Zoznam obcí v Maďarsku (N)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam obcí v Maďarsku začínajúcich sa na písmeno N.

Bližšie informácie v hlavnom článku: Zoznam obcí v Maďarsku
Názov Typ Župa Obvod Počet obyvateľov PSČ
Nábrád obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 958 4911
Nadap obec Fejér Gárdonyi 457 8097
Nádasd obec Vas Körmendi 1 337 9915
Nádasdladány obec Fejér Székesfehérvári 1 870 8145
Nádudvar mesto Hajdú-Bihar Püspökladányi 9 260 4181
Nágocs obec Somogy Tabi 704 8674
Nagyacsád obec Veszprém Pápai 731 8521
Nagyalásony obec Veszprém Ajkai 516 8484
Nagyar obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 730 4922
Nagyatád mesto Somogy Nagyatádi 12 020 7500
Nagybajcs obec Győr-Moson-Sopron Győri 865 9063
Nagybajom mesto Somogy Kaposvári 3 664 7561
Nagybakónak obec Zala Nagykanizsai 485 8821
Nagybánhegyes obec Békés Mezőkovácsházi 1 474 5668
Nagybaracska obec Bács-Kiskun Bajai 2 438 6527
Nagybarca obec Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai 979 3641
Nagybárkány obec Nógrád Bátonyterenyei 699 3075
Nagyberény obec Somogy Siófoki 1 434 8656
Nagyberki obec Somogy Kaposvári 1 551 7255
Nagybörzsöny obec Pest Szobi 871 2634
Nagybudmér obec Baranya Mohácsi 251 7756
Nagycenk obec Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 1 829 9485
Nagycsány obec Baranya Sellyei 164 7964
Nagycsécs obec Borsod-Abaúj-Zemplén Tiszaújmestoi 910 3598
Nagycsepely obec Somogy Balatonföldvári 399 8628
Nagycserkesz obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyházai 1 875 4445
Nagydém obec Veszprém Pápai 421 8554
Nagydobos obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 2 280 4823
Nagydobsza obec Baranya Szigetvári 680 7985
Nagydorog veľká obec Tolna Paksi 2 814 7044
Nagyecsed mesto Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 6 868 4355
Nagyér obec Csongrád Makói 615 6917
Nagyesztergár obec Veszprém Zirci 1 249 8415
Nagyfüged obec Heves Gyöngyösi 2 751 3282
Nagygeresd obec Vas Csepregi 290 9664
Nagygörbő obec Zala Zalaszentgróti 232 8356
Nagygyimót obec Veszprém Pápai 598 8551
Nagyhajmás obec Baranya Sásdi 423 7343
Nagyhalász mesto Szabolcs-Szatmár-Bereg Ibrány–Nagyhalászi 5 963 4485
Nagyharsány obec Baranya Siklósi 1 731 7822
Nagyhegyes obec Hajdú-Bihar Hajdúszoboszlói 2 710 4064
Nagyhódos obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 131 4977
Nagyhuta obec Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi 88 3994
Nagyigmánd veľká obec Komárom-Esztergom Komáromi 3 154 2942
Nagyiván obec Jász-Nagykun-Szolnok Tiszafüredi 1 234 5363
Nagykálló mesto Szabolcs-Szatmár-Bereg Nagykállói 10 726 4320
Nagykamarás obec Békés Mezőkovácsházi 1 657 5751
Nagykanizsa m.jog. mesto Zala Nagykanizsai 51 788 8800
Nagykapornak obec Zala Zalaegerszegi 944 8935
Nagykarácsony obec Fejér Dunaújmestoi 1 551 2425
Nagykáta mesto Pest Nagykátai 12 991 2760
Nagykereki obec Hajdú-Bihar Berettyóújfalui 1 384 4127
Nagykeresztúr obec Nógrád Bátonyterenyei 305 3129
Nagykinizs obec Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói 353 3844
Nagykónyi obec Tolna Tamási 1 267 7092
Nagykorpád obec Somogy Nagyatádi 647 7545
Nagykovácsi veľká obec Pest Pilisvörösvári 4 848 2094
Nagykozár obec Baranya Pécsi 1 387 7741
Nagykökényes obec Heves Hatvani 1 728 3012
Nagykölked obec Vas Körmendi 152 9784
Nagykőrös mesto Pest Ceglédi 25 657 2750
Nagykörű obec Jász-Nagykun-Szolnok Szolnoki 1 725 5065
Nagykutas obec Zala Zalaegerszegi 466 8911
Nagylak obec Csongrád Makói 611 6933
Nagylengyel obec Zala Zalaegerszegi 479 8983
Nagylóc obec Nógrád Szécsényi 1 751 3175
Nagylók obec Fejér Sárbogárdi 1 151 2435
Nagylózs obec Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 898 9482
Nagymágocs veľká obec Csongrád Szentesi 3 466 6622
Nagymányok veľká obec Tolna Bonyhádi 2 510 7355
Nagymaros mesto Pest Váci 4 469 2626
Nagymizdó obec Vas Körmendi 143 9913
Nagynyárád obec Baranya Mohácsi 865 7784
Nagyoroszi obec Nógrád Rétsági 2 283 2645
Nagypáli obec Zala Zalaegerszegi 318 8912
Nagypall obec Baranya Pécsváradi 444 7731
Nagypeterd obec Baranya Szigetvári 696 7912
Nagypirit obec Veszprém Ajkai 325 8496
Nagyrábé veľká obec Hajdú-Bihar Püspökladányi 2 351 4173
Nagyrada obec Zala Nagykanizsai 552 8746
Nagyrákos obec Vas Őriszentpéteri 319 9938
Nagyrécse obec Zala Nagykanizsai 1 057 8756
Nagyréde obec Heves Gyöngyösi 3 434 3214
Nagyrév obec Jász-Nagykun-Szolnok Kunszentmártoni 856 5463
Nagyrozvágy obec Borsod-Abaúj-Zemplén Bodrogközi 739 3965
Nagysáp obec Komárom-Esztergom Dorogi 1 547 2524
Nagysimonyi obec Vas Celldömölki 985 9561
Nagyszakácsi obec Somogy Marcali 490 8739
Nagyszékely obec Tolna Tamási 500 7085
Nagyszekeres obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 543 4962
Nagyszénás veľká obec Békés Orosházi 5 691 5931
Nagyszentjános obec Győr-Moson-Sopron Győri 1 882 9072
Nagyszokoly obec Tolna Tamási 984 7097
Nagytálya obec Heves Egri 1 319 3398
Nagytarcsa obec Pest Gödöllői 2 818 2142
Nagytevel obec Veszprém Pápai 544 8562
Nagytilaj obec Vas Vasvári 183 9832
Nagytótfalu obec Baranya Siklósi 392 7800
Nagytőke obec Csongrád Szentesi 520 6612
Nagyút obec Heves Füzesabonyi 1 894 3357
Nagyvarsány obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi 1 599 4812
Nagyváty obec Baranya Szigetvári 354 7940
Nagyvázsony obec Veszprém Veszprémi 1 803 8291
Nagyvejke obec Tolna Bonyhádi 200 7186
Nagyveleg obec Fejér Móri 720 8065
Nagyvenyim obec Fejér Dunaújmestoi 4 027 2421
Nagyvisnyó obec Heves Bélapátfalvai 4 302 3349
Nak obec Tolna Dombóvári 679 7215
Napkor obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyházai 3 789 4552
Nárai obec Vas Szombathelyi 1 083 9797
Narda obec Vas Szombathelyi 517 9793
Naszály obec Komárom-Esztergom Tatai 2 263 2899
Négyes obec Borsod-Abaúj-Zemplén Mezőkövesdi 287 3463
Nekézseny obec Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi 906 3646
Nemesapáti obec Zala Zalaegerszegi 547 8923
Nemesbikk obec Borsod-Abaúj-Zemplén Tiszaújmestoi 1 055 3592
Nemesborzova obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 103 4942
Nemesbőd obec Vas Szombathelyi 637 9749
Nemesbük obec Zala Keszthely–Hévízi 598 8371
Nemescsó obec Vas Kőszegi 314 9739
Nemesdéd obec Somogy Marcali 756 8722
Nemesgörzsöny obec Veszprém Pápai 776 8522
Nemesgulács obec Veszprém Tapolcai 1 050 8284
Nemeshany obec Veszprém Sümegi 444 8471
Nemeshetés obec Zala Zalaegerszegi 320 8925
Nemeske obec Baranya Szigetvári 298 7981
Nemeskér obec Győr-Moson-Sopron Sopron–Fertődi 234 9471
Nemeskeresztúr obec Vas Celldömölki 307 9548
Nemeskisfalud obec Somogy Marcali 58 8717
Nemeskocs obec Vas Celldömölki 376 9542
Nemeskolta obec Vas Szombathelyi 374 9775
Nemesládony obec Vas Csepregi 130 9663
Nemesmedves obec Vas Szentgotthárdi 20 9953
Nemesnádudvar obec Bács-Kiskun Bajai 2 030 6345
Nemesnép obec Zala Lenti 146 8976
Nemespátró obec Zala Nagykanizsai 360 8856
Nemesrádó obec Zala Zalaegerszegi 343 8915
Nemesrempehollós obec Vas Körmendi 299 9782
Nemessándorháza obec Zala Zalaegerszegi 318 8925
Nemesvámos obec Veszprém Veszprémi 2 562 8248
Nemesvid obec Somogy Marcali 858 8738
Nemesvita obec Veszprém Tapolcai 400 8311
Nemesszalók obec Veszprém Pápai 1 007 9533
Nemesszentandrás obec Zala Zalaegerszegi 281 8925
Németbánya obec Veszprém Pápai 91 8581
Németfalu obec Zala Zalaegerszegi 214 8918
Németkér obec Tolna Paksi 1 918 7039
Nemti obec Nógrád Bátonyterenyei 809 3152
Neszmély obec Komárom-Esztergom Tatai 1 440 2544
Nézsa obec Nógrád Rétsági 1 149 2618
Nick obec Vas Sárvári 549 9652
Nikla obec Somogy Marcali 742 8706
Nógrád obec Nógrád Rétsági 1 582 2642
Nógrádkövesd obec Nógrád Balassagyarmati 758 2691
Nógrádmarcal obec Nógrád Balassagyarmati 567 2675
Nógrádmegyer obec Nógrád Szécsényi 1 786 3132
Nógrádsáp obec Nógrád Rétsági 924 2685
Nógrádsipek obec Nógrád Szécsényi 744 3179
Nógrádszakál obec Nógrád Szécsényi 661 3187
Nóráp obec Veszprém Pápai 225 8591
Noszlop obec Veszprém Ajkai 1 110 8456
Noszvaj obec Heves Egri 1 884 3325
Nova obec Zala Lenti 861 8948
Novaj obec Heves Egri 1 852 3327
Novajidrány obec Borsod-Abaúj-Zemplén Encsi 1 462 3872
Nőtincs obec Nógrád Rétsági 1 195 2610
Nyalka obec Győr-Moson-Sopron Pannonhalmi 449 9096
Nyárád obec Veszprém Pápai 969 8512
Nyáregyháza obec Pest Monori 3 748 2723
Nyárlőrinc obec Bács-Kiskun Kecskeméti 2 398 6032
Nyársapát obec Pest Ceglédi 1 756 2712
Nyékládháza mesto Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci 4 957 3433
Nyergesújfalu mesto Komárom-Esztergom Esztergomi 7 676 2536
Nyésta obec Borsod-Abaúj-Zemplén Szikszói 70 3809
Nyim obec Somogy Siófoki 311 8612
Nyírábrány veľká obec Hajdú-Bihar Hajdúhadházi 3 983 4264
Nyíracsád obec Hajdú-Bihar Hajdúhadházi 4 060 4262
Nyirád obec Veszprém Ajkai 1 888 8454
Nyíradony mesto Hajdú-Bihar Hajdúhadházi 7 933 4254
Nyírbátor mesto Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 13 389 4300
Nyírbéltek veľká obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 2 997 4372
Nyírbogát veľká obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 3 334 4361
Nyírbogdány obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Ibrány–Nagyhalászi 3 060 4511
Nyírcsaholy obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 2 240 4356
Nyírcsászári obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 1 256 4331
Nyírderzs obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 623 4332
Nyíregyháza mszékh., m.jog Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyházai 116 899 4400
Nyírgelse obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 1 178 4362
Nyírgyulaj obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 2 116 4311
Nyíri obec Borsod-Abaúj-Zemplén Sátoraljaújhelyi 447 3998
Nyíribrony obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai 1 146 4535
Nyírjákó obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai 972 4541
Nyírkarász obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai 2 383 4544
Nyírkáta obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 1 827 4333
Nyírkércs obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai 829 4537
Nyírlövő obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Kisvárdai 742 4632
Nyírlugos mesto Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 2 969 4371
Nyírmada veľká obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai 4 771 4564
Nyírmártonfalva obec Hajdú-Bihar Hajdúhadházi 2 137 4263
Nyírmeggyes obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 2 712 4722
Nyírmihálydi obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 2 019 4363
Nyírparasznya obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 941 4822
Nyírpazony obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyházai 3 230 4531
Nyírpilis obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 698 4376
Nyírtass obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai 2 183 4522
Nyírtelek mesto Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyházai 7 146 4461
Nyírtét obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai 1 122 4554
Nyírtura obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyíregyházai 1 794 4532
Nyírvasvári obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 1 959 4341
Nyomár obec Borsod-Abaúj-Zemplén Edelényi 313 3795
Nyőgér obec Vas Sárvári 347 9682
Nyugotszenterzsébet obec Baranya Szigetvári 241 7912
Nyúl obec Győr-Moson-Sopron Győri 3 866 9082