Zoznam obcí v Maďarsku (K)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam obcí v Maďarsku začínajúcich sa na písmeno K.

Bližšie informácie v hlavnom článku: Zoznam obcí v Maďarsku
Názov Typ Župa Obvod Počet obyvateľov PSČ
Kaba mesto Hajdú-Bihar Püspökladányi 6 422 4183
Kacorlak obec Zala Nagykanizsai 237 8773
Kács obec Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi 649 3424
Kacsóta obec Baranya Szentlőrinci 298 7940
Kadarkút mesto Somogy Kaposvári 2 800 7530
Kajárpéc obec Győr-Moson-Sopron Téti 1 375 9123
Kajászó obec Fejér Ercsi 984 2472
Kajdacs obec Tolna Paksi 1 361 7051
Kakasd obec Tolna Bonyhádi 1 780 7122
Kákics obec Baranya Sellyei 225 7958
Kakucs obec Pest Dabasi 2 577 2366
Kál veľká obec Heves Füzesabonyi 3 484 3350
Kalaznó obec Tolna Tamási 210 7194
Káld obec Vas Sárvári 1 156 9673
Kálló obec Nógrád Pásztói 1 471 2175
Kallósd obec Zala Zalaszentgróti 104 8785
Kállósemjén veľká obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Nagykállói 3 981 4324
Kálmáncsa obec Somogy Barcsi 705 7538
Kálmánháza obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyházai 2 109 4434
Kálócfa obec Zala Lenti 187 8988
Kalocsa mesto Bács-Kiskun Kalocsai 18 297 6300
Káloz obec Fejér Abai 2 535 8124
Kám obec Vas Vasvári 478 9841
Kamond obec Veszprém Ajkai 449 8469
Kamut obec Békés Békési 1 155 5673
Kánó obec Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai 200 3735
Kántorjánosi obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 2 249 4335
Kány obec Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi 79 3821
Kánya obec Somogy Tabi 478 8667
Kányavár obec Zala Lenti 154 8956
Kapolcs obec Veszprém Tapolcai 451 8294
Kápolna obec Heves Füzesabonyi 2 151 3355
Kápolnásnyék obec Fejér Gárdonyi 3 290 2475
Kapoly obec Somogy Tabi 747 8671
Kaposfő obec Somogy Kaposvári 1 820 7523
Kaposgyarmat obec Somogy Kaposvári 127 7473
Kaposhomok obec Somogy Kaposvári 467 7261
Kaposkeresztúr obec Somogy Kaposvári 382 7258
Kaposmérő obec Somogy Kaposvári 2 563 7521
Kapospula obec Tolna Dombóvári 1 023 7251
Kaposújlak obec Somogy Kaposvári 667 7522
Kaposvár mszékh., m.jog Somogy Kaposvári 68 090 7400
Kaposszekcső obec Tolna Dombóvári 1 368 7361
Kaposszerdahely obec Somogy Kaposvári 994 7476
Káptalanfa obec Veszprém Sümegi 901 8471
Káptalantóti obec Veszprém Tapolcai 410 8283
Kapuvár mesto Győr-Moson-Sopron Kapuvári 10 707 9330
Kára obec Somogy Tabi 71 7285
Karácsond obec Heves Gyöngyösi 3 161 3281
Karád obec Somogy Tabi 1 750 8676
Karakó obec Vas Celldömölki 237 9547
Karakószörcsök obec Veszprém Ajkai 323 8491
Karancsalja obec Nógrád Salgótarjáni 1 636 3181
Karancsberény obec Nógrád Salgótarjáni 995 3137
Karancskeszi obec Nógrád Salgótarjáni 1 949 3183
Karancslapujtő obec Nógrád Salgótarjáni 2 897 3182
Karancsság obec Nógrád Salgótarjáni 1 161 3163
Kárász obec Baranya Komlói 397 7333
Karcag mesto Jász-Nagykun-Szolnok Karcagi 22 579 5300
Karcsa obec Borsod-Abaúj-Zemplén Bodrogközi 2 025 3963
Kardos obec Békés Szarvasi 774 5552
Kardoskút obec Békés Orosházi 982 5945
Karmacs obec Zala Keszthely–Hévízi 834 8354
Károlyháza obec Győr-Moson-Sopron Mosonmagyaróvári 518 9182
Karos obec Borsod-Abaúj-Zemplén Bodrogközi 485 3962
Kartal veľká obec Pest Aszódi 5 857 2173
Kásád obec Baranya Siklósi 386 7827
Kaskantyú obec Bács-Kiskun Kiskőrösi 1 078 6211
Kastélyosdombó obec Somogy Barcsi 334 7977
Kaszaper obec Békés Mezőkovácsházi 2 107 5948
Kaszó obec Somogy Nagyatádi 148 7564
Katádfa obec Baranya Szigetvári 173 7914
Katafa obec Vas Körmendi 400 9915
Kátoly obec Baranya Pécsváradi 339 7661
Katymár obec Bács-Kiskun Bácsalmási 2 347 6455
Káva obec Pest Monori 682 2215
Kávás obec Zala Zalaegerszegi 249 8994
Kazár obec Nógrád Salgótarjáni 2 138 3127
Kazincbarcika mesto Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai 32 442 3700
Kázsmárk obec Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói 1 028 3831
Kazsok obec Somogy Kaposvári 377 7274
Kecel mesto Bács-Kiskun Kiskőrösi 9 205 6237
Kecskéd obec Komárom-Esztergom Oroszlányi 1 927 2852
Kecskemét mszékh., m.jog Bács-Kiskun Kecskeméti 107 604 6000
Kehidakustány obec Zala Zalaszentgróti 1 059 8784
Kék obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Ibrány–Nagyhalászi 2 067 4515
Kékcse obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai 1 662 4494
Kéked obec Borsod-Abaúj-Zemplén Abaúj–Hegyközi 242 3899
Kékesd obec Baranya Pécsváradi 215 7661
Kékkút obec Veszprém Tapolcai 74 8254
Kelebia obec Bács-Kiskun Kiskunhalasi 3 028 6423
Keléd obec Vas Celldömölki 98 9549
Kelemér obec Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi 580 3728
Kéleshalom obec Bács-Kiskun Jánoshalmi 542 6444
Kelevíz obec Somogy Marcali 350 8714
Kemecse mesto Szabolcs-Szatmár-Bereg Ibrány–Nagyhalászi 5 012 4501
Kemence obec Pest Szobi 1 088 2638
Kemendollár obec Zala Zalaegerszegi 540 8931
Kemeneshőgyész obec Veszprém Pápai 590 8516
Kemeneskápolna obec Vas Celldömölki 113 9553
Kemenesmagasi obec Vas Celldömölki 977 9522
Kemenesmihályfa obec Vas Celldömölki 564 9511
Kemenespálfa obec Vas Celldömölki 478 9544
Kemenessömjén obec Vas Celldömölki 631 9517
Kemenesszentmárton obec Vas Celldömölki 239 9521
Kemenesszentpéter obec Veszprém Pápai 754 8518
Keménfa obec Zala Zalaegerszegi 97 8995
Kémes obec Baranya Siklósi 545 7843
Kemestaródfa obec Vas Körmendi 238 9923
Kemse obec Baranya Sellyei 72 7839
Kenderes mesto Jász-Nagykun-Szolnok Karcagi 5 339 5331
Kenéz obec Vas Sárvári 289 9752
Kenézlő obec Borsod-Abaúj-Zemplén Sárospataki 1 358 3955
Kengyel obec Jász-Nagykun-Szolnok Törökszentmiklósi 4 321 5083
Kenyeri obec Vas Celldömölki 943 9514
Kercaszomor obec Vas Őriszentpéteri 228 9945
Kercseliget obec Somogy Kaposvári 474 7256
Kerecsend obec Heves Egri 2 458 3396
Kerecseny obec Zala Nagykanizsai 275 8745
Kerekegyháza mesto Bács-Kiskun Kecskeméti 6 081 6041
Kereki obec Somogy Balatonföldvári 551 8618
Kerékteleki obec Komárom-Esztergom Kisbéri 728 2882
Kerepes obec Pest Gödöllői 8 781 2144
Keresztéte obec Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi 33 3821
Kerkabarabás obec Zala Lenti 303 8971
Kerkafalva obec Zala Lenti 129 8973
Kerkakutas obec Zala Lenti 150 8973
Kerkáskápolna obec Vas Őriszentpéteri 108 9944
Kerkaszentkirály obec Zala Letenyei 278 8874
Kerkateskánd obec Zala Lenti 180 8879
Kérsemjén obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 338 4912
Kerta obec Veszprém Ajkai 723 8492
Kertészsziget obec Békés Szeghalmi 474 5526
Keszeg obec Nógrád Rétsági 697 2616
Kesznyéten obec Borsod-Abaúj-Zemplén Tiszaújmestoi 1 898 3579
Keszőhidegkút obec Tolna Tamási 255 7062
Keszthely mesto Zala Keszthely–Hévízi 21 803 8360
Kesztölc obec Komárom-Esztergom Dorogi 2 605 2517
Keszü obec Baranya Pécsi 1 024 7668
Kétbodony obec Nógrád Rétsági 526 2655
Kétegyháza veľká obec Békés Gyulai 4 464 5741
Kéthely obec Somogy Marcali 2 413 8713
Kétpó obec Jász-Nagykun-Szolnok Mezőtúri 818 5411
Kétsoprony obec Békés Békéscsabai 1 581 5674
Kétújfalu obec Baranya Szigetvári 721 7975
Kétvölgy obec Vas Szentgotthárdi 138 9982
Kéty obec Tolna Szekszárdi 769 7174
Kevermes veľká obec Békés Mezőkovácsházi 2 402 5744
Kilimán obec Zala Nagykanizsai 289 8774
Kimle obec Győr-Moson-Sopron Mosonmagyaróvári 2 300 9181
Kincsesbánya obec Fejér Móri 1 548 8044
Királd obec Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi 952 3657
Királyegyháza obec Baranya Szentlőrinci 1 048 7953
Királyhegyes obec Csongrád Makói 727 6911
Királyszentistván obec Veszprém Veszprémi 439 8195
Kisapáti obec Veszprém Tapolcai 379 8284
Kisapostag obec Fejér Dunaújmestoi 1 259 2428
Kisar obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 1 123 4921
Kisasszond obec Somogy Kaposvári 175 7523
Kisasszonyfa obec Baranya Sellyei 228 7954
Kisbabot obec Győr-Moson-Sopron Téti 229 9133
Kisbágyon obec Nógrád Pásztói 477 3046
Kisbajcs obec Győr-Moson-Sopron Győri 758 9062
Kisbajom obec Somogy Nagyatádi 455 7542
Kisbárapáti obec Somogy Tabi 536 7282
Kisbárkány obec Nógrád Bátonyterenyei 250 3075
Kisbér mesto Komárom-Esztergom Kisbéri 5 874 2870
Kisberény obec Somogy Lengyeltóti 219 8693
Kisberzseny obec Veszprém Ajkai 99 8477
Kisbeszterce obec Baranya Sásdi 100 7391
Kisbodak obec Győr-Moson-Sopron Mosonmagyaróvári 385 9234
Kisbucsa obec Zala Zalaegerszegi 476 8925
Kisbudmér obec Baranya Mohácsi 145 7756
Kiscsécs obec Borsod-Abaúj-Zemplén Tiszaújmestoi 219 3578
Kiscsehi obec Zala Letenyei 211 8888
Kiscsősz obec Veszprém Ajkai 130 8494
Kisdér obec Baranya Siklósi 135 7814
Kisdobsza obec Baranya Szigetvári 262 7985
Kisdombegyház obec Békés Mezőkovácsházi 580 5837
Kisdorog obec Tolna Bonyhádi 863 7159
Kisecset obec Nógrád Rétsági 206 2655
Kisfalud obec Győr-Moson-Sopron Kapuvári 838 9341
Kisfüzes obec Heves Pétervásárai 481 3256
Kisgörbő obec Zala Zalaszentgróti 234 8356
Kisgyalán obec Somogy Kaposvári 252 7279
Kisgyőr obec Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci 1 655 3556
Kishajmás obec Baranya Sásdi 216 7391
Kisharsány obec Baranya Siklósi 568 7800
Kishartyán obec Nógrád Salgótarjáni 651 3161
Kisherend obec Baranya Pécsi 208 7763
Kishódos obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 88 4977
Kishuta obec Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi 352 3994
Kisigmánd obec Komárom-Esztergom Komáromi 553 2948
Kisjakabfalva obec Baranya Siklósi 164 7773
Kiskassa obec Baranya Siklósi 286 7766
Kiskinizs obec Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói 355 3843
Kiskorpád obec Somogy Kaposvári 986 7524
Kisköre mesto Heves Hevesi 6 842 3384
Kiskőrös mesto Bács-Kiskun Kiskőrösi 15 063 6200
Kiskunfélegyháza mesto Bács-Kiskun Kiskunfélegyházi 31 704 6100
Kiskunhalas mesto Bács-Kiskun Kiskunhalasi 29 573 6400
Kiskunlacháza veľká obec Pest Ráckevei 8 716 2340
Kiskunmajsa mesto Bács-Kiskun Kiskunmajsai 12 089 6120
Kiskutas obec Zala Zalaegerszegi 199 8911
Kisláng obec Fejér Enyingi 2 658 8156
Kisléta obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 1 950 4325
Kislippó obec Baranya Siklósi 327 7775
Kislőd obec Veszprém Ajkai 1 320 8446
Kismányok obec Tolna Bonyhádi 359 7356
Kismarja obec Hajdú-Bihar Berettyóújfalui 1 349 4126
Kismaros obec Pest Váci 1 871 2623
Kisnamény obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 341 4737
Kisnána obec Heves Gyöngyösi 2 258 3264
Kisnémedi obec Pest Váci 702 2165
Kisnyárád obec Baranya Mohácsi 249 7759
Kisoroszi obec Pest Szentendrei 799 2024
Kispalád obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 557 4956
Kispáli obec Zala Zalaegerszegi 248 8912
Kispirit obec Veszprém Ajkai 98 8496
Kisrákos obec Vas Őriszentpéteri 234 9936
Kisrécse obec Zala Nagykanizsai 183 8756
Kisrozvágy obec Borsod-Abaúj-Zemplén Bodrogközi 213 3965
Kissikátor obec Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi 356 3627
Kissomlyó obec Vas Celldömölki 260 9555
Kistamási obec Baranya Szigetvári 152 7981
Kistapolca obec Baranya Siklósi 221 7823
Kistarcsa mesto Pest Gödöllői 9 418 2143
Kistelek mesto Csongrád Kisteleki 7 607 6760
Kistokaj obec Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci 1 860 3553
Kistolmács obec Zala Letenyei 179 8868
Kistormás obec Tolna Szekszárdi 369 7068
Kistótfalu obec Baranya Siklósi 334 7768
Kisújszállás mesto Jász-Nagykun-Szolnok Karcagi 12 741 5310
Kisunyom obec Vas Szombathelyi 373 9772
Kisvárda mesto Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai 18 028 4600
Kisvarsány obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi 982 4811
Kisvásárhely obec Zala Zalaszentgróti 61 8341
Kisvaszar obec Baranya Sásdi 343 7381
Kisvejke obec Tolna Bonyhádi 424 7183
Kiszombor obec Csongrád Makói 4 215 6775
Kiszsidány obec Vas Kőszegi 118 9733
Kisszállás obec Bács-Kiskun Kiskunhalasi 2 834 6421
Kisszékely obec Tolna Tamási 408 7082
Kisszekeres obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 601 4963
Kisszentmárton obec Baranya Sellyei 307 7841
Kissziget obec Zala Lenti 187 8954
Kisszőlős obec Veszprém Ajkai 133 8483
Klárafalva obec Csongrád Makói 510 6773
Kocs obec Komárom-Esztergom Tatai 2 718 2898
Kocsér obec Pest Ceglédi 2 057 2755
Kocsola obec Tolna Dombóvári 1 434 7212
Kocsord obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 3 070 4751
Kóka obec Pest Nagykátai 4 289 2243
Kokad obec Hajdú-Bihar Derecske–Létavértesi 675 4284
Kolontár obec Veszprém Ajkai 850 8468
Komádi mesto Hajdú-Bihar Berettyóújfalui 6 055 4138
Komárom mesto Komárom-Esztergom Komáromi 19 641 2900
Komjáti obec Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi 335 3765
Komló mesto Baranya Komlói 27 332 7300
Komlódtótfalu obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Csengeri 114 4765
Komlósd obec Somogy Barcsi 206 7582
Komlóska obec Borsod-Abaúj-Zemplén Sárospataki 321 3937
Komoró obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai 1 415 4622
Kompolt obec Heves Füzesabonyi 2 272 3356
Kondó obec Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci 648 3775
Kondorfa obec Vas Őriszentpéteri 642 9943
Kondoros veľká obec Békés Szarvasi 5 917 5553
Kóny obec Győr-Moson-Sopron Csornai 2 671 9144
Konyár obec Hajdú-Bihar Derecske–Létavértesi 2 272 4133
Kópháza obec Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 1 887 9495
Koppányszántó obec Tolna Tamási 427 7094
Korlát obec Borsod-Abaúj-Zemplén Abaúj–Hegyközi 315 3886
Koroncó obec Győr-Moson-Sopron Győri 1 883 9113
Kórós obec Baranya Sellyei 238 7841
Kosd obec Pest Váci 2 295 2612
Kóspallag obec Pest Szobi 807 2625
Kótaj obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyházai 4 570 4482
Kovácshida obec Baranya Siklósi 286 7847
Kovácsszénája obec Baranya Pécsi 55 7678
Kovácsvágás obec Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi 647 3992
Kozárd obec Nógrád Pásztói 186 3053
Kozármisleny mesto Baranya Pécsi 4 247 7761
Kozmadombja obec Zala Lenti 55 8988
Köblény obec Baranya Komlói 290 7334
Köcsk obec Vas Celldömölki 306 9553
Kökény obec Baranya Pécsi 566 7668
Kőkút obec Somogy Kaposvári 611 7530
Kölcse veľká obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 1 406 4965
Kölesd obec Tolna Szekszárdi 1 670 7052
Kölked obec Baranya Mohácsi 1 153 7717
Kömlő obec Heves Hevesi 4 922 3372
Kömlőd obec Komárom-Esztergom Oroszlányi 1 185 2853
Kömörő obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 602 4943
Kömpöc obec Bács-Kiskun Kiskunmajsai 781 6134
Körmend mesto Vas Körmendi 12 535 9900
Környe obec Komárom-Esztergom Tatabányai 4 466 2851
Köröm obec Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci 1 244 3577
Kőröshegy obec Somogy Balatonföldvári 1 698 8617
Körösladány mesto Békés Szeghalmi 5 086 5516
Körösnagyharsány obec Békés Sarkadi 694 5539
Köröstarcsa obec Békés Békési 2 842 5622
Kőröstetétlen obec Pest Ceglédi 906 2745
Körösújfalu obec Békés Szeghalmi 705 5536
Körösszakál obec Hajdú-Bihar Berettyóújfalui 914 4136
Körösszegapáti obec Hajdú-Bihar Berettyóújfalui 1 002 4135
Kőszárhegy obec Fejér Székesfehérvári 1 370 8152
Kőszeg mesto Vas Kőszegi 11 783 9730
Kőszegdoroszló obec Vas Kőszegi 250 9725
Kőszegpaty obec Vas Kőszegi 217 9739
Kőszegszerdahely obec Vas Kőszegi 490 9725
Kötcse obec Somogy Balatonföldvári 520 8627
Kötegyán obec Békés Sarkadi 1 599 5725
Kőtelek obec Jász-Nagykun-Szolnok Szolnoki 1 791 5062
Kővágóörs obec Veszprém Tapolcai 914 8254
Kővágószőlős obec Baranya Pécsi 1 343 7673
Kővágótöttös obec Baranya Pécsi 314
Kövegy obec Csongrád Makói 457 6912
Köveskál obec Veszprém Tapolcai 448 8274
Krasznokvajda obec Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi 524 3821
Kulcs obec Fejér Adonyi 1 925 2458
Kunadacs obec Bács-Kiskun Kunszentmiklósi 1 745 6097
Kunágota obec Békés Mezőkovácsházi 3 018 5746
Kunbaja obec Bács-Kiskun Bácsalmási 1 806 6435
Kunbaracs obec Bács-Kiskun Kecskeméti 680 6043
Kuncsorba obec Jász-Nagykun-Szolnok Törökszentmiklósi 757 5412
Kunfehértó obec Bács-Kiskun Kiskunhalasi 2 265 6413
Kunhegyes mesto Jász-Nagykun-Szolnok Tiszafüredi 8 506 5340
Kunmadaras veľká obec Jász-Nagykun-Szolnok Karcagi 5 850 5321
Kunpeszér obec Bács-Kiskun Kunszentmiklósi 675 6096
Kunszállás obec Bács-Kiskun Kiskunfélegyházi 1 711 6115
Kunszentmárton mesto Jász-Nagykun-Szolnok Kunszentmártoni 9 637 5440
Kunszentmiklós mesto Bács-Kiskun Kunszentmiklósi 9 088 6090
Kunsziget obec Győr-Moson-Sopron Győri 1 198 9184
Kup obec Veszprém Pápai 460 8595
Kupa obec Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói 188 3813
Kurd obec Tolna Dombóvári 1 344 7226
Kurityán obec Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai 1 808 3732
Kustánszeg obec Zala Zalaegerszegi 573 8919
Kutas obec Somogy Nagyatádi 1 567 7541
Kutasó obec Nógrád Pásztói 112 3066
Kübekháza obec Csongrád Szegedi 1 615 6755
Külsősárd obec Zala Lenti 99 8978
Külsővat obec Veszprém Pápai 866 9532
Küngös obec Veszprém Balatonalmádi 575 8162