Zoznam obcí v Maďarsku (H)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam obcí v Maďarsku začínajúcich sa na písmeno H.

Bližšie informácie v hlavnom článku: Zoznam obcí v Maďarsku
Názov Typ Župa Obvod Počet obyvateľov PSČ
Hács obec Somogy Lengyeltóti 419 8694
Hagyárosbörönd obec Zala Zalaegerszegi 302 8992
Hahót obec Zala Nagykanizsai 1 231 8771
Hajdúbagos obec Hajdú-Bihar Derecske–Létavértesi 1 981 4273
Hajdúböszörmény mesto Hajdú-Bihar Hajdúböszörményi 32 220 4220
Hajdúdorog mesto Hajdú-Bihar Hajdúböszörményi 9 640 4087
Hajdúhadház mesto Hajdú-Bihar Hajdúhadházi 13 070 4242
Hajdúnánás mesto Hajdú-Bihar Hajdúböszörményi 18 235 4080
Hajdúsámson mesto Hajdú-Bihar Hajdúhadházi 11 293 4251
Hajdúszoboszló mesto Hajdú-Bihar Hajdúszoboszlói 23 677 4200
Hajdúszovát obec Hajdú-Bihar Hajdúszoboszlói 3 200 4212
Hajmás obec Somogy Kaposvári 263 7473
Hajmáskér obec Veszprém Veszprémi 2 904 8192
Hajós veľká obec Bács-Kiskun Kalocsai 3 501 6344
Halastó obec Vas Körmendi 131 9814
Halászi obec Győr-Moson-Sopron Mosonmagyaróvári 2 841 9228
Halásztelek veľká obec Pest Ráckevei 7 224 2314
Halimba obec Veszprém Ajkai 1 140 8452
Halmaj obec Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói 1 912 3842
Halmajugra obec Heves Gyöngyösi 2 169 3273
Halogy obec Vas Körmendi 311 9917
Hangács obec Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi 679 3795
Hangony obec Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi 1 782 3626
Hantos obec Fejér Adonyi 984 2434
Harasztifalu obec Vas Körmendi 181 9784
Harc obec Tolna Szekszárdi 898 7172
Harka obec Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 1 533 9422
Harkakötöny obec Bács-Kiskun Kiskunhalasi 1 002 6136
Harkány mesto Baranya Siklósi 3 539 7815
Háromfa obec Somogy Nagyatádi 862 7585
Háromhuta obec Borsod-Abaúj-Zemplén Sárospataki 172 3936
Harsány obec Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci 2 107 3555
Hárskút obec Veszprém Veszprémi 651 8442
Harta veľká obec Bács-Kiskun Kalocsai 3 765 6326
Hásságy obec Baranya Mohácsi 294 7745
Hatvan mesto Heves Hatvani 8 066 3000
Hédervár obec Győr-Moson-Sopron Mosonmagyaróvári 1 117 9178
Hedrehely obec Somogy Kaposvári 531 7533
Hegyesd obec Veszprém Tapolcai 179 8296
Hegyeshalom veľká obec Győr-Moson-Sopron Mosonmagyaróvári 3 526 9222
Hegyfalu obec Vas Csepregi 797 9631
Hegyháthodász obec Vas Körmendi 183 9915
Hegyhátmaróc obec Baranya Komlói 206 7348
Hegyhátsál obec Vas Körmendi 171 9915
Hegyhátszentjakab obec Vas Őriszentpéteri 294 9934
Hegyhátszentmárton obec Vas Őriszentpéteri 71 9931
Hegyhátszentpéter obec Vas Vasvári 183 9821
Hegykő obec Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 1 257 9437
Hegymagas obec Veszprém Tapolcai 251 8265
Hegymeg obec Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi 103 3786
Hegyszentmárton obec Baranya Sellyei 436 7837
Héhalom obec Nógrád Pásztói 1 047 3041
Hejce obec Borsod-Abaúj-Zemplén Abaúj–Hegyközi 303 3892
Hejőbába obec Borsod-Abaúj-Zemplén Tiszaújmestoi 1 944 3593
Hejőkeresztúr obec Borsod-Abaúj-Zemplén Tiszaújmestoi 1 077 3597
Hejőkürt obec Borsod-Abaúj-Zemplén Tiszaújmestoi 340 3588
Hejőpapi obec Borsod-Abaúj-Zemplén Tiszaújmestoi 1 248 3594
Hejőszalonta obec Borsod-Abaúj-Zemplén Tiszaújmestoi 779 3595
Helesfa obec Baranya Szentlőrinci 568 7683
Helvécia obec Bács-Kiskun Kecskeméti 4 055 6034
Hencida obec Hajdú-Bihar Berettyóújfalui 1 313 4123
Hencse obec Somogy Kaposvári 395 7532
Herceghalom obec Pest Budaörsi 1 465 2053
Hercegkút obec Borsod-Abaúj-Zemplén Sárospataki 710 3958
Hercegszántó obec Bács-Kiskun Bajai 2 275 6525
Heréd obec Heves Hatvani 1 396 3011
Héreg obec Komárom-Esztergom Tatabányai 1 015 2832
Herencsény obec Nógrád Balassagyarmati 730 2677
Herend mesto Veszprém Veszprémi 3 499 8440
Heresznye obec Somogy Barcsi 293 7587
Hermánszeg obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 285 4735
Hernád obec Pest Dabasi 3 618 2376
Hernádbűd obec Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi 164
Hernádcéce obec Borsod-Abaúj-Zemplén Abaúj–Hegyközi 242 3887
Hernádkak obec Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci 1 559 3563
Hernádkércs obec Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói 334 3846
Hernádnémeti obec Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci 3 710 3564
Hernádpetri obec Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi 253 3874
Hernádszentandrás obec Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi 462 3852
Hernádszurdok obec Borsod-Abaúj-Zemplén Abaúj–Hegyközi 224 3875
Hernádvécse obec Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi 923 3874
Hernyék obec Zala Lenti 114 8957
Hét obec Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi 562 3655
Hetefejércse obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi 317 4843
Hetes obec Somogy Kaposvári 1 148 7432
Hetvehely obec Baranya Szentlőrinci 497 7681
Hetyefő obec Veszprém Sümegi 99 8344
Heves mesto Heves Hevesi 9 931 3360
Hevesaranyos obec Heves Bélapátfalvai 1 702 3322
Hevesvezekény obec Heves Hevesi 1 979 3383
Hévíz mesto Zala Keszthely–Hévízi 4 505 8380
Hévízgyörk obec Pest Aszódi 3 043 2192
Hidas obec Baranya Pécsváradi 2 289 7696
Hidasnémeti obec Borsod-Abaúj-Zemplén Abaúj–Hegyközi 1 200 3876
Hidegkút obec Veszprém Veszprémi 419 8247
Hidegség obec Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 311 9491
Hidvégardó obec Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi 683 3768
Himesháza obec Baranya Mohácsi 1 200 7735
Himod obec Győr-Moson-Sopron Kapuvári 701 9362
Hirics obec Baranya Sellyei 267 7838
Hobol obec Baranya Szigetvári 1 049 7971
Hodász veľká obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 3 487 4334
Hódmezővásárhely m.jog. mesto Csongrád Hódmezővásárhelyi 48 350 6800
Hollád obec Somogy Marcali 297 8731
Hollóháza obec Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi 1 029 3999
Hollókő obec Nógrád Szécsényi 404 3176
Homokbödöge obec Veszprém Pápai 707 8563
Homokkomárom obec Zala Nagykanizsai 230 8777
Homokmégy obec Bács-Kiskun Kalocsai 1 534 6341
Homokszentgyörgy obec Somogy Barcsi 1 235 7537
Homorúd obec Baranya Mohácsi 702 7716
Homrogd obec Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói 1 034 3812
Hont obec Nógrád Balassagyarmati 597 2647
Horpács obec Nógrád Rétsági 206 2658
Hort obec Heves Hatvani 4 309 3014
Hortobágy obec Hajdú-Bihar Balmazújmestoi 1 667 4071
Horváthertelend obec Baranya Szigetvári 94 7935
Horvátlövő obec Vas Szombathelyi 206 9796
Horvátzsidány obec Vas Kőszegi 845 9733
Hosszúhetény obec Baranya Komlói 3 360 7694
Hosszúpályi veľká obec Hajdú-Bihar Derecske–Létavértesi 5 645 4274
Hosszúpereszteg obec Vas Sárvári 766 9676
Hosszúvíz obec Somogy Marcali 70 8716
Hosszúvölgy obec Zala Nagykanizsai 188 8777
Hosztót obec Veszprém Sümegi 98 8475
Hottó obec Zala Zalaegerszegi 342 8991
Hőgyész veľká obec Tolna Tamási 3 041 7191
Hövej obec Győr-Moson-Sopron Kapuvári 303 9361
Hugyag obec Nógrád Balassagyarmati 911 2672
Hunya obec Békés Békési 790 5555
Hunyadfalva obec Jász-Nagykun-Szolnok Szolnoki 220 5063
Husztót obec Baranya Pécsi 65 7678