Zoznam obcí v Maďarsku (L)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam obcí v Maďarsku začínajúcich sa na písmeno L.

Bližšie informácie v hlavnom článku: Zoznam obcí v Maďarsku
Názov Typ Župa Obvod Počet obyvateľov PSČ
Lábatlan mesto Komárom-Esztergom Esztergomi 5 386 2541
Lábod obec Somogy Nagyatádi 2 247 7551
Lácacséke obec Borsod-Abaúj-Zemplén Bodrogközi 389 3967
Lad obec Somogy Barcsi 684 7535
Ladánybene obec Bács-Kiskun Kecskeméti 1 732 6045
Ládbesenyő obec Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi 325 3780
Lajoskomárom veľká obec Fejér Enyingi 2 336 8136
Lajosmizse mesto Bács-Kiskun Kecskeméti 11 165 6050
Lak obec Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi 605 3786
Lakhegy obec Zala Zalaegerszegi 513 8913
Lakitelek veľká obec Bács-Kiskun Kecskeméti 4 468 6065
Lakócsa obec Somogy Barcsi 624 7918
Lánycsók obec Baranya Mohácsi 2 745 7759
Lápafő obec Tolna Dombóvári 197 7214
Lapáncsa obec Baranya Siklósi 226 7775
Laskod obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai 1 087 4543
Lasztonya obec Zala Letenyei 86 8887
Látrány obec Somogy Fonyódi 1 338 8681
Lázi obec Győr-Moson-Sopron Pannonhalmi 618 9089
Leányfalu veľká obec Pest Szentendrei 2 589 2016
Leányvár obec Komárom-Esztergom Dorogi 1 708 2518
Lébény veľká obec Győr-Moson-Sopron Mosonmagyaróvári 3 146 9155
Legénd obec Nógrád Rétsági 552 2619
Legyesbénye obec Borsod-Abaúj-Zemplén Szerencsi 1 684 3904
Léh obec Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói 500 3832
Lénárddaróc obec Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi 363 3648
Lendvadedes obec Zala Lenti 33 8978
Lendvajakabfa obec Zala Lenti 34 8977
Lengyel obec Tolna Bonyhádi 688 7184
Lengyeltóti mesto Somogy Lengyeltóti 3 451 8693
Lenti mesto Zala Lenti 8 541 8960
Lepsény veľká obec Fejér Enyingi 3 213 8132
Lesencefalu obec Veszprém Tapolcai 326 8318
Lesenceistvánd obec Veszprém Tapolcai 1 002 8319
Lesencetomaj obec Veszprém Tapolcai 1 121 8318
Létavértes mesto Hajdú-Bihar Derecske–Létavértesi 7 209 4281
Letenye mesto Zala Letenyei 4 552 8868
Letkés obec Pest Szobi 1 176 2632
Levél obec Győr-Moson-Sopron Mosonmagyaróvári 1 696 9221
Levelek veľká obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai 2 968 4555
Libickozma obec Somogy Marcali 47 8707
Lickóvadamos obec Zala Zalaegerszegi 218 8981
Liget obec Baranya Komlói 461 7331
Ligetfalva obec Zala Zalaszentgróti 55 8782
Lipót obec Győr-Moson-Sopron Mosonmagyaróvári 689 9233
Lippó obec Baranya Mohácsi 563 7781
Liptód obec Baranya Mohácsi 238 7757
Lispeszentadorján obec Zala Letenyei 334 8888
Liszó obec Zala Nagykanizsai 440 8831
Litér obec Veszprém Balatonalmádi 2 056 8196
Litka obec Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi 69 3866
Litke obec Nógrád Salgótarjáni 917 3186
Lócs obec Vas Csepregi 123 9634
Lókút obec Veszprém Zirci 534 8425
Lónya obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi 855 4836
Lórév obec Pest Ráckevei 309 2309
Lothárd obec Baranya Pécsi 269 7761
Lovas obec Veszprém Balatonalmádi 365 8228
Lovasberény obec Fejér Székesfehérvári 2 670 8093
Lovászhetény obec Baranya Pécsváradi 324 7720
Lovászi obec Zala Lenti 1 316 8878
Lovászpatona obec Veszprém Pápai 1 356 8553
Lőkösháza obec Békés Gyulai 2 044 5743
Lőrinci mesto Heves Hatvani 3 330 3021
Lövő obec Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 1 435 9461
Lövőpetri obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai 515 4633
Lucfalva obec Nógrád Bátonyterenyei 638 3129
Ludányhalászi obec Nógrád Szécsényi 1 635 3188
Ludas obec Heves Gyöngyösi 1 078 3274
Lukácsháza obec Vas Kőszegi 1 023 9724
Lulla obec Somogy Tabi 271 8660
Lúzsok obec Baranya Sellyei 266 7838