Zoznam obcí v Maďarsku (O)

z Wikipédie, slobodnej encyklopédie
Skočit na navigaci Skočit na vyhledávání

Toto je zoznam obcí v Maďarsku začínajúcich sa na písmeno O.

Bližšie informácie v hlavnom článku: Zoznam obcí v Maďarsku
Názov Typ Župa Obvod Počet obyvateľov PSČ
Óbánya obec Baranya Pécsváradi 155 7695
Óbarok obec Fejér Bicskei 796 2063
Óbudavár obec Veszprém Balatonfüredi 56 8272
Ócsa mesto Pest Gyáli 8 791 2364
Ócsárd obec Baranya Pécsi 430 7814
Ófalu obec Baranya Pécsváradi 346 7695
Ófehértó obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Baktalórántházai 2 746 4558
Óföldeák obec Csongrád Makói 507 6923
Óhíd obec Zala Zalaszentgróti 651
Okány obec Békés Sarkadi 2 984 5534
Okorág obec Baranya Sellyei 181 7957
Okorvölgy obec Baranya Szentlőrinci 94 7681
Olasz obec Baranya Mohácsi 623 7745
Olaszfa obec Vas Vasvári 492 9824
Olaszfalu obec Veszprém Zirci 1 116 8414
Olaszliszka obec Borsod-Abaúj-Zemplén Sárospataki 1 802 3933
Olcsva obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Vásárosnaményi 732 4826
Olcsvaapáti obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Fehérgyarmati 335 4914
Old obec Baranya Siklósi 371 7824
Ólmod obec Vas Kőszegi 92 9733
Oltárc obec Zala Letenyei 311 8886
Onga obec Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci 4 780 3562
Ónod obec Borsod-Abaúj-Zemplén Miskolci 2 517 3551
Ópályi obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 3 030 4821
Ópusztaszer obec Csongrád Kisteleki 2 326 6767
Orbányosfa obec Zala Zalaegerszegi 150 8935
Orci obec Somogy Kaposvári 562 7461
Ordacsehi obec Somogy Fonyódi 807 8635
Ordas obec Bács-Kiskun Kalocsai 504 6335
Orfalu obec Vas Szentgotthárdi 65 9982
Orfű obec Baranya Pécsi 761 7677
Orgovány obec Bács-Kiskun Kecskeméti 3 464 6077
Ormándlak obec Zala Zalaegerszegi 129 8983
Ormosbánya obec Borsod-Abaúj-Zemplén Kazincbarcikai 1 880 3743
Orosháza mesto Békés Orosházi 31 816 5900
Oroszi obec Veszprém Ajkai 144 8458
Oroszlány mesto Komárom-Esztergom Oroszlányi 20 249 2840
Oroszló obec Baranya Sásdi 324 7370
Orosztony obec Zala Nagykanizsai 454 8744
Ortaháza obec Zala Lenti 154 8954
Osli obec Győr-Moson-Sopron Kapuvári 897 9354
Ostffyasszonyfa obec Vas Celldömölki 839 9512
Ostoros obec Heves Egri 2 351 3326
Oszkó obec Vas Vasvári 698 9825
Oszlár obec Borsod-Abaúj-Zemplén Tiszaújmestoi 449 3591
Osztopán obec Somogy Kaposvári 863 7444
Ózd mesto Borsod-Abaúj-Zemplén Ózdi 38 784 3600
Ózdfalu obec Baranya Sellyei 179 7836
Ozmánbük obec Zala Zalaegerszegi 225 8998
Ozora obec Tolna Tamási 1 767 7086
Öcs obec Veszprém Ajkai 236 8292
Őcsény obec Tolna Szekszárdi 2 572 7143
Öcsöd veľká obec Jász-Nagykun-Szolnok Kunszentmártoni 3 723 5451
Ököritófülpös veľká obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 2 015 4755
Ölbő obec Vas Sárvári 761 9621
Ömböly obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Nyírbátori 466 4373
Őr obec Szabolcs-Szatmár-Bereg Mátészalkai 1 380 4336
Őrbottyán veľká obec Pest Veresegyházi 5 666 2162
Öregcsertő obec Bács-Kiskun Kalocsai 955 6311
Öreglak obec Somogy Lengyeltóti 1 728 8697
Őrhalom obec Nógrád Balassagyarmati 1 119 2671
Őrimagyarósd obec Vas Őriszentpéteri 258 9933
Őriszentpéter mesto Vas Őriszentpéteri 1 309 9941
Örkény mesto Pest Dabasi 4 978 2377
Örményes obec Jász-Nagykun-Szolnok Törökszentmiklósi 1 142 5222
Örménykút obec Békés Szarvasi 525 5556
Őrtilos obec Somogy Csurgói 673 8854
Örvényes obec Veszprém Balatonfüredi 157 8242
Ősagárd obec Nógrád Rétsági 343 2616
Ősi obec Veszprém Várpalotai 2 189 8161
Öskü obec Veszprém Várpalotai 2 328 8191
Öttevény obec Győr-Moson-Sopron Győri 2 766 9153
Öttömös obec Csongrád Mórahalmi 809 6784
Ötvöskónyi obec Somogy Nagyatádi 904 7511