Zoznam obcí v Maďarsku (C)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam obcí v Maďarsku začínajúcich sa na písmeno C.

Bližšie informácie v hlavnom článku: Zoznam obcí v Maďarsku
Názov Typ Župa Obvod Počet obyvateľov PSČ
Cák obec Vas Kőszegi 267 9725
Cakóháza obec Győr-Moson-Sopron Csornai 62 9165
Cece veľká obec Fejér Sárbogárdi 2 806 7013
Cégénydányád obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 735 4732
Cegléd mesto Pest Ceglédi 38 048 2700
Ceglédbercel obec Pest Ceglédi 4 548 2737
Celldömölk mesto Vas Celldömölki 11 553 9500
Cered obec Nógrád Salgótarjáni 1 246 3123
Chernelházadamonya obec Vas Csepregi 218 9624
Cibakháza veľká obec Jász-Nagykun-Szolnok Kunszentmártoni 4 641 5462
Cigánd mesto Borsod-Abaúj-Zemplén Bodrogközi 3 225 3973
Cikó obec Tolna Bonyhádi 968 7161
Cirák obec Győr-Moson-Sopron Kapuvári 644 9364
Cún obec Baranya Siklósi 258 7843
Csabacsűd veľká obec Békés Szarvasi 2 102 5551
Csabaszabadi obec Békés Békéscsabai 366 5609
Csabdi obec Fejér Bicskei 1 162 2064
Csabrendek obec Veszprém Sümegi 3 011 8474
Csáfordjánosfa obec Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 246 9375
Csaholc obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 527 4967
Csajág obec Veszprém Balatonalmádi 889 8163
Csákány obec Somogy Marcali 287 8735
Csákánydoroszló obec Vas Körmendi 1 785 9919
Csákberény obec Fejér Móri 1 242 8073
Csákvár veľká obec Fejér Bicskei 5 316 8083
Csanádalberti obec Csongrád Makói 496 6915
Csanádapáca obec Békés Orosházi 2 877 5662
Csanádpalota veľká obec Csongrád Makói 3 309 6913
Csánig obec Vas Sárvári 438 9654
Csány obec Heves Hatvani 4 787 3015
Csányoszró obec Baranya Sellyei 718 7964
Csanytelek obec Csongrád Csongrádi 2 975 6647
Csapi obec Zala Nagykanizsai 184 8756
Csapod obec Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 572 9372
Csárdaszállás obec Békés Békési 545 5621
Csarnóta obec Baranya Siklósi 149 7811
Csaroda obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi 654 4844
Császár obec Komárom-Esztergom Kisbéri 1 926 2858
Császártöltés obec Bács-Kiskun Kiskőrösi 2 648 6239
Császló obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 387 4973
Csátalja obec Bács-Kiskun Bajai 1 732 6523
Csatár obec Zala Zalaegerszegi 568 8943
Csataszög obec Jász-Nagykun-Szolnok Szolnoki 314 5064
Csatka obec Komárom-Esztergom Kisbéri 309 2888
Csávoly obec Bács-Kiskun Bajai 2 061 6448
Csebény obec Baranya Szigetvári 117 7935
Csécse obec Nógrád Pásztói 994 3052
Csegöld obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 677 4742
Csehbánya obec Veszprém Ajkai 283 8445
Csehi obec Vas Vasvári 308 9833
Csehimindszent obec Vas Vasvári 422 9834
Csém obec Komárom-Esztergom Komáromi 478 2949
Csemő obec Pest Ceglédi 4 273 2713
Csempeszkopács obec Vas Szombathelyi 306 9764
Csengele obec Csongrád Kisteleki 2 049 6765
Csenger mesto Szabolcs-Szatmár-Bereg Csengeri 5 211 4765
Csengersima obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Csengeri 707 4743
Csengerújfalu obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Csengeri 892 4764
Csengőd obec Bács-Kiskun Kiskőrösi 2 323 6222
Csénye obec Vas Sárvári 636 9611
Csenyéte obec Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi 393 3837
Csép obec Komárom-Esztergom Kisbéri 363 2946
Csépa obec Jász-Nagykun-Szolnok Kunszentmártoni 1 866 5475
Csepreg mesto Vas Csepregi 3 612 9735
Csér obec Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 47 9375
Cserdi obec Baranya Szentlőrinci 350 7683
Cserénfa obec Somogy Kaposvári 243 7472
Cserépfalu obec Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi 1 095 3413
Cserépváralja obec Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi 553 3417
Cserháthaláp obec Nógrád Balassagyarmati 411 2694
Cserhátsurány obec Nógrád Balassagyarmati 960 2676
Cserhátszentiván obec Nógrád Pásztói 170 3066
Cserkeszőlő obec Jász-Nagykun-Szolnok Kunszentmártoni 2 231 5465
Cserkút obec Baranya Pécsi 430 7673
Csernely obec Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi 958 3648
Cserszegtomaj obec Zala Keszthely–Hévízi 2 025 8372
Csertalakos obec Zala Lenti 48 8951
Csertő obec Baranya Szigetvári 448 7900
Csesznek obec Veszprém Zirci 588 8419
Csesztreg obec Zala Lenti 854 8973
Csesztve obec Nógrád Balassagyarmati 330 2678
Csetény obec Veszprém Zirci 2 068 8417
Csévharaszt obec Pest Monori 1 868 2212
Csibrák obec Tolna Dombóvári 430 7225
Csikéria obec Bács-Kiskun Bácsalmási 995 6424
Csikóstőttős obec Tolna Dombóvári 956 7341
Csikvánd obec Győr-Moson-Sopron Téti 502 9127
Csincse obec Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi 623 3442
Csipkerek obec Vas Vasvári 410 9836
Csitár obec Nógrád Balassagyarmati 449 2673
Csobád obec Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi 730 3848
Csobaj obec Borsod-Abaúj-Zemplén Tokaji 808 3927
Csobánka obec Pest Szentendrei 2 855 2014
Csókakő obec Fejér Móri 1 072 8074
Csokonyavisonta obec Somogy Barcsi 1 787 7555
Csokvaomány obec Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi 951 3647
Csolnok obec Komárom-Esztergom Dorogi 3 401 2521
Csólyospálos obec Bács-Kiskun Kiskunmajsai 1 893 6135
Csoma obec Somogy Kaposvári 455 7253
Csomád obec Pest Veresegyházi 866 2161
Csombárd obec Somogy Kaposvári 310 7432
Csongrád mesto Csongrád Csongrádi 18 713 6640
Csonkahegyhát obec Zala Zalaegerszegi 346 8918
Csonkamindszent obec Baranya Szentlőrinci 176 7940
Csopak obec Veszprém Balatonfüredi 1 577 8229
Csór obec Fejér Székesfehérvári 1 679 8041
Csorna mesto Győr-Moson-Sopron Csornai 10 810 9300
Csorvás mesto Békés Orosházi 5 738 5920
Csót obec Veszprém Pápai 1 118 8558
Csöde obec Zala Zalaegerszegi 90 8991
Csögle obec Veszprém Ajkai 729 8495
Csökmő veľká obec Hajdú-Bihar Berettyóújfalui 2 178 4145
Csököly obec Somogy Kaposvári 1 161 7526
Csömend obec Somogy Marcali 336 8700
Csömödér obec Zala Lenti 667 8957
Csömör veľká obec Pest Gödöllői 7 510 2141
Csönge obec Vas Celldömölki 413 9513
Csörnyeföld obec Zala Letenyei 483 8873
Csörög obec Pest Váci 1 528 2135
Csörötnek obec Vas Szentgotthárdi 935 9962
Csősz obec Fejér Abai 1 053 8122
Csővár obec Pest Váci 704 2615
Csurgó mesto Somogy Csurgói 5 783 8840
Csurgónagymarton obec Somogy Csurgói 214 8840