Zoznam obcí v Maďarsku (F)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam obcí v Maďarsku začínajúcich sa na písmeno F.

Bližšie informácie v hlavnom článku: Zoznam obcí v Maďarsku
Názov Typ Župa Obvod Počet obyvateľov PSČ
Fábiánháza obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 1 919 4354
Fábiánsebestyén obec Csongrád Szentesi 2 317 6625
Fácánkert obec Tolna Szekszárdi 765 7136
Fadd veľká obec Tolna Szekszárdi 4 499 7133
Fáj obec Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi 289 3865
Fajsz obec Bács-Kiskun Kalocsai 1 901 6352
Fancsal obec Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi 371 3855
Farád obec Győr-Moson-Sopron Csornai 1 917 9321
Farkasgyepű obec Veszprém Pápai 441 8582
Farkaslyuk obec Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi 1 981 3608
Farmos obec Pest Nagykátai 3 653 2765
Fazekasboda obec Baranya Pécsváradi 210 7732
Fedémes obec Heves Pétervásárai 862 3255
Fegyvernek veľká obec Jász-Nagykun-Szolnok Törökszentmiklósi 7 006 5231
Fehérgyarmat mesto Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 8 932 4900
Fehértó obec Győr-Moson-Sopron Csornai 468 9163
Fehérvárcsurgó obec Fejér Móri 1 860 8052
Feked obec Baranya Mohácsi 214 7724
Feketeerdő obec Győr-Moson-Sopron Mosonmagyaróvári 404 9211
Felcsút obec Fejér Bicskei 1 669 8086
Feldebrő obec Heves Füzesabonyi 2 652 3352
Felgyő obec Csongrád Csongrádi 1 472 6645
Felpéc obec Győr-Moson-Sopron Téti 848 9122
Felsőberecki obec Borsod-Abaúj-Zemplén Bodrogközi 325 3985
Felsőcsatár obec Vas Szombathelyi 474 9794
Felsődobsza obec Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói 983 3847
Felsőegerszeg obec Baranya Sásdi 159 7370
Felsőgagy obec Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi 165 3837
Felsőjánosfa obec Vas Őriszentpéteri 213 9934
Felsőkelecsény obec Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai 398 3722
Felsőlajos obec Bács-Kiskun Kecskeméti 981 6055
Felsőmarác obec Vas Őriszentpéteri 317 9918
Felsőmocsolád obec Somogy Kaposvári 559 7456
Felsőnána obec Tolna Szekszárdi 705 7175
Felsőnyárád obec Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai 1 060 3721
Felsőnyék obec Tolna Tamási 1 131 7099
Felsőörs obec Veszprém Balatonalmádi 1 249 8227
Felsőpáhok obec Zala Keszthely–Hévízi 579 8380
Felsőpakony obec Pest Gyáli 2 989 2363
Felsőpetény obec Nógrád Rétsági 768 2611
Felsőrajk obec Zala Nagykanizsai 803 8767
Felsőregmec obec Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi 251 3989
Felsőszenterzsébet obec Zala Lenti 16 8973
Felsőszentiván obec Bács-Kiskun Bajai 2 028 6447
Felsőszentmárton obec Baranya Sellyei 1 094 7968
Felsőszölnök obec Vas Szentgotthárdi 659 9985
Felsőtárkány obec Heves Egri 7 733 3324
Felsőtelekes obec Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai 808 3735
Felsőtold obec Nógrád Pásztói 175 3067
Felsővadász obec Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói 553 3814
Felsőzsolca mesto Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci 7 150 3561
Fényeslitke obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai 2 468 4621
Fenyőfő obec Győr-Moson-Sopron Pannonhalmi 147 8432
Ferencszállás obec Csongrád Makói 638 6774
Fertőboz obec Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 255 9493
Fertőd mesto Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 3 406 9431
Fertőendréd obec Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 635 9442
Fertőhomok obec Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 524 9492
Fertőrákos obec Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 2 182 9421
Fertőszentmiklós veľká obec Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 3 844 9444
Fertőszéplak obec Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 1 180 9436
Fiad obec Somogy Tabi 187 7282
Filkeháza obec Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi 104 3994
Fityeház obec Zala Nagykanizsai 737 8835
Foktő obec Bács-Kiskun Kalocsai 1 707 6331
Folyás obec Hajdú-Bihar Polgári 405 4090
Fonó obec Somogy Kaposvári 359 7271
Fony obec Borsod-Abaúj-Zemplén Abaúj–Hegyközi 421 3893
Fonyód mesto Somogy Fonyódi 5 257 8640
Forráskút obec Csongrád Mórahalmi 2 321 6793
Forró obec Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi 2 398 3849
Fót mesto Pest Dunakeszi 16 559 2151
Földeák obec Csongrád Makói 3 324 6922
Földes veľká obec Hajdú-Bihar Püspökladányi 4 350 4177
Főnyed obec Somogy Marcali 94 8732
Fulókércs obec Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi 395 3864
Furta obec Hajdú-Bihar Berettyóújfalui 1 179 4141
Füle obec Fejér Székesfehérvári 873 8157
Fülesd obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 492 4964
Fülöp obec Hajdú-Bihar Hajdúhadházi 1 878 4266
Fülöpháza obec Bács-Kiskun Kecskeméti 952 6042
Fülöpjakab obec Bács-Kiskun Kiskunfélegyházi 1 151 6116
Fülöpszállás obec Bács-Kiskun Kiskőrösi 2 525 6085
Fülpösdaróc obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 336 4754
Fürged obec Tolna Tamási 698 7087
Füzér obec Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi 604 3996
Füzérkajata obec Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi 145 3994
Füzérkomlós obec Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi 386 3997
Füzérradvány obec Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi 431 3993
Füzesabony mesto Heves Füzesabonyi 4 634 3390
Füzesgyarmat mesto Békés Szeghalmi 6 542 5525
Fűzvölgy obec Zala Nagykanizsai 143 8777