89
Potkan
19. december 2013
1081
90
Vianoce sú za dverami
23. december 2013
1082
91
Epizóda 91
23. december 2013
1083
92
Koledníci
24. december 2013
1084
93
Vianočná pohoda
25. december 2013
1085
94
Raketka
26. december 2013
1086
95
Dve pod jednou strechou
27. december 2013
1087
96
Ohňostroj
31. december 2013

13. séria (2014)[upraviť | upraviť zdroj]

Dňa 28. októbra 2013 oznámila TV JOJ na svojej oficiálnej stránke, že Panelák bude pokračovať aj v roku 2014 13. sériou.[1]

No. # Názov Premiéra
Slovensko
1088
1
Noví susedia
20. január 2014
1089
2
Pokušenie
21. január 2014
1090
3
Plesová sezóna
22. január 2014
1091
4
Kolaudácia
23. január 2014
1092
5
Asistentka
27. január 2014
1093
6
Stravné lístky
28. január 2014
1094
7
Truhly
29. január 2014
1095
8
Zlý žart
30. január 2014
1096
9
RIP VIP
3. február 2014
1097
10
Klamárka
4. február 2014
1098
11
Noví susedia
5. február 2014
1099
12
Záhadné zmiznutie
6. február 2014
1100
13
Romantika
10. február 2014
1101
14
Strata pamäti
11. február 2014
1102
15
Gazdiná
12. február 2014
1103
16
Nezvestná
13. február 2014
1104
17
Zrada
17. február 2014
1105
18
Som krava
18. február 2014
1106
19
Nečakaný hosť
19. február 2014
1107
20
Malá kope
20. február 2014
1108
21
Prvé rande
24. február 2014
1109
22
Traktor
25. február 2014
1110
23
Bomba
26. február 2014
1111
24
Náramok
27. február 2014
1112
25
Pohroma
3. marec 2014
1113
26
Darčeky
4. marec 2014
1114
27
Hladina alfa
5. marec 2014
1115
28
Malá pomsta
6. marec 2014
1116
29
Nešťastnica
10. marec 2014
1117
30
Súkromné očko
11. marec 2014
1118
31
Kamarátky
12. marec 2014
1119
32
Klamárka
13. marec 2014
1120
33
Papagáj
17. marec 2014
1121
34
Hrozný omyl
18. marec 2014
1122
35
Rodinná oslava
19. marec 2014
1123
36
Adrenalín
20. marec 2014
1124
37
Pokušenie
24. marec 2014
1125
38
Boj o frajera
25. marec 2014
1126
39
Hodinový hotel
26. marec 2014
1127
40
Nešťastná náhoda
27. marec 2014
1128
41
Koniec vzťahu
31. marec 2014
1129
42
Vírus
1. apríl 2014
1130
43
Veľký omyl
2. apríl 2014
1131
44
Sadeničky
3. apríl 2014
1132
45
Škrečok
7. apríl 2014
1133
46
Pevné rozhodnutie
8. apríl 2014
1134
47
Si sexi
9. apríl 2014
1135
48
Máme sponzora
10. apríl 2014
1136
49
Hlboké sklamanie
14. apríl 2014
1137
50
Osemdesiate roky
15. apríl 2014
1138
51
Rozchod
16. apríl 2014
1139
52
Zelený štvrtok
17. apríl 2014
1140
53
Lákavá ponuka
21. apríl 2014
1141
54
Dátum smrti
22. apríl 2014
1142
55
Bez romantiky
23. apríl 2014
1143
56
Úder pod pás
24. apríl 2014
1144
57
Vážne rozhodnutia
28. apríl 2014
1145
58
Výzdoba v paneláku
29. apríl 2014
1146
59
Utajený syn
30. apríl 2014
1147
60
Chcem dieťa
1. máj 2014
1148
61
Konečne sami
5. máj 2014
1149
62
Chcem sa vydávať
6. máj 2014
1150
63
Som tehotná
7. máj 2014
1151
64
Návrat mafiána
8. máj 2014
1152
65
Strach o život
12. máj 2014
1153
66
Chrapúň
13. máj 2014
1154
67
Doktor sa vracia
15. máj 2014
1155
68
Nemilujem ho
15. máj 2014
1156
69
Kocúr v trúbe
19. máj 2014
1157
70
Testy DNA
20. máj 2014
1158
71
U mňa končíš!
21. máj 2014
1159
72
Návrh na rozvod
22. máj 2014
1160
73
Nehoda
26. máj 2014
1161
74
Zradkyňa
27. máj 2014
1162
75
Milujem ťa!
28. máj 2014
1163
76
Kto je zradca?
29. máj 2014
1164
77
Nežeň sa!
2. jún 2014
1165
78
Takto to nechcem
3. jún 2014
1166
79
Zlá správa
4. jún 2014
1167
80
Miluješ ho
5. jún 2014
1168
81
Zúfalý pokus
9. jún 2014
1169
82
Život v troskách
10. jún 2014
1170
83
Definitívny rozchod
11. jún 2014
1171
84
Priateľská rada
12. jún 2014
1172
85
Som v ohrození
16. jún 2014
1173
86
Maslákov plán
17. jún 2014
1174
87
Zranené srdiečko
18. jún 2014
1175
88
Zúfalý krok
19. jún 2014
1176
89
Hojivý kúpeľ
23. jún 2014
1177
90
Všetko je inak
24. jún 2014
1178
91
Zúfalá prosba
25. jún 2014
1179
92
Svadba
26. jún 2014

14. séria (2014)[upraviť | upraviť zdroj]

No. # Názov Premiéra
Slovensko
1180
1
Krkavčia matka
25. august 2014
1181
2
Hovorkyňa
25. august 2014
1182
3
U mamičky
26. august 2014
1183
4
Prečo to robíš?
27. august 2014
1184
5
Zhrešme spolu
2. september 2014
1185
6
Odcházam!
3. september 2014
1186
7
To má logiku
4. september 2014
1187
8
Chudák
8. september 2014
1188
9
Pokrytec
9. september 2014
1189
10
Kolaps
10. september 2014
1190
11
Sväté písmo
11. september 2014
1191
12
Tesne vedľa
15. september 2014
1192
13
Dobrý nápad
16. september 2014
1193
14
Komédia
17. september 2014
1194
15
Bezradná
18. september 2014
1195
16
Držiak na letáky
22. september 2014
1196
17
Nešťastné dievča
23. september 2014
1197
18
Pokus o záchranu
24. september 2014
1198
19
Tajná šifra
25. september 2014
1199
20
Sťahujem sa k tebe
29. september 2014
1200
21
Chcem sa oženiť
30. september 2014
1201
22
Strata súkromia
1. október 2014
1202
23
Klamárka
2. október 2014
1203
24
Útek
6. október 2014
1204
25
Sklamaný dedko
7. október 2014
1205
26
Za chyby sa platí
8. október 2014
1206
27
Vezmeš si ma?
9. október 2014
1207
28
Výhodný prenájom
13. október 2014
1208
29
Byť dedkom je úžasné
14. október 2014
1209
30
Nechutná hra
15. október 2014
1210
31
Krízová situácia
16. október 2014
1211
32
Matička skákavá!
20. október 2014
1212
33
Porušenie pravidiel
21. október 2014
1213
34
Je časť odísť
22. október 2014
1214
35
Zbaľ sa a vypadni!
23. október 2014
1215
36
Kto z koho
27. október 2014
1216
37
Chlapská debata
28. október 2014
1217
38
Nový plán
29. október 2014
1218
39
Je po svadbe
30. október 2014
1219
40
Ťažká noc
3. november 2014
1220
41
Nahrávka
4. november 2014
1221
42
Nebezpečná fuška
5. november 2014
1222
43
Pomôžte mi, prosím!
6. november 2014
1223
44
Dobrá správa
10. november 2014
1224
45
Aby bola zábava
11. november 2014
1225
46
Nečakaná návšteva
12. november 2014
1226
47
Tu si skončil!
13. november 2014
1227
48
Na koberčeku
17. november 2014
1228
49
Pravdivé klebety
18. november 2014
1229
50
Originálny ekzém
19. november 2014
1230
51
Si mi dlžná!
20. november 2014
1231
52
Šaty
24. november 2014
1232
53
Zlatý klinec
25. november 2014
1233
54
Ostrá hádka
26. november 2014
1234
55
Krutá pravda
27. november 2014
1235
56
Pán poslanec
1. december 2014
1236
57
Zlé správy
2. december 2014
1237
58
Šikovné dievča
3. december 2014
1238
59
Mikuláš
4. december 2014
1239
60
Zlé rozhodnutie
8. december 2014
1240
61
Agátin návrat
9. december 2014
1241
62
Skvelý nápad
10. december 2014
1242
63
Nečakaný návrat
11. december 2014
1243
64
Osudové stretnutie
15. december 2014
1244
65
Milenka
16. december 2014
1245
66
Zmätok v rodine
17. december 2014
1246
67
"Vtipné a veselé"
18. december 2014
1247
68
Bláznivý deň
22. december 2014

15. séria (2015)[upraviť | upraviť zdroj]

Dňa 4. marca 2015 televízia oznámila, že seriál po 7 rokoch vysielania končí, a 15. séria, ktorá skončí v júni 2015, je posledná. [2]

No. # Názov Premiéra
Slovensko
1248
1
Hrozný koniec
2. február 2015
1249
2
Zúfalé ženy
3. február 2015
1250
3
Bajza v ohrození
4. február 2015
1251
4
Priznanie
5. február 2015
1252
5
Zbohom, Jakub...
9. február 2015
1253
6
Závet
10. február 2015
1254
7
Boj o dedičstvo
11. február 2015
1255
8
Posledná kvapka
12. február 2015
1256
9
Nemám už nikoho
16. február 2015
1257
10
Nová stopa
17. február 2015
1258
11
Milujem ťa!
18. február 2015
1259
12
Ja tu končím
19. február 2015
1260
13
Sťahovanie
23. február 2015
1261
14
Je to vrah!
24. február 2015
1262
15
Vyhrážky
25. február 2015
1263
16
Končím!
26. február 2015
1264
17
Mením svoj život
2. marec 2015
1265
18
Slučka sa sťahuje
3. marec 2015
1266
19
Potrebujem pomoc
4. marec 2015
1267
20
Vrah!
5. marec 2015
1268
21
Hrdosť, alebo láska?
9. marec 2015
1269
22
Si chrapúň!
10. marec 2015
1270
23
Manko v bare
11. marec 2015
1271
24
Agent s vínom
12. marec 2015
1272
25
Výjazd poslancov
16. marec 2015
1273
26
Zlé správy
17. marec 2015
1274
27
Opäť v práci
18. marec 2015
1275
28
Fábryho návrat
19. marec 2015
1276
29
Dobrá ponuka
23. marec 2015
1277
30
Na koberčeku
24. marec 2015
1278
31
Super biznis
25. marec 2015
1279
32
Prvé rande
30. marec 2015
1280
33
Otec umrel...
31. marec 2015
1281
34
Priznanie
1. apríl 2015
1282
35
Nečakané návraty
7. apríl 2015
1283
36
Ocko neklame
8. apríl 2015
1284
37
Dve lentilky
13. apríl 2015
1285
38
Chrobák v hlave
14. apríl 2015
1286
39
Úprimná debata
15. apríl 2015
1287
40
Gentleman
20. apríl 2015
1288
41
Som tehotná
21. apríl 2015
1289
42
Poslušný baránok
22. apríl 2015
1290
43
Striptér
27. apríl 2015
1291
44
Pútavé vzrušenie
28. apríl 2015
1292
45
Tragikomédia
29. apríl 2015
1293
46
Nečakaný úspech
4. máj 2015
1294
47
Riskantný krok
11. máj 2015
1295
48
Zlodejka
12. máj 2015
1296
49
Nebezpečné stretnutie
13. máj 2015
1297
50
Hra s ohňom
18. máj 2015
1298
51
Budeš otcom
19. máj 2015
1299
52
Lúčenie
20. máj 2015
1300
53
Nevlastná sestra
25. máj 2015
1301
54
Mŕtvy chrobák
26. máj 2015
1302
55
Rande
27. máj 2015
1303
56
Mačacie zlato
1. jún 2015
1304
57
Milá sestrička
2. jún 2015
1305
58
Hodina pravdy
3. jún 2015
1306
59
Náhrada škody
8. jún 2015
1307
60
Nový šéf
9. jún 2015
1308
61
Ani obraz, ani zvuk
10. jún 2015
1309
62
Zamilovaná
17. jún 2015
1310
63
Koniec dobrý, všetko dobré?
17. jún 2015

Referencie[upraviť | upraviť zdroj]