Zoznam obcí v Maďarsku (D)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam obcí v Maďarsku začínajúcich sa na písmeno D.

Bližšie informácie v hlavnom článku: Zoznam obcí v Maďarsku
Názov Typ Župa Obvod Počet obyvateľov PSČ
Dabas mesto Pest Dabasi 16 018 2370
Dabronc obec Veszprém Sümegi 497 8345
Dabrony obec Veszprém Ajkai 403 8485
Dad obec Komárom-Esztergom Oroszlányi 1 093 2854
Dág obec Komárom-Esztergom Dorogi 993 2522
Dáka obec Veszprém Pápai 622 8592
Dalmand obec Tolna Dombóvári 1 470 7211
Damak obec Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi 245 3780
Dámóc obec Borsod-Abaúj-Zemplén Bodrogközi 442 3978
Dánszentmiklós obec Pest Ceglédi 2 691 2735
Dány obec Pest Gödöllői 4 249 2118
Daraboshegy obec Vas Körmendi 105 9917
Darány obec Somogy Barcsi 1 006 7988
Darnó obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 160 4737
Darnózseli obec Győr-Moson-Sopron Mosonmagyaróvári 1 603 9232
Daruszentmiklós obec Fejér Dunaújmestoi 1 347 2423
Darvas obec Hajdú-Bihar Berettyóújfalui 677 4144
Dávod obec Bács-Kiskun Bajai 2 227 6524
Debercsény obec Nógrád Balassagyarmati 100 2694
Debrecín (Debrecen) sídlo župy,
mesto so žup. právom
Hajdú-Bihar Debreceni 205 881 4000
Debréte obec Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi 34 3825
Decs veľká obec Tolna Szekszárdi 4 302 7144
Dédestapolcsány obec Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai 1 641 3643
Dég obec Fejér Enyingi 2 373 8135
Dejtár obec Nógrád Balassagyarmati 1 505 2649
Délegyháza obec Pest Ráckevei 2 532 2337
Demecser mesto Szabolcs-Szatmár-Bereg Ibrány–Nagyhalászi 4 551 4516
Demjén obec Heves Egri 2 509 3395
Dencsháza obec Baranya Szigetvári 622 7915
Dénesfa obec Győr-Moson-Sopron Kapuvári 390 9365
Derecske mesto Hajdú-Bihar Derecske–Létavértesi 9 297 4130
Derekegyház obec Csongrád Szentesi 1 851 6621
Deszk obec Csongrád Szegedi 3 392 6772
Detek obec Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi 326 3834
Detk obec Heves Gyöngyösi 2 809 3275
Dévaványa mesto Békés Szeghalmi 8 895 5510
Devecser mesto Veszprém Ajkai 5 211 8460
Dinnyeberki obec Baranya Szentlőrinci 115 7683
Diósberény obec Tolna Tamási 403 7072
Diósd obec Pest Budaörsi 6 307 2049
Diósjenő obec Nógrád Rétsági 2 864 2643
Dióskál obec Zala Keszthely–Hévízi 533 8764
Diósviszló obec Baranya Siklósi 716 7817
Doba obec Veszprém Ajkai 586 8482
Doboz veľká obec Békés Békéscsabai 4 564 5624
Dobri obec Zala Lenti 211 8874
Dobronhegy obec Zala Zalaegerszegi 159 8917
Dóc obec Csongrád Szegedi 806 6766
Domaháza obec Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi 990 3627
Domaszék obec Csongrád Szegedi 4 426 6781
Dombegyház veľká obec Békés Mezőkovácsházi 2 410 5836
Dombiratos obec Békés Mezőkovácsházi 752 5745
Dombóvár mesto Tolna Dombóvári 20 841 7200
Dombrád mesto Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai 4 269 4492
Domony obec Pest Aszódi 2 005 2182
Domoszló obec Heves Gyöngyösi 4 022 3263
Dormánd obec Heves Füzesabonyi 2 006 3374
Dorog mesto Komárom-Esztergom Dorogi 12 636 2510
Dorogháza obec Nógrád Bátonyterenyei 1 266 3153
Dozmat obec Vas Szombathelyi 179 9791
Döbörhegy obec Vas Körmendi 202 9914
Döbröce obec Zala Zalaszentgróti 94 8357
Döbrököz obec Tolna Dombóvári 2 163 7228
Döbrönte obec Veszprém Pápai 268 8597
Döge obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai 2 237 4495
Dömös obec Komárom-Esztergom Esztergomi 1 120 2027
Dömsöd veľká obec Pest Ráckevei 5 777 2344
Dör obec Győr-Moson-Sopron Csornai 608 9147
Dörgicse obec Veszprém Balatonfüredi 269 8244
Döröske obec Vas Körmendi 115 9913
Dötk obec Zala Zalaszentgróti 28 8799
Dövény obec Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai 286 3721
Drágszél obec Bács-Kiskun Kalocsai 394 6342
Drávacsehi obec Baranya Siklósi 251 7851
Drávacsepely obec Baranya Siklósi 238 7846
Drávafok obec Baranya Sellyei 541 7967
Drávagárdony obec Somogy Barcsi 164 7977
Drávaiványi obec Baranya Sellyei 246 7960
Drávakeresztúr obec Baranya Sellyei 163 7967
Drávapalkonya obec Baranya Siklósi 277 7851
Drávapiski obec Baranya Siklósi 97 7843
Drávaszabolcs obec Baranya Siklósi 711 7851
Drávaszerdahely obec Baranya Siklósi 199 7847
Drávasztára obec Baranya Sellyei 442 7960
Drávatamási obec Somogy Barcsi 370 7979
Drégelypalánk obec Nógrád Balassagyarmati 1 680 2646
Dubicsány obec Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi 314 3635
Dudar obec Veszprém Zirci 1 726 8416
Duka obec Vas Celldömölki 277 9556
Dunaalmás obec Komárom-Esztergom Tatai 1 698 2545
Dunabogdány obec Pest Szentendrei 3 012 2023
Dunaegyháza obec Bács-Kiskun Kunszentmiklósi 1 536 6323
Dunafalva obec Bács-Kiskun Bajai 1 003 7713
Dunaföldvár mesto Tolna Paksi 9 286 7020
Dunaharaszti mesto Pest Ráckevei 16 468 2330
Dunakeszi mesto Pest Dunakeszi 29 430 2120
Dunakiliti obec Győr-Moson-Sopron Mosonmagyaróvári 1 761 9225
Dunapataj veľká obec Bács-Kiskun Kalocsai 3 673 6328
Dunaremete obec Győr-Moson-Sopron Mosonmagyaróvári 248 9235
Dunaszeg obec Győr-Moson-Sopron Győri 1 729 9174
Dunaszekcső obec Baranya Mohácsi 2 191 7712
Dunaszentbenedek obec Bács-Kiskun Kalocsai 955 6333
Dunaszentgyörgy obec Tolna Paksi 2 661 7135
Dunaszentmiklós obec Komárom-Esztergom Tatai 423 2897
Dunaszentpál obec Győr-Moson-Sopron Győri 646 9175
Dunasziget obec Győr-Moson-Sopron Mosonmagyaróvári 1 463 9226
Dunatetétlen obec Bács-Kiskun Kalocsai 603 6325
Dunaújváros mesto so žup. právom Fejér Dunaújmestoi 52 794 2400
Dunavarsány mesto Pest Ráckevei 6 022 2336
Dunavecse mesto Bács-Kiskun Kunszentmiklósi 4 237 6087
Dusnok obec Bács-Kiskun Kalocsai 3 285 6353
Dúzs obec Tolna Tamási 325 7224